Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ben varya beeeeeeeeeeeen istesem 2 günde bir motif örebiliyormuşum
motife dün başlamıştım bugün bitirdim
yuppiiiiiiiiiiiii
haydı gozun aydın kuzu
kızçem giyim konusunda herşeyi tamam dünde banyo bakım setini aldık tek eksiğimiz bebek arabamız ve bebek odamız .oda içinde bu hafta sonu çalışmalara başlarız inşaata gırmem gerek cunku.ama pusetimizi sanırım doğuma yakın alırım diğer türlü çok sıkışırım cunku:26:ama çok şükür şuan doğsa bakım için herşeyi tamam

biter doguma kadar inşallah canım :)
cok hızlı yemek yerım ben sankı önümden kacıran var
aynen bende hızlı yedıgımden yanma olayları alevleniyor yaeşim bile der yavaş ye diye ama yemeği çok sevdiğimden değil yapım öyleaslında işten kalma bi alışkanlık oldu bende 2 dakkada döneri mideye indirdiğim günleri bilirim müşteri gelcek diyeşimdide vazgeçemiyorum bu huyumdan
bi sancı uyanırdı benı :26:

noldu kuzum neren agrıyo kasıklarınmı:44:başlar artık yalancı sancıların

ben dün bu bayb-me nin kulak pamuğunu aldım
yine unibaybynde 3lü ıslak mendilini aldım 3 tanesi 5 liraydı sanırım ama içini açıp bakmadım hiç nasıl diye.
hatta şöyşle diyeyim sudocrem aldım bebeğe pişik için.bu krem normalde sivilceye ,yanığa güneş yanığına falan hepsine iyi gelen bi krem.çalıştıgım bebek magazında kapış kapış gıdıyordu bueve geldik hiç içine bakmamıştım açtım dedim birazcık suratımın köşesinde deniyeyim bakayım nasıl
ayyy eşim kremlere bakarken kullandığımı gordumubir sınırlendı nıye kullanmışım dıyeedim delümüüsün nesin ne olacakbana dıyorkı o bebegın sen ısteseydın sanada alırdık nıye kullanıyormuşum ben onun kremınıhey allahım ya çocuk yokken kavga ettık doğunca bakalım neler olacak bızım evde.
oyuzden ıslak mendılın paketlerine dokunmadım bıleee

aman aman iyi bu kadar alışveriş yapan bi seni gördüm şurda büle devam bacım... böyle giderse bunların bebeleri çıplak kalcek

hayırlı olsun tatlım bebişin güle güle kullansın hepsini
hoşbuldukkk
canım bu topikte pelin bulmak çok zor hep erkek anambi zirve bacımızın kızçesi var işteee

he yaw herkes oğlan herkese birer peluun bulmamız gerekecek

baby&me nin kulak pamuğu ve bebek temizleme pamuğu güzel zaten.. ıslak mendili bilmiyorum ama...

o krem çok güzel bende onu kullanıyorum...

eşinde iyiymiş yaw niye kullanıyon çucuun eşyasını canım sende aaaaaaaa

ayy neguzel erken ögrenmıssın bı mısafırın gelcek olsa yapabılırsın. ama bnde yavas yavas öğrenıyorum güzelde oluyo acemi şansı :))

canım ilk yaptığın şeyler her zaman daha güzel olur
hatta sonradan ne kadar uğraşırsan uğraş aynı tadı tutturamazsın
valla bende yemek yapmaktan ev işinden soğudum artık
yıllardır yapıyor olmak da sıkıntı, hevesim kalmadı

Merhaba kızlar Morairadan haberi olan var mı bu topiğe yazıyordu merak ettim Msj yazdım ama cvp da atmadı inş kötü bişey olmamıştır haberi olan varsa bana özelden Msj gönderirse sevinirim

canım kendini erken doğuma şartlama
neye inanırsan o olur biliyorsun
sen akışına bırak Rabbim hayırlısını nasip etsin
magnezyum kullanıyo musun peki? agrıları hafifletiyor magnezyum ve maden suyu

canım valla bizde de kaynanam ve 4 görümcem var
hepsi çocuk doğurdukları için şunalrı yap diyecek
ve bende zaten hassas dönemde olacam , herşeyi ters anlıyacam diye korkuyorum
kendi annem bile aynısını yapacak, kendime göre değil de onların sözlerine göre davranmamı isteyecekler
bebeğimiz büyüyene kadar anne baba oğul şeklinde özel zamanlarımız olmayacak muhtemelen
herkes 7 24 dibimizde olacak ve ben bunu pek istemiyorum
sonuçta ilk aylar bebeğin anne ve babayla paylaştıkları çok önemli

bende internet sitesinden alayım bari e-bebek'in

merhaba kızlar nasılsınız ben hıç iyi değilim bugun üzerimde bı uyusukluluk bırde can sıkıntısı sebebini bilmediğim sankı bırı benı boguyormuş gibi neden böle oldum bugun bılmıyorumm kıı

niveanın setini mi almıştın canım yoksa ayrı ayrı mı aldın?
sen tecrübe ettikce bizlerde neler alacağımızı netleştirebiliyoruz
baby&me kıza ve erkeğe özel üretim de yapmış sanırsam
neyi farklı bilmiyorum ama kızlar içi nözel, erkekler için özel yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…