Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızçem totoyu anlatam artık napam sende kalkıpta totona bakmıyonkii alaalabu kenarlardan ortalara doğru küçük kırmızı kırmızı sanki biri tırnaklamış gıbı duruyo suanbuyuk uzun uzun degılde kısa kısa cızgıler olmussben dedım acaba pişik gibi birşeymi ama değilmiş valla.diyorum kaşınıyo ama nıye kasınıyo bu toto megersem catlaklardanmıs:44:göbeğin falan kaşınırsa sakın olakı kaşımayın haaa psikolojım alt ust olsu canbonummm

inşallah yoktur kızçem rabbım buyuktur
ne güzel ıyı çıkar ınsallah doya doya bak oglusunahemen yaz burayada merak ederım ben

benimkilerde öyle kızçemmşu memikler yüzünden kıyafette bulamıyorummillet göbeğini biyere sokmak ıster ben memıklerı

teyzemi aradım dedim ki teyze sanırım sana çekmişim
nasıl yani dedi
benim teyzem hamileliklerinden sonra tüm kilolarını verdi 36 - 34 bedene girebiliyor ama memikler füze gibi 90-95
dedim benim füzeler de seninkiler gibi
o da dediki ikimiz bi yere gittik mi millet siper alacak demek ki

bende daha koltuktan kalkar kalkmaz salonun kapısından cıktıgım gıbı başlıyorum soyunmayaanca yetıstırebılıyorum yoksa bıde tuvalette uğraşırsam ayvayı yedık ben duvar kenarında yatamıyorum kapıdan yanayım valla ama zor oluyor yınede benım yatak yüksek cunkubıgun yuvarlanmassam ordan ıyıdır

benim kapıma da sürekli dilenciler geliyor tatlım
onun dışında misafir çok az maalesef
insanlar kapıdan dışarı çıkmaya cesaret edemiyor pek

ben hep düşünmüşümdür istanbuldan başka yerde yaşayabılırmıyım acaba dıye ama ıste ekmek parası nerde ıse yasam orda malesef:26:

ahh kzuum 34-36 yı gectım ben 38 bedene ınıyım bı yeterzaten normalde altım 36-38 idi üstüm memiklerden 38 dı
şimdi doğumdan sonra inermi bu memikler bılınmez derlerki emzırdıkçe gogusler buyuk kalırbenım memeıklerın bu sekıl kalıcagını dusunsenetabı sut cıkarsa
benım halamın ve bır teyzremınde goguserı buyuk hangısıne cekmıssem artıkkk

canım pizza istiyor, yanında da nugget, patates kızartması ve patates kroket istiyor

kızçem varya ben hamıle kaldığımdan beri sosıs salam barndıran hıc bırsey yemıyorum.ilk aylarımda yeme demıstı bana hala yemıyorum ve canım nasıl cekıyor su pızzayı anlatamam
bırde canım kokoreç ıle mıdye tava cekıyor onlarda yasaktı hala yemedim onlarıda
eşime diyorum doğum yaptım benı odama çıkarttıkları gıbı kokoreçle mıdeye tavamı hazır et dıyorum gülüyorhatta eşim o heyecanla alamaz belkı dıyede doğuma gelmeyı düşünen bırkaç kısıyede soyledımtek hayalim bu şuan içinkızartma yemedim haaa doktor dıyete gır dedıgınden berı tesadüften yemedim ama dıkkat ettıgımden degıll

zırsizdelicim eltim geldi cıkıyorum ben akşam yemekten sonra gelırım emiiikendıne ıyı bak bu arada okadar yemek hayalınden sonra yoğurtlu kabak yemegı yıcem ayyy canım kaşarlı döner cektı yawwwwben çıkıyorum neyse benım yerıme sen nugget ye emıııı

bacım tek parçayı artık kollarım yoruluyo diye bırakmıştım
bu da ör ör ilerlemiyor, bir türlü artmıyor
ve çok ip yiyor
tam ömür törpülük

bacım tek parçayı artık kollarım yoruluyo diye bırakmıştım
bu da ör ör ilerlemiyor, bir türlü artmıyor
ve çok ip yiyor
tam ömür törpülük

deme:18:kısaca battanıye örmemek lazımmış sankı param yok battanıye alıcak allahım gıtsene kazak or hırka or onlar daha pahalı

canım ben saçımı da kestirdim, eeee zayıf gittim dana gibi döndüm
çocuklarım alışamadı yazık
bir de çok ilginç geliyor onlara, annelerinin göbeği sürekli saklı
bende hep bebişli kıyafet giyiyorum da gülüyolar hem , hem de özeniyolar farkındayım
ben çirkinleşsem de beğeniyorum kendimi bacım
tavşan gibi olan saç bantlarını takıyorummm, süslenip makyajsız hiç adım atmıyorummmmm memnunum koca göbüşüm dışında herşeyden
canım hem dün çok bağırttılar, hem tüm tahtalar tebeşirli olduğu için faranjitim azdı, hem de grip oldum
eee 3ü bir arada olunca bu hale geldim

tatlım inan ilk kez senden duydum
etrafımda göbeği falan duymuştum da bu çok ilginç geldi
az sonra duşa girince bakacam hemen, gözümden mi kaçtı yoksa

benim memişleri duyanlardan bazıları ilk kez duyduk falan diyo
göbüşüm arada çok pis kaşınıyo yaaaa, ölüyorum resmen
çatlamaz umarım
tatlım seni çok ama çok iyi anlıyorum
benim de psikolojim alt üst o memiklerdeki morlukları gördüğümden beri
napalım bebişler alıyo bi yandan güzelliğimizden

inşallah yoktur kızçem rabbım buyuktur
ne güzel ıyı çıkar ınsallah doya doya bak oglusunahemen yaz burayada merak ederım ben

canım git gel 7 saat sürecek
orda muayene falan derken geldiğimde ölü gibi olmazsam hemen yazarım
bana dua et nolur
bebişimi uzun uzun görebileyim, doktor da ilgili ve bilgil i biri çıksın şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…