Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım o duyguları bizde yaşayacağız kısmet olursa
seninki o zamana diş çıkartıyo olur artık
bende çok beğendim canım, şans eseri denk geldim
kumaşı naylon değilse süper olur
alt açma yeri de var , hoşuma gitti açıkcası

canım özel mesaj kutun dolumuş
icabına baktım

ayy evet yaa hepsi öyle...

ama sen takmicaksın. sakın sakın üzülüp stres yapmicaksın.. hamilelikte stres hadi neyse de doğumdan sonra ıııh... sütün kesilir bak geri dönüşü de olmaz ona göre... üzülmek sinir stres yorgunluk olmicak. bebek her uyuduğunda sende yatıp uyicaksın. kimsenin lafına da bakmicaksın.. zor olsa da ben başardım galibaa

ne çabuk doluyorsaa maşallah sevenin çok
canım mecburen takmamak lazım da ben çok takıntılı biriyim
kesin takarım
umarım sütüm kesilmez yaaa
sen maşallah en zor kısmı atlattın sayılır
gerisi hem daha kolay hem de daha zor
peki banyo da kullandığın termometrenin markası ne

bu arada 5 dk da bir mesaj atma hakkı sinirlerimi bozuyo

onların hepsi sana ait yalnız

Ürün KategorileriBanyo ÜrünleriBebedorBU 0015Banyo TermometresiBebedor Banyo Termometresi termometrem bunun mavisi canım...

inşallah kesilmez sende kesilmemesi için elinden geleni yapmalısın tatlım

bu arada 5 dk da bir mesaj atma hakkı sinirlerimi bozuyo
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım bebiş uyumuşken bende uyuyim bari birazsonra meme nöbetim başlar acıkır emmek ister felan ben o zamana kadar uyuyim biraz sana iyi geceler kusura bakma lütfen.. sonra görüşürüz kendine ve bebişimize iyi bak

canım ne çok soru soruyorum dimi
doluyor mesaj kutun
sevilfdiğini bil
hadi uyu canım paşa uyanıp meme istemeden biraz uykunu alb
u arada boş bi vaktinde şu mendiller hakkında ne dersin onu bi yazıver sana zahmet

Baby&Me Pamuk Mendil 12`li (Erkek Bebeklere Özel) - e-bebek.com

sütüm kesilmesin diye dikkat edeceğim , aklımda olsun strese girmemem gerektiği
termometreyi de inceliyorum hemen

teşekkür ederiz teyzesi bide bitirebilseydikkk
ahh kuzum aşırı ve hızlı yeme bırde yağlılardan uzak dur:26:cok zorda kaldığında iç zaten surubu ben boşu boşuna cekıyorum ya

biter doguma kadar inşallah canım :)
cok hızlı yemek yerım ben sankı önümden kacıran var

canım burda okula giden çocuk başına yardım alıyolar
kız için aylık 150 erkek için 135 lira
ortalama 20-25 çocukları var
hiçbi iş yapmasalarda o para yetiyo da artıyo bile

off tabıkıde yeter bı ev gecınır okadar parayla adam nıye iş yapsın ki

ayy neguzel erken ögrenmıssın bı mısafırın gelcek olsa yapabılırsın. ama bnde yavas yavas öğrenıyorum güzelde oluyo acemi şansı :))

maşallah oğlusuna canım okadar emıyo tabı önden gıder tosuncuk
bende sancı gıbı bıseyler var ama cözemedım bu oğlan erken gelcek içime doguyo :26: daha bırsuru eksıgımız var bacaklarım cok agrıdıgı ıcın cıkamıyorum kı carsıya.

ne kadar minikler ve soyunca nasıl da ağlıyolar gördün dimi canım
susmuyo ve o ağlarken kadın da umursamadan yıkıyo
ben yapabileceğimi sanmıyorum
canım zaten oan onun ağlamasını görmezlikten gelmemiz gerek.çocuk bakımında zorluk cekecegımı sanmıyorum ama çevremden cok karısan olcak bana ve tahmın edebılıyorumki sabah 8 akşam 12 hep bende olucaklar.beni asıl korkutan eşimin çevresi aslında.evet 1-2 yüz vermesem belki ara verirler ama eşimin tepkisi nasıl olur bilmiyorum.ve buyuzden ıstedıgım gıbı bakamamaktan o bebeğe duzgun bı sekılde bıseyler öğretememekten cok korkuyorum.işin açıkçası siin bu tarz şeyleriniz yok bak gör nasıl alışacaksın sende hemen ...ama çok küçükler evet önce birisinin sana yıkama işlemini göstermesi lazımki sende öğrenesın bende ılk banyosunu tek basıma yaptıramam sanırım korkarım ama 2-3.baynayosunuda kimseye bırakmamam lazımki mıllet alışkanlık kazanmasın

e bebekten aldım canım mağazasından..prima kullanmayı hiç düşünmüyorum açıkçası bence bezlerden en ıyısı molfıx.kardeşimdenden yeğenlerimden de onaylıprima hep dışa veriyor çişi ama molfıx ıyı koruyor.

hoşgeldınızzzzohhh yarasın tosbıgımızeepelini bulalım heee

sor canım şikayetçi olan kim...

canım bunu daha denemedim ama çok güzel olduğunu duydum yani kullanan kimseden şikayet duymadım.. ben niveanın ıslak mendiline hayran kaldım resmen... nemli havlu gibi resmen.. hem mendilin yapısı çok güzel pamuk ve havlu gibi hemde sadece su... nivea bitince unibaby mendilini önermişlerdi bi deniyim dedim ama hiç beğenmedim.. içinde bişey var kokulu mendil çünkü... saf su olsa kokusu olmazdı... sırada da baby&me var unibaby ler bi bitsin de...

saol canım darısı sizin bebişlere olsun inşallah...

canım sen artık ayağa çok kalkma zaten.. yorulmaman lazım erken doğumu tetiklemesin şimdi... çarşıya çıktığında da aman bi çıkmışken hepsini alayım deyipde sakın zorlayıp yorma kendini... bikaç gün çık ama dinlene dinlene çık yoksa bu bacın gibi 37 de alıverirsin kucağına allah korusun

benim ev zaten cok kalabalık olucak canım ya keşke uzak bı yerde oturma ımkanım olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…