Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bu arada kızın nasıl, hiç bahsetmiyosun ondan?
kardeşi kıskanmaz dimi

kızım hasta yıne teyzesi ishal olmuş 4 gun oldu geçmedi hala yarın doktora götürücem pişikte oldu hiç olmazdı böle neden oldu bılmıyorum acaba başka bı rahatsızlığı varda ishallemi baş gösteriyo diyorum allah korusun kardeşini kıskanmıyor gibi gözüküyor ama evde bebek lafı olunca gelip karnımı ısırıyo veya vuruyo dün bebeklik battanıyesini gördü ustune örtmek istedi bende o artık kardeşinin olsun dedim dünden beri battanıye elinde geziyo bu benım dıyee bebk sana anne demesin ben dıycem dıyo beni değil ama babasını daha çok kıskanacak gıbı sankı çünkü babasına benden çok düşkünn onu asla paylaşamaz ben bile babasının yanına oturunca falan gelip itiyo beni oturma dıye

kuzu hoşgeldınnn nassın yorulmuşundur yınebıraz yat dınlen yaparsın sonra canım yorma kendını

hoşbulduk canımmm ıyıydım mısafır gelene kadar ama çok yoruldum hamile kadının hele birde evde bi çocuğu daha varsa kapısı bu kadar çalınmaz mısafırlığe gidilmez yaa bırde allah için yemek çay meyve falan fılan kımse allah için bi el atmıyo yazık banada insan haftada bi kaç günde dinlenme fırsatı verirr sen nasılsın bebiş nasıl nasıl aranız bebişle iyimi inşallah

canım sen havadan etkilendin, hasta olman normal
bu kadarına da şükür
biraz dinlenirsen kısa sürede ayağa kalkarsın , senin bünyen güçlü maşallah
aynen canım ya bünyem maşallah iyidir hatta kocişte canım at gibisin diye boşunamı dedi alla allaaaa :)
ben adet tarihimi takip ederek bildim
bir gün bile geçmezken 5 gün geçmişti
benimde 4 gün önceden gelirdi hep ama ben klomen kullandım arkadaşlar söylemesi ayıptır benim yımırtalar da zayuflama vardı azıcık şişmanlattık :) neyse bende hemen anlayanlardan olurdum ama aksi durumda kesin
anca kötü huylarımızı alıyolar zaten demi bacım
görürsün sende umarım
ya ben inatçıyımdır hatta canım istemesin kılım kıpırdamaz tabi istisnalar oluyor ama birşeye mecbur kalmaktan neffffret ederim .olsun yavrum bana benzesin teyzesi :)ben en çokta dayısına benzesin isterim onun gibi merhametli olsun iyi niyetli olsun

ben varya ben o kıskançlıktan neler yapmışım anlatsam ölürsün gülmekten :) 2 yaşındayken kardeşlerim doğmuş .annem ikinci doğumunu ikiz yapmış sağolsun :) milletin bir kardeşi olur benim iksii birden birden.ben birde en büyük torunum iki taraftanda .neyse anne dememişim ben anneme çocuklardan sonra .demişimki bebeklerin annesi yada adını söylemişim .wc alışkanlığım olduğu halde bebeklere bakarak benle ilgilensinler diye olur olmaz yerlere saklanıp çişimi yapmışım mesela masanın altı gibi :) babaanneme hadi biz gidelim o kalsın bebeklerle diyormuşum ne fenayım demi :) ama oluyor illaki kızlar kıskançlık işte

yahu benim şaka maka 61 günüm kalmış e hadi bugün de bitti hayırlısıyla dersek kaldı 60 ama zaten nadir doğumlar 40 haftalık oluyormuş eeee ozaman benim doğum daha yakınnnnnnnnn allaaaaaaaahhhhhhhhhhh esha napacaz biz önce sen sonra ben hayırlısıyla .ay napıcaz ben daha çantamı hazırlamadım yahu.yarın hazırlıyım bari.hastayım yaf ciğerlerim yanıyo her nefes alışım eziyet oluyo bebiş rahatsız olmasın diye de öksüremiyorum yarılıyorum ortadan offf.kocişte gece 3,5 ta ankaraya gidiyor gene taaaaa yarın gece 9 gibi gelir hayırlısıyla bide ben hastayım inşallah bişicikler olmadan gelir hemen.biriniz gelsenize bana hadi :)

sen hangı gun gıtcektın kii:44:bu arad ben cok unutkan oldum yaakusuruma bakmayın yaşlılık iştekasımda mııölemi hissediyınkine

pazartesi inşallah canım.
kasımda dıyorum ben cunku 38. haftadan ıtıbaren beklenıyo dogumlar e benımkıde kasıma denk gelıyo az kaldı az :18:

Son düzenleme:

benım doktorda tetenoz konusunda bı alemdı ama yaptrdm saglık ocagı yaptırmadan bırakmadı
benım doktorda senınkı gbı kan testı bılmem ne hıc ıstemez

hem de nasıl kızçem
dün sabaha kadar kusmakla kusmamak arasındaydım
çok fena yaptı midemi

e tabı ac ac olunca mıden alt ust olmustur tatlım.,
bende yengemle gtmstım o hamıleyken seker yuklemesıne ordan bılıyorum. yanında lımon göturmustu o fayda etmıstı mıdesı bulanmamıstı

canım sen bilirsin de acayip yoruluyosun şekerden sonra
ben 9.20 10.20 11.20 ve 12.20 de verdim test için kanı
ve bitmiştim

bıdaha cıkamakı tatlım esımın izin gunu bıtek ogun.
bende agırlastım artık tek gıdemem naparım bılmıyorum:44:

kızlar bu yamisy ve esha nerelerde gören varmı ? e hadi ben giremiyorum uzun zamandır da siz gördünüzmü ?

ben burdayım tatım moiraia yı soruyosun sanırım. o nete gırmıyomus ama iyiymiş.
yamısyde oğlu dogdu dogalı pek gıremıyo oğlusu rahat bırakmıyo :) ama buaralar gırdı sen yoktun

kızlar biz geldikkk

bugün 40 mız çıkıyo teyzeleriiiiiiii kaynanam kırklamaya gelicek e o geldiği için mecbur annemi çağırıcam yoksa bana arkamdan etmediği lafı bırakmaz sanki kaynana bana kırk uçurmaya neree gitcem bilmiyomki. ikisi bize geliyo zaten, eltim müsait değil bugün.. ee biz nerde uçurcaz kırkımızı, avm ye mi gitsek acep belki işletme okur hee

kızlar alıntı yapmışınız ama ben aıntılarımdan göremiyorum eskileri göstriyo sayfalardan da bulamıyom çok geçmiş heralde üstünden...

eshacım o muayeneden korkma kendni kasma ve o anda deriiiiin derin nefes al hissetmezsin... korkunun ecele faydası yok şimdi olmazsan doğrurken mutlaka yapacaklar onu. o sancıyla o muayeneyle ilk defa karşılaşmış olma, bide onun kasılmasını yaşama doğururken, allah korusun benimki gibi bebek kasılır kalır...

baksoyum dadluummm ben buralara çok gelemiyomm sıpam pek izin vermiyo da morişime de allahım güç kuvvet versin inşallah yaa... mesaj atıym dedim ama mesaj kutusu doluymuş iyimi...

hayalotcum ve zırsızdelicim kızçelerim sizden naaber

Son düzenleme:
ben burdayım tatım moiraia yı soruyosun sanırım. o nete gırmıyomus ama iyiymiş.
yamısyde oğlu dogdu dogalı pek gıremıyo oğlusu rahat bırakmıyo :) ama buaralar gırdı sen yoktun

ay şekerim yanlış yazmışım evet morişi soracaktım aman herkes iyi olsun da sorun yok

bana gel tatlım kırk uçurmaya :) ben inşallah tabii şimdiden hayal etmiyim ama bursaya annemin babişimin yanına götürmek isterim yavrumu tabii toprak efendinin babası razı olursa çünki çoooook pimpirikliyizdir de :) hasta olur falan filan der birde annesi burnunu sokaar ooooh tam oluruz valla eve dolarlar sülalece kırkı mırkı kalmaz benim astığım surattan.hepsi birden toplanıyorlar üstüste senin planın varmı yokmu ne istersin istemezmisin iyimisin hiiiç .amaaan neyse tatlım bebişin nasıl iyice alıştınız birbirinize.gece uykuları nasıl zorlanıyor musun

merhaba kızlar ben geldim moralim çok bozuk akşam eşimle kavga ettik ayrılma noktasındayız su an iki çocuktan sonra akşam eşim kv gile gitmişti benımde gündüzden basım ağrıyordu dayım vefat etti çok üzüldüm ondan sanırım akşam da bekledim eşimi 11 kadar gelmedi bende dedim anahtarı var zaten bende yatıym artık geç oldu dedim biliyorsunuz misafirim vardı dun de neyse tam yatağa girdim kasıgımda bır sancı başladı belime vurmaya başladı saat 12 ye kadar bekledim eşimi gelmedi bende aradım iyi değilim gel hastaneye gidelim diye tamam geliyorum dedi kapattı bende üzerimi giydim kızımı giydirdim bekliyorum neyse geldi bende sen kızımı al bende kimliğimi alıym demeye kalmadı bana öle bı tokat attı ki bıktım senden sırf annem gile gittim diye böyle yapıyorsun senın birseyin yok falan fılan diye bağırmaya başladı ben tabı şok oldum aklımın ucundan bile geçmez çünkü böle birsey bana dediki yarın aileni arıycam gelip alsınlar seni ben senle uğraşamam falan sana rahat batıyo dei ve ben hala olayın şokundayım ne olduğunu bıle henüz anlamış değilim sabahın köründe kalkıp gitmiş evden bende kalktım kızımı doktora götürecektim onu gösterdim doktora sonrada kendi doktoruma gıttım akşamkı sancının nedenı bebek çok aşağı inmiş neden olduğu bellı değil iğne yazdı iki tane düşük olabilir diye birini orada vurdular bırınıde yarın vurunucam ve eşim bana telefon açmış hala ne diyo biliyormusunuz ben ona saygısızlık yapmışım ailesinin yanına gitti diye böle dıyo ne ben ne bebek umrunda bile değiliz ya allahım ben nasıl bı adamla evliyim yok ama akşam gelsin konuşucam artık böyle devam etmıyor annem dayım vefat etti diye geldi yurt dışından dun gece bende annemle gidicem kızımı alıp o da rahat etsın ailesiyle rahat rahat gitsin oraya çok üzgünüm ya kendıme ne diym kızıma ne diym birde bebeğimin düşme riski var ona ne diym off allahım offf az önce teyzemi aramış beni artık anlamıyormuş ben çok hırçınlaşmışım surat yapıyormuşum kendine ailesinin yanına gidiyo diye ya allah aşkına evli bi erkek haftada 3 gun akşam annesinin evine onu görmeye gidermi ya bu nasıl iş bu nasıl evlilik sonunda delirtecekler benii ama dün kesinlikle ben ailesi için bir şey demedim sadece gel doktora gidelim dedimm ee o da haklı annesiyle muhabbeti yarım kaldı sonuçtaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…