Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bacım bende yemesem iyi olacak
ama çok pis pizza çekiyor canım

midyeyi bebek için tehlikeli diye yedirmedi kocişim , oysa ki ne kadar yalvardım
sen doğurunca yan odayı da ben tutayım bari

gel tut kızçem beraber indiriveririz mideye .zaten hayallerım var eşime anlatıyorum dıyorum o midyeler geldıgınde milleti çıkar odadan mümknse cocuguda 2 dakka kucağına al kapıda sevınben doya doya döke döke mümkünse o anı yaşamak o midyeyı yemek ıstıyorumm kimseye konusmadan

:44::44::44::44:canım başka hastane yokmu ya:26:ay cok zor oralarda yasamak.ozaman acile gıtsenız daha ıyı valla bebegıde gorursun:26:napcan pekı gıtcekmısınız sımdı?

canım okula giderken yapıyorum bende
saçlarımı da her gün düzleştiriyorum , ohhh mis

canım aynı dedgın gıbı bende ınternette okuduklarıma taka taka kötu bı hamılelık gecırıyorum bak 7. ayım bıtmek uzere hergun bısey olcak korkusuyla yasıyorum yapma etme kafana takma kötu dusunme dıyolar ama bendekı takıntı hastalık olmus artık ıstem dısı aklıma yer edıyo ve cıkmıyo ruyalarım bıle ona göre sekıllendı bı an once su 1 bucuk ayın gecıp bebegımi sag saglım kucagıma almak ıstıyorum cok yoruldum artık. hergun aglayasım gelıyo ama sana sunu soylıyım daha hamılelıgının basındasın ne olur duzelmeye bak okuma nette yazanları bak bende sen gıbı yaptım hamılelıgımı zehır ettım kendıme tadına varamadım. bol bol dua et hergun elını karnına koy 99 defa ya mübdi de bu bebegı tehlıkelere karsı koruyormus. ben içimi oyle rahatlatıyorum belkı sende rahatlarsın.

canım ben,mk,ler suratımla vajinamı işaret ediyor yön olarak
bildiğim mor mor yol damar gibi değil
bildiğin çatlak çatlak
canım tarakla mı kaşıyormuş, maşallah o da abartmış epey

inşallah canım benım. bende atlatmak ıstıyorum. belkı bebek dogunca onla ugrasmaktan kafam dagılcak ılac kullanmıcam dıyorum oyle olur ınsallah. yoksa ılacla bı omur gecmez gecmıyoda delı degılım aklım yerınde kendıme nıye hakım olamıyorum dıyorum güçlü olmaya calısıyorum. ama su zaman adar nezaman gucluyum desem hep yıkıldım belkıde ondan guvenım kalmadı kendıme ama yenıden kendı guvenımı kendıme kazandırcam inşallah :/

çok şükür maaşı yatırmışlar canım
sevindim sizin adınıza
bende hiç sevmem kurutmayı, sırf o yüzden kısacık kestirdim saçlarımı
ohhh mis

oh ne guzel valla en ıyısıni yapmıssın hem kışın banyo derdıde az oluyo. bende dogumdan sonra sacıma bı boya kesme ıslemı uygulatcam paspal paspal dolasıyorum suan

Canım sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum artık yaaa
alıştım insan yerine koymamalarından
hala oynamadı yaramaz çocuk, umarım iyidir yaa
yarın doktora gidecem Allah izin verirse

bugun benımkıde az hareketlı ve bebegı asagıda hıssedıyorum erken fılan gelmez ınsallah :26: bu veletler bızle oyun oynuyo resmen tatlım ne yaptıkları bellı degıl bı gunu bı gunlerını tutmuyo bı bak cok hareketlı bı bak hıc hareket yok. aynı seylerı bende yasıyorum yanı korkma. doktordan gelınce haber ver mutlaka canım. adm gıbı bakmazlarsa azarlaaaaaaaaaaaaaaa benım yerımede azarla

ooyy kuzum dualarım sneınleinşallah güzel bı doktor çıkacak teyzoşumun şansınaiyi yada kotu doktor olsun hıc onemlı degıl teyzosum sağlıklı olsunda annesi

gidemiyorum ki canım yaaa , püfff
sıra bulamadık yarına
62 numarayı verdiler de 3 e kadar muayene olamama ihtimalim varmış
bekler bekler dönersin diyolar muayene olamazsan

geldim kızlar hoşbulduk herkes nasıl bakalım ben biraz önce girdim ama tekrar gitmek zorunda kaldım yaa burnuma kavurma kokusu geldi yemegimide yemiştim ama kalkıp kavurma yaptım yedim de gözümün önü açıldı ya bugünlerde canım sürekli et tavuk birde ayran istiyo yemediğim zamanlarda basım ağrıyo resmen zırsızdelicim üzüldüm doktor konusunda senin için benimde kızım grip olmuş yarın doktoruna götürüym dedim aradım ama senin gibi dolu sıra dediler 11 de gel 1 e kadar sıra gelirse girersin dediler bende sınır oldum senin gibi ama ne yapıym gidip mecbur bekliycem o sırayı kızım grip bayramı zehir eder yoksa bizee:2::2:

canım Allah korusun yaaa
bebeği ezer gerçekten
bence yerini değiştir, karnını ezerse Allah korusun üzülürsün

ayy kızçemmmmmmmmmmm ben hayatta diyet yapamam
yapmaya kalksam da uyamam ki o diyete
umarım memikler büyük kalmaz yaaa, böyle dolaşmayalım ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…