valla kuzum ben artık istemiyorum demıyommm onca sene bekledim ha bu sıpa için oyuzden ne gelırse rabbımden hemncecıkte olmasın ama ya şöyle bi 3-4 sene geçiversin dime ama birini büyük yatağa atma yaşına geldiğinde 2. gelebilir ama yok demem vallahi bana kalsa ben 3üz istiyorum ama eşim tek çocukta kararlı şuan içinnn ama biliyonmu hep 2 oğlum 1 kızım olcakmıs gıbı doguyo ıcıme nedenseee
anneme soyledımde yuhh diyor bı once doğur sonra dusun dıyorşaka bı yana şans bende yok hemen hamıle kalırmışım düşer bayılırım vallahiii ilki için 3 yıl uğraş 2.ciye ilk aydan hamıle kal ne komık olur heee dolap ve tül oldumu süper..ahh ne guzelevın genıs ferah desene.rabbım agız tadı versın ıns..
bizimkisi ufak tefek bız zor sıgıyoz ama bunada sukur rabbım olmayanada nasıp etsın ıns...kızçenın odasıda süper olacak heee
O kadar doğru bir başlık ki...
Annem bana hamileyken babamın ailesiyle çok ciddi problemler yaşamış. Bebekliğim çok zor geçmiş, kaç yaşına geldim hala stresli ve zor bir insanım. Diğer iki kardeşim ise benimle tamamen zıt karakterde...
Yani uzun lafın kısası anne adayları lütfen ama lütfen sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye çalışın :)
burdayım tatlım okuyayım dedim ama ben çook gerilerde kalmışım sanırsam bulamadımyamisy buradamısın tatlım
burdayım tatlım okuyayım dedim ama ben çook gerilerde kalmışım sanırsam bulamadımama zırsızdeli ve esha hiç yazmamış son sayfalarda ne olmuş onlara nerdelerki inşallah kötü bişe yoktur yaa... herkes tektek göçüyo topik boşalıyo kızlaaarrrr..... önce morişim sonra zırsızdelim ve esham kayboldu... sen nasılsın canım bebişin nasıl.. sona yaklaştın artık herşeyi tamamladınmı
burdayım tatlım okuyayım dedim ama ben çook gerilerde kalmışım sanırsam bulamadımama zırsızdeli ve esha hiç yazmamış son sayfalarda ne olmuş onlara nerdelerki inşallah kötü bişe yoktur yaa... herkes tektek göçüyo topik boşalıyo kızlaaarrrr..... önce morişim sonra zırsızdelim ve esham kayboldu... sen nasılsın canım bebişin nasıl.. sona yaklaştın artık herşeyi tamamladınmı
canım ben gıremez oldum. kasıgımın altında gunlerdır hıc gecmeyen sancı ve agrı var yuruyemıyorum bıle. bugun doktora gıttım hıc bısey yapmadan eve yolladı benı. bebegın kılosunu boyunu bıle soylemedı 35 hafta oldum nst bıle ıstemedı suan hıc ıyı degılım stresten asırı gerıldım. adım bıle atamıyorum
tatlım senin bebek galiba iyice aşağıya inmiş öyle oluyormuş bu durumda .stres yapma doğumuna az kalmış zaten buan hazırsın ve bilinçlisin sonuçta bunu bekliyoruz canımıniçi.
ya tatlım agrım olsa yıne katlanıyorum doktora gıttım ne asagıya ınmıs dedı ne kılosunu dedı ne bısey dedı ıkı buklum gıttıgım halde hıc bısey demedı yuruyemıyorum bıle ya
bu gittiğin senin herzaman gittiğin doğumunu yaptıracak doktor mu ?
evet ya arada 3 yıl olsa iyi en azından bende senin gibi tedavi ile olduğu için bebişim bu ikinci bebiştede korktuk ara uzarsa olmaz falan diye doktorumada danışdım oda çok iyi olur deyince yapıverdik valla ya benim önceki oturduğum evde çok küçüktü kızımın doğru dürüst odası bile yoktu yatağından başka ama bu evim büyük ve ferah önceki evim güneş bile görmüyordu rutubetten ölmüştük ya ama bu evinde işi temizliği vs si bitmiyor benimde içime hep bu bebeğimde kızmış hep kızım olacakmış gibi doğuyordu ama erkek oldu ama baya dilim bile alışmıştı bi ara kızım kızım deyip duruyordum oğluşuma ne kızmıştır kim bilir oğluşumm ama en sonunda bize pipisini gösterdi ben erkeğim erkek dedi vallaha
ya tatlım agrım olsa yıne katlanıyorum doktora gıttım ne asagıya ınmıs dedı ne kılosunu dedı ne bısey dedı ıkı buklum gıttıgım halde hıc bısey demedı yuruyemıyorum bıle ya
tatlitatli anneleri nerelerdesinizzzzzzzzzzzz kizlaaaaaaaaaaaarrrr sonunda enistenizi ikna ettim kres aciyoooooommmmmm dun ilk alis verisimizi yaptik islemlere basladik 3 ay falan suruyormus izin verme ruhsat design icinde anlasdim demin biriyle ama daha ortada tutmus oldugum yer yok deluuuuuyummmm yaaaa heyecandan en basta olani unutu vermisim yaaaa anammmm tebelalari bile hazirlatmaya verdim yeri tutmadan hemen kizlar 3 ay dedi benim isleri yurutecek bi abi buldum parayi veren dudugu calar misali son bir ay kala tutsam olurmu akil verin arkadasiniza kira vermemis olurum en azindan 2 ay bosa yoksa hemen kiralayimmi bir yer kizlar bide kresin camina yazdircam iyi fikirmi acil durumlarda cocuklariniz bakilir 2 saatlik 3 saatlik okul tatillerinde yani buyukleride kabul etcem onlar icinde yer hazirlayacam bir abla tavsiye etti boyle ekle diye kendisi avukat calisiyorum cocuk zor oluyor tatillerde dedi iyi fikirmi lutfen fikirlerinizi paylasin cok heyecanliyim unuttugum birseyler olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?