Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

benim ev zaten cok kalabalık olucak canım ya keşke uzak bı yerde oturma ımkanım olsaydı

bende annemde olacağım kısmetse
günde en az 100 kere kapısı çalıyo kadının yaaa uyuz oluyorum bazen
geleni gideni bitmez maşallah
doğumda erkek tarafı da gelecek teyzemler annannemler falan da
eee hepsi de annemde kalacaklar, işim çoooooook zor

maşallah valla canım sana
ikimiz nerdeyse aynı haftalardayız daha bi kaç eşyası anca var bebişimin

canım biz de kavga ettik ona benzer bir sebepten
konuşmuyorum eşimle hem kırgınım hem de küsüm , hıhhh
sende kullanmışsan nolmuş yani
sanki bitince alınamaz pişik kremi
bunun için birbirini kırmaya değiyo mu

ben doğurmayacam zaten vazge.çtim
tüm sıkıntıyı ben çekiyorum beyimiz gene trip atacak konu buluyo
gitsin başkasına doğurtsun madem çocuğunu da, hıhhhh
ocak anneleri topiği de hemen hemen hep kız bebek bekleyenlerle dolu
ordan buraya transfer edelim bari

canım hava ve hormonlar değişiyo yaaa ondandır
ben de bugün çok mutsuzum
eşimle kavga ettik, konuşmuyorum

1 günde halledebılırmıyım dıye düşünüyodum yokk vazgectım artık bugun öyle yattım zaten canım daha yenı kalktım grip olmusum :2:

sendekı alıskanlık olmus bende yemege bayıldıgımdan degıl ama hızlı yıyesım gelıyo
tatlım kasıklarım agrıdı gelıyo gıdıyo korkuyorum ya :18: oğluşumun bı yerı mıdemde bı yerı taa kasıklarmın altında 1 bucuk ay nasıl gececek bılmıyorum :26:

kıyamam tatlım yaaa
bu sıralar herkes hasta zaten
aman dikkat et , hamilelikte grip zor geçiyor cidden

havalar bı tuhaf oldu canım ya ne gıyecegmı sapıttım o sıradada olan olmus daha sımdı kalkıyorum her yerım uyusmus :2:

ama olsun bılde yapma demısler acil bısey olsa 2 dakıkada yapıverırsın

canım kendini erken doğuma şartlama
neye inanırsan o olur biliyorsun
sen akışına bırak Rabbim hayırlısını nasip etsin
magnezyum kullanıyo musun peki? agrıları hafifletiyor magnezyum ve maden suyu

varda içmıyorum unutuyorum canım :26:

teşekkür ederiz teyzesi inşallah gelır gıydırcegım gunlerdeoğlanı gıydırdıkte ben cıkplak kaldım kendıme hıcbırsey alamadım valla

ne bilem bi bakım dedim alırım yine nolcak hem çocum bişey demez anasınabakalım ne çıkarsa bahtımıza artık ıslak mendıllerde

o bndede var canım yataktan kalkamadım bı uyusukluk var. arada bndede oluyo sebepsız uzuntu hatta sabaha karsı öyle olmustum sanırım hormolardan

ya bebeğin döndüğünü nasıl anlarım acaba bılıyomusunuz canımcımlarım :26:

valla çocuık bakım konusunda eltimlerden daha çok şey bıldıgım kesın.cocugum yokken bıle fıkır verıyorum onlara her konuda umarsamaz davranıyorlar cunku bende sanırım bıraz daha korumacıyım bu konuda araştırmayı ,yetiştirmeyi sevıyorum..ama benim korkum çocuğa kılo aldıramassam dıye.yoksa bakım konusunda kalkıpta bırının bana laf sokacağını hıc sanmıyorum.he tabi bılmedıgım seyler elbet var sonuçta anne olmak cok farklıdır ama onlarıda öğrenırız kuzu yaşaya yaşaya ne olacak.
mesela benim korkum tam cocugu uyutucam bırı gelıp kaldıracak o cocugu sevmek ıcın bılıyorumyada ne bılıyım yemek yedırdım dıyelım çocuk kusana kadar zıplatcak kucagındaeltimler süerekli çocuklarını bana gondercek bebek sevmek için.yani dediğin gibi hiç bi zaman 3lü bi grup olamıycam.ve ben şimdiden bunun bunalımını yaşıyorum :26:eşimde sağolsun hayyatta bişey demez çünkü benim çevrem hep eşimin akrabaları amcası yengesı anası babası dıdısının dıdısıbenimkiler uzağımda hep.ve okadar sıklıkla bana gelemezler.geldıklerınde zaten yıne onlar olucagı için napcagımı ınan bılmıyorum
bende internet sitesinden alayım bari e-bebek'in
al kuzukulağım al

noldu canbonum hayırdır dua et bol bol ferahlarsın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…