Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

valla banada cok mısafır geliyor kızçem.birde senin çocunda var.bu insanlar çok dusuncesız gerçekten.allah yardımcın olsun ne dıyem.
bırde gecmıs olsun kızın ishal olmuş.bol su içir kızçeye lapa şeyler yedir birde muz,kahve keser derler sende bi deniyiversen.yapmısındır belki gerçide:26:kıyamam su çocuklar hastalanmasada bız olsak onlar yerınebizde iyiyiz canım napalım uğraşıp duruyoruz valla

az kalmış kızçemmmmhep sinir olurdum yıl başında doğanlara bende gıdım aralık sonunda doğurmayayım sımdı.vala 2013 yazdırmam 2014 yazdırırım sinir oluyorum cunkuçocummm okula gıdınce kendındden 10 -11 ay büyüklerle gıtmıs olacak yoksa gerıde kalıcak zavallımbende kalktım nelerı düşünüyorum yahuben geleyim derdım ama kocan çoktan gelmıstır

maşallah rabbım uzun ömürler nasip eylesin inşallah sağlıklı bı sekıldenaptın uçurdunmu yamisim oğlanıbenimde annem gelir kırklamaya bende kime gitceğimi bilmiyorumartık hiç ev bulamassam bizim köşedeki bakkala götürüveririm napam çocugu
bizde napalım kızçemm iyiyiz cok sukur.cumartesı randevu alcaz bugun doktora dua et bıze emı öpüyorum ıkınızıde

canımmm çok şaşırdım ve nedıyecegımı bılemedımm.
eşin çok ama çok hatalı ve soylencek tek soz kelıme bulamıyorum ınan.
hani boşanma davasıyla ilgili seni destekleyemem ortada çocuk var ıyı düşünmen lazım ama buda demek olmuyor çocukların ıcın katlanman gerek.
en azından hatasını anlaması için ceza vermelısın bence.yoksa Allah korusun bunun devamı gelır.
eşimle bende çok aynı sorunu yaşıyoruz sanırım her evde olabılır.ama sonucu bu sekıl olmamalı.
sen nasıl durabıldın.ben olsaydım tekme tokat dalardım hıc dayanamam.bir keresınde kaynanamla otururken cok kotu kavga etmıstıkte ustelık kayınvalıdemlerde evdeydı.
bana vurmuştu ozaman ve ben deliye donmuştum sonda oldu zaten.daha cesaret edemedı.
kayınpeder zor almıştı adamı benım elımden.
süpürge hortumu varya onunla dalmıştım adama babamdan dayak yemedim sendenmı yıyecegım dıye.
eşimde sok oldu tabı elını bıle ınan kaldıramadı.
tabı sen bunuda yapma hoş bırsey degıl buda çok çirkin bi davranış ama kendını ezdırme sakın.
nasıl alışırsa oyle gıder.
kuzum bebegıni rabbım korusun.çok yoruldun ve uzuldun ust uste ondan olabılır bu durum.ilacını kullan bırde annen geldıgınde bırkaç gun onlarla vakıt gecır
nedıyımki başka bılemedım bende allah yardımcın olsun ıyı karar vermen lazım

lale cok uzuldum tatlim ya sana vuran elleri kirilsin insallah insan hamile karisina kiyarmi bebek asagi inmisse igneyi ihmal etme ablamla bendede oldu igne iyi geldi esinlede otur konus birdaha vurusan cekip gidecem de cezalandir etekleri tutussun biraz

canım onlar buralarda ama sera kızçemiz yokkk

kizlar giremedim kac gundur esim kaza gecirdi onla ilgilenmekden anam agladi cok zormus adamin kol bacak kirildi bide ameliyat oldu belden diskler kaymis bunada sukur dedik bu sabah yikiyor ortaligi sera agrim var ilaclarimi getir verdimde sustucocuk gibi ben hasta olunca pisssttt pisssssttt uyurum simdi diyete basladim dukan amca diyetine bide agresiflestim valla yaklasani yakiyorum benden bu kadar sizler nasilsiniz nasil gidiyor dogum yaklasdikca heyecaniniz artmistir son aylar cok uzun geliyor insana en azindan bana oyle geldi ilk aylar su gibi gecti son aylar cekilmez oluyor

Son düzenleme:

canım kırk uçurmaya gidemedik biz malesef.. kaynanam ve annem kırklamaya geldiler (ben yıkadım tabiisi de ) sonra kaynanamgil akşam yemeğine kaldılar biyerede çıkamadık haliyle... çucuuum evine bağlı olcek kanımca

amaan takma bacım yavaş yavaş söylemeye başla sende alıştır gideceğini

canım çok geçmişler olsun şok oldum valla. eşin belliki annesne çok düşkün birisi.. sen arayınca annesi onu doldurmuş da göndermiş belli. böyle adamla uğraşmak çok zordur babamda böyleydi şükür kalmadı şimdi.. boşan diyemem sana iki çocuk var ortada ama böyle de devam etmesine izin verme.. gelip seni alacağından eminsen annenle git mesela etekleri tutuşsun biraz. ama gelmez diyosan ve boşanmak istemiyosan gitme.. ayyy çok zor yaa burdan düşünmesi bile zor yaşaması nasıldır kim bilir... allah yardımcın olsun canım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok strese girme üzülme ki bu dönemde düşüğü tetikler dikkat et canım zor biliyorum ama....
canım onlar buralarda ama sera kızçemiz yokkk

he ya gelmiyo kızçe

yok anam nerdeeeee.. kaynana akşam yemeğine kaldı uçuramadık çucuuumu.. evde kalcek valla kaldı başıma, allahtan kız değil hee neederdim evde kalmış kızla

neeee süpürge hortumu muuu alemsin yaa tabii adam cesaret edemez bacım

geçmiş olsun canım.. erkekler hep böyle yaa hasta olunca bebek gibi ilgi istiyolar esip gürlüyolar... hepsinin ortak geni bu galibaa herkes aynı şeyi söylüyo çünkü demi

bende öyleydim 7 aydan sonra doğursam da bitse artıık diyodum gerçeten çekilmez oluyo ama doğumu düşündükçe aman vazgeçtim kal orda dyodum nooldu gene 37 de doğuruverdim

canım çok geçmiş olsun aman daha kötüsünden saklasın ALLAHIM.sen tabii yaptın 3 çocuğu sıra geldi dukana mukana ohhh :) ne heycan ne heycan hiç sorma 32, haftamdayım ağrım sızım yok şükür iyi gidiyorum grip olmasaydım bronşitim azmasaydı iyiydi ama buna hamdolsun :) az kaldı aaaaaaaz nasıl yapıcam doğumu onu bilmemekte kötü işte nebileyim hayırlsıı.

tatlım sen şuanda yaşanabilecek en zor zamanlardan birini yaşıyorsun anlayabiliyorum seni.bak şuan içinde olduğun için sana aşılamaz bir sorunmuş dünya yanmış başına yıkılmış gibi geliyor.bunları bende birçok kadın gibi yaşadım.annesi biz daha yeni evliyken yanına alıp yatırdı oğlunu .adam odada daralırdı annesi eski odasını açar orada yatırırdı bende sap gibi kalırdım ki daha yeni evliyken.neyse tatlım bak sen çocuğunu düşün ilk etapta ona bir şey olmasın ALLAH saklasın.ama o kv varya öyle bir çekecekki buna inan eğerki o dolduruyorsa kocanı ve bunları bilinçli yapıyorsa inan bana sürünecek.ALLAH öyle büyükki tatlım ben inan yaşadım hep yaşadım yaşadım diyorum ama senin duurmun yaşanmadan bilinmez anlaşılmaz.evi barkı dağıldı ya resmen benim kv nin.ve kocişim tam bir u dönüşü yaptı şimdi annesi anne bende eşiyim okadar.ama bak bir korku lazım seni kaybetme çocuklarını görememe korkusu lazım bunu yaşamadan anlamazlar.hee demiyorum sana bırak git.ben gitmedim tatlım o kadına karşı herşeye herkese karşı ayakta kaldım ailemede anlatmadım sabrettim dua ettim onun yaptığını yine onunla paylaştım kocişle yani.valla başka ne diyebilirim ki kocanı sen tanıyorsun onun gözünün korkması senin gidebileceğini bilmesi lazım tatlım kadın eğer suskınsa çantada keklşkse ozaman herşeyi yaparlar.

canım cok gecmıs olsun vallahı cok uzuldum:26:rabbım açıl sıfa versın ıns.umarım cabuk toparlar
diyetemi başladınayyy diyetten nefret ederim

he süpürge hortumuvallahi gözüm karardı ama napam alaaalaaaolsun akıllandı bak dahada o olduüstünden 5 sene geçmiş nerdeysedemekki daha akıllanmış demektir
neyse ama böyle olmaması gerek evliliği bu şekilde yürütmek çok zor oyuzden nedenır bhılemedım lalecıme vallahı zor:26:
uçmadımı şimdi bu serçehay allah bari babasının kucağına atıverseydın bi uçaydııı dışarda 2 dakkacık

sagolun kizlar arife gunu oldu olay ilk beni aratmis hastaneden zaten icim daralmisti allahim ne bu sIkinti dedim onaymis meger cok sukur cikdi zaten hastaneden 2 gun oldu evde aman evde olsunda nazini cekerim ne korktum ama heee ona birsey olcak diye dukan yapin dogumdan sonra cok iyi hic ac kalmiyorsun ustune zayifliyorsun

ne bilim kızlar daha aileme bir şey demedim akşam gelip özür diledi sen haklıydın ben sana çocuğumuza karşı hata yaptım bilmiyorum bi an kendimi kaybettim dedi tabi sebebi belli annesi doldurup yolladı buraya bak işte sen bize geldin diye böle yapıyo eşin diye onun doldurmasıyla gelip bana çattı bende hiç bir şey demedim sank o yokmuş gibi davrandım mutfakta yemek yedik kızımla gel ye bile demedim o da gelmedi gelecek yüzü yok çünkü dün gece bıldıgınız süt dökmüş kedi gibiydi iş için dışarı gitti ama şuan çok korkuyo annemler turkıye ye geldiler ya acaba onlara anlatırmı gidermi diye sürekli arayıp duruyo beni bende sabah görümcem gelmişti eşimin yanında çalışıyor ya bi evrak bırakmış eşim eve onu almak için gelmiş bende doktorun yazdığı ilaçları iğneyi falan gösterdim bak bebeğin düşük riski varmış diye çok üzüldüm geçmiş olsun yapabılecegımız bırsey varmı dedi bende annesine söylesin diye gösterdim ilaçları falan ama dün bana doktor birşeyimin olmadığını söyleseydi onlar haklı olacaktı eşimde benden özür falan dilemezdii sen yalan söylemişssin bak doktorda birşeyin yok dedi derdii ama allah görüyo bende mesaj attım dün gece gittikten sonra sen ne biçim bi insan sın inşallah ellerin kırılsın sana hakkımı hiç bi zaman helal etmiyorum diye sonra cevap yazmayınca dedim niye cevap vermiyon diye sen haklısın sana bişey demeye yüzüm yok ki yazmışş ben gitmiyorum bi yere burası benim ve çocuklarımın evi o çekip gitsin yeri darsa dün gidip bana araba falan bakmış almak için bugün görümcem dedi sonrada demiş benden yanı o gelip baksın kendi beğensin demiş o da özür hediyesi galiba bana annenlere söylüycem gelip götürsünler demişti bende onu ima ettım akşam kızıma dedimki anneannen gelmiş bizide götürecek falan diye bana diyor sen gidersen ben yaşayamam benim senden başka kımsem yok diyo ama ailesi için bana tokat atıyoo bilmiyorum ya gözümün önüne sürekli bana vurduğu an söylediği sözler geliyor ve ondan nefret ediyorum o an boşanmakta istemiyorum 2 çocuğum var birde ben eşimden başka biriyle evliliği falan hayal edemiyorum zor ya benim durumumm allah bi çıkış yolu göstersin bana inşallah hepinizi öpüyorum yorumlarınız için teşekkür ediyorum hayalotcum bu arada senin süpürge hortumuna çok güldümm ya ne bilim ben bana vuracağını aklımdan bile geçirmediğim içi ben dondum kaldım cevap bile verem edim şoka girdimm daha ben kapıya doğru yönelmiştim gidicez diye ama o bana vurduğu yetmezmiş gibi birde sabaha kadar o sancıyı çektiğim halde beni doktora bile götürmedi allah nasıl biliyorsa onuda ailesinide öyle yapsın benim ahımı hakkımı alsın onlardan yeter başka bir şey istemem 19 yaşında evlendim eşimle severek 4 yıl oldu ikinci çocuğumuz doğacak aramızdaki çok yaş farkına rağmen ben ona birgün bile sorun çıkarmadım ama o her fırsatta ailesi için bana yapmadığını bırakmıyor o da yetmezmiş gibi hemen annemleri arayacağını beni götürmelerini falan söylüyor ya ne bilim acaba bu 4 yıldır bizim evli olduğumuzu kafasında oturtamadımı kii hala bekarmı sanıyo kendini bilmiyorum tek bildiğim şey allah büyük her gecenin birde sabahı varrr mutlaka

Son düzenleme:

ne bilim kızlar daha aileme bir şey demedim akşam gelip özür diledi sen haklıydın ben sana çocuğumuza karşı hata yaptım bilmiyorum bi an kendimi kaybettim dedi tabi sebebi belli annesi doldurup yolladı buraya bak işte sen bize geldin diye böle yapıyo eşin diye onun doldurmasıyla gelip bana çattı bende hiç bir şey demedim sank o yokmuş gibi davrandım mutfakta yemek yedik kızımla gel ye bile demedim o da gelmedi gelecek yüzü yok çünkü dün gece bıldıgınız süt dökmüş kedi gibiydi iş için dışarı gitti ama şuan çok korkuyo annemler turkıye ye geldiler ya acaba onlara anlatırmı gidermi diye sürekli arayıp duruyo beni bende sabah görümcem gelmişti eşimin yanında çalışıyor ya bi evrak bırakmış eşim eve onu almak için gelmiş bende doktorun yazdığı ilaçları iğneyi falan gösterdim bak bebeğin düşük riski varmış diye çok üzüldüm geçmiş olsun yapabılecegımız bırsey varmı dedi bende annesine söylesin diye gösterdim ilaçları falan ama dün bana doktor birşeyimin olmadığını söyleseydi onlar haklı olacaktı eşimde benden özür falan dilemezdii sen yalan söylemişssin bak doktorda birşeyin yok dedi derdii ama allah görüyo bende mesaj attım dün gece gittikten sonra sen ne biçim bi insan sın inşallah ellerin kırılsın sana hakkımı hiç bi zaman helal etmiyorum diye sonra cevap yazmayınca dedim niye cevap vermiyon diye sen haklısın sana bişey demeye yüzüm yok ki yazmışş ben gitmiyorum bi yere burası benim ve çocuklarımın evi o çekip gitsin yeri darsa dün gidip bana araba falan bakmış almak için bugün görümcem dedi sonrada demiş benden yanı o gelip baksın kendi beğensin demiş o da özür hediyesi galiba bana annenlere söylüycem gelip götürsünler demişti bende onu ima ettım akşam kızıma dedimki anneannen gelmiş bizide götürecek falan diye bana diyor sen gidersen ben yaşayamam benim senden başka kımsem yok diyo ama ailesi için bana tokat atıyoo bilmiyorum ya gözümün önüne sürekli bana vurduğu an söylediği sözler geliyor ve ondan nefret ediyorum o an boşanmakta istemiyorum 2 çocuğum var birde ben eşimden başka biriyle evliliği falan hayal edemiyorum zor ya benim durumumm allah bi çıkış yolu göstersin bana inşallah hepinizi öpüyorum yorumlarınız için teşekkür ediyorum hayalotcum bu arada senin süpürge hortumuna çok güldümm ya ne bilim ben bana vuracağını aklımdan bile geçirmediğim içi ben dondum kaldım cevap bile veremedim şoka girdimm daha ben kapıya doğru yönelmiştim gidicez diye ama o bana vurduğu yetmezmiş gibi birde sabaha kadar o sancıyı çektiğim halde beni doktora bile götürmedi allah nasıl biliyorsa onuda ailesinide öyle yapsın benim ahımı hakkımı alsın onlardan yeter başka bir şey istemem yamısy sağol canım senin yazını alamadım bilmiyorum şu aan ne yapacağımı sankı aklım durmuş gibi bir şey düşünemiyorum

Son düzenleme:

tatlım bak ben açıkçası o kocandan bunu hiç beklemiyordum ama ALLAH büyük işte canımıniçi kocan bir adım atmış ve pişmanlığını güzel belli etmiş ben şahsen kocişim bana bu şekilde yaklaştığında hiç sesimi çıkarmadım ALLAH bana öyle bir sabır vermişti ki anlatamam bekledim sabrettim eşimde akıllandı kv demde evinden barkından oldu ALLAH vurdu darbesini nereden geldiğini bilemedi he demiyorum ben dua ettimde ondan oldu ALLAH büyük şekerim veriyor cezasını hakkedene iyiyide kötüyüde gösteriyor ve sana bunu en güzel şekilde de izlettiriyor ahını bırakmıyor senin.onun için sen sabret al kızını yanına karnındakini de düşün kocanın kafasına vurma fazla iyi yapayım derken kötü olur alttan alttan acısını çıkart tabii doğal olarak sen soğuk olacaksın bu durumda e buda ona en büyük ceza zaten ama sakın hemen yzü verme bu hep böyle olacak zanneder seni kırmak ve gönlğnğ almak ona kolay gelir :) ateş düştüğü yeri yakar çok iyi bilirim akıl vermekte kolaydır ama bende yaşadım tatlım kociş bana vurmadı ama bende kv yüzünden kocamdan çektim sayılır.çoooook şükürler olsun ALLAHIMA şimdi rahatım yerinde kociş akıllandı evlatta verdi ALLAH bi<w hamdolsun :) sakın unutma kocanın attığı bu özür ve pişmanlık adımı çok büyük bir adım akıllıca davran ve onu kendine çek sakın itme yoksa o kv denen şeytan kazanır :) canım benim seni çok öpüyorum ve dualarım seninle bunların geçeceğini ve hakkedenin cezasını bulacağını unutma sen yavrularını düşün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…