Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sağol canm. ohoo kac saatır ayaktasın sen senın şehzade yenı bı oyun buluyo heralde dökülüyoz valla burnum musluk oldu

valla ya kaç gecedir böyle uyuyamıyom gözümden uyku akıyo ama banamısın demyo yaw ...

evet benimkinin bi planı var ama bakalım çıkar kokusu

ahh canım yaa bi gribin eksikti... çok dikkat et kendine lütfen...

vala ordakı stresımızi dusunemıyorum sende bıze tablet aracılıgyla doğum koçlugu yaparsın

olur olur artık burdan tee doğumhaneye hayde yavrum ıkın diye naklen doğurturum sizi zaten bi ebeliğinizi yapmadığım kalmıştı o da olursa tastamam olur hee
oda doğru canm ozman benım beyın bı surelıgne izne ayrıldı sende bıdaha uyuyamıcaksın ballandıra ballandıra uyuyaydın ya bugun

ahhh keşke uyuyabilsem... nasıl gözüm yatağa bakıyo biliyon mu... ama uyku tutmuyo dön dön dön sonra cumburlop kalkıyom ayağa sersem gibi oluyom be

hee doğurcam gitcem bi gelcem ki burası iyice almış başını gitmiş olcek siz artıkın stresten neler konuşursunuz kim bilr gelince sorarım bende size eğer topikimi boş bırakırsanız heee

Yamisy canım üşüttün mü bilemedim..ama psikolojik üşütüklük bende bakii o ayrı tabi

kırgınlık geçti gitti..ama boğazım bir felaket..dün gece 12-13 saat kesintisiz öksürdüm ve hala öksürüyorum..( artık kan geldi boğazımdan balgamla...(( ben reflüden kaynaklandığını düşünüyorum .çünkü iki sene önce reflü tedavisi görmüştüm..40 mglık nexiumu sabah akşam içtim..ancak aylar sonra düzelmiştim. O zamanlarda bile öksürüyordum ama bu kadar karnıma baskı ve ağrı yoktu..

ne lansor ne de lansoprol iyi geliyor etken maddesinden..ama nexium çok kuvvetli olduğu için doktor izin vermedi..ve sadece 15 mglık lansor alabildim..ama hile yaptım bugün ve iki tane attım ağzıma..biliyorum geçmeyecek..(

dün akşam ada çayı, rezene, ıhlamur hepsini de içtim ama geçmiyor..yaw kardeşim hastalık makinası gibiyim ; biri bitiyor biri başlıyor..kendimden bıktım valla..en iyisi ben şu beynimi bir aldırayım, ben de herkes de bir kurtulsun de mi?

Çok geçmiş olsun arkadaşım, sakın üzme kendini..hepimiz aynı dertten muzdaribiz burada..ben de çok sinirli ve çok tahamülsüz bir insan haline geldim..Geçmeyen ve birbirini tekrar eden hastalıklar beni de eşimi de çıldırttı..sonunda artık onu rahatsız bile etmyeyim diye gece kalkıp avare avare geziyor evin içinde dolaşıyorum.. derdin mi var dese yok diyorum..öyle işte ne yaparsın..

doktor meselesi gerçekten çok mühim bir mesele.belki 4 doktor değiştirdim bu ilgisizlik ve yanlış teşhisler yüzünden...ama geldik bugüne..bak sen de yolun yarısnı öyle böyle geçmişsin çoktan..artık bundan sonra sadece sabredeceğiz..inşallah geçecek bugünler..

Valla canım eskiler nasıl dirayetliymiş değil mi? köyde 6 aylık bebek doğar gene büyütürlermiş..insn ne düşünsün ki bu premature midr nedir diye? yaşatan Allah yaşatıyor işte..38-39 haftalarda bile akciğer gelişimi olmayıp da vefat eden bebişler bilmiyor muyuz ? Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin inaşallah zamanında sapsağlam gelirler

canım hamilelikte bazı bitki çayları içilmesi sakıncalı.. ada çayı deyince sanki o listede o da vardı gibi geldi... senin için tekrar bakıp haber veririrm...

bana bakk kızıcem heee stres üzüntü yok dedik... daha dün sen değilmiydin esha ya stres yok diyen... töbe töbeeee...

11 haftalık hamilegim..karın altım sert ozellikle sol tarafım..bebegin o tarafta oldugunamı isaret bu sevgili anneler :)

11 haftalık hamilegim..karın altım sert ozellikle sol tarafım..bebegin o tarafta oldugunamı isaret bu sevgili anneler :)

Genişleyen karnın ağrıları diye düşündürdü bana.. benimki de öyleydi..çok sertti altı ve hala sert biliyor musun?

Canım ya bugün doktora sordum ben de onu..bana ne dedi biliyor musun? ilk üç ay düşük tehlikesi yapıyormuş daha sonra da rahim kasılmalarını önlüyormuş..şaştım kaldım açıkcası

ben de bir defa içtim bıraktım zaten..içerken de çok kıllanmıştım hani :))

bugün öyle yattım daha yenı kendıme gelıyorum burnumda tıkandı bas agrısı derken şifayı kaptım :2: hapsırmaktan cocuk içimde zıplaya zıplaya bı hal oldu siz napıosunuz topik bugun durgun

amin canım oyle tabı bak korkma artık sana bi link atıyımda onu izle 26 haftalık bu bebek :)
Frühchen Paul Noah 26 SSW.wmv - YouTube

amin canım oyle tabı bak korkma artık sana bi link atıyımda onu izle 26 haftalık bu bebek :)
Frühchen Paul Noah 26 SSW.wmv - YouTube

esah ben de bunları çok izlerim canım..hatta bugün acildeydik eşimle gene..eşim yenidoğanda 700 gram doğan 29 haftalık bir bebği görmüş..hayata tutunmaya çalışıyormuş minnoş..çok da hareketliymiş..Allah'a çok şükür sağlıklı olsunlar da..

bugün öyle yattım daha yenı kendıme gelıyorum burnumda tıkandı bas agrısı derken şifayı kaptım :2: hapsırmaktan cocuk içimde zıplaya zıplaya bı hal oldu siz napıosunuz topik bugun durgun

benim de öksürüğüm v geniz akıntım var ya..nasıl geçecek bilmiyorum

bende eşime belli etmek istemiyorum artık
sürekli sorunluymuşum da başkalarının gebelikleri normal giderken ben naz yapıyormuşum gibi davranıyorlar
4 farklı doktora gittim hepsine de birden fazla , ama hala içime sinen birini bulamadım maalesef

hayır yolun yarısına gelene kadar 21 gün öne geldi, diğer yarısında da 8 aylık doğurtacaklar diye korkuyorum
yamisy'e maaşallah valla aman bozmasın psikolojisini , güzelce doğurur umarım
eskiden hastane bile yokken nasıl doğuruyolarmış acaba

oyy kıyamam yaa tutunur hayatada hayırlı bı evlat olur işallah nie gıttın acıle :/

benim de öksürüğüm v geniz akıntım var ya..nasıl geçecek bilmiyorum

ya bıtkı cayı gecırıodu benı normalde ama ouda içemıyoruz bndede var genız akıntısı öksururken kendını sıka doktor oyle ddı bana hapsırrrken ve oksururken. nasıl gecer acaba bu :/ buarada antıbıyotıklerı hergun 2 tane içiyorum moricim smdı ıctım bıtane ayy heyecandan bı hal oluyorum

zamanında doğar merak etme sen. bnde ilk muayne oldugumda doktor dedıkı 1 hafta gerıden gdıyo agladım bıdaha gıttım busefer 1hafta one gecmıs ilk 14 aralıktı smdı 4 aralık yazıo normal dogum tarıhı 9 aralık en son ne oldu bılmıyorum daha gıtmedım içine sinmiyosa baska doktorada bı gıt derım ben bakalım o nedıyecek

öncelikle teşekkür ederim, benimle ilgilenip bu kadar uzun bir cevap yazdıgın için
evet ultrasondaki ölçümlere bakarak söylüyo tarihi, sanırım kafasının çapı, suyu ve plesanta ağırlığının ortalaması olarak bebeğin şu an ki gelişim haftasını ölçüyormuş
ölçümden çıkan haftaya göre de bana muhtemelen doğacağı tarihi söylüyor
bebişimin sağlıklı olmasından çok memnunum ama yola çıkmamı bile yasakladı doktor yeniden kanamanın başlama ihtimali var diye
ve ilk 3 aydaki kanamalarını zorda olsa durdurduk ama bundan sonrakiler bebek için ciddi tehlike yaratır dedi
o bunu söyledikce ben daha da geriliyorum hala bebişime bişey olabilir diye :S
senin yaşadıklarını bilmiyordum. öncelikle geçmiş olsun, umarım güzelce doğurursun ve alırsın bebişini kucağına
annelik de hamilelik kadar zor geçmez umarım ve kayınvalidene rağmen bebişinle çooooooook mutlu olursunuz
zaten zor dönemden geçerken etrafındakilerin sözleri ve davranışları daha bi önem kazanıyo sanki
%1 lik ihtimali olan bebişin için sen elinden gelen herşeyi yapmışsın , bebişin senden ayrılmamak için herşeyi yapmış daha kilosuna mı takılıyo kaynanan da ilginç yani
yaşayacaksa 6. ayında doğanlar bile yaşıyo kaldıki seninkinin kilosu da çok düşük değil bence gayet sağlıklı olacaktır
ben hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım ama bazı yiyeceklerden tiksindim ( balık, tavuk, et , yumurta gibi)
bunları yemediğimi görenlerin sözleeri çok canımı sıkmıştı. neymiş ben bilerek bebeğimi beslemiyormuşum, çocuk eksik doğarsa görürmüşüm günümü, kanamam varken yat diyordu doktor yatamıyordum bile
komşular gelip bin türlü laf ediyordu köpürmüştüm resmen
şuan kaynanam seninki gibi davransa kesin kavga ederdim, senin sinirlerin epey kuvvetliyöiş maşallah canım
burda benden de stresliler var galiba
eşime diyorum ki hormonlar beni bu hale getirdi, o da diyo ki alakası yok sen eskiden de sinirliydin, herşeyi kafana takıyodun, strese giriyodun hemen, ayrıca alıngandın da
adamcağızı nasıl bıktırdıysam artık
bugün set üstü ocağın düğmesi gaz kaçırıyomuş yemek yaparken alev aldı, elim ayağım boşalıverdi birden
eşimi çağırdım söndürdü ama içimde ılık ılık bişeyler aktı, kasıklarıma kramp girdi
tuvalete giriyorum çıkıyorum kontrol ediyorum acaba korkudan düşük başlar mı diye :S
ağlıyacam gerçekten

4 tane doktora gittim hem de birer kezden fazla
arkadaş ya ileriye alırlar, ya düşürürler, ya sağlıksız derler bitmedi ki derdi
en son dedim nenem usulü gideyim de evde doğurayım bari
son doktorum annemlerin yaşadığı ilde ve kaadını çok sevdim. kadına dedim ki böyle böyle sorunlar yaşadım korkuyorum
kadın da ne dese beğenirsin içine sinmiyosa tatlım gitme doktora 35 haftalık olunca bana gel son kontrollerini yapalım
eskiden kadın doğumcu mu görüyomuş kadınlar, evde bile doğurursun sen sakin ol dedi

Aynen benim eşim de işte öyle davranıyor..dışarıdaki sorunsuz ayakta neredeyse takla atacak gebelere bakıyor ve sen fazla abartıyorsun diyor..düşünsene böbreğim gece şiddetli bir ağrı ile kaldırıyor beni..bunun için de hastaneye gidilir mi diyor? ben ise düz duvara tırmanacağım..ağlıyorum hüngür hüngür..

onların içinde bir başka can taşımamalarının verdiği metanetle bayaa rahat olduklarını iyce anladım ben..

doktor konusu beni de bıktırdı gerçekten..en son gittiğim doktor uzamn doktor..ama bilgisi her şeyi çok iyi hani..öte yandan adam sadece kadın doğum konusunda bilgili değil,,böbreğim enfekte olu hemen böbrek ilaçları verir, hastanede yatırır, midemde problem çıkar bir dahiliyeciden daha fazla ilgilenir sağ olsun..amam bana eğer bebeğin erken doğarsa ben artık yetersizim üniversiteye gideceksin diyor..hastanesi yetersiz çünkü bakımda..ve bugün gttim işte..gittiğime de bin pişman oldum eşimle..köpekten beter etti beni doktorlar..

oyy kıyamam yaa tutunur hayatada hayırlı bı evlat olur işallah nie gıttın acıle :/

canım bugün fazla ökdürdüm ya hem öksürüğü durdurmak için hem de kasıklarıma sancı girdi onu sormak için gittim..ama bin pişman oldum..ne rezil bir yer..ben zaten 2. aydaki düşük tehlikemden beri yatıyor yürüyemiyorum, bir de bana sen acillik değilsin git poliklinikten gel demez mi? Alttan da baktı zorla o kadar drun yanında kasap gb gerizekalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…