Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım valla ben kenarda yatsam sola dönemem
o zaman eşime doğru dönüp uyumam gerekir ve hayatta yapamam
sen de yuvarlanmazsın umarım

bacım biz doğurduktan sonra zayıflar mıyız hiç bilmiyorum ama yamiş'in dediğine göre emzirmeye başlamadan önce şişen memikler inmiyormuş

bacım bende yemesem iyi olacak
ama çok pis pizza çekiyor canım

midyeyi bebek için tehlikeli diye yedirmedi kocişim , oysa ki ne kadar yalvardım
sen doğurunca yan odayı da ben tutayım bari

iyi bak kendine tatlım
görüşürüz akşam inşallah
bende burda tavuk dürüm aş erdim ama olmadığı için yiyemedim

deme:18:kısaca battanıye örmemek lazımmış sankı param yok battanıye alıcak allahım gıtsene kazak or hırka or onlar daha pahalı

hırkayı örmüştüm de insan battaniyesi el örgüsü olsun istiyor
parayla alınır tabi ama el örgüsü daha bi güzel olur diye örmeye çalışıyorum
ama örmesi çok zormuş maalesef

ne oldu canım ya neden aglıyorsunn

canım 11.30 da aradım mardindeki hastaneyi sıra vermediler 17.30dan sonra ara dediler
o zaman aradım bu sefer de kotası dolu doktorun dediler
diğer doktorlardan biri doğum izninde , diğeri de izinli dedi
bi doktor daha varmış ama baş hekimmiş ondan hastalarla ilgilenmiyormuş
eee ben ne yapacam şimdi dedim 62 numarayı veriyim ama sıra gelmeyebilir ona göre dedi
gelin bekleyin belki sıra gelir muayene olursunuz dedi

dogru doğu tarafları biraz daha kısıtlı gıyım konusunda..onlara degısık geliyordur emınım
valla ben şu sıralar kendımı hıc begenmıyorumbiryerede gitmiyorum gezmeğe falan süslenim makyaj yapam doktor ödev verdiğinde hergün akşam yemeklerıne makyajlı oturcaksın demişti ama hiç yapmıyorum

memikler türkiye haritası gibi oldu mübarekama benim anlamadığım ben hamıle degılken adet olucagım zamanda aynı şekilde mor cızgıler vardı şimdi boynuma kadar uzanıyor batıdan doğuya dogruozmaanlar bebek beklıyodum dıye hamılelık belırtelerınde okurdumda o mavı cızgıler sut kanlaları dıye bılıyordum.çatlak olmasın yahu bunalaıma sokma beni iyicesakın ha kaşıma bana eltimde demiştide doğruymuş onun gobegıde cok kotu çatlak dolu.hmde tarakla kasıyormus dusun

canım git gel 7 saat sürecek
orda muayene falan derken geldiğimde ölü gibi olmazsam hemen yazarım
bana dua et nolur
bebişimi uzun uzun görebileyim, doktor da ilgili ve bilgil i biri çıksın şansıma

ooyy kuzum dualarım sneınleinşallah güzel bı doktor çıkacak teyzoşumun şansınaiyi yada kotu doktor olsun hıc onemlı degıl teyzosum sağlıklı olsunda annesi

canım valla ben kenarda yatsam sola dönemem
o zaman eşime doğru dönüp uyumam gerekir ve hayatta yapamam
sen de yuvarlanmazsın umarım

bende uyku bastırana kadar sağıma donuyorum sonra sola donup uyuyorumama dün gece eşim kolunu sürekli göbeğime koydu ya zaten sık sık uyanıyorum wc için.birde oyuzden uyandımadam destek sandı göbeği kaçkez kaldırdım delimisin ben hayatta öyle şey yapmam diyorben yalan söylüyorum sanki çocuguda ezer bu aramızda yatırsam

bacım biz doğurduktan sonra zayıflar mıyız hiç bilmiyorum ama yamiş'in dediğine göre emzirmeye başlamadan önce şişen memikler inmiyormuş

zayıflarız tabı böyle kalcak halımız yok yakalsakta napalım kaderrrr şarkısını dillere dolıycazama ben ıyı bı dıyete sokarım kendımı herhalde
canım bence tam tersi emzirirsen memikler büyük kalır çünkü çoğunluğu yağ şuan ve zayıfladıkça onlarda küçülecek .
mesela ben evlenmeden önce 62 kiloydum ve 90 takıyordum evlendıgım sene 49 kıloya dustum ve 75 beden sutyen taktım
bir diğer örnek 2 eltimde 75 beden ile hamıle kalmış ve çocuk emzırmısler suan goguslerı 85 beden ve kıloları hamıleıkten oncekı kılolarıyla aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…