bende severim oynamayıcanım şu hayatta benim kadar oynak olan azdır sanırım
müzik çalarken durduk yere oynarım
onun dışında ayaktaysam kendi kendime müziksiz bile oynarım
eşim dalga geçiyo sallantı karı diye
valla bende annemde kalmayı ne cok ısterdım sırf burdakılerın suratını görmemk içinbende annemde olacağım kısmetse
günde en az 100 kere kapısı çalıyo kadının yaaa uyuz oluyorum bazen
geleni gideni bitmez maşallah
doğumda erkek tarafı da gelecek teyzemler annannemler falan da
eee hepsi de annemde kalacaklar, işim çoooooook zor
olur canım merak etme ama yavaş yavaş bişeyler al at kenara yoksa cok zorlanırsın hepsı son ana kalırsamaşallah valla canım sana
ikimiz nerdeyse aynı haftalardayız daha bi kaç eşyası anca var bebişimin
canım bende ilk alındım ama sonra komık geldı valla gülme krızıne bıle gırdım oğluşumlaacanım biz de kavga ettik ona benzer bir sebepten
konuşmuyorum eşimle hem kırgınım hem de küsüm , hıhhh
sende kullanmışsan nolmuş yani
sanki bitince alınamaz pişik kremi
bunun için birbirini kırmaya değiyo mu
ben gelmiyorum artık ocak annelerıneben doğurmayacam zaten vazge.çtim
tüm sıkıntıyı ben çekiyorum beyimiz gene trip atacak konu buluyo
gitsin başkasına doğurtsun madem çocuğunu da, hıhhhh
ocak anneleri topiği de hemen hemen hep kız bebek bekleyenlerle dolu
ordan buraya transfer edelim bari
sendekı alıskanlık olmus bende yemege bayıldıgımdan degıl ama hızlı yıyesım gelıyo
tatlım kasıklarım agrıdı gelıyo gıdıyo korkuyorum ya :18: oğluşumun bı yerı mıdemde bı yerı taa kasıklarmın altında 1 bucuk ay nasıl gececek bılmıyorum :26:
ya bebeğin döndüğünü nasıl anlarım acaba bılıyomusunuz canımcımlarım :26:
sendekı alıskanlık olmus bende yemege bayıldıgımdan degıl ama hızlı yıyesım gelıyo
tatlım kasıklarım agrıdı gelıyo gıdıyo korkuyorum ya :18: oğluşumun bı yerı mıdemde bı yerı taa kasıklarmın altında 1 bucuk ay nasıl gececek bılmıyorum :26:
havalar bı tuhaf oldu canım ya ne gıyecegmı sapıttım o sıradada olan olmus daha sımdı kalkıyorum her yerım uyusmus :2:
ama olsun bılde yapma demısler acil bısey olsa 2 dakıkada yapıverırsın
katılıyorum sana tatlım bnde hıc sanmıyorum zaten paniklıyım naparım bılmem. daha bebegı tutmayı bılmıyorum yaa
kasıklarımda canım gelıp gıdıyo bıde bacagımın kenarında :26:
varda içmıyorum unutuyorum canım :26:
hayırdır kuzum nıye kavga ettın :26:
teşekkür ederiz teyzesi inşallah gelır gıydırcegım gunlerdeoğlanı gıydırdıkte ben cıkplak kaldım kendıme hıcbırsey alamadım valla
ya bebeğin döndüğünü nasıl anlarım acaba bılıyomusunuz canımcımlarım :26:
yavrummmmmmm bize hava atma yaaaav
bizim kendimize de çocuğumuza da aldığımız bişey yok
valla çocuık bakım konusunda eltimlerden daha çok şey bıldıgım kesın.cocugum yokken bıle fıkır verıyorum onlara her konuda umarsamaz davranıyorlar cunku bende sanırım bıraz daha korumacıyım bu konuda araştırmayı ,yetiştirmeyi sevıyorum..ama benim korkum çocuğa kılo aldıramassam dıye.yoksa bakım konusunda kalkıpta bırının bana laf sokacağını hıc sanmıyorum.he tabi bılmedıgım seyler elbet var sonuçta anne olmak cok farklıdır ama onlarıda öğrenırız kuzu yaşaya yaşaya ne olacak.
mesela benim korkum tam cocugu uyutucam bırı gelıp kaldıracak o cocugu sevmek ıcın bılıyorumyada ne bılıyım yemek yedırdım dıyelım çocuk kusana kadar zıplatcak kucagında eltimler süerekli çocuklarını bana gondercek bebek sevmek için.yani dediğin gibi hiç bi zaman 3lü bi grup olamıycam.ve ben şimdiden bunun bunalımını yaşıyorum :26:eşimde sağolsun hayyatta bişey demez çünkü benim çevrem hep eşimin akrabaları amcası yengesı anası babası dıdısının dıdısı benimkiler uzağımda hep.ve okadar sıklıkla bana gelemezler.geldıklerınde zaten yıne onlar olucagı için napcagımı ınan bılmıyorum
al kuzukulağım al
bende severim oynamayıee sonuçta Edirneliyim ben oynamak bizim işimiz
kızçem maalesef bunlar yaşayacağımız durumlar
kimseye anlatamazsın ki uyuyo, yeni yemek yedi diye
bu sefer de kıskanıyo olursun
benim görümcemlerin 8 tane çocuğu var , birinden kaçır diğeri mutlaka yakalar
ve kusturana kadar hoplatır maalesef
keşke biraz uzak otursaydınız sizde
açma kapıyı üç beş sefer belki vazgeçerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?