Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

evet ya arada 3 yıl olsa iyi en azından bende senin gibi tedavi ile olduğu için bebişim bu ikinci bebiştede korktuk ara uzarsa olmaz falan diye doktorumada danışdım oda çok iyi olur deyince yapıverdik valla ya benim önceki oturduğum evde çok küçüktü kızımın doğru dürüst odası bile yoktu yatağından başka ama bu evim büyük ve ferah önceki evim güneş bile görmüyordu rutubetten ölmüştük ya ama bu evinde işi temizliği vs si bitmiyor benimde içime hep bu bebeğimde kızmış hep kızım olacakmış gibi doğuyordu ama erkek oldu ama baya dilim bile alışmıştı bi ara kızım kızım deyip duruyordum oğluşuma ne kızmıştır kim bilir oğluşumm ama en sonunda bize pipisini gösterdi ben erkeğim erkek dedi vallaha

eveeeeeeeeeeeetttttt kizlar dogru soylemis burcucum bakin benim izlenimlerime ilk kizim buyuk stresler yasadim anamdan babamdan kardes vatandan ayri elin bilmedigin insanlara yeni kaynas birde hamile kal daha 6 aylik evliyken stres depresyon derken kizim dogdu kizim hep agresif mutsuz kolay kolay mutlu olmuyor gidiklasan bile gulmeyen bir tip her lafi igneli daha oncede yazmistim esim adini kocakari takdi o konusmaya baslayinca susun kocakaridan buyuk laflar geliyor diyor valla nerdeyse aglatacak bizi esimde bende aliniyoruz gicik birsey laflarida cok agir yasina gore2.cide ilk aylar mutlu bir bayandim sonraki aylar sorunlar yasadim yalnizlik mutsuzluk bebegim bir dogdu kesintisiz 3 yasa kadar gece gunduz agladi artik olmek istedim o derece 3 yasindan sonra tam bir beyefendi olduyeryuzunde anacigindan tatlisi yok oyle diyor ablasina bile kiziyor annemi uzme diye bide bilmis beyefendi anne uzulme liseyi bitirince bunu polis kolejine verelim dedi niye dedim internetten bakdim polis koleji coooookkkkk uzakda bu hergun gel git yapamaz anca haftada 1 gun gelir geri doner bizde kafa dinleriz universite yakin evin dibinde sayilir yoksa manyak cikariz negatif bayanla diyor eeee oglum poliskoleji 2 yillik sonra 4 yil universite okumasi lazim mecbur yine gelcek dedim o zaman anyayi konyayi anlar yatagini toplayacak anasimi olcak kolejde disiplin manyagi olup cikcak diyor ahhhh evladim anneciginiz her biriniz uzaklassa gozunden yas eksik olurmu dedim yine uzuldu askim3.numarayi geldik onun hamileligi ailemle gectidoguma yakin geldim tekrar gittim geldim canim as erdi turkiyeyebebek bir dogdu huzurlu neseli cimcime oldu cokkkk mutlu cokkk isik saciyor her yere sevmeyen yokk cimcimeyi bide bilmis tatli bilmislerden daha aksam kedi gordu gel yat koynuma dedicik ben bakarim sana utttttde veririm dedi kedi gelmeyince tillli kedi maymun kediiiiiii deme annem dedim mahsuz yapiyom mummy kiskandirom onu gelsin kucagima diye dediiii

yamisy buradamısın tatlım
burdayım tatlım okuyayım dedim ama ben çook gerilerde kalmışım sanırsam bulamadım ama zırsızdeli ve esha hiç yazmamış son sayfalarda ne olmuş onlara nerdelerki inşallah kötü bişe yoktur yaa... herkes tektek göçüyo topik boşalıyo kızlaaarrrr..... önce morişim sonra zırsızdelim ve esham kayboldu... sen nasılsın canım bebişin nasıl.. sona yaklaştın artık herşeyi tamamladınmı

tatlım kızlar yavaş yavaş dökülüyorlar yada başka yerlere kayıyorlar :) giremeselerde arada haberlerini alanlar yazıyor herkes iyiymiş merak etme sen .ya yamisy benim zamanım az kaldı korkuyorum .doğum şeklim daha belli değil o yüzden ne oalcağını bilemediğim için tedirginim.benim pelvis (çatı ) dar olduğu için zor demişti hamişlikten mnce doktorum ama şimdikidoktorum da belli olmaz son haftalarda bakarız diyor ne olacak bilemiyorumçbebişim kilolu değilmiş eğer böyle giderse ve ters olmazsa normal olabilir dedi en son kontrolümde doktorum.aaaaaaaaaaaaaaaaa ben korkuyorum yaa arkidişim :) kıyafet fazla almadım tatlım . geçengün çantamı hazırladım içine 2 takım hastane çıkışı 2 takım pijama 2 tane çorap şapka 3 tane battaniye koydum başka ne kjoyayyım sen tecrübeşlisin tatlım bez koymadım sadece .şampuan filan gereklimi bebişe koyayımmı ne dersin ? kendime de bir takım pijama ve gecelik koydum terlik koydum çorap koydum havlu koyayım dimi birde unuttuğum bir şey varmı ya ?

sen nasılsın yamisy bebiş nasıl baya büyüdü yavrun kokulu kokulu ohhh mis gibi öpersin sen şimdi onu emzirirsin kucağında sıcacık kıpır kıpır ayy yavrum benim yaa.bebek masajına başladın mı sen geçenlerde tv de gördüm hergün bebeğinizi yıkayın bve masajını yapıp öyle uyutun daha uzun süre ve huzurlu uyur dedi.

canım ben gıremez oldum. kasıgımın altında gunlerdır hıc gecmeyen sancı ve agrı var yuruyemıyorum bıle. bugun doktora gıttım hıc bısey yapmadan eve yolladı benı. bebegın kılosunu boyunu bıle soylemedı 35 hafta oldum nst bıle ıstemedı suan hıc ıyı degılım stresten asırı gerıldım. adım bıle atamıyorum

tatlım senin bebek galiba iyice aşağıya inmiş öyle oluyormuş bu durumda .stres yapma doğumuna az kalmış zaten buan hazırsın ve bilinçlisin sonuçta bunu bekliyoruz canımıniçi.

tatlım senin bebek galiba iyice aşağıya inmiş öyle oluyormuş bu durumda .stres yapma doğumuna az kalmış zaten buan hazırsın ve bilinçlisin sonuçta bunu bekliyoruz canımıniçi.

ya tatlım agrım olsa yıne katlanıyorum doktora gıttım ne asagıya ınmıs dedı ne kılosunu dedı ne bısey dedı ıkı buklum gıttıgım halde hıc bısey demedı yuruyemıyorum bıle ya

sen sormadın mı doktora neden böyle yapıyorsunuz bebğim nasıl ne duurmda diye ? gerçi doktor kötü bir durum görseydi sana mutlaka mutlakaa söylerdi tatlım

bu gittiğin senin herzaman gittiğin doğumunu yaptıracak doktor mu ?

yok canım degıl baska doktordu bu. ama en azından asagıya ınmısmı ınmemısmı soru soruyorum ona bıle cvp vermedı ya. odaya nasıl gırdıgımı kendı gördü

demek kız doğuyorsu içine.benimde içime kız doğuyordu ama kısmet ama gönlümdeki ne dersen hep oğlan olmasından yanaydı daha sevıyorum cunku erkeklerıeim bile dıyordu gonul oğlandan yana ama kız olcak bu velet dıyordu oda yanıldı anlıycagınnnsaglıklı olsunda gerısı hıc onemlı degıllama bırde kızım olmasını cok ısterım vallahı

ya tatlım agrım olsa yıne katlanıyorum doktora gıttım ne asagıya ınmıs dedı ne kılosunu dedı ne bısey dedı ıkı buklum gıttıgım halde hıc bısey demedı yuruyemıyorum bıle ya

esham nerelerdesın kuzum yaa
son aya gırdın artık erken falan gelmeyemı nıyetı var sıpanın
başka doktor yokmu nöbetler değişince bidaha git farklı doktor baksın birde:26:

kızçelerim yazamadım sıze bı turlu gelen gıdenden yahu
doktordan sonuçlarımı aldım şeker çıkmadı gayet normal sınırlarda
b 12 cok dusuk cıktı.araştırma istemem gerekiyor normalde dedı ama hamıle olduğumdan dolayı yapmıyor.oyuzden 3 kutu 5er adet iğne verdi.onları vurulduktan sonra tekrar kan vercem bakılcak değerde yükselme olmazsa artık doğumdan sonra bakılcak dedi.eve geri geldimyarın sabah 8 buçukta ustalar gelcek tadılat ıcın.eger buıralarda olmassam merak etmeyın emı..
öpüyorum hepınızı sımdılık uğrarım yıneee yemek yapmam lazım sımdı

tatli tatli anneleri nerelerdesinizzzzzzzzzzzz kizlaaaaaaaaaaaarrrr sonunda enistenizi ikna ettim kres aciyoooooommmmmm dun ilk alis verisimizi yaptik islemlere basladik 3 ay falan suruyormus izin verme ruhsat design icinde anlasdim demin biriyle ama daha ortada tutmus oldugum yer yokdeluuuuuyummmm yaaaa heyecandan en basta olani unutu vermisim yaaaaanammmm tebelalari bile hazirlatmaya verdim yeri tutmadan hemen kizlar 3 ay dedi benim isleri yurutecek bi abi buldum parayi veren dudugu calar misali son bir ay kala tutsam olurmu akil verin arkadasiniza kira vermemis olurum en azindan 2 ay bosa yoksa hemen kiralayimmi bir yerkizlar bide kresin camina yazdircam iyi fikirmi acil durumlarda cocuklariniz bakilir 2 saatlik 3 saatlik okul tatillerinde yani buyukleride kabul etcem onlar icinde yer hazirlayacam bir abla tavsiye etti boyle ekle diye kendisi avukat calisiyorum cocuk zor oluyor tatillerde dedi iyi fikirmi lutfen fikirlerinizi paylasin cok heyecanliyim unuttugum birseyler olmasin

ooooo tatlım işkadını mı olacaksın sen şimdi amanda aman yakışır arkidiş 3 çocuktan sonra e tabi :) valal benimde aklıma yattı tatlım 3 4 saatlik bakımlar .yani bende olsam bırakırım şahsen acil durumlarda böyle güvenilir bir yere.bence çok iyi fikir sen yaz cama mutlaka bunu da. kira işini bencede son ay hallet yani ayarla tabii yerini ama kiran son ay başlarsa daha iyi olur senin için tatlım malum sana baya bir para gerekecek şimdi.ALLAH mahcup etmesin canımın içi hayırlı olsun inşallah sizin için çok sevindim sevdiğin iş en azından aferin valla bravo sana 3 çocuktan sonra birde iş kadını ohh ne güzel

günaydın kızlaaaaaar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar .nasılsınız bakalım ? azıcık kendimden bahsedeyim ben bari :) akşam karnımın alt kısmına bıçaklar saplanıyor gibi oldu baya rahatsız etti beni kerata.yatıyorum miğdeme ağrı giriyor nefesim kesiliyor boğazıma kadar geliyor sanki toprak efendi kalkıyorum karnım ağrıyo hem güldüm hem gezindim evin içinde .kocişte telaş yaptı yazık ne yapabilirim ne yapmam lazım diyo yazık.dedim hiçbirşey yapamazsın sen sakin ola yeter ben biliyorum neden olduğunu .en sonunda karnıma yağ karışımım var benim çatlak için ve yumuşaması için gerilmesin diye ondan sürdü sağolsun rahatladım biraz sonra yattım uyudum.bel ve sırt ağrılarım arttı birde fazla ayakta aklınca fazla aynı pozisyonda oturunca belime bir ağrı saplanıyo böyle zonklama şeklinde fazla sürmüyor Allahtan fena oluyo çünki. aklıma gelenler bunlar kızlar siz ne durumdasınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…