- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
tatlım kızlar yavaş yavaş dökülüyorlar yada başka yerlere kayıyorlar :) giremeselerde arada haberlerini alanlar yazıyor herkes iyiymiş merak etme sen .ya yamisy benim zamanım az kaldı korkuyorum .doğum şeklim daha belli değil o yüzden ne oalcağını bilemediğim için tedirginim.benim pelvis (çatı ) dar olduğu için zor demişti hamişlikten mnce doktorum ama şimdikidoktorum da belli olmaz son haftalarda bakarız diyor ne olacak bilemiyorumçbebişim kilolu değilmiş eğer böyle giderse ve ters olmazsa normal olabilir dedi en son kontrolümde doktorum.aaaaaaaaaaaaaaaaa ben korkuyorum yaa arkidişim :) kıyafet fazla almadım tatlım . geçengün çantamı hazırladım içine 2 takım hastane çıkışı 2 takım pijama 2 tane çorap şapka 3 tane battaniye koydum başka ne kjoyayyım sen tecrübeşlisin tatlım bez koymadım sadece .şampuan filan gereklimi bebişe koyayımmı ne dersin ? kendime de bir takım pijama ve gecelik koydum terlik koydum çorap koydum havlu koyayım dimi birde unuttuğum bir şey varmı ya ?
hiç korkma tatlım o an geldiğinde anlıyosun zaten, yapman gereken sadece sakin kalmayı başarmak, kendini kasmamak ve derin derin nefesini burundan alıp ağızdan vermek... sonra bi bakmışın hooop kucağında
bacım alma çok kıyafet valla bak aldıklarını giyemiyo... ben hamileyken alma çok fazla giyemiyo diyenlere aldırmadım nasıl giyemez diye ama öyleymiş yaa aldığım pek çok şeyi ya bir sefer giydi ya hiçç bide üstüne yenilerini almak zorunda kaldım... çünkü bebeğin vücut ölçülerini bilmiyoruz.. kimi bebeğin bacağı uzun bedeni kısa kiminin tam tersi... kıyafetleri de aynı ölçülerde yapmıyolar kiminin enini geniş tutuyolar kimnin boyunu... en güzeli doğduktan sonra almak.. ben güyaa 68 bedene kadar herşeyi var diyodum 6 aya kadar... peeehhhh en büyükleri giymeye başladı bile... daha hiç giymediği kıyafetlerini saymıyorum bile.. bi hevesle almıştım hepsini, çok azını giydi... şuanda giydiği pek çok şeyi doğumdan sonra aldım bende... hatta bugün akşam kociş gelince yine bize kadirhas yolu görünüyo... giyecek bişeyi kalmadı. dün akşam kv ye gitcez oğlanı giydiriyorum. hiç giymediği bi tulum vardı onu giydiriym dedim. tulumun eni çok geniş boyu kısa geldi... kociş demezmi oğlum canavara dönüştün bütün kıyafetleri yutuyosun
canım çantana koyacakların hastanene bağlı. ne veriyolar sana doğumda?? bezleri vermesi lazım bakımlarını da kendi ürünleriyle yapıyolar normalde.. önce hastanene bebek hemşirelerine neler verdiklerini senin doğumda neler getirmen gerektiğini sor. onların istediklerini koy çantana.. bana doktorum demişti ki kendini getir bana yeter... hemşire de kendine ve bebeğe kıyafet getir dedi. ben lazım olur diye bez emzik biberon koydum ama gittiği gibi geri geldi. heee kocan yanında kalacaksa ona mutlaka bi esofman takımı bi terlik koy. kendimizi düşünürken onları unutuveriyoruz
sen nasılsın yamisy bebiş nasıl baya büyüdü yavrun kokulu kokulu ohhh mis gibi öpersin sen şimdi onu emzirirsin kucağında sıcacık kıpır kıpır ayy yavrum benim yaa.bebek masajına başladın mı sen geçenlerde tv de gördüm hergün bebeğinizi yıkayın bve masajını yapıp öyle uyutun daha uzun süre ve huzurlu uyur dedi.
canım iyiyim bende oğluşla uğraşıyorum ne yapim. çok huysuz bi çocuk değil ama şu bikaçgündür uykuya dalmakta zorluk çekiyo.. koliğimiz de var. kolik krizimiz herzaman olmuyo. yine de ya zor bi bebek değil ya da bana zor gelmiyo bilemiyorum ama şuana kadar sadece şu bikaç gündür ortaya çıkan uykuya dalamama sorunuyla zorlandım... onu da biraz emzikle uykusu gelene kadar oyaladığımda uyuyo... şimdilik uyku dışında sorunumuz yok görünüyo.. bakalım....
masaj yapıyorum canım banyolardan sonra bebek yağıyla... sonra da emip uzuuuun uzun uyuyo yavrum...
canım ben gıremez oldum. kasıgımın altında gunlerdır hıc gecmeyen sancı ve agrı var yuruyemıyorum bıle. bugun doktora gıttım hıc bısey yapmadan eve yolladı benı. bebegın kılosunu boyunu bıle soylemedı 35 hafta oldum nst bıle ıstemedı suan hıc ıyı degılım stresten asırı gerıldım. adım bıle atamıyorum
ayyy bilirim o yürütmeyen ağrıları biliriiimmmm
yine mi stres yaa... kızıcam heeee... çocuk senin yüzünden naı bişe olucak çok merak ediyorum gerçekten kız... hayatım ne olursa olsun kendini strese sokmicaksın.. şimdi sen diyosun ki ordan demesi kolay... inanki stres acayip etkiliyo bebeği yeminle.. ben gergin olduğumda yusuf efe nasıl ağlıyo nasıl... ben odadan çıkıyorum babasıyla bırakıyorum bi dönüyorum ki uyumuş bile.. o ortalığı inleten çocuk yok... benim gerginliğim onada yansıyo malesef... daha dikkat ediyorum şimdi..
o doktora da hayret ettim ya yanına hasta gelmiş gerçekten hiç mi bişe demedi yaa ee ne yaptı peki?? öylece bakışıp seni gönderdi mi??? başka doktora git canım sende boşver onu...
nasılsın kızçem küçük bey nasıllll
iyiyim kızçem küçük beyin keyfine diyecek yok emip yattı şimdi.. bende buraya bi bakayım dedim. sen nasılsın tatlım senin prens nasıl??
tatlitatli anneleri nerelerdesinizzzzzzzzzzzz kizlaaaaaaaaaaaarrrr sonunda enistenizi ikna ettim kres aciyoooooommmmmm dun ilk alis verisimizi yaptik islemlere basladik 3 ay falan suruyormus izin verme ruhsat design icinde anlasdim demin biriyle ama daha ortada tutmus oldugum yer yok deluuuuuyummmm yaaaa heyecandan en basta olani unutu vermisim yaaaa anammmm tebelalari bile hazirlatmaya verdim yeri tutmadan hemen kizlar 3 ay dedi benim isleri yurutecek bi abi buldum parayi veren dudugu calar misali son bir ay kala tutsam olurmu akil verin arkadasiniza kira vermemis olurum en azindan 2 ay bosa yoksa hemen kiralayimmi bir yer kizlar bide kresin camina yazdircam iyi fikirmi acil durumlarda cocuklariniz bakilir 2 saatlik 3 saatlik okul tatillerinde yani buyukleride kabul etcem onlar icinde yer hazirlayacam bir abla tavsiye etti boyle ekle diye kendisi avukat calisiyorum cocuk zor oluyor tatillerde dedi iyi fikirmi lutfen fikirlerinizi paylasin cok heyecanliyim unuttugum birseyler olmasin
abowww kreş mi??? kız ne ara çıktı kreş yahu.. ne zaman düşündün nezaman karar verdin nezaman çalışmalara başladın sen yahu... bide tabela bilem sipariş vermş... kız ne ara yaptın bunları...