benim ev zaten cok kalabalık olucak canım yakeşke uzak bı yerde oturma ımkanım olsaydı
haydı gozun aydın kuzu
kızçem giyim konusunda herşeyi tamam dünde banyo bakım setini aldıktek eksiğimiz bebek arabamız ve bebek odamız .oda içinde bu hafta sonu çalışmalara başlarız inşaata gırmem gerek cunku.ama pusetimizi sanırım doğuma yakın alırım diğer türlü çok sıkışırım cunku:26:ama çok şükür şuan doğsa bakım için herşeyi tamam
ben dün bu bayb-me nin kulak pamuğunu aldım
yine unibaybynde 3lü ıslak mendilini aldım 3 tanesi 5 liraydı sanırım ama içini açıp bakmadım hiç nasıl diye.
hatta şöyşle diyeyim sudocrem aldım bebeğe pişik için.bu krem normalde sivilceye ,yanığa güneş yanığına falan hepsine iyi gelen bi krem.çalıştıgım bebek magazında kapış kapış gıdıyordu bueve geldik hiç içine bakmamıştım açtım dedim birazcık suratımın köşesinde deniyeyim bakayım nasıl
ayyy eşim kremlere bakarken kullandığımı gordumubir sınırlendı nıye kullanmışım dıye edim delümüüsün nesin ne olacak bana dıyorkı o bebegın sen ısteseydın sanada alırdık nıye kullanıyormuşum ben onun kremını hey allahım ya çocuk yokken kavga ettık doğunca bakalım neler olacak bızım evde.
oyuzden ıslak mendılın paketlerine dokunmadım bıleee
aman aman iyi bu kadar alışveriş yapan bi seni gördüm şurda büle devam bacım... böyle giderse bunların bebeleri çıplak kalcek
hayırlı olsun tatlım bebişin güle güle kullansın hepsini
he yaw herkes oğlan herkese birer peluun bulmamız gerekecek
merhaba kızlar nasılsınız ben hıç iyi değilim bugun üzerimde bı uyusukluluk bırde can sıkıntısı sebebini bilmediğim sankı bırı benı boguyormuş gibi neden böle oldum bugun bılmıyorumm kıı
canım hava ve hormonlar değişiyo yaaa ondandır
ben de bugün çok mutsuzum
eşimle kavga ettik, konuşmuyorum
sor canım şikayetçi olan kim...
canım bunu daha denemedim ama çok güzel olduğunu duydum yani kullanan kimseden şikayet duymadım.. ben niveanın ıslak mendiline hayran kaldım resmen... nemli havlu gibi resmen.. hem mendilin yapısı çok güzel pamuk ve havlu gibi hemde sadece su... nivea bitince unibaby mendilini önermişlerdi bi deniyim dedim ama hiç beğenmedim.. içinde bişey var kokulu mendil çünkü... saf su olsa kokusu olmazdı... sırada da baby&me var unibaby ler bi bitsin de...
saol canım darısı sizin bebişlere olsun inşallah...
canım sen artık ayağa çok kalkma zaten.. yorulmaman lazım erken doğumu tetiklemesin şimdi... çarşıya çıktığında da aman bi çıkmışken hepsini alayım deyipde sakın zorlayıp yorma kendini... bikaç gün çık ama dinlene dinlene çık yoksa bu bacın gibi 37 de alıverirsin kucağınaallah korusun
aynen bende hızlı yedıgımden yanma olayları alevleniyor yaeşim bile der yavaş ye diye ama yemeği çok sevdiğimden değil yapım öyle aslında işten kalma bi alışkanlık oldu bende 2 dakkada döneri mideye indirdiğim günleri bilirim müşteri gelcek diye şimdide vazgeçemiyorum bu huyumdan
noldu kuzum neren agrıyo kasıklarınmı:44:başlar artık yalancı sancıların
kıyamam tatlım yaaa
bu sıralar herkes hasta zaten
aman dikkat et , hamilelikte grip zor geçiyor cidden
canım ilk yaptığın şeyler her zaman daha güzel olur
hatta sonradan ne kadar uğraşırsan uğraş aynı tadı tutturamazsın
valla bende yemek yapmaktan ev işinden soğudum artık
yıllardır yapıyor olmak da sıkıntı, hevesim kalmadı
valla bizim onun kadar iyi idare edebileceğimizi pek sanmıyorum açıkcası
ben kesin panik olurum
hayırdır inşallah nasıl bir sancı canım
nerende?
canım kendini erken doğuma şartlama
neye inanırsan o olur biliyorsun
sen akışına bırak Rabbim hayırlısını nasip etsin
magnezyum kullanıyo musun peki? agrıları hafifletiyor magnezyum ve maden suyu
canım hava ve hormonlar değişiyo yaaa ondandır
ben de bugün çok mutsuzum
eşimle kavga ettik, konuşmuyorum
teşekkür ederiz teyzesi inşallah gelır gıydırcegım gunlerdeaman aman iyi bu kadar alışveriş yapan bi seni gördüm şurda büle devam bacım... böyle giderse bunların bebeleri çıplak kalcek
hayırlı olsun tatlım bebişin güle güle kullansın hepsini
he yaw herkes oğlan herkese birer peluun bulmamız gerekecek
ne bilem bi bakım dedim alırım yine nolcakbaby&me nin kulak pamuğu ve bebek temizleme pamuğu güzel zaten.. ıslak mendili bilmiyorum ama...
o krem çok güzel bende onu kullanıyorum...
eşinde iyiymiş yawniye kullanıyon çucuun eşyasını canım sende aaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınız ben hıç iyi değilim bugun üzerimde bı uyusukluluk bırde can sıkıntısı sebebini bilmediğim sankı bırı benı boguyormuş gibi neden böle oldum bugun bılmıyorumm kıı
valla çocuık bakım konusunda eltimlerden daha çok şey bıldıgım kesın.cocugum yokken bıle fıkır verıyorum onlara her konuda umarsamaz davranıyorlar cunku bende sanırım bıraz daha korumacıyım bu konuda araştırmayı ,yetiştirmeyi sevıyorum..ama benim korkum çocuğa kılo aldıramassam dıye.yoksa bakım konusunda kalkıpta bırının bana laf sokacağını hıc sanmıyorum.he tabi bılmedıgım seyler elbet var sonuçta anne olmak cok farklıdır ama onlarıda öğrenırız kuzu yaşaya yaşaya ne olacak.canım valla bizde de kaynanam ve 4 görümcem var
hepsi çocuk doğurdukları için şunalrı yap diyecek
ve bende zaten hassas dönemde olacam , herşeyi ters anlıyacam diye korkuyorum
kendi annem bile aynısını yapacak, kendime göre değil de onların sözlerine göre davranmamı isteyecekler
bebeğimiz büyüyene kadar anne baba oğul şeklinde özel zamanlarımız olmayacak muhtemelen
herkes 7 24 dibimizde olacak ve ben bunu pek istemiyorum
sonuçta ilk aylar bebeğin anne ve babayla paylaştıkları çok önemli
al kuzukulağım albende internet sitesinden alayım bari e-bebek'in
noldu canbonum hayırdır dua et bol bol ferahlarsın inşallahmerhaba kızlar nasılsınız ben hıç iyi değilim bugun üzerimde bı uyusukluluk bırde can sıkıntısı sebebini bilmediğim sankı bırı benı boguyormuş gibi neden böle oldum bugun bılmıyorumm kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?