Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

gercekten anne olmadan anlasılmıyomus bakalım dogruca daha ıyı anlıcaz inşallah

bende bılmeden cok yedım canım ne varsa ıcıne koyup yıyodum hatta 1 ay evvelıne kadar bısey olmadı dedıgın gıbı cok sukur. ama dıkkat edıyorum artık. yaa canım cok fena ıhlamur ıstedı hem hastayım ıyı gelırdı ama bıtmıs

canım evde limon varsa bardağa sık iç suyunu.
ben nerdeyse 3 senedır bu şekilde ayaktayım vallagecmıs olsun bu arada

ee canım son aylar olunca buyudu tabı yavrucakkilosunu nıye takıyorsun kaç kıloyduki en son:44:almıstır kilo merak etme sen

canım son gıtıgımde uyuz bı kadına gıtmıstım apar topar cunku sancım vardı bebek hareket etmıyodu kendı doktoruma ulasamamstım. o kadında usg de baktı bebek canlı dedı sadece kıloyu boyu sordum gıt doktorun soylesın dedı bende ögrenemedım haftaya ögrecem ınsallah

he sımdı anladım ama almıştır merak etme sen ..
bende haftaya gıdıcem ama cok korkuyorum umarım bebegım sağlıklıdır ben artık kiloyuda gectım.
ve eşimlede paylaşamıyorum bu ıcımdekı sıkıntıyı en son dedıgımde kendı derdını kendıne sakla benımde aklımı karıştırma dedı.hep kötü şeyleri düşünüyormuşum ama naparsam yapayım aklımdan cıkaramdım helekı son günlerde hep rüyalarımda

sen neyı dert edıyosun tatlım neden korkuyosun :26:
bende sen gıbıyım kötu bıseyler dusunup eşime demıyorum artık oda bana kızıyo hep kötu dusunuyosun dıye ama napalım ister istemez oluyo

canım nasıl sarsılacaz hem de yaaa
benimki de evde canavarlaşanlardan
Allahtan ben bağırırken susar

canım açıkcası bende o yüzsüzlerdenim
ciddiyim ama gülerek soruyorum altın takacaksınız dimi diye

bende aldıklarımı kredi kartıyla alıp gelen altınlarla borcu bitirmeyi planlıyorum

sen neyı dert edıyosun tatlım neden korkuyosun :26:
bende sen gıbıyım kötu bıseyler dusunup eşime demıyorum artık oda bana kızıyo hep kötu dusunuyosun dıye ama napalım ister istemez oluyo

kızçem ayrıntılı usgda gerzek doktor beyınde bı genıslıkmı sıvımı ne bısey ölçtü.tüm bebeklerde olur ama küçülmesi gerekiyodu dedi.normalde sınır 11mm ama bızım 9 mm cıkmıstı.bıdahakı ay tekrar ölçücez dedi buyuyormu dıye..
ilk zamnlar pek takmadım açıkçası ama sımdı kontrol zamanıo gelınce düşünmeden edemıyorumumarım azalmıştır tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…