Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

merhaba canım seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun dualarım seninle olsun inşallah gitgel bakalım doktorada bi an önce ver bebeğinin müjdeli haberini kaç gündür yoksunuz zaten ayrı ayrı merak ettim hepinizide :18::18:

ohoooo gelemedim kaç gündür hastaydım kocişte hastaydı evdeydi ama kimse girmemiş neredesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuu

ohoooo gelemedim kaç gündür hastaydım kocişte hastaydı evdeydi ama kimse girmemiş neredesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuu

valla benden çok giren yok tatlım bende aynı şeyi günlerdir size soruyorum nasılsın iyisin inşallah ne olduda ikiniz birden hasta oldunuz bebişi de hasta etmeseydiniz barii

lalecim ben bunlari allaha havale ettim tatlim o gelsin onlarin hakkindan bide utanmadan okuldaydim aksam beni ariyor bakamadim dersdeydim esime msj attim anacin seni ariyormus bi ara diyearamis nasilsiniz diye sorcakdim demis boylede yuzsusler ne yapayim artik bu insanlara ben bende rahatsizim kizlar yaaa dukan diyeti cok susuzluk yapti halbusem 5lt su ictim agzim burnum ici disi yara doldu vucudumda cikdi kirmizi leke dr gitti protein zehirlenmesi dedi bende karatay diyetine gectim bozmayim dedim bozunca gerisi geliyorcok sevdim karatay diyetini tam bir turk mutfagievde olan seyler aniden etin bitip kalk kasap aramiyorum burda halal kesim bulmakda zor oluyor heee demeye bulunmuyorsimdilik benden haberler bunlar

ya valla şaştım kaldım tatlım beterin beteri varmış demekki.bu kv kp denen yaratıkcıklar acaba kendileri hiçmi genç olmadı hiç mi yeni evli olmadı hiçmi akıl mantık yok bunalrda ya.nasıl bir yaratılış akıl fikir be kardeşim nasıl yaparsınız ya siz başkasının evladında olsa onunda bir ailesi çoluğu çocuğu var ya nasıl yaparsın sen bunu.ne hakla .ne demekmiş başkasının hediyesini aç kafana göre dağıt oh ne ala memleket be yüzsüzler.amaaan tatlım işte çatlasakta bunlar böyle önemli olan eşinin sana hak vermesi onların nebiçim olduğunu bilmesi.allah hepinize sabır versin ne diyeyim çok şükür eşin akıllı birisi çocukların sağlıklı ve yanındalar ayrıca evinde ayrı boşver aman üzül üzül nereye kadar .ha ama şu var sakın alfını sakınma lafa laf söze söz yoksa tepene çıkıyorlar kendilerini bir şey zannediyorlar zavallılar.

valla benden çok giren yok tatlım bende aynı şeyi günlerdir size soruyorum nasılsın iyisin inşallah ne olduda ikiniz birden hasta oldunuz bebişi de hasta etmeseydiniz barii

evet en çok sen girmişsin tatlım.nasılsın bakalım neler yaptın yazışmayalı ? durum ne canımıniçi haberler sende.ben grip oldum kocişte girip oldu arkamdan ama iyileştik çok şükür bebişe geçmez herhalde tatlım ama benim bronşitim var ama şükürki uzun sürmedi öksürük geçti .

geçmiş olsun canım iyisin inşallah şimdi agız burun yarasıda zordur bilirim bendede olmuştu bi ara ne yüzsüz insanlar ya birde daha seni arıyor bu kadın allah gelsin haklarından boşver takma eşin senin yanında haklı olduğunu biliyor ya o yeter sana hadi bakalım sen yapta şu karatay diyetini sende sonuç iyi olursa bizde yaparız doğumdan sonra

valla bende de bir şey yok bugünlerde öle boş boş geçiyor günler kızım hasta bizdede teyzesi kızımın astımı var ve az bişey soğuktan bile etkileniyor üstelik ateşi falanda var doktora götürdüm ilaç yazdı buhar falanda veriyorum ama doktoru agır yakalanmış bu defa iyileşmesi 1 2 haftayı bulur dedi hamilelikte öksürük zordur ya sanki bebek çıkacakmış karnından gibi hissedersin öksürürken dikkat et kendine bebişin gelmesine az kalmışken tekrar hasta olmaa

rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.
bugünde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın doktora gosterıcem bırde kan verdım b12 cok dusuk cıkmıstı cunku bakalım nasıl cıkıcak ona gore ılaç yazıcak..

Son düzenleme:
kızlar inşaata başlıyoruz yarın 2 gundur hıc evde oturamadım zaten. malum oda yapıcaz sıpaya daha doğrusu yapmaya caısacagız .
dün oda takımını almaya gıttık.aldıkta inşallah gun gelırde buyutebılırım bende beşiğinde
şuan ufak tefek eksıklerımızle pusetler ve oda yapıcagım için halı tül falan kaldı.çogunu atlattım şükür..darısı size olsun
zırsizdelim yokmuş kaç gundur netı falan yoktu acaba:26:iyiyidir umarım bende merak ettım sımdı:44:
baksoycum daha ıyılesmedınmı bıtanem ya gecmıs olsun tekrardanvıtamın al bol bol emı
seracım bu kayganaları falan napmalı balım yadiycek hiçbirşeyim yok pes vallahi pess diyorum başkada bir şey demiyorum

vallahi kimsecikler yokuş bıtanem sen tek kalmışın hep kıyamam ben sana

ayyyy ay ay çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin inşallah :) ne kadar güzel dimi yavruna birşeylar almak gönlünce eve getirmek evdede onları tek tek incelemek öpmek sevmek doğsada içini doldursa hayırlısıyla emek ayy çok güzel ya .maşallah yavruna kilosu filan iyiymiş tatlım maşallah benim toprak efendi 32 haftalıkken 1780 grm dedi doktor ama 200 gr eksik gösterebilir ultrason dedi pek kilolu değil ama uzunca demişti .bende zaten kilo almadım şu ana kadar 5 kilo almışım .sağlıklı ama ne yapayım benimde tesellim bu işte zaten doktor çocuk cok kilolu olursa doüumun zor olur dedi :) aman doğsunda bakalım hayırlısıyla ben beslerim onu :)

iyileşemedim tatlım ya anca işte toparlanmaya başlıyorum birde üstüne kociş hastalandı hasta hasta şu halimle ona baktım :) topaç gibi oturduğum yerden zor kalkıyorum bazen ama yine de çok şükür iyileştirdim kocişi de bugün işe gitti bakalım iyiymiş oda.benim girp filan değil düşündüğüm astım bronşit denen illet var bende çocuğua geçmesinden korktum ama çabuk atlattım çok şükür bakalım.seranın kv kp süper ya hiç sorma onlara insan demek zor valla töbe töbeee insanı günaha sokuyorlar ya

valla bende de bir şey yok bugünlerde öle boş boş geçiyor günler kızım hasta bizdede teyzesi kızımın astımı var ve az bişey soğuktan bile etkileniyor üstelik ateşi falanda var doktora götürdüm ilaç yazdı buhar falanda veriyorum ama doktoru agır yakalanmış bu defa iyileşmesi 1 2 haftayı bulur dedi hamilelikte öksürük zordur ya sanki bebek çıkacakmış karnından gibi hissedersin öksürürken dikkat et kendine bebişin gelmesine az kalmışken tekrar hasta olmaa[/QUOTE]

canım geçmiş olsun üzüldüm ne sıkıntılıdır bilirim az çok .yavrum benim ya inşallah en kısa zamanda geçer .insan çocuğunda olamasında varsın bende olsun diyor dimi canım benim geçmişler olsun.anne karnındamı oldu yoksa doğduktan sonra mı kaptı hastalığı tatlım .benimde var astım bronşitim ve bebişe geçecek diye ödüm kopuyor .anne karnında en fazla etkilenen son 3 ay içinde akciğerler oluyormuş akciğer enfeksiyonu çabuk gelişebiliyormuş anne karnında yani.bende korktum işte geçenlerde girip olunca hemen ciğerlerim ağrımaya başladı öksürük filan çok korktum şükür fazla sürmedi ama yine de geçer mi diye korkuyorum.doktora sordum ciğerlerine bir baktır dedi benimki öneli değilki bebişte olmasın ama kesin bir şey söylemedi kadın.

maaşallah diyelimde nazar değmesin kuzucuğa iyi olmasına sevindim bebişinin bebiş iyi olsunda gerisi pek önemli değil ee anlat bakalım oda çalışmalarına başlamışsın ne renk yapıcan bakıym sağlıkla büyüsün içinde bebeğin inşallah benimde kızımın odasını bebeğe oda yapıcaz kızımada çilek odası alıcaz ama benim aklım karıştıı biraz kızımın odası kırmızı hep yatağı falan erkek bebekte nasıl olurki acaba bilemedim baştan oda yapacak durumumuz da şu an için pek yok yeni ev aldık kızımada çilek odası alıcaz bebeğin üstü başı derken yeni oda şansımız da yok ne yapalım artık oğluşumda yatsın kırmızı kırmızı bu arada evet benden fazla giren yok kaç gündür merak ettim sizleri şükür iyisinizz

canım geçmiş olsun üzüldüm ne sıkıntılıdır bilirim az çok .yavrum benim ya inşallah en kısa zamanda geçer .insan çocuğunda olamasında varsın bende olsun diyor dimi canım benim geçmişler olsun.anne karnındamı oldu yoksa doğduktan sonra mı kaptı hastalığı tatlım .benimde var astım bronşitim ve bebişe geçecek diye ödüm kopuyor .anne karnında en fazla etkilenen son 3 ay içinde akciğerler oluyormuş akciğer enfeksiyonu çabuk gelişebiliyormuş anne karnında yani.bende korktum işte geçenlerde girip olunca hemen ciğerlerim ağrımaya başladı öksürük filan çok korktum şükür fazla sürmedi ama yine de geçer mi diye korkuyorum.doktora sordum ciğerlerine bir baktır dedi benimki öneli değilki bebişte olmasın ama kesin bir şey söylemedi kadın.[/QUOTE]
sağol canım ya kaç gündür ne çekiyoruz bi ateş oluyo bi öksürük başım agrıyo diyo çocuk helak oldu eşim sabah keşke ben hasta olsaydım diyo biz ondan dahada çok yıpranıyoruz çünkü benim kızımın doğuştan vardı astımı 4 5 aylık olunca anlaşıldı hep öksürüp öksürüp kusardı meğerse nefesi daralıyormuş bilemedik bizde sadece kusuyor diye geçiştirdik sonra doktoru hayır bu astım dedi bize babasıda 5 6 yaşına kadar öyleymiş sonradan geçmiş kv de öle diyor işte bazı bebekler anne babanın hastalığını alıp doğuştan taşıyoo umarım bişey olmaz bebişinee korkma canım

baksoyum şimdi netten baktımda toprağında kılosu normal kuzum çok kilolu değil sadece.benimkiside kilolu değil nete göre mesela ama usgda hep büyük çıkıyor 500 grama kadar oynama olabılıyor usgda.asıl kılolarını doğumda ogrencez oyuzden.,hastaneden çıkarken doktorumla beraber çıktık oara bı doğum yaptırmış evvelkı gun bebek ınanmassın 4 kılo 850 gram dogmusdedım bende darısı basıma doktorda dıyorkı sezaryana razıysan darısı basına olsunyok kalsın ozaman ben almım dedımmmhay allahım 5 kılocukmu almışın sadece konusmayalım bız senle bı sure zırsızdelımde benı tek bıraktı zatenkilodaşım gel yahu baksana 5 kilocuk almısss

canım kırmızı kızada gıder erkeğede ..oyuzden sıkıntı yapmana hıc gerek yok bence.kırmızının ıcıne renk katabılırsın mesela dolap varsa yada çekmece kulplar var sımdı nette bıle satılıyor arabalı falan nabulda varmıdır bılmıyorumda figürlü çekmece kulbu dıye gecıyor arabalı alıp çekmece kulp larını degıstırısın anında erkek odasına donusmus olur
bende odayı kırık beyaz aldım ilerde bitane daha olurda oda kız olursa onada kullanırım..büyüyüen beşik aldım yavrulayan yataklı ikinci olduğunda oğlan bı alta geçecek yukarıda bebek olur artık .çünkü benim 1 oda olacak ve ınanmayacagın kadar ufak olacakve bebek olduktan sonra ben kolay kolay birşeyler alıcagımı sanmıyorumbu sıpa bütçemi çatırdatmaya başladı bile

O kadar doğru bir başlık ki...
Annem bana hamileyken babamın ailesiyle çok ciddi problemler yaşamış. Bebekliğim çok zor geçmiş, kaç yaşına geldim hala stresli ve zor bir insanım. Diğer iki kardeşim ise benimle tamamen zıt karakterde...

Yani uzun lafın kısası anne adayları lütfen ama lütfen sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye çalışın :)

evet ya tatlım benim kocişde öle dedi çekmece kulplarını birde perdeyi değişirsek bu iş olur dedi bende öle yaparım artık yeni bi oda yapacak gücüm pek yok şuanda kırık beyazda güzel olur hem kız hem erkek için bacım maaşallah ikinci bebişi düşünmeye başladın bile sen önce içerdekini çıkar ondan sonra onuda yaparsın hemenceci sen sende öle bi düşünce var sanırsamm bende bu ev meselesi kızıma çilek odası bebişin üstü başı vs vs si derken bende bi kaç yıl bişey alamıycam bi daha sanırsaamm

ben çocuğumu dusunemıyorummm
umarım benim şuanki ruh halimi taşımaz bu veletyoksa ben naparım :44:

valla kuzum ben artık istemiyorum demıyommmonca sene bekledim ha bu sıpa için oyuzden ne gelırse rabbımdenhemncecıkte olmasın ama ya şöyle bi 3-4 sene geçiversin dime ama birini büyük yatağa atma yaşına geldiğinde 2. gelebilir ama yok demem vallahibana kalsa ben 3üz istiyorum ama eşim tek çocukta kararlı şuan içinnnama biliyonmu hep 2 oğlum 1 kızım olcakmıs gıbı doguyo ıcıme nedenseee
anneme soyledımde yuhh diyor bı once doğur sonra dusun dıyorşaka bı yana şans bende yok hemen hamıle kalırmışım düşer bayılırım vallahiiiilki için 3 yıl uğraş 2.ciye ilk aydan hamıle kal ne komık olur heeedolap ve tül oldumu süper..ahh ne guzelevın genıs ferah desene.rabbım agız tadı versın ıns..
bizimkisi ufak tefek bız zor sıgıyoz ama bunada sukur rabbım olmayanada nasıp etsın ıns...kızçenın odasıda süper olacak heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…