ben duymadım vallabenim annem de bana hep derdiki yapma yapma evlenip çoluk çocuğa karısınca anlıycaksın ozaman ananın kıymetını
doğru demıs anacım keşke eskı günlere gerı donebılseydımde her dedgını yapabılseymısım
evet nane düşüğe erken doğuma sebep oluyormuş ama ben ılk aylarıomda mıdem bulanıyor dıye az naneli yoğurt yemedimhemde akşamdan yoğurdun ıcıne nane koyardım ertesı akşam yerdım dusun artık etkısını allahtan bısey olmadı ya ama öğrendıgımden sonra naneli hiç bişey yemedım
gercekten anne olmadan anlasılmıyomus bakalım dogruca daha ıyı anlıcaz inşallah
bende bılmeden cok yedım canım ne varsa ıcıne koyup yıyodum hatta 1 ay evvelıne kadarbısey olmadı dedıgın gıbı cok sukur. ama dıkkat edıyorum artık. yaa canım cok fena ıhlamur ıstedı hem hastayım ıyı gelırdı ama bıtmıs
ee canım son aylar olunca buyudu tabı yavrucakkilosunu nıye takıyorsun kaç kıloyduki en son:44:almıstır kilo merak etme sen
canım evde limon varsa bardağa sık iç suyunu.
ben nerdeyse 3 senedır bu şekilde ayaktayım vallagecmıs olsun bu arada
canım evde limon varsa bardağa sık iç suyunu.
ben nerdeyse 3 senedır bu şekilde ayaktayım vallagecmıs olsun bu arada
canım son gıtıgımde uyuz bı kadına gıtmıstım apar topar cunku sancım vardı bebek hareket etmıyodu kendı doktoruma ulasamamstım. o kadında usg de baktı bebek canlı dedı sadecekıloyu boyu sordum gıt doktorun soylesın dedı bende ögrenemedım haftaya ögrecem ınsallah
ayy yazmayı unutmusum sagol canım buaradalımonuda hıc görmesem aklıma gelmez içmek fılan
inşallah kuzumanlıycazda annelerimizi üzdüğümüzle kalıcaz sanırım:26:
lımonuda simdı sıkmaya usenıyorumeşim daha gelmedı gelsınde ona yaptıyım barı
he sımdı anladım ama almıştır merak etme sen ..
bende haftaya gıdıcem ama cok korkuyorum umarım bebegım sağlıklıdır ben artık kiloyuda gectım.
ve eşimlede paylaşamıyorum bu ıcımdekı sıkıntıyı en son dedıgımde kendı derdını kendıne sakla benımde aklımı karıştırma dedı.hep kötü şeyleri düşünüyormuşum ama naparsam yapayım aklımdan cıkaramdım helekı son günlerde hep rüyalarımda
ilahi kız portokal sıkmıycan limonu yarıya böl salataya sıkarmış gıbı cay bardağına sık dık kafaya
dıyorum ya bugun bende bı uyuskluk var bulasık fılan yığın oldu mutfakta ama kalkamıyom
anladım kuzum seninkide zor ama inan 15 gün sonuçta sayılı gün ya gelir geçer.ama maddi açıdan sarsılcaksın biraz.
benim eşimde dışarıda sessiz evde canavar.evde ikimizinde sözü geçer hani ben bağırınca o durmaz o bağırınca ben susmamderler ya tencere yuvarlanmış kapıgını bulmuş bızımkısı o hesap
valla seninde allah yardımcın olsun cok zor kızçem
insan buyudukce anlıyo kıymetlerını. Allahım uzun ömürler versin
valla kuzum bak bende kafayı cok takıyodum bu ay alınanları görünce bıraz daha rahatladımdarısı sızlere ınsalalh.bizde karttan cektıryoz hep ödenir ama bişekilde.
birde eşim herkese altın takıcaksınız dıye soruyo yuzsuzmillet saka sanıyo ama esım cok cıddı
bebek odasını bırının kartından cekıp takılan altınlarla gerı odemeyı düşünüyoruz cunku
yoksa bebek odası almam ımkansızında ötesınde suan ıcın
sen neyı dert edıyosun tatlım neden korkuyosun :26:
bende sen gıbıyım kötu bıseyler dusunup eşime demıyorum artık oda bana kızıyo hep kötu dusunuyosun dıye ama napalım ister istemez oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?