Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayyy çok şükürrr içtn demek ilacını sonunda bravooooo hey yarebbim bide nabzını tutmuş

siz okuya okuya doğumu çağırcaksınız

hiç hareket etmedı içtgmde berı saat 10da 2. kez içicem off eve ultrason alasım varrr neoldgna bakmak için !!!!!!!!!!!! üzerımde yogun bı sıkıntı var nedenını bılmıyorum netı bıle daha smdı actım isim konusunda cok kararsızız canım ya göktuğ hosumuza gıdıyo ama. sız ne koycaksınız oğluşa

içtımm sabah smdı tekrar ıcıcem canım ama hıc hareket etmedı off yaa off üzüntumden hastalanıp yatıcam bı gun 30 haftalıkmı dogmussun ayy kıyamam yahu bak küvöze bile koymamıslar sımdıkı devirde dırek küvöze atıyolar düşün sapa saglam oluyo bebısler sen sıkma canını Allahın iznıyle daha var doğurmana

o hayvan doktor nıe ole bısey yaptı yaa kım olsa canı acır allahım yarabim enfeksıyonların sıfırlandgna cok sevndım artık korkma mantar hepımızde var genelde benım oğluş zayıf içime ole doguyo sıkıntıdan besleyemedım yavrumu adını göktuğ dusunuyoruz ama daha bellı degıl canım sız ne dusunuyosunuz tosuncuğa :)

korkma canım olur öyle hareketsizlikler arada... biraz dürt bakalım.... oyna bişeler ye su iç.... sağa yat sola yat sırtüstü yat... benimki de dünden beri oynamadı... .ya doğuma hazırlanıyo yada büyüdüğünden artık hareket edemiyo diyorum... hemen kötüye yormicaksın... illaki hareket edicek...

göktuğ.... hmm güzel isim cnım. bizimki yusuf efe olucak hayırlısıyla. morişinkini de kendi söylesin... ben kaynana gibi atlamıyım de mi

bu arada moriş bi gitti bidaha gelemedi... huhuuu bacım nerelere kayboldun yaw merak ettim heee :44: inşallah kendinesindir moriş iyisindr...:26:

anacım sıkıntıdan besleyemedim diyosun ve de hala sıkılıyosun.... bence yok öyle bişy tabiki de söylediğin ve yaptığın çok tezat onu söylemeye çalışıyorum..kendinle çelişiyosun. ya söyleme ya yapma bacım aaaa

Kızlar geldim geldim,, nasılsınz, neler yapıyorsunuz bekiim ?

ben giremedim bugün en son girdikten sonra...önce kendimi kırık hissettim biraz yatağa uzandım ki kırgınmış vucudum sanırım üşütüyorum..Edirne'deyiz ya biz, gece artık çok serin buralarda..ateşim yok çok şükür ama boğaz ve burun akıntım var..enfeksiyonlara doymam ben bu boğaz akıntısı da 8 saat gıcık yaptı ; durmadan öksürdüm..çok kötü yaw bu ne , karnımın neden ağrıdığını şimdi anladım ben..o kadar çok öksürdüm ki artık zavallı yawrum aşağılara ine ine mahvoldu..var mı bana önereceğiniz bir kocakarı hamile ilacı acep bir kurtulayım şu öksürükten..

Canım benim inan benimki de hareket etmiyor..günde bir iki pıt pıt..ben ne yapıyorum biliyor musun? sağa sola dönüyorum o zaman keyfi bozulunca cevap veriyor Bak ne demiştik, sıkıntı yapmayacağız asla.. hem enfeksiyon inan daha kötü çocuğun hareket etmemesinden ya..

ya onu dedim ben de..o zamnalar küvöze koymadan annemi göndermişler eve..düşün ya ..kadın benim kadar küçük et parçası ile ne yapacağını şaşırmış..komşu teyzeler gelip emzirtmeye çalışmışlar...pamuğa sarmışlar zarar gelmesin bana diye..ama yaşamışım..sadece 9 ay 10 gün gelene kadar hiç ağlamamışım o gün sonrasında tabii hiç susmamışım o ayrı

esha canım ben yamisy'ye bu enfeksiyonlar ve karnımdaki sertleşme ve ağrılar çıktığında uzun uzun yazmıştım..hiç yemek yiyemiyorum..sadece çorba ve süt..o kadar acım ki diye..çok iyi bilir..ve inan dra her defasında dedim..yemek yiyemiyorum; çocuğum ölecek, serum verir misiniz besleyici diye..adam vermedi..az ve sık ye dedi..öyle yaptım gene de katılaşma ve şişkinlik oluyordu..Artık dedim ki gittiğimde görür çocuk geri kaldıysa çözümünü bulsun...ama öyle olmadı..demek ki bebek senden besleniyor..hem ben soluma bile yatmadım..ki zaten yemek yiyemiyorum soluma yatsam ne olacak diyordum senin de öyle olacak..bak bu yazdıklarım sana yürek ferahlığı versin..seninle aynı haftadayız biz, unutma..:))))

Aslan Yamisoş! kız ne mumaralar var sende..yaşam koçu gbsin mübarek..aynen ben de sağa ve sola yatınca tek ses çıkarıyor, rahatı bozluluyor çünkü :))

Canım biizmkinin de ismi Ahmet Ata..çok sevdik ismini..ama sizinkiler de çok güzell..maşallah..isimleriyle yaşasınlar tombikolar inşallah

Son düzenleme:
Canım sen kaç mglık lansor kullanıyordun..Ya benim reflüm arttı iyice ve bende zaten boğaz gıcıklığı ve akıntısı yapar..doktor bana 15 mglığı verdi..sanki yetmiyor bana..sen ne kullanıyordun? ve iyiydi değil mi?

geçmiş olsun canım üşttün de mi?? boğazın için ılık yada sıcak şeyler iç ıhlamur mesela... yumuşatsın boğazını iyice... rahatlarsın. boğaz pastili alabilirsin strepsils adı. boğazını temizliyo ferahlatıyo... gıcığa birebir... yinede sen de bi prospektüsüne bakarsın... portakallı limonlu çilekli falan var şeker gibi bişe emiyosun. limonlusu daha etkili bilgin olsun... diğerleri sadece şeker

burnun tıkalıysa deniz suyu burun spreyi al canım. onda da sterimar yada o ayarda bi tane daha var ondan alabilirsin.

evet aynen öyle keyfini bozunca sanki bırak beni uleeyn işine bak sen der gibi tepikliyolar yaw bende inadına oynuyom onunla en sonunda da amaaan senle mi uğraşcam der gibi gidiyo çucuuum

vaaay morişim ilerleme var moral bzmamışsın bugün hiç bide esha ya bozmak yok diyosun bravooo valla

evet yaa eshacım kız haftalarca aç gezdi görse beni falan yerdi heralde ona rağmen bebeişi maşallah iyi kilo lmış bide ilerde üstelik

hehheeh yaşam koçu hee süpermiş yaw alemsiniz

kızz hani ahmet kaan dı ??? bunu da mı yanlış hatırlıyom yoksam :44: :26:

canım bana lansor 2 ay önce etki etmemeye başladı lansoprola geçtim. lansorun önce 30 mg kullandım sonra doktor 15 mg verdi.... o da işe yaramadı tabii.. geceleri uyandırmaya başladı... midem iyicce çığrından çıktı.. şiddetli mide ağrısıyla aciilen gidince gastroenterolojiye sevketti. o da ultrason istedi. ultrasonda safra kesemde taş çıktı. lansoprol verdi 30 mg. ondan 2 gün sonra da kum döktüm zaten hala lansoprol u kullanıyorum. gayet iyi gidiyo şuan için. 15 mg az geliyo mide rahatsızlığı olana... en az 30luk etki ediyo... bir de lansoprol lansor aynı ilaçlar fakat lansoprol bi tık daha iyiymiş kayınpederim söylemişti... bliyosun tıp okumuş, ve kendisinin de uzun yıllardır mide rahatsızlığı olduğu için ve de şuanda bu ilaçtan kullandığı için biliyo...

Son düzenleme:
hamileliği sorunsuz geçenlere gerçekten çok imreniyorum
aylarca kanama sorunum yüzünden gergin gezdim
tuvalete her girişimde bu sefer düşecek diyordum artık, o kadar bozulmuştu psikolojim
ilk kanamam da gittiğim doktorda sağolsun hiç yardımcı olmadı
düşüğün başlamış eve git çok kanaman olacak yarın da gel kürtaja alalım kalan parçaları bırakmayalım içerde dedi
ben zaten sinirli gergin bir insandım hamilelikte barut fıçısı gibi oldum
hala korkuyorum bebişimden düşecek diye, atamıyorum o psikolojiyi üzerimden
doktora ilk gittiğimde doğum 21 ocak dedi, diğer seferinde 14 ocak, sonrakinde 12 ocak, sonrakinde 7 ocak, bir hafta önceki ultrason ölçümlerimde 3 ocak dedi
kafam karmakarışık neden ultrason değerlerim sürekli değişik çıkıyor ve doğum zamanım öne alınıyor anlayamadım

canım öncelikle çok geçmiş olsun... bebein doğum tarihini ultrasona bakıp da mı söylüyo doktorun??? eğer öyleyse gelişimi öyle gösteriyodur yani ilerdedir bebeğin o yüzden öyledir, sıkıntı yok yani... ama ultrasonla alakasız söylüyosa erken doğum tehliken vardır. benim var mesela ve nişanım dün geldi. normalde nişandan sonraki iki gün içinde en geç doğum gerçekleşiyo biliyosundur. fakat benim rahim duvarım 2,5 cm den ince olduğu için de (o ne demekse artıkın) en geç iki haftaya doğurursun hzırlıklı ol dedi. şimdi paşayı bekliyorum üzülcek sıkılcak bişe yok... çok şükür sağlıklı mı bebeğin ??? eminm öyledir. çok takma kafanı bunlara...

bak düşük tehlikesi demiycen bana bacım, yanlış kpıya çarptın ben 12. haftamda çok şiddetli kanama geçirdim benimde düşüğüm başlamıştı ve plasentanın sol tarafı düştü... testlerde %1lik yaşama şansı çıktı... sırf kese düştü diye heee bebekte yine bişe yok... kanamam olduğu gün hastaneye yattım. akşamüstü doktorum geld ultrasonla bebeğe bakalım yaşıyomu diye... bi baktık ki bizimki yan gelmiş yatıyo umrunda değil dünya bağdaş kurmuş iki elinide başının arkasına almış onlara yaslanmış gibi yatıyo arada esniyo hıçkırıyo falan canım benim yaa görsen sanırsın ki, sanki tüttürüyo orda varya öyle bi havası vardı benim oğluşun doktorum beni rahatlatmak için neler söylemedi... eşinin kucağında kanamadan bayılmış olarak gelen kadınlar gördüm hepsinide doğurttum çok sağlıklı doğdular dedi.... hatta benim durumuma da ayrı şaşırdı... arada böyle mucizelerle karşılaşıyoruz dedi... aha bu halde düşer dediğimiz çocuklar sapasağlam doğuyo dedi... ve benim başımda ozamandan beri haalaaa yaşar mı yaşamazmı davası gören bi kaynana var ulan doğuruyom hala diyoki şukadar kilo olsa yaşar... bugünde burdaydı dedim 2,400 olmuş memnun kalmaddı 3-3,5 olsa iyiydi diyo yaw biz memnunuz halimzden canım banane... kaç kiloymuş kaç haftalıkmış bukadar takmıyorum sağlıklı mı?? yeter benim için.... o zamandan beri yarım plasentayla duruyoruz... %1lik yaşama şansı olan bebeğim için şu anda doğum bekliyorum hem çok sıkıldım artık elime alsam da mıncıklasam diyorum ama daha hazırlık yapmam lazım onlar bitene kadar tutmam lazım çucuumu içimde nası becerceksem artıkın

hiiç korkma.. allahın izniyle hiç bişe olmaz bebeğine... ama eğer bişe olursa sadece senin stresinden olur bunu da bil... stresten uzak durman çok önemli

bak burda iki hatun var başım onların stresiyle belada onları daha yeni yeni normale getirebildim onlar da gördüler ki stresten azıcık uzak kalınca herşey düzeliyo.... demi kısçelerm

günaydınn :) dürttüm canm sağdan soldan heryerden saga yattm sola yattım tık yok beklıyorum bakalım nolcak. buarada grip oldum gecedeen berı ust uste hapsırıyorum basım fena agrıo bı bu eksıktı. senın oğlan doğum hazrlgnda yoğun oynamaz tabı yusuf isminide cok severım yusuf yüzlü olsun oğluş

anam bende pskolojimi kaldı herseyım celısıo bırbırıyle doğurunca beynımde yerıne gelcek inşallah

saol canım sana da günaydın :))) saat 3,5 ta kalktım kalkş o kalkış bidaha da uyku falan tumadı beni... bende buraya takılıym dedim 15 dk sonra da kocişi uyandırmaya gitcem... yaa benimkide oynamıyo iyi mi karnım taş gibi oldu dürttüm ettim sağa dön sola dön sırtüstü yat ama ıııh olmadı sadece ayağını bi yaslamış sağ kaburga tarafıma arada o biraz baskı yapıyo okadar... bizimki yine hain planlar içinde galibaa

amin canım saol beğeniğine sevinim...

çok geçmiş olsun... noluyo hatunlar size bea teker teker dökülüyonuz :44: aman dikkat et canım ilaçda alamazın şimdi kafana göre kullanma... çok zorlanırsan minoset tablet al o da yetmezse doktoruna danış...

günaydınn :) sendedemi burun akıntısı var bende grıp oldum basım fılan catlıo :2: okadar cok donuyormkı yatakta bı saga bı sola cocukta tık yok bu oğlan benı delı etcek inşallah dedıgın gıbı benımkıde iyi beslenmıstır canımda bı sorun cıkmaz. pamuklara sarıp sarmalamıs annen nasıl iyi baktıysa artık küvöze bıle gerek kalmamıs eskıler gıbı olamıyoruz doğurunca cocuga bakamayınca laf yemeyız inşallah aynı haftadayız aynı gun doguruyomusuz burdan yazarız artık yamişte bıze güler

anam bende pskolojimi kaldı herseyım celısıo bırbırıyle doğurunca beynımde yerıne gelcek inşallah

doğurunca gelemeyecek maalesef bi süre uykusuz geceler olcek yavrum o ara beyin falan kalmicak bizde robota bağlicaz resmen

doğurun doğurun herşeyiniz bir bide o bir olsun da tam olsun ama doğumlar canlı olcek heee unutmayınız tabletleri koyunuz çantalara

sağol canm. ohoo kac saatır ayaktasın sen senın şehzade yenı bı oyun buluyo heralde dökülüyoz valla burnum musluk oldu

doğurun doğurun herşeyiniz bir bide o bir olsun da tam olsun ama doğumlar canlı olcek heee unutmayınız tabletleri koyunuz çantalara

vala ordakı stresımızi dusunemıyorum sende bıze tablet aracılıgyla doğum koçlugu yaparsın

doğurunca gelemeyecek maalesef bi süre uykusuz geceler olcek yavrum o ara beyin falan kalmicak bizde robota bağlicaz resmen

oda doğru canm ozman benım beyın bı surelıgne izne ayrıldı sende bıdaha uyuyamıcaksın ballandıra ballandıra uyuyaydın ya bugun

öncelıkle gecmıs olsun gercekten zor bı dönem atlatmıssın ama bebeğin senı bırakmamıs :) ultrason ölçümündekı dogum tarıhlerını kafana pek takma benımde gunumden once yazdgı yada sonra yazdgı oluyo bı problem olcagnı sanmıyorum zaten yazdgın tarıhler hep bırbırıne yakın onlardan bırınde dogsada tehlıken olmaz. bzımde pskolojıler bozuk bı yamisy sağlam aramızda oda dogurcak bugun yarın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…