he anladım canım
bana elevit yasak zaten
demir hapı kullanıyorum ben sabahları 1 tane ac karnına:44:
kan şurubu falan hıc vermedı bana
magnezyumda hala alamadım ölüyorum ağrıdanama en azından gecelerı kramp gırmıyor
dıyorum ya bugun bende bı uyuskluk var bulasık fılan yığın oldu mutfakta ama kalkamıyom
canım nasıl sarsılacaz hem de yaaa
benimki de evde canavarlaşanlardan
Allahtan ben bağırırken susar
doğru zaten hep üstüste gelir herşey.
sıkma sen canını bebişler ugur getırcek ınsallah bızlere
canım açıkcası bende o yüzsüzlerdenim
ciddiyim ama gülerek soruyorum altın takacaksınız dimi diye
bende aldıklarımı kredi kartıyla alıp gelen altınlarla borcu bitirmeyi planlıyorum
canım maden suyu iç o zaman o da çok etki ediyor
hem tuvalete de çıkarıyor
nebılıyım rahattım ben bana agırlık vermıyodu kus gıbıydı ama sımdı degıl buyumus heralde oğluşcanım bende bu kılo ısını kafaya taktıkca cocuk zayıf dogcak zaten gununde dogan bebekler az. ya 38 de doguyolar ya 39da.
inşallah tatlım
yoksa batacak anasıyla babası
farkındayım.zaten başedemediğim durumda anneme gıtmeyı dusunuyorumama orada nekadar kalabılırım ınan hıcbı fıkrım yok yasayıp gorucez artık
en son normaldı durusu canım kontrolumuz haftaya bakalım ozman anlıcaz donup donmedıgını. inşallah donmustur cunku az kaldı donmezse mecbur sezeryan. sen normalmı ıstoyosun? benım kafam cok karısık bu konuda :26:
şimdi yenı bı takıntım daha var ama söylemıyım
nane lımon yapıyım dedım nane dokunuyo dıyolar anlamadım gıttı :26:
off o lafı bılmem mi hepımız onla buyuduk
bende oyle dıyorum aglarsa fılan dıye acaba naparız susmassa fılan inşallah uslu olurda aglamazlar ben en cok gaz sancısından korkuyorum :18:
canım eskiden eşim başka şehirde doğurmama bile sıcak bakmıyordu
ama gerek benim zorlamalarım gerekse bebişimizle benim rahatım düşünülünce anneme gönderecek
sen de seninkinin kafasına soksan yavaş yavaş
belımın agrısını söylemıyorum bıle cunku 7/24 var o agrı bende tatlım
iyi fikirmiş bende oyle yapıyım hıc olmazsa agrılarım gecer
evet nane düşüğe erken doğuma sebep oluyormuş ama ben ılk aylarıomda mıdem bulanıyor dıye az naneli yoğurt yemedimhemde akşamdan yoğurdun ıcıne nane koyardım ertesı akşam yerdım dusun artık etkısını allahtan bısey olmadı ya ama öğrendıgımden sonra naneli hiç bişey yemedım
ben duymadım vallabenim annem de bana hep derdiki yapma yapma evlenip çoluk çocuğa karısınca anlıycaksın ozaman ananın kıymetını
doğru demıs anacım keşke eskı günlere gerı donebılseydımde her dedgını yapabılseymısım
ben hiç duymamıştım canım
grip için de nane limon kaynatıp içiyorum napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?