yok valla çok ağlamıyo kız sadece gece sancısı varsa biiraz mzıklanıyo onu da masajla hallediyorum halledemezsem ya meme ya banyo ya araba...
güzelmiş canım çok beğendim valla kumaşı naylon gibi durmuyo inşallah gerçekten öledir...
icabına baktımcanım özel mesaj kutun dolumuş
canım maalesef büyüklere laf anlatılmıyo
sen küçüksün ben şu kadar çocuk büyüttüm benden iyi mi bilecen havası oluyomuş
birsürü arkadaşım aynı şeyi söylüyo
o yüzden korkuyorum doğurmaktan
icabına baktım
ayy evet yaa hepsi öyle...
ama sen takmicaksın. sakın sakın üzülüp stres yapmicaksın.. hamilelikte stres hadi neyse de doğumdan sonra ıııh... sütün kesilir bak geri dönüşü de olmaz ona göre... üzülmek sinir stres yorgunluk olmicak. bebek her uyuduğunda sende yatıp uyicaksın. kimsenin lafına da bakmicaksın.. zor olsa da ben başardım galibaa
icabına baktım
ayy evet yaa hepsi öyle...
ama sen takmicaksın. sakın sakın üzülüp stres yapmicaksın.. hamilelikte stres hadi neyse de doğumdan sonra ıııh... sütün kesilir bak geri dönüşü de olmaz ona göre... üzülmek sinir stres yorgunluk olmicak. bebek her uyuduğunda sende yatıp uyicaksın. kimsenin lafına da bakmicaksın.. zor olsa da ben başardım galibaa
onların hepsi sana ait yalnızne çabuk doluyorsaa maşallah sevenin çok
canım mecburen takmamak lazım da ben çok takıntılı biriyim
kesin takarım
umarım sütüm kesilmez yaaa
sen maşallah en zor kısmı atlattın sayılır
gerisi hem daha kolay hem de daha zor
peki banyo da kullandığın termometrenin markası ne
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeebu arada 5 dk da bir mesaj atma hakkı sinirlerimi bozuyo
onların hepsi sana ait yalnız
Ürün KategorileriBanyo ÜrünleriBebedorBU 0015Banyo TermometresiBebedor Banyo Termometresi termometrem bunun mavisi canım...
inşallah kesilmez sende kesilmemesi için elinden geleni yapmalısın tatlım
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım bebiş uyumuşken bende uyuyim bari birazsonra meme nöbetim başlar acıkır emmek ister felan ben o zamana kadar uyuyim biraz sana iyi geceler kusura bakma lütfen.. sonra görüşürüz kendine ve bebişimize iyi bak
teşekkür ederiz teyzesi bide bitirebilseydikkk
ahh kuzum aşırı ve hızlı yeme bırde yağlılardan uzak dur:26:cok zorda kaldığında iç zaten surubu ben boşu boşuna cekıyorum ya
bebeği kafana mı taktın yoksa canım
onda da ağrıyabilir
canım burda okula giden çocuk başına yardım alıyolar
kız için aylık 150 erkek için 135 lira
ortalama 20-25 çocukları var
hiçbi iş yapmasalarda o para yetiyo da artıyo bile
canım gerçekten güzel şey tatlı falan yapabilmek
ben eskiden deli gibi tatlı çeşitleri yapardım
tatlıyı yemeyi çok sevdiğimden yemekten çok ilgimi çekiyodu
küçüklükten bana yaptırıyodu annem yemekleri ordan öğrendim canım
canım onu diyenler haklı
baksana yamiş nete bile giremiyor
ama onun duygusu da farklıdır
kızlaarrr biz geldiikk anca gelebildim yahu bu çocuk hep memede.. bide gaz sancımız başladı bikaçgündr... onunla uğraşıyom ama yinede çok dertli değil ins artmaz sancımız... neediyonuz bakalım.. oğluşlar nasıl oğluşlarr
bugun muayenemiz vardı veee oğluşumun boyu kilosu önden gidiyomuş kızlarrrramaan nazar değmesin... yeni nesil boğaç geliyo pelinimizi bulun bakalım doktor ablamız diyoki anne küçülmüş bebek büyümüş
eee kızçeler siz neler yaptınız bayram nasıl geçti bebiş hazırlıkları ne alemde?? siz bu gidişle çocukları yataksız kıyafetsiz çırılçıplak bırakcanız hee
canım zaten oan onun ağlamasını görmezlikten gelmemiz gerek.çocuk bakımında zorluk cekecegımı sanmıyorum ama çevremden cok karısan olcak bana ve tahmın edebılıyorumki sabah 8 akşam 12 hep bende olucaklar.beni asıl korkutan eşimin çevresi aslında.evet 1-2 yüz vermesem belki ara verirler ama eşimin tepkisi nasıl olur bilmiyorum.ve buyuzden ıstedıgım gıbı bakamamaktan o bebeğe duzgun bı sekılde bıseyler öğretememekten cok korkuyorum.işin açıkçası siin bu tarz şeyleriniz yok bak gör nasıl alışacaksın sende hemen ...ama çok küçükler evet önce birisinin sana yıkama işlemini göstermesi lazımki sende öğrenesın bende ılk banyosunu tek basıma yaptıramam sanırım korkarım ama 2-3.baynayosunuda kimseye bırakmamam lazımki mıllet alışkanlık kazanmasınne kadar minikler ve soyunca nasıl da ağlıyolar gördün dimi canım
susmuyo ve o ağlarken kadın da umursamadan yıkıyo
ben yapabileceğimi sanmıyorum
e bebekten aldım canım mağazasından..prima kullanmayı hiç düşünmüyorum açıkçası bence bezlerden en ıyısı molfıx.kardeşimdenden yeğenlerimden de onaylımustelayı ocak anneleri topiğinde en az 10 sefer duydum canım
sebamed çok pahalıymış cidden
bütce zorlayacak gibi beni o yüzden benim için de zor
ıslak mendili nerden aldıysan iyi uyguna almışsın
canım 1 numara ve 2 numara birbirine çok yakın biri 2 diğeri 3 kilodan başlıyormuş
o yüzden primanın 2 numarası ideal diyorlar
aynen bende güvanmıyorum kuzubacım yemek konusunda kendime güvenmiyorum hiç
hoşgeldınızzzzkızlaarrr biz geldiikk anca gelebildim yahu bu çocuk hep memede.. bide gaz sancımız başladı bikaçgündr... onunla uğraşıyom ama yinede çok dertli değil ins artmaz sancımız... neediyonuz bakalım.. oğluşlar nasıl oğluşlarr
bugun muayenemiz vardı veee oğluşumun boyu kilosu önden gidiyomuş kızlarrrramaan nazar değmesin... yeni nesil boğaç geliyo pelinimizi bulun bakalım doktor ablamız diyoki anne küçülmüş bebek büyümüş
eee kızçeler siz neler yaptınız bayram nasıl geçti bebiş hazırlıkları ne alemde?? siz bu gidişle çocukları yataksız kıyafetsiz çırılçıplak bırakcanız hee
canım ne çok soru soruyorum dimi
doluyor mesaj kutun
sevilfdiğini bil
hadi uyu canım paşa uyanıp meme istemeden biraz uykunu alb
u arada boş bi vaktinde şu mendiller hakkında ne dersin onu bi yazıver sana zahmet
Baby&Me Pamuk Mendil 12`li (Erkek Bebeklere Özel) - e-bebek.com
sütüm kesilmesin diye dikkat edeceğim , aklımda olsun strese girmemem gerektiği
termometreyi de inceliyorum hemen
maşallah oğlusuna canımokadar emıyo tabı önden gıder tosuncuk
bende sancı gıbı bıseyler var ama cözemedım bu oğlan erken gelcek içime doguyo :26: daha bırsuru eksıgımız var bacaklarım cok agrıdıgı ıcın cıkamıyorum kı carsıya.
sefan olsunnhadi yaaa
valla ben kaç tane konsere gittim yazın
hopladık da zıpladık da oynadık da
ohhhhh sefam olsunnnnnnnnn
benim ev zaten cok kalabalık olucak canım yaetraftan çamaşır makinesi sesi ya da lektrikli süpürgenin sesinin de bebeği susurduğunu hatta uyuttuğunu söyleyenler var
bende sessizliğin bebek için gerekli olduğunu düşünmüyorum
tabi bağırarak konuşmak ya da zile basmak da mantıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?