bende daha koltuktan kalkar kalkmaz salonun kapısından cıktıgım gıbı başlıyorum soyunmaya anca yetıstırebılıyorum yoksa bıde tuvalette uğraşırsam ayvayı yedık ben duvar kenarında yatamıyorum kapıdan yanayım valla ama zor oluyor yınede benım yatak yüksek cunku bıgun yuvarlanmassam ordan ıyıdır
ben hep düşünmüşümdür istanbuldan başka yerde yaşayabılırmıyım acaba dıye ama ıste ekmek parası nerde ıse yasam orda malesef:26:
ahh kzuum 34-36 yı gectım ben 38 bedene ınıyım bı yeterzaten normalde altım 36-38 idi üstüm memiklerden 38 dı
şimdi doğumdan sonra inermi bu memikler bılınmez derlerki emzırdıkçe gogusler buyuk kalırbenım memeıklerın bu sekıl kalıcagını dusunsene tabı sut cıkarsa
benım halamın ve bır teyzremınde goguserı buyuk hangısıne cekmıssem artıkkk
tabi sen göbişle okşadığın için gülü aldınbirde çakaydın bak kimbilir neler alıcaklardı
kızçem varya ben hamıle kaldığımdan beri sosıs salam barndıran hıc bırsey yemıyorum.ilk aylarımda yeme demıstı bana hala yemıyorum ve canım nasıl cekıyor su pızzayı anlatamam
bırde canım kokoreç ıle mıdye tava cekıyor onlarda yasaktı hala yemedim onlarıda
eşime diyorum doğum yaptım benı odama çıkarttıkları gıbı kokoreçle mıdeye tavamı hazır et dıyorum gülüyorhatta eşim o heyecanla alamaz belkı dıyede doğuma gelmeyı düşünen bırkaç kısıyede soyledım tek hayalim bu şuan için kızartma yemedim haaa doktor dıyete gır dedıgınden berı tesadüften yemedim ama dıkkat ettıgımden degıll
zırsizdelicim eltim geldicıkıyorum ben akşam yemekten sonra gelırım emiii kendıne ıyı bak bu arada okadar yemek hayalınden sonra yoğurtlu kabak yemegı yıcem ayyy canım kaşarlı döner cektı yawwww ben çıkıyorum neyse benım yerıme sen nugget ye emıııı
deme:18:kısaca battanıye örmemek lazımmışsankı param yok battanıye alıcak allahım gıtsene kazak or hırka or onlar daha pahalı
Kızlar ağlıyorum sinirimden
ben varyaaa çoooooooooooooook talihsizim
ben geldimmm huhuuu kimse yokmu
ne oldu canım ya neden aglıyorsunn
canım ben saçımı da kestirdim, eeee zayıf gittim dana gibi döndüm
çocuklarım alışamadı yazık
bir de çok ilginç geliyor onlara, annelerinin göbeği sürekli saklı
bende hep bebişli kıyafet giyiyorum da gülüyolar hem , hem de özeniyolar farkındayım
ben çirkinleşsem de beğeniyorum kendimi bacım
tavşan gibi olan saç bantlarını takıyorummm, süslenip makyajsız hiç adım atmıyorummmmm memnunum koca göbüşüm dışında herşeyden
canım hem dün çok bağırttılar, hem tüm tahtalar tebeşirli olduğu için faranjitim azdı, hem de grip oldum
eee 3ü bir arada olunca bu hale geldim
tatlım inan ilk kez senden duydum
etrafımda göbeği falan duymuştum da bu çok ilginç geldi
az sonra duşa girince bakacam hemen, gözümden mi kaçtı yoksa
benim memişleri duyanlardan bazıları ilk kez duyduk falan diyo
göbüşüm arada çok pis kaşınıyo yaaaa, ölüyorum resmen
çatlamaz umarım
tatlım seni çok ama çok iyi anlıyorum
benim de psikolojim alt üst o memiklerdeki morlukları gördüğümden beri
napalım bebişler alıyo bi yandan güzelliğimizden
misafirler az gelse de seni daha sık görsek bacım
canım git gel 7 saat sürecek
orda muayene falan derken geldiğimde ölü gibi olmazsam hemen yazarım
bana dua et nolur
bebişimi uzun uzun görebileyim, doktor da ilgili ve bilgil i biri çıksın şansıma
canım valla ben kenarda yatsam sola dönemem
o zaman eşime doğru dönüp uyumam gerekir ve hayatta yapamam
sen de yuvarlanmazsın umarım
canım yaşayamazmışsın gibi gelir ama yaşarsın emin ol
ekmek parası nerdeyse oraya katlanıyorsun
Kızlar ağlıyorum sinirimden
ben varyaaa çoooooooooooooook talihsizim
bacım biz doğurduktan sonra zayıflar mıyız hiç bilmiyorum ama yamiş'in dediğine göre emzirmeye başlamadan önce şişen memikler inmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?