canım çakasım yok kimseye yaaa
ben sakin kalmak istiyorum
bacım bende yemesem iyi olacak
ama çok pis pizza çekiyor canım
midyeyi bebek için tehlikeli diye yedirmedi kocişim , oysa ki ne kadar yalvardım
sen doğurunca yan odayı da ben tutayım bari
iyi bak kendine tatlım
görüşürüz akşam inşallah
bende burda tavuk dürüm aş erdim ama olmadığı için yiyemedim
hırkayı örmüştüm de insan battaniyesi el örgüsü olsun istiyor
parayla alınır tabi ama el örgüsü daha bi güzel olur diye örmeye çalışıyorum
ama örmesi çok zormuş maalesef
canım 11.30 da aradım mardindeki hastaneyi sıra vermediler 17.30dan sonra ara dediler
o zaman aradım bu sefer de kotası dolu doktorun dediler
diğer doktorlardan biri doğum izninde , diğeri de izinli dedi
bi doktor daha varmış ama baş hekimmiş ondan hastalarla ilgilenmiyormuş
eee ben ne yapacam şimdi dedim 62 numarayı veriyim ama sıra gelmeyebilir ona göre dedi
gelin bekleyin belki sıra gelir muayene olursunuz dedi
dogru doğu tarafları biraz daha kısıtlı gıyım konusunda..onlara degısık geliyordur emınım
valla ben şu sıralar kendımı hıc begenmıyorumbiryerede gitmiyorum gezmeğe falan süslenim makyaj yapam doktor ödev verdiğinde hergün akşam yemeklerıne makyajlı oturcaksın demişti ama hiç yapmıyorum
ah canım bendede takıntı var bıyıldan fazla ılac kullandım cocuk ıstıyorum dıye bıraktım ama sımdılerde kotuyum ınternetten okudugum takıntıları kendıme uyarlıyorum kafamdan atamıyorum ataklarım yok cok sukur ama buda cok zorr agla ınle yazık bebegımede 13 haqftalık daha 9 ay nasıl gegecek dua edın ne olur bana
memikler türkiye haritası gibi oldu mübarekama benim anlamadığım ben hamıle degılken adet olucagım zamanda aynı şekilde mor cızgıler vardı şimdi boynuma kadar uzanıyor batıdan doğuya dogru ozmaanlar bebek beklıyodum dıye hamılelık belırtelerınde okurdumda o mavı cızgıler sut kanlaları dıye bılıyordum.çatlak olmasın yahu bunalaıma sokma beni iyice sakın ha kaşıma bana eltimde demiştide doğruymuş onun gobegıde cok kotu çatlak dolu.hmde tarakla kasıyormus dusun
teşekkür ederim tatlım pazar günü geliyorlarmış bakalım bana sürpriz yapacaklar keratalar güya ama annem babam aradı söyledi işte neyse bende bilmemezlikten gelirim olur biteeer :) ha şöyle kız kv de neymiş hıııh ben öyle bir şey bilmiyorum duymuyoırum görmüyorum.
yok kız olurmu sıkılmak ama sen zaten şaka yaptın demi şaka şaka
kız topiğin delisi :) geçmiş olsun tatlım aman dikkat işte herşey biranlık olup bitiveriyor hayırlısı ALLAH birdaha göstermesin.ya senin bu çocuklar çok hoş .benim kardeşimde aynı senin oğlan gibiydi valla yaşı 29 oldu hala aynı aynı içini açıp görecek illaki :) laf aramızda biz evlenince karısınada aynısını yapar diyorduk ayyyyy bu kötü oldu bööğğerkekler böyle işte benim kocişte bebişin kıyafetlerini beşiğini filan tamamladı şimdi sıra oyuncaklara geldi neymiş efendim hepsi toprak içinmiş şimdiden alacakmış önce biz oynayacakmışız sonra eğer çocuğun gelişimi için iyiyse ona oynatacakmışız :) töbe töbeeee oyuncak reyonlarındayız buara anlayacağınız.
tatlım bak o ilaçları sen fazla bile kullanmışsın şimdi hazır bebişinin de yardımıyla tamamen bırak gitsin onları kendine güven sonuçta herşey insanın kendi elinde tamam söylemesi konuşması kolay diyorsundur karşıdan ama ben kocişte gördüğüm için söylüyorum dediki kendi kendine bu beni öldüren bir şey değil en fazla bana ne yapabilir atak geldiğinde ayılır bayılırım hayata küserim ama hepsi biranlık biter geçer gider dedi ve yavaş yavaş ilacı azalttı kendini kontrol etmeyi öğrendi.hayat güzel sen varsın işim var ailem var dedi zorlandı zorlanmadı değil ama en sonunda başardı .kendine güven tatlım insanın yenemeyeceği hiiiçbirşey yoktur .dualarım seninle inşallah geride kalacak hepsi.
çok şükür maaşı yatırmışlar canım
sevindim sizin adınıza
bende hiç sevmem kurutmayı, sırf o yüzden kısacık kestirdim saçlarımı
ohhh mis
canım hamıleıkten önce sabah 8 akşam 12 mesai saatlerınde kkda dolanıyodum ınanmassınama artık belimdende dolayı fazla oturamıyorum net basında
Canım sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum artık yaaa
alıştım insan yerine koymamalarından
hala oynamadı yaramaz çocuk, umarım iyidir yaa
yarın doktora gidecem Allah izin verirse
ooyy kuzum dualarım sneınleinşallah güzel bı doktor çıkacak teyzoşumun şansına iyi yada kotu doktor olsun hıc onemlı degıl teyzosum sağlıklı olsunda annesi
bende uyku bastırana kadar sağıma donuyorum sonra sola donup uyuyorumama dün gece eşim kolunu sürekli göbeğime koydu ya zaten sık sık uyanıyorum wc için.birde oyuzden uyandım adam destek sandı göbeği kaçkez kaldırdım delimisin ben hayatta öyle şey yapmam diyor ben yalan söylüyorum sanki çocuguda ezer bu aramızda yatırsam
nolduu kızçemm hayırdır
zayıflarız tabı böyle kalcak halımız yok yakalsakta napalım kaderrrr şarkısını dillere dolıycaz ama ben ıyı bı dıyete sokarım kendımı herhalde
canım bence tam tersi emzirirsen memikler büyük kalırçünkü çoğunluğu yağ şuan ve zayıfladıkça onlarda küçülecek .
mesela ben evlenmeden önce 62 kiloydum ve 90 takıyordum evlendıgım sene 49 kıloya dustum ve 75 beden sutyen taktım
bir diğer örnek 2 eltimde 75 beden ile hamıle kalmış ve çocuk emzırmısler suan goguslerı 85 beden ve kıloları hamıleıkten oncekı kılolarıyla aynı
sen bilirisnben yine aklında bulunsun dediydimmm
yarın mardine gıdınce yıyıver kuzum orda vardır.yoksa ben sana gondereyımmı ıstanbuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?