Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım maden suyu iç o zaman o da çok etki ediyor
hem tuvalete de çıkarıyor

canım takıntı yapma yaaa zayıf olmaz merak etme

farkındayım.zaten başedemediğim durumda anneme gıtmeyı dusunuyorumama orada nekadar kalabılırım ınan hıcbı fıkrım yok yasayıp gorucez artık

canım eskiden eşim başka şehirde doğurmama bile sıcak bakmıyordu
ama gerek benim zorlamalarım gerekse bebişimizle benim rahatım düşünülünce anneme gönderecek
sen de seninkinin kafasına soksan yavaş yavaş

dönmüştür umarım canım yoksa sezeryan maalesef
eğer dönmezse sezeryanın doğumdan sonra sıkıntısı çok oluyomuş

diyorum canım demez olmazmıyım ama unut onu dıyor bana..
hatta suratınada dedım eger olurda boşanırsak sebebı bebek dogdugundakı bu anlattıklarım olucak ozamnda suratıma bakıp guluyor.ama ben cok cıddıyım hıc kaldırcak gıbı bı ruh halıne sahıp bı ınsan degılım cunku.
bakalım artık neler gelıcek basımıza.
kayınvalıdem üst katımda oturuyıor ve bana dıyorki 40 çıkana kadar sende kalıcam nıye dedım zaten ust katımdasın ben uyuyamamdedım zaten.bana dıyorkı sen emzırırken ben basında durucam.
tövbe yarabbım benım annem gormemıs memıklerımı bu yasıma kadar senın yanında emzırmem zaten ben dedım rahatını bozma bozuldu ama yapcak bıseyım yok valla.uzak olsa valla basımın ustunde yerı var ama düşünsene bebek sevme maksadıyla bı gelıcekler akşam yemegı cay kahve hep bende olucaklar ve bu olay kaç ay devam eder hergün bılmıyorumanneme aralarda kaçarım haftada 1 en azından gıdıcem ama ılk dogdugunda eşimle evlılıgı yurutebılırsek tabiii

ben hiç duymamıştım canım
grip için de nane limon kaynatıp içiyorum napıyım

ne güzel evlenene kadar rahat etmişsin canım
bende evlendikten sonra rahat ettim
anamın halılarını bile tek başıma yıkardım
anneme diyorum ahh ahh ben ne salakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…