Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hiç korkma tatlım o an geldiğinde anlıyosun zaten, yapman gereken sadece sakin kalmayı başarmak, kendini kasmamak ve derin derin nefesini burundan alıp ağızdan vermek... sonra bi bakmışın hooop kucağında

bacım alma çok kıyafet valla bak aldıklarını giyemiyo... ben hamileyken alma çok fazla giyemiyo diyenlere aldırmadım nasıl giyemez diye ama öyleymiş yaa aldığım pek çok şeyi ya bir sefer giydi ya hiçç bide üstüne yenilerini almak zorunda kaldım... çünkü bebeğin vücut ölçülerini bilmiyoruz.. kimi bebeğin bacağı uzun bedeni kısa kiminin tam tersi... kıyafetleri de aynı ölçülerde yapmıyolar kiminin enini geniş tutuyolar kimnin boyunu... en güzeli doğduktan sonra almak.. ben güyaa 68 bedene kadar herşeyi var diyodum 6 aya kadar... peeehhhh en büyükleri giymeye başladı bile... daha hiç giymediği kıyafetlerini saymıyorum bile.. bi hevesle almıştım hepsini, çok azını giydi... şuanda giydiği pek çok şeyi doğumdan sonra aldım bende... hatta bugün akşam kociş gelince yine bize kadirhas yolu görünüyo... giyecek bişeyi kalmadı. dün akşam kv ye gitcez oğlanı giydiriyorum. hiç giymediği bi tulum vardı onu giydiriym dedim. tulumun eni çok geniş boyu kısa geldi... kociş demezmi oğlum canavara dönüştün bütün kıyafetleri yutuyosun şimdiki aklım olsaydı 2-3 hastane çıkışı alırdım bi kaç tane zıbın, tulum bide iç bodylerini tamam... yok pijaması olsun yok eşofmanı olsun yok alt-üst takımları olsun yok o güzel yok bu tatlı derken doldurmuşum bende... neyse bidahakine tecrübe oldu bana bu..

canım çantana koyacakların hastanene bağlı. ne veriyolar sana doğumda?? bezleri vermesi lazım bakımlarını da kendi ürünleriyle yapıyolar normalde.. önce hastanene bebek hemşirelerine neler verdiklerini senin doğumda neler getirmen gerektiğini sor. onların istediklerini koy çantana.. bana doktorum demişti ki kendini getir bana yeter... hemşire de kendine ve bebeğe kıyafet getir dedi. ben lazım olur diye bez emzik biberon koydum ama gittiği gibi geri geldi. heee kocan yanında kalacaksa ona mutlaka bi esofman takımı bi terlik koy. kendimizi düşünürken onları unutuveriyoruz ben 3 çantayla gittim ama kullandıklarım 1 çantalık şeyler.. diğerlerini boşuna götürmüş oldum yani...

canım iyiyim bende oğluşla uğraşıyorum ne yapim. çok huysuz bi çocuk değil ama şu bikaçgündür uykuya dalmakta zorluk çekiyo.. koliğimiz de var. kolik krizimiz herzaman olmuyo. yine de ya zor bi bebek değil ya da bana zor gelmiyo bilemiyorum ama şuana kadar sadece şu bikaç gündür ortaya çıkan uykuya dalamama sorunuyla zorlandım... onu da biraz emzikle uykusu gelene kadar oyaladığımda uyuyo... şimdilik uyku dışında sorunumuz yok görünüyo.. bakalım....

masaj yapıyorum canım banyolardan sonra bebek yağıyla... sonra da emip uzuuuun uzun uyuyo yavrum...

ayyy bilirim o yürütmeyen ağrıları biliriiimmmm canım magnezyumu ihmal etme o iyi geliyo ona.
yine mi stres yaa... kızıcam heeee... çocuk senin yüzünden naı bişe olucak çok merak ediyorum gerçekten kız... hayatım ne olursa olsun kendini strese sokmicaksın.. şimdi sen diyosun ki ordan demesi kolay... inanki stres acayip etkiliyo bebeği yeminle.. ben gergin olduğumda yusuf efe nasıl ağlıyo nasıl... ben odadan çıkıyorum babasıyla bırakıyorum bi dönüyorum ki uyumuş bile.. o ortalığı inleten çocuk yok... benim gerginliğim onada yansıyo malesef... daha dikkat ediyorum şimdi..

o doktora da hayret ettim ya yanına hasta gelmiş gerçekten hiç mi bişe demedi yaa ee ne yaptı peki?? öylece bakışıp seni gönderdi mi??? başka doktora git canım sende boşver onu...

nasılsın kızçem küçük bey nasıllll

iyiyim kızçem küçük beyin keyfine diyecek yok emip yattı şimdi.. bende buraya bi bakayım dedim. sen nasılsın tatlım senin prens nasıl??

abowww kreş mi??? kız ne ara çıktı kreş yahu.. ne zaman düşündün nezaman karar verdin nezaman çalışmalara başladın sen yahu... bide tabela bilem sipariş vermş... kız ne ara yaptın bunları... avukat arkadaşının dediği doğru.. çalışanlar için bi kaç saatlik bakım iyi olur. bi yer tutuver bi an önce bacım daha oranın da yapılması lazım.. mekanda kreş için gerekli demirbaş listesi olması lazım tam bi bilgim yok ama onları yaptırman lazım, tuvalet güvenlik oyun uyku alanları felan.... bunları yapınca başvuruyosun gelip teftiş ediyolar.. o gelenlerden tam puan alman lazım kreşi açabilmek için... o zman ruhsatı veriyolar... orayı çocuk cennetine çeviricen son 1 ayda nasıl yapıcan... ayyy bi sürü bıcır bıcır çucuk hadi hayırlı olsun diyelm allah kolaylık versin canım. gelişmeleri bildir

sagolun canlarimcok kisa surede karar verdim 3 haftalik mevzu yogun sekilde durdum ustunde daha oncede diyordum esime onemsemiyordu 3 haftadir hergun deyince ok cikdiyamisy dogru tatlim 100 %gecmem lazim ama ilk burda kendi isin icin vergi odeyecem ya onun icin ozel vergi numarasi cikarmam lazimmis oda 1 ay suruyormus bugun siparislerim geldi internetten verdim siparislerin cogunu bazilarini tek tek gezip buldum hbaksoy sorma yavrum ya 3 cocuk vallahi masraflari istekleri cogaldi bende esimde ataga gectik birseyler yapmamiz lazim oda kantin ihalesine girdi bakalim alirsa ihaleyi ozel okulda kantin isletcek bende kres o istedi bekle birlikde calisiriz kantinde yok ben istemedim her dk dipdibe sen isci al yanina dedim evet acil durum icinde yazacam kesin birkac kisi daha onerdi hadi bismillah bakalim

haklısın canım strese grınce kasılıp kalıyo oğluş yusuf efe dogdugu halde hemen etkılenıyo sende stres yapma oğluşun yanında sımdıde bırı geldı kadın dogum yapmıs arkadası vefat etmıs kansızlıktan. benımde hergun gectıkce kanım dusuyo 9 oldu sımdı onun stresı basladı

esham nerelerdesın kuzum yaa
son aya gırdın artık erken falan gelmeyemı nıyetı var sıpanın
başka doktor yokmu nöbetler değişince bidaha git farklı doktor baksın birde:26:

bıraz oyle nıyetı var gıbı tatlım oyuzden gıremıyorum nete hep yatıyorum
baska doktora gıtcez bı dogursamda kurtulsam artık cok canıom sıkkın bende kansızlık var kanım 9 gıt gıde dusuyoda sımdı bı bayanla görustukl arkadası dogumda vefat etmıs kansızlıktan oturdum agladım bende oyle olursam dıye hıc ıyı degılım

ya bu ınsanlar sınır bozmak ıcın bırebır
bı bayanla görustuk sımdı arkadası dogumda vefat etmıs kansızlıktan dolayı.
benımde kanım 9 daha yuksektı demır depolarım kanım fılan dahada dusmus son baktırdıgımda ama dusuyo sureklı ıcıme kurt dusurdu oturdum agladım
ne dusuncesız ınsanlar var

esha yanlis okumadim degilmi kansizlikdan vefatmi etmisyavrum kansizli kdan ben olebilirdim kac oldugunu simdi hatirlayamadim ama diyetisyen gordum kizlarima hamileyken yinede fayda etmedi gitgide dustu en son kan verdiler ayni sekilde dogum esnasindada verdiler boyle bir riske neden atmislar ki olen bayani halam cocuklugu gencligi ve evliligi boyunca toplu bir bayandi avusturyada yasiyordu 3 yaz gelmeyince babaannem israrla gel deyince gelmis millet taniyamamis bir deri bir kemik soranlara zayiflama hapi kullandim midemi deldi der kivranirmis agridan zaten o yazda fazla kalmadan gitmis sonra oldugunu duyduk megersem kansermis tedavi goruyormus ama annem uzulmesin diye zayiflama hapi dedi millet zayiflama hapindan oldu diye ne romanlar yazdi bu kadar kan degerleri dusukse mutlaka dr mudale ederlerdi onun vaadi dolmus demekki allah rahmet eylesin

ayy canım benim allah rahmet eylesin üzüldüm .bencede sana katılıyorum kimseyi böyle göz göre göre tehlikeye atmazlar .bir çaresi vardır herşeyin tatlım .

merhaba kızlar nasılsınız nerelerdesiniz yahu ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokum bi türlü karşılaşamıyoruz beni sorarsanız ben iyiyim şimdlk ama ruhen iyi değilim canım sıkılıyor nefes alamıyorum sanki duvarlar beni boğuyor gebelikten galiba bu arada kızım ağlıyordu 1 sattir yeni susturabildim balkona 2 tane serce gelmiş onlar evimize girecek oyuncaklarımı alacak koltuğumuza oturacak televizyona bakacaklar diye ağlıyor 1saattir nerden planladıysa bunların aklında senarist benim kız mübarek 5 dakikada yazdı çizdi oynadı ha bu arada birde diyorki kuşlar benim babama baba diyecek gülmekten öldüm ya birde ağlıyorki sormayın bunları kurmuş kafasında

ay yavrum benim yaa ama her çocuğun kendine göre korkuları ve kocaman dünyasında şekillendirdiği düşünceleri olabilir yerim ben onu :) ben buralardayım ama çıkıyorum tatlım ütü yapayım biraz bir sepet birikti yine ütüler öfff.en çok çarşaf ütülerken zorlanıyorum ya birde dantellerimi yıkamıştım onları açarken gıccccııık oluyorum :) hadi görüşürüz bakalım kendine ve yavrularına iyi bak tatlım.

hbaksoy benim utuleride yap yavrum baslamisken acayip utum birikdi yapacak halim yokkkk kiz ben butun dantelleri kvdeme verdimsirf utuleme derdinden kvdemede modasi gecti bunlarin dedim kimse kullanmiyor istiyorsan al istemiyorsan at dedim o bayilir dantele aldi gitti kurtuldum gittiama benim minik kizimin donusundan tut tisortleri falan bayagi ugrasmali utude

oofff ya ütümü duyunca bile kötü oldum şimdi benim kocişim sağolsun günde bir gömlek çıkarıp attığı için ütüden nefret ettirdi beni e birde kızımın ütüsü benimki derken çıldırıyorum bazen Allahtan dantel gibi bir derdim yok benim kociş pek sevmez evin içinde dantel örtü falan filan sırf o yüzden mobilyalarımızı bile yeni modern mobilyalardan aldıki dantel örtü falan açılmasın diye ama annem o yüzden küsüyor bana diyorki onca dantel falan aldım yaptırdım açmıyorsun diye kolay gelsin datlu sana sende bebişe iyi bak ütü yapcam diye yorma kkuzucuğuu
aa seran nasılsın h geldin neler yapıyon bakem kreş mreş falan iş kadınlığına soyunmuşun datlum hadi bakalım hayırlısı olsun allah yardımcın olsun inşallah burada olsan benim kızıda yollar kurtulurdum vallaha sana büyüdükçe kaprisleride artıyor ve bazen çekilmez duruma geliyoo bazen düşünüyorum acaba sadece benim kızmı böle diyee

kizzzzzzzzz lale senin cimcimeleyle bizim komsu gullu akraba olmasin oda bizi iki gun gormesin ne senoryalar ne romanlar yaziyor bunlari birde gercek gibi gidip millete anlatiyorprotein zehirlenmesi gecirdim demistim ya her yerimde yara cikdi 3 gun gunduz okulana gitmedim esimde disar islerini yapti bu bizim gullu beni gormeyince hollywood senoryasu yaz ben turkiyeye gitmisim guya esimle cok siddetli kavga etmisiz ben butun paralari alip cocuklari birakip kacmisimneyse sabah sabah belki 10 arkadas aradi bayildim gulmekdenkadindaki bos zekaya bak sen dedim neyse tatlim seninki bebek onlarda senoryaadan bol bol olur yavrum korkularida var sisssssssttttt azicikda kiskanc bak birseyini paylasmak istemiyor :119:bebek olunca isin var yavrum simdiden alis benim kucuk herseyin sahibi oldu anne baba onun dedelerden tut tum akrabalar onun evdeki butun urunler arabada dahil babasi kullanirken ciiiikkkkkk benim arabamdan diye kalayi basiyor tam bir gicikkk:84:

lale yolla yavrum yurtdisina yolla sera teyzesi 2 dil ogretir ona birde arap ogretmen bakacam al sana 3 dil kizini taniyamazsin valla benimkiler kavga ederken arapcadan girip ingilizceden orta duzeye ondan sonra turkcede barisiyorlarnede olsa damarlarinda kani var sonucda kendi dillerinde tatliya bagliyorlar olayi

maşşallah senin komşu tam bir senaristmiş vallaha güzel senaryolar yazmış vallah oralarda harap etmesin kendini gelip istanbulda dizi falan yazsın yönetsin hadı küsüp kavga edip türkiyeye gittin de paraları niye aldın kaçtın sera ne insanlar var allahım ya sorma benim kızda bu aralar kıskançlık had safhada öle böle değil herşeye bu benim bu benim babam bu benim annem deyip duruyor bırde yetmezmiş gibi saatlerce aglıyo sebepsiz yere artık inan başım agrıyo biberonu bırakan kız 2 gündür biberonda süt içiyo vermeyincede ağlıyor ateşi yükseliyor ben bebeğim diyor bize ben bu ay doktor kontrolüne gittiğimde kardeişini detaylı olarak gördü ultrasonda babası o yüzden böle bu lale diyor bilmiyorum ki ne yapsam artık dayanamıyorum kaprislerine çıldırtıyor beni bildiğin

abovvv sera ben bu kızla tek dille baş edemeyip laf yetiştiremiyom 3 dilde ne halt yerim ben beni bitirir bu kız babası burada İngilizce eğitim veren bi kreşe başvurdu bu yaz ama benim kız hala bezini bırakamadığı için yollayamadık benim kızda zeka var o yüzden heba olmasın güzel bi eğitim alsın istiyoruz sonuda tatlıya bağlıyorlarsa olayı sorun yok demekt benim kız birde küsünce odasına gidip kapıyı kapatıyor geçen gün sen birde kilitle kapıyı açtırana kadar canımız çıktı vallaha bi yere gidicez kapıda bekledik hanımefendiyi gönlü olup kapıyı açana kadar ondan sonra kapı üzerlerindeki kilitleri alıp sakladık birgün kilitler açamazda içerde kalır diye

valla benim komsum boyle lalecim ama artik arkadas cevrem onun yalanci oldugunu anladi cok sukur inanmiyor birde cok iftiraci apartmanda birkac kisinin arabasina zarar vermisler buda gitmis demiski benim esim eline tornavida alip ciziyormus oyle dagitmis buda gozlerinle gormus allahdan esim onun totosundan attigi saatde isteydi basimiza is actircak deliiii bende tuttum tuttum kendimi bunun butun gecmis hesaplarini doktum ortaliga bu dahada dellendi millet ne mal oldugunu anladi diye sirf intikam almaya calisiyor benden amaci o saftirigin cin olmadan adam carpmaya ugrasiyor neyse tatlim bebegi yavas yavas kiskanmaya baslamis o bende daha gecenlerde bir arkadas geldi bebegini emziriyor bende sevdim diye benim kiz bende meme emcem bidaha istemiyom ben bebegi bu evde okmi diyor surekli onu takiyor kafaya olur tatlim her cocukda var esim yegenlerini seviyor diye kizim icin icin agladini bilirim esim kiz yegenlerine kizim demis diye benim onun kizi onlar degil diye kac gece agladigini bilirim kizimin simdi dana olduda anliyor ben anlatincada utanip yaaaa mumyy kimsye soyleme bebekdim ben o zamanlar diyor simdi kuzenlerini cok seviyor

bence aldir ingilizce egitim bu yasda cok cabuk kapiyorlar birde ingilizce programlar izlet cabucak kapiyorlar hem kresde tuvalet egitimi yokmu turkiyede burda var kizimida alistiriyorlar kresde amanin anasi kres accak kizi elin kresine gidiyorne komik saka saka kresin herseyini tamamlayim kizimi oyle cikartcam kresden simdi islerimi hizlndiramam o varken lalecim inan ben yazip korkutmak istemiyorum yeni anne olacaklari ayni benim cocuklardada var bu problemler birinin baska huyu digreinin cook cook baska huyu inan krese vermeseydim kafayi siyirmak uzereydim simdi 2sini okula kucuk krese ordan gidip kahvemi iciyorum birkac arkadasi ariyorum onlarda geliyor iki lafin belini kiriyoruz yoksa onlar varken nerdeeeee benim kucukde cok kilitler kendini bide beni kilitledi balkona acma acamiyor hava buz gibi anam totooooom buz tuttu yavrum anahtari saga cevir sola cevir yookkk yapmiyor telefon yok asagi inemezsin 4.kat oturdum bekliyorum bu butun cizgi filmleri izledi one more istiyorum dedi bende bitane daha acarim ama kapi acilmiyor ben gelemiyorum dedim ben acayimmi dedi bende ac dedim sakkkk diye acti cocugun garezi varmis bana heee onca saat bekledim

ayyy balkona kitlemiş bide asıl komik olan açabildiği halde açmamışda gitmiş çizgi film izlemiş çocuk sana temiz hava aldırmak istemiş annesi

nasıl gidyo işler canım yoluna koyabildinmi taze işkadını anlatmıyon artık çoluğu çocuğu azıcık gülek yahuu, ne oldu senin roman işi sen bırak kreşi romanı bitir de okuyalım bea

yahu bu kızlar nerde yaaa hadi esha hayalot felan arada gelmiş de zırsızdeli hepten kaybolmuş iyice merak ettim hee bi anda kesti yazmayı bişey olmamıştır inşallah ya.. morişim zaten giremiyo bidenem....

moriişşş arada giripde okuyosan bi zahmet mesaj kutunu bi boşaltıvir hele yaw

sorma yamisy kizlar gelmiyor artik yazmayazirsizdelide moriada kayboldular zaten yoksa bizden habersiz dogurdularmiarada esha hbaksoy lale ugruyor canimiz sIkiliyor nerdesiniz huuuuuuuyok arkadasim herseyde tez canli olan ben bu isde acele etmiyorum yavas yavas ilerlesin istiyorum ayyyy bugun felaket yorgunum yahu kendi cocuklarim yetmiyor gibi gittim arkadasin cocuklarinida aldim 6 cocuk koskacaman ben mac yaptik anaaammmm bacaklarima kramplar girdi erkekler felaket hareketli bi ara bayilcakdim peslerinden kosmakdan en son parkdaki demire benim oglanda dahil yarasa gibi ters donmuslerdi bacaklar havada kafalari asagida bi ara dusundumde bunlari hepsi benim olsa deliiiiirrrrdimmmm heee kizzz anasini kilitledi balkona acmayi biliyormus hanim efendi ama acmadi ayyy aynisini alt komsumun kizi yapmis benim kizdanda buyuk acamiyorda kadinda bir panik bagirdi yetmiyor birde gummm gummm vuruyoor cama sabah sabah ne oluyor dedim odum koptuuu yukari dogru bagiriyor sisterrr sisterrrr kosdum ne oldu dedim kilitlendim kiza soyle dis kapiyi acsin sende benim kapimi ac acdida kurtuldum kadinin bagirtisindan cocukdan daha panikkkkkoysa ben saatlerce sessiz sedasiz benim cadinin filmlerinin bitmesini bekledimyamisy benim cocuklari bosver simdi bak baska birsey anlatayimda gul benim kardesim bir sabah biz uyurken dilenci kapiya gelmis buda acimis iceri almis tabiki bizim haberimiz yokk annem dediki kardesin mutfakda senle konusmuyormu yokkk dedim uyuyordum ben mutfaga bir gittik kardesim ve annemin kiyafetlerini full giymis biri arkasi donuk annem anaaaaa bunlar benim gecen hafta aldigim giysiler degilmi heeee valla onlar dedim kizim bu teyze kim dedi kardesim bilmem para istemeye gelmisyazikkk anne cok acmis bende iceri aldim kahvalti yaptik banyo yapti simdi kahve iciyoruz annem kalp krizi gecircek sinirden nerdeyse kizim simdi yol ver gitsin bak cok kizdim dedi kadin ammaaaanin ablaaa beaaaa seni biri cekemiyor soyle boyle annem oturdu cekemiyor yaaa kardessss annemle bir saaat sonra kanka oldular kadinla neyse is bitti annem kardes yine gel heee o beni cekemeyini bulcazzzz bide gercek gibi babama anlatti birkeresindede kardesim sinavlardan dolayi gec yatmis annemde sabah erken isi var kahvaltiyi hazirlamis kardesime seslenmis kahvalti mutfakda hazir ben teyzenle bir yere gitcem kardesimde iyi demis uykuya geri dal tabi annem mutfak kapisini acik birak zaten 6.katda oturuyorlardi bende tam annemlere gidiyorum esimle kardesim yalin ayak soluk soluga bagira bagira indi onumuze ne oldu ablacim dedim abla yeminle eve birileri girmis konusurlarken duydum biri anlasilmayan konusmayla yeeeee gari gummmm gummmm diyor karisidA artik ne diyorsa digeride sende yeee ecevit diyor digeri yine gummm gummm ediyor dedi neyse esimin arkasina saklandik esim onden biz arkadan eve girdik manzarayi gorunce sookkk oldukkkbutun guvercinler mutfakda ne varsa silip supurmusler kahvalti sofrasini yetmemis kakalarini yapmislar altini ustune getirmisler mutfagin tabikii esim heeee bide bu guvercinler yeee ecevit diyemi konusuyor baldiz dedi kardesim valla eniste bunlar konusuyordu yalanmi diyorum ben simdiii biz esimle gulmekden yerlere yatiyoruz kardesim kizip abla o elin oglu bari sen inan

yamisy bak bitane daha anlatayim buda oglan kardesimle annem benden sonra hemen hamile kalmis bu gerizekaliya kucukken hic sevmezdim bunu cok ispiyoncuydu aninda babama yumurtlardi herseyi birgun annem dediki bu yaz herkes bi akrabanin yanina girip caliscak kendi kiyafetlerini kendiniz alcaksiniz bizde bayildik zaten neyse hepimiz liseye gidiyoruz kiz kardesim haric basladik okul tatilinde calismaya ilk maasimizi aldik erkek kardesim gitmis yaka paca marka birseyler almis bende parami biriktiriyorum kenara koydum 2.ci ay yine ayni sekilde sonra erkek kardesim bul benim parayi babama demiski baba seranin birsuru parasi var bu aksam lahmacun ayran yemege gidelim babamda kirarmi oglunu yok oglum diyememis tamam demis neyse annem kizlar hazirlanin yemege gidiyoruz bende dedimki ablama ve kardesime bakin kizlar bu aksam tek lahmucunla doymak yoookkk bu gerizekali savasin parasi istediginiz kadar yeyin kerizin parasini intikam zamani ablam ve kardesimle anlastik neyse biz istedik birsuru sey bi ara tuvalete gittim bu pesimden gelmis ooooo sera kardesim ne acmissin beeee 3 senelik bir arada cikardin dedi bende eee enayi parasi olunca ac olmasakda giciklik olsun derdemez heeee dogru dedin kizzz nede olsa kendi paranla yiyorsun niyyyyy benim parammi evet dedi yerini bile tarif ettirdim gercekden benim param kosa kosa iceri girdim bagira bagira duuuurrrruuuuuunnnnn yemeyin annem babam aynen boylene oldu dedi annem aclikdanmi cikdiniz ne bu rezillik ablama dondum ya sen abla kendi paran olsa 1 tane yersin bide agliyorum heeehepsini topladim onlerinden servis yapan cocuga abi bunlari geri verebiliyormuyuz coookkk yedikkk tikandik parayi geri alsak yoook olmaz dedi tabiki cocukben tabiki basbakanla ne alakasi varsa cahil cahil bagiriyorum sizi basbakana sikayet etcemmm verin parami babam kolumdan tutup bir silkmisti beni annem kacgun konusmadi eyyyy allahim halen utanirim yaptigimdan hatta pismanim bile bide ordakiler ne gulmustur salakligimaen kotusude birdaha oraya hiccc gitmedim sonra kapatilmis internet cafe olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…