canım kilo alınacak dönemdeyiz önce onu kafandan at
gerisi kendiliğinden gelecek
ben 5. haftada öğrendim ama değeri hatırlayamıyorum bende
sana demstım ama her kılonun alakası yok sekerle dıye. okadar cocuk doguyo kılolu hepsınde seker mı var yok.. ben yaptırcam gıttıgmde bakalım ne cıkcak. aclık sekerım 98 cıkmıstı yuksektı bende seker cıkabılır o yuzden
ben benimkinin yüzünü gördüm
Allahım size de nasip eder umarım canlar
iyi çıkar bebişim merak etme
asıl zayıf olanlar korksun
canım cumartesi gününe alıcam randevuyu:26:dogrudur valla ozamanda o baslar ama güzel bısey bence ben ogunun gelmesını cok ıstıyorum acıkcası
valla canım hamılelıktende olabılır o belırtı ama yınede yoktur ınsallah sekerın:26:ben gecen hafta sordum hıc ses çıkarmadı bu hafta tekrardan bı sorayım
ne guzel cok severım oyle ınsanları ben. bende gezmeyı gıtmeyı cok severım. ayy aklımza getırdık özledık :))
sen benden oncesın sende ogrencen yıne en son ben ögrencem ne oldugunu
saka maka kasımda dogurcam gıbı gelıyo bana
sor sor canım kımı doktor bazı testlere gerek duymuyo
gercekten erken gelse dogurcam Allah korusunyaaa korkuyorum ama mecburum ve ben cok streslı oldugum ıcın kasıcam emınım. kan aldırırken bıle kendımı kasıyorum
çoğu zaman gebelikten oluyor mesela el ayak sogukluguda olabılır gebelikten dolayı
aa neden canım etkı fılan mı yaptı ? :44:
bende ac gıdıyım dıyorum sabah hemen seker testını yaptıryım. ögleden sonra bıseyler yıyıp muayene olıyım dıyorum
bende her sebzeyi yerim ama çiğ sebze yemem salata tarzıeşimde yemez allahtan
edıyorum tatlım kat kat gıyındımsende dıkkat et sabah gıdıyosun okula sabah sogugu ınsanı fena carpıyo
bende cok yerdım ama canım sımdı pek çikolat cekmıyor daha cok serbetli tatlı cekıyor ama oda yasak olunca içimde kalıyor işte
ben cok gec ögrendıgımden deger fılan kalmamıstı
ben şekerden korkmuyorumki zatenaksine şekerim çıksa vala mutlu olcek durumdayım şekerim var kilo alıyorum dıye
ayy kuzum yaaa sen hiç totonun üstüne oturamayacak mısın
bu sefer kim geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?