bende o düşünceyle başladıydım ama tamamlanmadı malesef
:44::44::44::44:canım başka hastane yokmu ya:26:ay cok zor oralarda yasamak.ozaman acile gıtsenız daha ıyı valla bebegıde gorursun:26:napcan pekı gıtcekmısınız sımdı?
inşallah canım benım. bende atlatmak ıstıyorum. belkı bebek dogunca onla ugrasmaktan kafam dagılcak ılac kullanmıcam dıyorum oyle olur ınsallah. yoksa ılacla bı omur gecmez gecmıyoda delı degılım aklım yerınde kendıme nıye hakım olamıyorum dıyorum güçlü olmaya calısıyorum. ama su zaman adar nezaman gucluyum desem hep yıkıldım belkıde ondan guvenım kalmadı kendıme ama yenıden kendı guvenımı kendıme kazandırcam inşallah :/
oh ne guzel valla en ıyısıni yapmıssın hem kışın banyo derdıde az oluyo. bende dogumdan sonra sacıma bı boya kesme ıslemı uygulatcam paspal paspal dolasıyorum suan
bugun benımkıde az hareketlı ve bebegı asagıda hıssedıyorum erken fılan gelmez ınsallah :26: bu veletler bızle oyun oynuyo resmen tatlım ne yaptıkları bellı degıl bı gunu bı gunlerını tutmuyo bı bak cok hareketlı bı bak hıc hareket yok. aynı seylerı bende yasıyorum yanı korkma. doktordan gelınce haber ver mutlaka canım. adm gıbı bakmazlarsa azarlaaaaaaaaaaaaaaa benım yerımede azarla
geldim kızlar hoşbulduk herkes nasıl bakalım ben biraz önce girdim ama tekrar gitmek zorunda kaldım yaa burnuma kavurma kokusu geldi yemegimide yemiştim ama kalkıp kavurma yaptım yedim de gözümün önü açıldı ya bugünlerde canım sürekli et tavuk birde ayran istiyo yemediğim zamanlarda basım ağrıyo resmen zırsızdelicim üzüldüm doktor konusunda senin için benimde kızım grip olmuş yarın doktoruna götürüym dedim aradım ama senin gibi dolu sıra dediler 11 de gel 1 e kadar sıra gelirse girersin dediler bende sınır oldum senin gibi ama ne yapıym gidip mecbur bekliycem o sırayı kızım grip bayramı zehir eder yoksa bizee:2::2:
kızlar az önce yazdım ama kimse tık demedi ne oldu kusmüyüz yoksa
canım aynı dedgın gıbı bende ınternette okuduklarıma taka taka kötu bı hamılelık gecırıyorum bak 7. ayım bıtmek uzere hergun bısey olcak korkusuyla yasıyorum yapma etme kafana takma kötu dusunme dıyolar ama bendekı takıntı hastalık olmus artık ıstem dısı aklıma yer edıyo ve cıkmıyo ruyalarım bıle ona göre sekıllendı bı an once su 1 bucuk ayın gecıp bebegımi sag saglım kucagıma almak ıstıyorum cok yoruldum artık. hergun aglayasım gelıyoama sana sunu soylıyım daha hamılelıgının basındasın ne olur duzelmeye bak okuma nette yazanları bak bende sen gıbı yaptım hamılelıgımı zehır ettım kendıme tadına varamadım. bol bol dua et hergun elını karnına koy 99 defa ya mübdi de bu bebegı tehlıkelere karsı koruyormus. ben içimi oyle rahatlatıyorum belkı sende rahatlarsın.
canım kavurma mı yedin ?
maşallah bayram gelmeden kavurma kokuları geldi demek burnuna
canım git mutlaka
benim sıramın gelme ihtimali çok düşük olmasına rağmen gidecem ben
bekleyecem sıra gelmeyecek olsa da
sende bekle mutlaka yoksa kızın o durumdayken bayram geçmez cidden
evet ya kriz geçirdim resmen kavurma diye yedimde rahatladımm ya mecbur gidicem artık ne yapıym zaten 2 gündür mız mız kafamı beynimi yedi bugün misafirim geldi gelenler pişman oldu diyebilirim bizim kızın ağlamasından benim 2 3 gündür mide bulantım azaldı sürekli yeme isteği başladı kızımda olduğu gibi allahım yine duba gibi olacam ne yapıcam ben kilolarla ya
Kızçem totonun neresi çatlamış ki?
ilk kez duydum cidden ve hiç totoma çatlamış mı diye bakmıyorum
memişleri kontrol ettim mi yetiyor şu sıralar, manyak mıyım neyim
kizlar hepinize tesekkurlerkazayi ucuz atlattim rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan amin lale ye yavrum ya verirsin dogurunca ayyyy ayni kendimde soyleneni diyorum heeee banada ye ye dediler bende zaten yillarin vermis oldugu zayiflikla tecrubesizlikden duba gibi oldum kelin ilaci olsa misali kizlarrr suanda bayildim gulmekden benim kucuk susam sokagi izliyor ordaki sihirli karekterli bir kiz var diyorki cocuklar size gizli birsey soyleyecem kimse duymasin yaklasin benim minik dibine kadar girmis tv nin bagira bagira konusuyor bende kiminle konusuyor dedim odadan kosa kosa geldim bide ne goreyim tvdeki o kiz o cumleyi derken benimkide no no no annem kizar gizli seylerden ok kizlar benim cocuklar bir alem gecen hafta ogretmen cocuklara ne olcaksiniz yazin demis dunde butun velileri davet etti cocuklar okuyacakmis neler istediklerini falan sahneye benim oglan cikdi herkes masalllah polis ogretmen doktor derken bende bi guzel meslek bekliyorum eeeee cevrede herkes oglun coooookkk akilli buyuyunce iyi yere gelcek falan gaziyla beklerken benim oglan ben buyuyunce copcu olcam demesiyle soka girdim devaminda diger mesleklerin sabit yerlerde gunesi yagmuru ruzgari kacirdigini soyledi copculerinde copcu arabasinin arkasinda temiz hava aldigini karda ruzgarda yagmurda gunesde surekli gezecegini soyledi bide bunlarda yetmezmis gibi elinde mikrofonla ne var anne copculuk kotu meslekmi dedi butun millet bana bakdi arkadan kizim cikdi ben ogretmen olcam cunku bol tatilli meslek parasida cok iyi arastirdim dedi allahim esimle konustuk esim utangiclikdan andimizi zor okurmus deluuuuuugine kime benziyor bunlar dedi ayni analari ama caktirmadim bilmemki askim dedim benden ozetler bunlar kizlar sizler neler yaptinizzzzz
kizlar siz yoksunuz emme gelince okursunuz kizlar ben telefonuma kayit etmistim esimin dogum gununu 2 hafta oncesi haber ver diyesimdi yillarca hatirlamayan biiinnnnn esimin cpk sevdigi abisi var onla konustum onun cemiyet yapma salonu var orda kutlama yapicaz abi para falan teklif bile etme kirilirim dedi diger arkkadasida her turlu video hazirliyor simdi salonda kocaman dev ekran var diyorum kayahanin bizimkisi bir ask hikayesi muzigiyle bizim ilk fotoraflarla bir giris olsun tabiki kayahanin sarkinin sonu olmayacak ozlemek falan biz her yan yanayiz ya arkadasi havai fisek patlatiriz o muzik ve sizin fotolar donerken ekranda dedi onlara eglence olsun bayildilar zaten sonra ki sarki sezen aksudan hosgeldin olcak bizim nisan fotolari doncek yuzukler takilirken falan olan fotolar sonrada ben hamileyken hepsine tek tek mustafa ceceli hastalikda ve saglikda sonra duygusal ilk kizimin dogumu ferhat abi aglatcak bizi kizim sarkisi calcak sonra butun resimler cocuklarda olcak rafet el romandan bana sen lazimsin ondan sonra fatih urek dokturcez doktur dokturebildigin kadar olcak nasil guzelmi fikir verin canlarim:26:hem beyaz mi elbise giyeyim yesilmi iki tane elbise begendim kelebeklerimde bayaz giyincek oglumda kara karga gibi giyincek takimlari erkek diye yalniz esimin universiteden bekar kiz arkadaslarida olcak obnlarin yaninda pooffffff olmayim simdi soyleyin bakemmm fikirlerinizi guzelmi benim fikirler yoksa pofffff hicmi baslamayim evde pasta alipmi kutlayim
bir selam verip kaçıcam hemen
geçmişe bilem bakamadım
annemler gelıcek yarın kızçelerim birde kendıme bırseyler bakmaya cıkıcam oarada
bayramda gıyıcek hıcbırseyım yok cunku
sizi sevıyorummma şam gelırım opuyorum hepınızı
içim şişiyo artık battaniyeye baktıkca canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?