günaydın kızçelerim.
29 ekim cumhurıyet bayramımız kutlu olsunnnnn
kaç gündür gelemedim eşim ankaraya gitti iş için ve bende anneme doğal olarak ordada nette sorun varmış şansıma:26:
nasılsınız ıyısınızdır inş
bugün doktor kontrolümüz var.
ve ben çok korkuyorum biliyonuz ölçümü yapılcak yavrumun.kaç gündür bunun stresiyle çok asabiyim ve çevremede bununla ilgili bişey söylemedim.sizlerden başka kimse biilmiyor malum.sanırım akıllandım artık tedaviler esnasında
yatıp kalkıp dua ediyorum cocugum sağlıklı olsun dıye.kendı kendımı strese sokuyorum.
randevumuz 9.20de ama hemen donermıyız bılmıyorum doktordan gelınce yazarım sızlerde:26:
dualarınıza ihtiyacımız var
ohoooo gelemedim kaç gündür hastaydım kocişte hastaydı evdeydi ama kimse girmemiş neredesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuu
off ne saçma insanlar ya bunlar ne demek başkasına gelen hediyeyi açmak onu kendi aralarında paylaşmak en azından açan sen olsaydın da hediyeleri yine onlar beğendiklerini isteselerdi bu konuya çok kızdım öncelikle ikincisi acaba koca partinin organizasyonu senin kp rin verdiği 20 lira ile mi oluyormuş eşin çocuk değilse bunu anlar heralde ayrıca neden israfçı olasın kocana helede şu hasta halinde bi sürpriz yaptın sonuçta durumun iyi olmasa sende yapmazdın heralde yaptında sanki gidip onlardan bir şey istedin allahım ya nasıl mantık bu insan aslında en çok neye kızıyor biliyormusun onların bu kadar sey yapıpda eşinin gıkını çıkarmaması o sana yapılan herseyden daha kötü geliyor insana peki sen yarın birgün o hediye getiren insanların ne getirip ne aldıklarını nereden bileceksın ona göre hediye götüreceksin o insanlara off canım ya takma bu insanları sen eşin için yaptın onu mutlu ettin sonuçta gerisini takma o insanlar içinde kocişinle kavga etme yazık hasta adama ama bir dahaki özel toplantılarına çağırmazsın onları olur biterr bu arada dank diye konuya atladım okuyunca birden tansiyonum çıktı biliyorsun bende kv deden çok çekiyorum biliyonn nasılsın eşin nasıl oldu nasıl gidiyor hayat başta yazmam gerekti ama olayı kendim yaşamış gibi sinirlendim bi anda
lalecim ben bunlari allaha havale ettim tatlim o gelsin onlarin hakkindan bide utanmadan okuldaydim aksam beni ariyor bakamadim dersdeydim esime msj attim anacin seni ariyormus bi ara diyearamis nasilsiniz diye sorcakdim demis boylede yuzsusler ne yapayim artik bu insanlara ben bende rahatsizim kizlar yaaa dukan diyeti cok susuzluk yapti halbusem 5lt su ictim agzim burnum ici disi yara doldu vucudumda cikdi kirmizi leke dr gitti protein zehirlenmesi dedi bende karatay diyetine gectim bozmayim dedim bozunca gerisi geliyor cok sevdim karatay diyetini tam bir turk mutfagi evde olan seyler aniden etin bitip kalk kasap aramiyorum burda halal kesim bulmakda zor oluyor heee demeye bulunmuyor simdilik benden haberler bunlar
valla benden çok giren yok tatlım bende aynı şeyi günlerdir size soruyorum nasılsın iyisin inşallah ne olduda ikiniz birden hasta oldunuz bebişi de hasta etmeseydiniz barii
geçmiş olsun canım iyisin inşallah şimdi agız burun yarasıda zordur bilirim bendede olmuştu bi ara ne yüzsüz insanlar ya birde daha seni arıyor bu kadın allah gelsin haklarından boşver takma eşin senin yanında haklı olduğunu biliyor ya o yeter sana hadi bakalım sen yapta şu karatay diyetini sende sonuç iyi olursa bizde yaparız doğumdan sonralalecim ben bunlari allaha havale ettim tatlim o gelsin onlarin hakkindan bide utanmadan okuldaydim aksam beni ariyor bakamadim dersdeydim esime msj attim anacin seni ariyormus bi ara diyearamis nasilsiniz diye sorcakdim demis boylede yuzsusler ne yapayim artik bu insanlara ben bende rahatsizim kizlar yaaa dukan diyeti cok susuzluk yapti halbusem 5lt su ictim agzim burnum ici disi yara doldu vucudumda cikdi kirmizi leke dr gitti protein zehirlenmesi dedi bende karatay diyetine gectim bozmayim dedim bozunca gerisi geliyor cok sevdim karatay diyetini tam bir turk mutfagi evde olan seyler aniden etin bitip kalk kasap aramiyorum burda halal kesim bulmakda zor oluyor heee demeye bulunmuyor simdilik benden haberler bunlar
evet en çok sen girmişsin tatlım.nasılsın bakalım neler yaptın yazışmayalı ? durum ne canımıniçi haberler sende.ben grip oldum kocişte girip oldu arkamdan ama iyileştik çok şükür bebişe geçmez herhalde tatlım ama benim bronşitim var ama şükürki uzun sürmedi öksürük geçti .
merhaba canım seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun dualarım seninle olsun inşallah gitgel bakalım doktorada bi an önce ver bebeğinin müjdeli haberini kaç gündür yoksunuz zaten ayrı ayrı merak ettim hepinizide :18::18:
ayyyy ay ay çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin inşallah :) ne kadar güzel dimi yavruna birşeylar almak gönlünce eve getirmek evdede onları tek tek incelemek öpmek sevmek doğsada içini doldursa hayırlısıyla emek ayy çok güzel ya .maşallah yavruna kilosu filan iyiymiş tatlım maşallah benim toprak efendi 32 haftalıkken 1780 grm dedi doktor ama 200 gr eksik gösterebilir ultrason dedi pek kilolu değil ama uzunca demişti .bende zaten kilo almadım şu ana kadar 5 kilo almışım .sağlıklı ama ne yapayım benimde tesellim bu işte zaten doktor çocuk cok kilolu olursa doüumun zor olur dedi :) aman doğsunda bakalım hayırlısıyla ben beslerim onu :)rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.
bugünde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın doktora gosterıcem bırde kan verdım b12 cok dusuk cıkmıstı cunku bakalım nasıl cıkıcak ona gore ılaç yazıcak..
kızlar inşaata başlıyoruz yarın 2 gundur hıc evde oturamadım zaten. malum oda yapıcaz sıpaya daha doğrusu yapmaya caısacagız .
dün oda takımını almaya gıttık.aldıkta inşallah gun gelırde buyutebılırım bende beşiğinde
şuan ufak tefek eksıklerımızle pusetler ve oda yapıcagım için halı tül falan kaldı.çogunu atlattım şükür..darısı size olsun
zırsizdelim yokmuş kaç gundur netı falan yoktu acaba:26:iyiyidir umarım bende merak ettım sımdı:44:
baksoycum daha ıyılesmedınmı bıtanem ya gecmıs olsun tekrardanvıtamın al bol bol emı
seracım bu kayganaları falan napmalı balım yadiycek hiçbirşeyim yok pes vallahi pess diyorum başkada bir şey demiyorum
rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.
bugünde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın doktora gosterıcem bırde kan verdım b12 cok dusuk cıkmıstı cunku bakalım nasıl cıkıcak ona gore ılaç yazıcak..
valla bende de bir şey yok bugünlerde öle boş boş geçiyor günler kızım hasta bizdede teyzesi kızımın astımı var ve az bişey soğuktan bile etkileniyor üstelik ateşi falanda var doktora götürdüm ilaç yazdı buhar falanda veriyorum ama doktoru agır yakalanmış bu defa iyileşmesi 1 2 haftayı bulur dedi hamilelikte öksürük zordur ya sanki bebek çıkacakmış karnından gibi hissedersin öksürürken dikkat et kendine bebişin gelmesine az kalmışken tekrar hasta olmaa
ayyyy ay ay çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin inşallah :) ne kadar güzel dimi yavruna birşeylar almak gönlünce eve getirmek evdede onları tek tek incelemek öpmek sevmek doğsada içini doldursa hayırlısıyla emek ayy çok güzel ya .maşallah yavruna kilosu filan iyiymiş tatlım maşallah benim toprak efendi 32 haftalıkken 1780 grm dedi doktor ama 200 gr eksik gösterebilir ultrason dedi pek kilolu değil ama uzunca demişti .bende zaten kilo almadım şu ana kadar 5 kilo almışım .sağlıklı ama ne yapayım benimde tesellim bu işte zaten doktor çocuk cok kilolu olursa doüumun zor olur dedi :) aman doğsunda bakalım hayırlısıyla ben beslerim onu :)
iyileşemedim tatlım ya anca işte toparlanmaya başlıyorum birde üstüne kociş hastalandı hasta hasta şu halimle ona baktım :) topaç gibi oturduğum yerden zor kalkıyorum bazen ama yine de çok şükür iyileştirdim kocişi de bugün işe gitti bakalım iyiymiş oda.benim girp filan değil düşündüğüm astım bronşit denen illet var bende çocuğua geçmesinden korktum ama çabuk atlattım çok şükür bakalım.seranın kv kp süper ya hiç sorma onlara insan demek zor valla töbe töbeee insanı günaha sokuyorlar ya
maaşallah diyelimde nazar değmesin kuzucuğa iyi olmasına sevindim bebişinin bebiş iyi olsunda gerisi pek önemli değil ee anlat bakalım oda çalışmalarına başlamışsın ne renk yapıcan bakıym sağlıkla büyüsün içinde bebeğin inşallah benimde kızımın odasını bebeğe oda yapıcaz kızımada çilek odası alıcaz ama benim aklım karıştıı biraz kızımın odası kırmızı hep yatağı falan erkek bebekte nasıl olurki acaba bilemedim baştan oda yapacak durumumuz da şu an için pek yok yeni ev aldık kızımada çilek odası alıcaz bebeğin üstü başı derken yeni oda şansımız da yok ne yapalım artık oğluşumda yatsın kırmızı kırmızı bu arada evet benden fazla giren yok kaç gündür merak ettim sizleri şükür iyisinizz
canım kırmızı kızada gıder erkeğede ..oyuzden sıkıntı yapmana hıc gerek yok bence.kırmızının ıcıne renk katabılırsın mesela dolap varsa yada çekmece kulplar var sımdı nette bıle satılıyor arabalı falan nabulda varmıdır bılmıyorumda figürlü çekmece kulbu dıye gecıyor arabalı alıp çekmece kulp larını degıstırısın anında erkek odasına donusmus olur
bende odayı kırık beyaz aldım ilerde bitane daha olurda oda kız olursa onada kullanırım..büyüyüen beşik aldım yavrulayan yataklı ikinci olduğunda oğlan bı alta geçecek yukarıda bebek olur artık .çünkü benim 1 oda olacak ve ınanmayacagın kadar ufak olacakve bebek olduktan sonra ben kolay kolay birşeyler alıcagımı sanmıyorum bu sıpa bütçemi çatırdatmaya başladı bile
O kadar doğru bir başlık ki...
Annem bana hamileyken babamın ailesiyle çok ciddi problemler yaşamış. Bebekliğim çok zor geçmiş, kaç yaşına geldim hala stresli ve zor bir insanım. Diğer iki kardeşim ise benimle tamamen zıt karakterde...
Yani uzun lafın kısası anne adayları lütfen ama lütfen sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye çalışın :)
evet ya tatlım benim kocişde öle dedi çekmece kulplarını birde perdeyi değişirsek bu iş olur dedi bende öle yaparım artık yeni bi oda yapacak gücüm pek yok şuanda kırık beyazda güzel olur hem kız hem erkek için bacım maaşallah ikinci bebişi düşünmeye başladın bile sen önce içerdekini çıkar ondan sonra onuda yaparsın hemenceci sen sende öle bi düşünce var sanırsammbende bu ev meselesi kızıma çilek odası bebişin üstü başı vs vs si derken bende bi kaç yıl bişey alamıycam bi daha sanırsaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?