Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

he anladım canım
bana elevit yasak zaten
demir hapı kullanıyorum ben sabahları 1 tane ac karnına:44:
kan şurubu falan hıc vermedı bana
magnezyumda hala alamadım ölüyorum ağrıdan ama en azından gecelerı kramp gırmıyor

canım içlerine yavaş yavaş alıyolar
açıkcası yazan çok olduğu için pek çoğunu okuyamıyolar
burda biz az kişiyiz ama orda kişi sayısı çok
herkes aynı anda yazmaya başlayınca 10 dakikada 10 sayfadan fazla ilerleyebiliyor
bu yüzden de görmemiş olabilirler

ahh şu paranın gözü çıksın

ahh ahh o para varyaaaaaaaaaa geceleri uyutmuyor resmen
Aralık ayında bi ödememiz var yüklü miktarda onu kafaya takıyorum
eeee işten izne ayrılacam, kayseriye gidecem yol parası alınacakalr falan, eeeee doğum için de para lazım
yani düşün düşün ..... dır işin durumundayım

doğru farkındayım ..ben yapı gereğimidir nedir herkese yazmak ısıtyorum ya ondan kaynaklıda olabılır tabii..
neyse canım benimle olan grup dağılmış çoktan zaten facede devam ettıklerını okuduydum en son.
zaten diğer kızçelerlde özel mesajda yada başka topıklerde karşılaşıyoruz onlarda benım gıbı devam etmıyorlar sanıyorum daha

doğru zaten hep üstüste gelir herşey.
sıkma sen canını bebişler ugur getırcek ınsallah bızlere

ama yavrucum ordada stresten Allah korusun sütün kesilebilir

nebılıyım rahattım ben bana agırlık vermıyodu kus gıbıydı ama sımdı degıl buyumus heralde oğluş canım bende bu kılo ısını kafaya taktıkca cocuk zayıf dogcak zaten gununde dogan bebekler az. ya 38 de doguyolar ya 39da.

doktor söylemiyormu onu kızçem:44:

en son normaldı durusu canım kontrolumuz haftaya bakalım ozman anlıcaz donup donmedıgını. inşallah donmustur cunku az kaldı donmezse mecbur sezeryan. sen normalmı ıstoyosun? benım kafam cok karısık bu konuda :26:

ee canım son aylar olunca buyudu tabı yavrucakkilosunu nıye takıyorsun kaç kıloyduki en son:44:almıstır kilo merak etme sen

aynen bende o durumdayım canım
tutabilecek miyim acaba derdindeyim, ağlarsa susturamam diyorum
off offfff

bende oyle dıyorum aglarsa fılan dıye acaba naparız susmassa fılan inşallah uslu olurda aglamazlar ben en cok gaz sancısından korkuyorum :18:

nane lımon yapıyım dedım nane dokunuyo dıyolar anlamadım gıttı :26:

evet nane düşüğe erken doğuma sebep oluyormuş ama ben ılk aylarıomda mıdem bulanıyor dıye az naneli yoğurt yemedim hemde akşamdan yoğurdun ıcıne nane koyardım ertesı akşam yerdım dusun artık etkısınıallahtan bısey olmadı yaama öğrendıgımden sonra naneli hiç bişey yemedım

off o lafı bılmem mi hepımız onla buyuduk

ben duymadım vallabenim annem de bana hep derdiki yapma yapma evlenip çoluk çocuğa karısınca anlıycaksın ozaman ananın kıymetını
doğru demıs anacım keşke eskı günlere gerı donebılseydımde her dedgını yapabılseymısım

bu ilaçlar yüzünden
benim unutkanlığımla onun unutkanlığı birleşince kavga çıktı
küsüz

senı dusunuyo bak yoksa umrunda olmaz küs kalmayın boşuna canım benım. bu unutkanlık bızdede bazen gerılım yapıyo ama gecım derdı borc dogum telası iş stresı derken ınsan ne yapacagında unutuyo.

bacım benimki ilk döndüğünde karnımı gıdıklıyordu
eskiden yumruklarını kafasını hissederdim mideme doğru şimdi ayaklarını pata küte vurduğu için gıdıklıyor

mıdemdende tekme yıyorum kasıklarımdanda o yuzden cözemedım benı dövmeyı cok sevıyo heralde. bazen mıdemde tas gıbı bısey oluyo o ne acaba ayy meraktan catlıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…