bu arada kızın nasıl, hiç bahsetmiyosun ondan?
kardeşi kıskanmaz dimi
kuzuhoşgeldınnn nassın yorulmuşundur yıne bıraz yat dınlen yaparsın sonra canım yorma kendını
aynen canım ya bünyem maşallah iyidir hatta kocişte canım at gibisin diye boşunamı dedi alla allaaaa :)canım sen havadan etkilendin, hasta olman normal
bu kadarına da şükür
biraz dinlenirsen kısa sürede ayağa kalkarsın , senin bünyen güçlü maşallah
benimde 4 gün önceden gelirdi hep ama ben klomen kullandım arkadaşlar söylemesi ayıptır benim yımırtalar da zayuflama vardı azıcık şişmanlattık :) neyse bende hemen anlayanlardan olurdum ama aksi durumda kesinben adet tarihimi takip ederek bildim
bir gün bile geçmezken 5 gün geçmişti
ya ben inatçıyımdır hatta canım istemesin kılım kıpırdamaz tabi istisnalar oluyor ama birşeye mecbur kalmaktan neffffret ederim .olsun yavrum bana benzesin teyzesi :)ben en çokta dayısına benzesin isterim onun gibi merhametli olsun iyi niyetli olsunanca kötü huylarımızı alıyolar zaten demi bacım
görürsün sende umarım
kızım hasta yıne teyzesi ishal olmuş 4 gun oldu geçmedi hala yarın doktora götürücem pişikte oldu hiç olmazdı böle neden oldu bılmıyorum acaba başka bı rahatsızlığı varda ishallemi baş gösteriyo diyorum allah korusun kardeşini kıskanmıyor gibi gözüküyor ama evde bebek lafı olunca gelip karnımı ısırıyo veya vuruyo dün bebeklik battanıyesini gördü ustune örtmek istedi bende o artık kardeşinin olsun dedim dünden beri battanıye elinde geziyo bu benım dıyee bebk sana anne demesin ben dıycem dıyo beni değil ama babasını daha çok kıskanacak gıbı sankı çünkü babasına benden çok düşkünn onu asla paylaşamaz ben bile babasının yanına oturunca falan gelip itiyo beni oturma dıye
sen hangı gun gıtcektın kii:44:bu arad ben cok unutkan oldum yaakusuruma bakmayın yaşlılık işte kasımda mıı ölemi hissediyınkine
yahu benimkide hiç bi teste gerek duymadıki tetenoz aşımı bıle ben soyledım yaptırayımmı dıye:44:yanına gıdınce cok güzel davranıyor bebekle ılgılenmede sorun yok ama test yaptırrttırmayı pek sevmıyor sanırsam:44:
bende o çatala yatma konusunda çok stresliyim off off
hem de nasıl kızçem
dün sabaha kadar kusmakla kusmamak arasındaydım
çok fena yaptı midemi
canım sen bilirsin de acayip yoruluyosun şekerden sonra
ben 9.20 10.20 11.20 ve 12.20 de verdim test için kanı
ve bitmiştim
en çok o zorluyo canım zaten
birde bizim hocalar her sabah geç kalıyo
epey bekliyorum dışarda servisi
hasta olmam umarım
canım benim 1 gün bile gecikmezdi adetim
o yüzden hemencecik öğrendim
ben üşüyorum yaaa hastalıktan önce derdim o
kızlar bu yamisy ve esha nerelerde gören varmı ? e hadi ben giremiyorum uzun zamandır da siz gördünüzmü ?
ben burdayım tatımmoiraia yı soruyosun sanırım. o nete gırmıyomus ama iyiymiş.
yamısyde oğlu dogdu dogalı pek gıremıyo oğlusu rahat bırakmıyo :) ama buaralar gırdı sen yoktun
kızlar biz geldikkk
bugün 40 mız çıkıyo teyzeleriiiiiiiikaynanam kırklamaya gelicek e o geldiği için mecbur annemi çağırıcam yoksa bana arkamdan etmediği lafı bırakmaz sanki kaynana bana kırk uçurmaya neree gitcem bilmiyomki. ikisi bize geliyo zaten, eltim müsait değil bugün.. ee biz nerde uçurcaz kırkımızı, avm ye mi gitsek acep belki işletme okur hee
kızlar alıntı yapmışınız ama ben aıntılarımdan göremiyorum eskileri göstriyo sayfalardan da bulamıyom çok geçmiş heralde üstünden...
eshacım o muayeneden korkma kendni kasma ve o anda deriiiiin derin nefes al hissetmezsin... korkunun ecele faydası yok şimdi olmazsan doğrurken mutlaka yapacaklar onu. o sancıyla o muayeneyle ilk defa karşılaşmış olma, bide onun kasılmasını yaşama doğururken, allah korusun benimki gibi bebek kasılır kalır...
baksoyum dadluummm ben buralara çok gelemiyomm sıpam pek izin vermiyo damorişime de allahım güç kuvvet versin inşallah yaa... mesaj atıym dedim ama mesaj kutusu doluymuş iyimi...
hayalotcum ve zırsızdelicim kızçelerim sizden naaber
AYYY bende o saydıklarına bayılırımmmmben her türlü yerim cicim
pırasa patlıcan ve kabak yiyemiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?