Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım bak 51 günün kaldı kısmetse, az daha sabret lütfen
zor biliyorum ama son günlerin kısmetse
doktordan randevu aldın mı? bayram sonrası gidecem diyodun

kızçem bu ev işleride spora geçiyor biliyormusun.onlardada kalori yakıyorsun ama ben hiç kalori yaktığımı görmedim açıkcasıaslında sen merdiven inip çıkıyorsun ama tuhaf işte baksana :26::26fff bende inip çıkıyom hergün ama toplasan 15 yoktur benimkiherhalde bi 10 vardır eltimlere falan indiğimden inmek kolayda çıkmaktan nefret ediyorum 5. katta oturunca
hadi bakalım 2.de az kalmış valla cok sevındım senın adına bak bende resmini çektim atayım sana bi bak battaniyemize ama hala yarıdayız biz

Son düzenleme:

bacım sıcak salçalı sarımsaklı herşey yanmayı tetikler normal olarak

kış gelirken bebeklerimizi de getiriyor yanında kuzucum
evettt artık zaman çabucak geçse o gün gelsebazen diyorum allahım ben yapabilcekmiyim acaba ,iyi bi anne olabilcekmiyim olurum ama herhalde diyorum sonrakendi kendime gaz veriyorum bi yandan

ahh kızçem benim bilirim o ne pis bişeyama yediklerine dikkat ediceksin birde yemeklerden sonra yürüyüş yapmaya çalış maden sodasıda iyi geliyor biraz ama tam geçirici etkisi yok süt ve elma gibi.
şu gavisconu bi benim deli doktorum vermedi bana.hiç bişey kullanmıyorum ben bide beni düşünsabah rahatsın ama gece felaketsn.inşallah seninki geçer ama son aylarda daha şiddetli oluyormus:26:sanırım benimkide daha kötü olucak

tatlım meyve de yasak
ara öğünde bir tane mandalina serbest sadece, bıktık şimdiden ana oğul
kuruyemiş de badem , ceviz, fındık, antep fıstığı falan yemek ara öğün olarak serbest ama sonrası kötü oluyo
önce bağırsaklardan yükselen ses, sonrası ishal
boş mide kuruyemişle feleğini şaşırıyo galiba

ev temızlendıkten sonra anında pıslenmesıne dayanamıyorummmmm
fılmın 2. sı ıcın hazırlık yapıyodur o yakında sinemalarda..

napalım canım temizlenmesi nedenmiş, tabiki de kirletmek içinmiş
ayyy o filmi her fırsatta izlemeyi tercih ederim, hiç de sıkılmam

güzel tanımlarım ben canım
ben artık egılemıyorum bacaklarım cok acıyo bugunlerde cok agırlastım nedense inşallah dogurmam :/

bacım kaç haftalık oldun maşallah
ağırlaşacaksın tabiki de , bebişin 2yi hatta 2,5 u devirmiştir gör bak
o kadar ağırlıkla rahat hareket edecek değilsin yaaa

karı koca iyi anlaşıyoruz diyosun yani
Allah bozmasın mutluluğunuzu, ağzınızın tadını canım

canım bir kere elimde şişem kulağımda kulaklıklarımda yürürken bakışları yakaladım da eve geri kaçtım açıkcası
burdaki zihniyete göre kadınlar bırak spor yapmayı dışarı bile çıkmamalı düğün bayram dışında
canım bana da bi porsiyon şeklinde söyledi
mümkünse yiyemiyorsam bir gün et bir gün sebze şeklinde öğünü tamamlamalıymışım
bebişinin herşeyi normal, gör bak ultrasonda görünce bu zırsızdeli haklıymış diyeceksin

canım benim ponponlu kırmızı bi elbisem vardı
annem örmüştü, babam da altına kırmızı ayakkabı almıştı
en çok onları hatırlarım geçmişe döndükce
çok sevmiştim çübkü

canım valla yeterince herşeyi var dedi doktor
çok canım isterse bir vardakmış
eleviti bile 3 günde bir al dedi düşün artık sen
çikolata yemek istiyorum yaaaaaa yerine bişey istemiyorum banane banane banane

canım valla ne kadar spor yerine geçerse geçsin biz zayıflayamayız gibime geliyor
bünyeden midir nedir
at bebişim bekliyorum battaniyenin modelini
ikinciyi bugün bitirsem çok sevinecem
doğurmadan bitsin istiyorum artık

canım valla ben dün bi kaç video izledim gözüm korktu resmen
ne annelik yapabilirim ne de bebişimi yıkayabilirim gibi geliyor
korkuyorum doğurmaktan da sonrasından da
malum içimde iyi taşıyorum ama dışarda bakamam gibi geliyor

canım bak 51 günün kaldı kısmetse, az daha sabret lütfen
zor biliyorum ama son günlerin kısmetse
doktordan randevu aldın mı? bayram sonrası gidecem diyodun

gun saya saya sabredıyorum gercekten
canım bu bayram sonrası full dolu hastane 29 ekım pzartesı alıyım ddm ogunde bayram 30 ekıme kaldı bayram bayram ustune ya 10 gun var benım sıpa az daha buyur bakalım belkı dogum seklıme karar verılır korkudan gıtmekte ıstemıyorum :18:

şu 1 ay nasıl gecıcek merak edıyorum canım gercekten son ayda dahada arttı sıddetlendı. neden vermedıkı doktorun gavısconu bu butun hamılelerın kullandıgı bısey :26:

ohaa desem kabamı olur kı
barı süt iç yumurta yede bebegın proteini kalsıyumu eksık olmasın. ızgara tavuk fılan ye. ama onlarıda az ye demıstır oğlus sımdıden rejım yapıyo kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…