Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hıc sorma bende aynıyım ben nereye battanıye oraya :) inşallah bu sefer görebılırız yuzlerını artıstlerın

tatlım ben evlenmeden önce de çooooooook çiklat yerdim
hem de gece babamı nerelere nerelere yollardım canım isterdi de

sana demstım ama her kılonun alakası yok sekerle dıye. okadar cocuk doguyo kılolu hepsınde seker mı var yok.. ben yaptırcam gıttıgmde bakalım ne cıkcak. aclık sekerım 98 cıkmıstı yuksektı bende seker cıkabılır o yuzden

amaaaaaaaaaaaaan annem duymasın valla durdurmaz 2 gün
hadi gidelim safranboluya hadi gidelim der durur
benden çok görüşürdü bi ara arkadaşlarımla
bende özledim yahuu

ne guzel cok severım oyle ınsanları ben. bende gezmeyı gıtmeyı cok severım. ayy aklımza getırdık özledık :))

ben geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok benim misafir vardı yeni gitti ev darmadağın ama hiç iş yapasım yok su an yoruldum sabahtan berii

kuzu hoşgeldınnn nassın yorulmuşundur yınebıraz yat dınlen yaparsın sonra canım yorma kendını

gercekten erken gelse dogurcam Allah korusun yaaa korkuyorum ama mecburum ve ben cok streslı oldugum ıcın kasıcam emınım. kan aldırırken bıle kendımı kasıyorum

Son düzenleme:

bende ac gıdıyım dıyorum sabah hemen seker testını yaptıryım. ögleden sonra bıseyler yıyıp muayene olıyım dıyorum

tatlım ben evlenmeden önce de çooooooook çiklat yerdim
hem de gece babamı nerelere nerelere yollardım canım isterdi de

bende cok yerdım ama canım sımdı pek çikolat cekmıyor daha cok serbetli tatlı cekıyor ama oda yasak olunca içimde kalıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…