hoşbulduk canım sende hoşgeldin.. saol tatlımhoşgeldınızzzzohhh yarasın tosbıgımızee pelini bulalım heee
ben varya beeeeeeeeeeeen istesem 2 günde bir motif örebiliyormuşum
motife dün başlamıştım bugün bitirdim
yuppiiiiiiiiiiiii
kızçem giyim konusunda herşeyi tamam dünde banyo bakım setini aldıkhoşbulduk canım..
ee ben sana dedim o kadar araştır almaya başla diye anam... hani beşik varmı beşik hani... çucuun yatacak yeri yok daha artık koynunda yatırırsın herifi de kanepeye şutlarsın
hayalotum neler aldın cınııım
aynen bende hızlı yedıgımden yanma olayları alevleniyor yabiter doguma kadar inşallah canım :)
cok hızlı yemek yerım ben sankı önümden kacıran var
bi sancı uyanırdı benı :26:
hoşbulduk canım sende hoşgeldin.. saol tatlım
pelunu bulun bize peluuuuuuuuuuunnn
sor canım şikayetçi olan kim...
canım bunu daha denemedim ama çok güzel olduğunu duydum yani kullanan kimseden şikayet duymadım.. ben niveanın ıslak mendiline hayran kaldım resmen... nemli havlu gibi resmen.. hem mendilin yapısı çok güzel pamuk ve havlu gibi hemde sadece su... nivea bitince unibaby mendilini önermişlerdi bi deniyim dedim ama hiç beğenmedim.. içinde bişey var kokulu mendil çünkü... saf su olsa kokusu olmazdı... sırada da baby&me var unibaby ler bi bitsin de...
saol canım darısı sizin bebişlere olsun inşallah...
canım sen artık ayağa çok kalkma zaten.. yorulmaman lazım erken doğumu tetiklemesin şimdi... çarşıya çıktığında da aman bi çıkmışken hepsini alayım deyipde sakın zorlayıp yorma kendini... bikaç gün çık ama dinlene dinlene çık yoksa bu bacın gibi 37 de alıverirsin kucağınaallah korusun
haydı gozun aydın kuzu
kızçem giyim konusunda herşeyi tamam dünde banyo bakım setini aldıktek eksiğimiz bebek arabamız ve bebek odamız .oda içinde bu hafta sonu çalışmalara başlarız inşaata gırmem gerek cunku.ama pusetimizi sanırım doğuma yakın alırım diğer türlü çok sıkışırım cunku:26:ama çok şükür şuan doğsa bakım için herşeyi tamam
hoşbuldukkk
canım bu topikte pelin bulmak çok zor hep erkek anambi zirve bacımızın kızçesi var işteee
ben dün bu bayb-me nin kulak pamuğunu aldım
yine unibaybynde 3lü ıslak mendilini aldım 3 tanesi 5 liraydı sanırım ama içini açıp bakmadım hiç nasıl diye.
hatta şöyşle diyeyim sudocrem aldım bebeğe pişik için.bu krem normalde sivilceye ,yanığa güneş yanığına falan hepsine iyi gelen bi krem.çalıştıgım bebek magazında kapış kapış gıdıyordu bueve geldik hiç içine bakmamıştım açtım dedim birazcık suratımın köşesinde deniyeyim bakayım nasıl
ayyy eşim kremlere bakarken kullandığımı gordumubir sınırlendı nıye kullanmışım dıye edim delümüüsün nesin ne olacak bana dıyorkı o bebegın sen ısteseydın sanada alırdık nıye kullanıyormuşum ben onun kremını hey allahım ya çocuk yokken kavga ettık doğunca bakalım neler olacak bızım evde.
oyuzden ıslak mendılın paketlerine dokunmadım bıleee
biter doguma kadar inşallah canım :)
cok hızlı yemek yerım ben sankı önümden kacıran var
evet tatlım takıyorum sanırım stresten bıde grıp oldum yaa
off tabıkıde yeter bı ev gecınır okadar parayla adam nıye iş yapsın ki
ayy neguzel erken ögrenmıssın bı mısafırın gelcek olsa yapabılırsın. ama bnde yavas yavas öğrenıyorum güzelde oluyo acemi şansı :))
tabi farklıdır oğluşu az toparlansın anca ozaman gırebılır sımdı sureklı emıyo. bakalım bız napıcaz
bi sancı uyanırdı benı :26:
maşallah oğlusuna canımokadar emıyo tabı önden gıder tosuncuk
bende sancı gıbı bıseyler var ama cözemedım bu oğlan erken gelcek içime doguyo :26: daha bırsuru eksıgımız var bacaklarım cok agrıdıgı ıcın cıkamıyorum kı carsıya.
canım zaten oan onun ağlamasını görmezlikten gelmemiz gerek.çocuk bakımında zorluk cekecegımı sanmıyorum ama çevremden cok karısan olcak bana ve tahmın edebılıyorumki sabah 8 akşam 12 hep bende olucaklar.beni asıl korkutan eşimin çevresi aslında.evet 1-2 yüz vermesem belki ara verirler ama eşimin tepkisi nasıl olur bilmiyorum.ve buyuzden ıstedıgım gıbı bakamamaktan o bebeğe duzgun bı sekılde bıseyler öğretememekten cok korkuyorum.işin açıkçası siin bu tarz şeyleriniz yok bak gör nasıl alışacaksın sende hemen ...ama çok küçükler evet önce birisinin sana yıkama işlemini göstermesi lazımki sende öğrenesın bende ılk banyosunu tek basıma yaptıramam sanırım korkarım ama 2-3.baynayosunuda kimseye bırakmamam lazımki mıllet alışkanlık kazanmasın
e bebekten aldım canım mağazasından..prima kullanmayı hiç düşünmüyorum açıkçası bence bezlerden en ıyısı molfıx.kardeşimdenden yeğenlerimden de onaylıprima hep dışa veriyor çişi ama molfıx ıyı koruyor.
sor canım şikayetçi olan kim...
canım bunu daha denemedim ama çok güzel olduğunu duydum yani kullanan kimseden şikayet duymadım.. ben niveanın ıslak mendiline hayran kaldım resmen... nemli havlu gibi resmen.. hem mendilin yapısı çok güzel pamuk ve havlu gibi hemde sadece su... nivea bitince unibaby mendilini önermişlerdi bi deniyim dedim ama hiç beğenmedim.. içinde bişey var kokulu mendil çünkü... saf su olsa kokusu olmazdı... sırada da baby&me var unibaby ler bi bitsin de...
saol canım darısı sizin bebişlere olsun inşallah...
canım sen artık ayağa çok kalkma zaten.. yorulmaman lazım erken doğumu tetiklemesin şimdi... çarşıya çıktığında da aman bi çıkmışken hepsini alayım deyipde sakın zorlayıp yorma kendini... bikaç gün çık ama dinlene dinlene çık yoksa bu bacın gibi 37 de alıverirsin kucağınaallah korusun
sefan olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?