gıttıkce artıyo bı mıde yanması tatlım alev alıyorum resmengavıscon ıcıyorum o bıle fayda etmıyo nasıl bıseyse ben ömrumde mıde yanmasını bılmezdım. dogurana kadar cekcez sanırım :/
tatlım ben gelen giden olunca sürekli ayaktayım
onun dışında ortalığı toplamak, yemek yapmak, bulaşık yıkamak , tuvalete gitmek gibi sıradan işler dışında totomun üstündeyim
genel olarak bilgisayarda takılıyorum
okulda da merdivenleri en az 15 kez inip çıkıyorum
ama halaaaaaaaaaaaaaa kilommmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaar
pöffffffffffffff
valla bir motif eksildi bayram sayesinde çok mutluyum
ikincinin de son elli sırası
tam yarıdayım
belki cumartesi pazar da örerim bu motifte biter
çok istiyorum doğurmadan ellerimle örüp doğunca sarmayı
sağol canım kötü oluyo mıde yanması benım hıc basıma gelmemıstı :/ inşallah bu hamılelıgınde olmaz mıde yanman. bende gavıscon ıcıyorum ama fayda etmıyo cunku felaket yanıyo agzıma gelıyo sankı yanma. ama gercekten süt içince hafıflıyo. ben yemeklerı sıcak yıyorum dayanamıyorum sogumasını bekleyemıyorum bıde yemege salca koyuyorum ya o bıle artırıyo yanmayı
evettt artık zaman çabucak geçse o gün gelsekış gelirken bebeklerimizi de getiriyor yanında kuzucum
gıttıkce artıyo bı mıde yanması tatlım alev alıyorum resmengavıscon ıcıyorum o bıle fayda etmıyo nasıl bıseyse ben ömrumde mıde yanmasını bılmezdım. dogurana kadar cekcez sanırım :/
aç aç dolasıyosunuz kıyamam yaenerjı kalmaz tabı mıdenı bastırcak meyve fılan ye elma ye bastırır. kuruyemıs al hıc yoktan ıyıdır canım aclık hıssın gıder hem kuruyemıs bebıse belkı enerjı verır. kuru yemıs derken cekırdek fılan degıl ama
ev temızlendıkten sonra anında pıslenmesıne dayanamıyorummmmm
fılmın 2. sı ıcın hazırlık yapıyodur o yakında sinemalarda..
güzel tanımlarım ben canım
ben artık egılemıyorum bacaklarım cok acıyo bugunlerde cok agırlastım nedense inşallah dogurmam :/
günaydınlarrrr
canım yemeklerı sıcak yıyorum bıde salcası bıle dokunur oldu ama ben salcasız yemekte yıyemem kı :/
bayram guzeldı canım Allahım tekrarına erdırsın. gurbetteyız ama yınede guzel gecırdık cok şükür. eşim bebegım olduktan sonra her yer guzel gelıyo ınsana. Allahım kımsenın agzının tadının bozulmasına fırsat vermesın.
senın nasıl gectı oh ne guzel kardeslerın fılan ıyı gecmsıtır :))
öyle zırsizdelicim herşey rabbimdeninşallah geçmiştir bende buna inanıyorum
banada haşla falan demedi kuzum 1 porsiyon et 1 porsiyon sebze şeklinde dile getirdi isteklerini
doğrudur doğu kısmında bayanlar 1 adım arka planda hatta bu 2-3 te olabilir :26:yazık bu cahilliğe
aynen ben gece heyecanla koyardım baka baka uyurdum vallabirtek annemim çocukluğundaki gıbı kırmızı pabuçlarım hiç olmadı o ayrııı sabahın köründe kalkardım geç yatmama rağmen barış manço amcayı izlerdim şimdikiler uyanıyor bön bön bakınıyor gerçi şimdide pepe var onu izliyorlar
tamam yoğurt yıcez ama bebegın günde kalsiyumu alması gereken bi oran var 2000 di sanırım ozaman senin kaç kase yoğurt yemen gerekk bu durumda
hiçbirşeyini kısma sakın ama yedıklerın lıghtları olsun.gerçi ben henüz uygulayamasamda sen uygula:26:
çikolat tatlı yerine vanilyalı dondurma yyebilirsin azcık :26:
kızçem bu ev işleride spora geçiyor biliyormusun.onlardada kalori yakıyorsun ama ben hiç kalori yaktığımı görmedim açıkcasıaslında sen merdiven inip çıkıyorsun ama tuhaf işte baksana :26::26 fff bende inip çıkıyom hergün ama toplasan 15 yoktur benimki herhalde bi 10 vardır eltimlere falan indiğimden inmek kolayda çıkmaktan nefret ediyorum 5. katta oturunca
hadi bakalım 2.de az kalmış valla cok sevındım senın adınabak bende resmini çektim atayım sana bi bak battaniyemize ama hala yarıdayız biz
evettt artık zaman çabucak geçse o gün gelsebazen diyorum allahım ben yapabilcekmiyim acaba ,iyi bi anne olabilcekmiyim olurum ama herhalde diyorum sonra kendi kendime gaz veriyorum bi yandan
ahh kızçem benim bilirim o ne pis bişeyama yediklerine dikkat ediceksin birde yemeklerden sonra yürüyüş yapmaya çalış maden sodasıda iyi geliyor biraz ama tam geçirici etkisi yok süt ve elma gibi.
şu gavisconu bi benim deli doktorum vermedi bana.hiç bişey kullanmıyorum ben bide beni düşünsabah rahatsın ama gece felaketsn.inşallah seninki geçer ama son aylarda daha şiddetli oluyormus:26:sanırım benimkide daha kötü olucak
canım bak 51 günün kaldı kısmetse, az daha sabret lütfen
zor biliyorum ama son günlerin kısmetse
doktordan randevu aldın mı? bayram sonrası gidecem diyodun
bacım sıcak salçalı sarımsaklı herşey yanmayı tetikler normal olarak
evettt artık zaman çabucak geçse o gün gelsebazen diyorum allahım ben yapabilcekmiyim acaba ,iyi bi anne olabilcekmiyim olurum ama herhalde diyorum sonra kendi kendime gaz veriyorum bi yandan
ahh kızçem benim bilirim o ne pis bişeyama yediklerine dikkat ediceksin birde yemeklerden sonra yürüyüş yapmaya çalış maden sodasıda iyi geliyor biraz ama tam geçirici etkisi yok süt ve elma gibi.
şu gavisconu bi benim deli doktorum vermedi bana.hiç bişey kullanmıyorum ben bide beni düşünsabah rahatsın ama gece felaketsn.inşallah seninki geçer ama son aylarda daha şiddetli oluyormus:26:sanırım benimkide daha kötü olucak
tatlım meyve de yasak
ara öğünde bir tane mandalina serbest sadece, bıktık şimdiden ana oğul
kuruyemiş de badem , ceviz, fındık, antep fıstığı falan yemek ara öğün olarak serbest ama sonrası kötü oluyo
önce bağırsaklardan yükselen ses, sonrası ishal
boş mide kuruyemişle feleğini şaşırıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?