Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

çıkmaz canım merak etme sıkma canını
iyi düşün iyi olsun

canım cumartesi gününe alıcam randevuyu:26:dogrudur valla ozamanda o baslar ama güzel bısey bence ben ogunun gelmesını cok ıstıyorum acıkcası

sen benden oncesın sende ogrencen yıne en son ben ögrencem ne oldugunu
saka maka kasımda dogurcam gıbı gelıyo bana

valla canım hamılelıktende olabılır o belırtı ama yınede yoktur ınsallah sekerın:26:ben gecen hafta sordum hıc ses çıkarmadı bu hafta tekrardan bı sorayım

sor sor canım kımı doktor bazı testlere gerek duymuyo

sen benden oncesın sende ogrencen yıne en son ben ögrencem ne oldugunu
saka maka kasımda dogurcam gıbı gelıyo bana

sen hangı gun gıtcektın kii:44:bu arad ben cok unutkan oldum yaakusuruma bakmayın yaşlılık iştekasımda mııölemi hissediyınkine

sor sor canım kımı doktor bazı testlere gerek duymuyo

yahu benimkide hiç bi teste gerek duymadıki tetenoz aşımı bıle ben soyledım yaptırayımmı dıye:44:yanına gıdınce cok güzel davranıyor bebekle ılgılenmede sorun yok ama test yaptırrttırmayı pek sevmıyor sanırsam:44:

Son düzenleme:
ayy kuzum yaaa sen hiç totonun üstüne oturamayacak mısın
bu sefer kim geldi?

ne bilim datlum ya bugün eşimin teyzesi görümcem işte dıdılarının dıdılarınıda peşlerine takıp geldiler ha bire möısafir gelip gidiyo bızım eve acaba bazen ben hamılemıyım dıyemı acaba böle yapıyolar cok anlayışlılar maaşallah diyorum hamıle kadın birde çocuk bırde zaten hamıleleiğimin zor geçtiğini biliyorlar benden nasıl bi performans bekleyip 7 24 misafirliğe geliyorlar anlamıyorum vallaha ben daha kendımı ağırlayamıyorum kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…