kızım hasta yıne teyzesi ishal olmuş 4 gun oldu geçmedi hala yarın doktora götürücem pişikte oldu hiç olmazdı böle neden oldu bılmıyorum acaba başka bı rahatsızlığı varda ishallemi baş gösteriyo diyorum allah korusun kardeşini kıskanmıyor gibi gözüküyor ama evde bebek lafı olunca gelip karnımı ısırıyo veya vuruyo dün bebeklik battanıyesini gördü ustune örtmek istedi bende o artık kardeşinin olsun dedim dünden beri battanıye elinde geziyo bu benım dıyee bebk sana anne demesin ben dıycem dıyo beni değil ama babasını daha çok kıskanacak gıbı sankı çünkü babasına benden çok düşkünn onu asla paylaşamaz ben bile babasının yanına oturunca falan gelip itiyo beni oturma dıye
ne bilim datlum ya bugün eşimin teyzesi görümcem işte dıdılarının dıdılarınıda peşlerine takıp geldiler ha bire möısafir gelip gidiyo bızım eve acaba bazen ben hamılemıyım dıyemı acaba böle yapıyolar cok anlayışlılar maaşallah diyorum hamıle kadın birde çocuk bırde zaten hamıleleiğimin zor geçtiğini biliyorlar benden nasıl bi performans bekleyip 7 24 misafirliğe geliyorlar anlamıyorum vallaha ben daha kendımı ağırlayamıyorum kiiiii
kızlar topiğimizin bi bebişi daha olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ahmet Ata 35+5 ken annesine verilen suni sancıyla tam 6 saatte doğmuş
Morişime burdan öpücükler gönderiyorum
biraz zorlu geçmiş doğumu, ağrısı ve kanaması varmış ama düzelir diye düşünüyorum
en zorunu atlattı, hiç istememesine rağmen normal doğurtmuşlar üniversite hastanesinde
bugün mesaj atmış bana doğdu diye
bende sizlere haber vereyim dedim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız ağlattın beni :) ay canım benim yaaa hayırlı evlat olsun inşallah .oh ohhh ne güzel işte normal doğum yapmış bende istiyorummmm :) ay yerim ben onlarıııı .eğer konuşursan mutlaka benim çok çok selamlarımı iletirsen sevinirim tatlım.buarada annen senle uğraşacağı yerde sen uğraşmışsın gırgır olmuş tatlım :) barışır onlar barışır üzülme eski topraklar alışkanlık birbirlerinden ayrılamazlar kolay değil öyle canımıniçi.
merhaba kızlar uzun zamandır yokttum morairanın haberini vercektim benden önce vermişler
biraz zorlu geçmiş doğumu, ağrısı ve kanaması varmış ama düzelir diye düşünüyorum
en zorunu atlattı, hiç istememesine rağmen normal doğurtmuşlar üniversite hastanesinde
canım bende mutluluktan ağladım valla
Allahım bizlere de nasip eder inşallah
Morişim de bir an evvel toparlanır umarım, çok çekti tatlım kıyamam valla
son zamanlarda daha bi kötülemişti boğazının yaraları
annecim bi yanıyo, bi tir tir titriyo
ama kadıncağız babamla uğraşmayı hiç bırakmadı
hadi annemle babam birbirini idare eder de babannem oğlumun ne güzel maaşı var alırım gencecik kızı demiş durup dururken
sen menopoza da girdin artık ne hayır gelir ki demiş
valla gırtlaklayacaktım kadını
annem de babama demiş ki madem öyle boşanalım
sonra da herşeye alınır olmuş, ben olunca pek bi normale dönüyo ama arkamı döndü mü bakıyorum bi suratlar bi suratlar
ayyyy ne kadar sevindimmmmmm sonunda moraia kurtuldum cok cekti allah anali babali buyutmeyi nasip eylesinnazli bebek sonunda geldi normal dogurmasi iyi olmus zaten cok cekti birde sezeryzn eklenseydi cok yiprancakdi moraisim cabuk toparlanir bari bizde teyzeleri olarak isiriz bebisin totosunu
kızlar merhaba
uzun bir süredir giremiyordum nete
umarım iyisinizdir
biz iyiyiz çok şükür, annem menopoza girdi başladı herifiyle kavga etmeye
boşancam diye tutturdu geçen durduk yere, hormonları tavan yaptı maalesef
doktor bu günler geçici birinin onu sakinleştirmesi, aklını dağıtması lazım dedi
bi süre yanındaydım çok şükür geçti hey heyleri
babam da diyoki annanne olacağını duyunca yaşlandım sandın ondan bu tripler dimi
Allammm yaaa biri işin gırgırında diğeri ise isyanlarda, resmen barut küpü
çok güldüm onların bu didişen hallerine ama gitmesem annem diye demiyim diyorum ama kesin boşardı
kızlar merhaba
uzun bir süredir giremiyordum nete
umarım iyisinizdir
biz iyiyiz çok şükür, annem menopoza girdi başladı herifiyle kavga etmeye
boşancam diye tutturdu geçen durduk yere, hormonları tavan yaptı maalesef
doktor bu günler geçici birinin onu sakinleştirmesi, aklını dağıtması lazım dedi
bi süre yanındaydım çok şükür geçti hey heyleri
babam da diyoki annanne olacağını duyunca yaşlandım sandın ondan bu tripler dimi
Allammm yaaa biri işin gırgırında diğeri ise isyanlarda, resmen barut küpü
çok güldüm onların bu didişen hallerine ama gitmesem annem diye demiyim diyorum ama kesin boşardı
hoşgeldin kızçem.... yaa doğurmuş bizim kızçe... ya ne dicem senin kızın adı neydi??? bide kaçıncı haftada doğum yaptın? topikimizin bebeklerini listeleyelim demi artık çoğalıyolar bebişler...merhaba kızlar uzun zamandır yokttum morairanın haberini vercektim benden önce vermişler
kızçelerimmm biz geldikkk
nasılsınız morısım doğum yapmış cok sukur zırsızdelım de gelmısss
zirvem sende gelmısın kızçen nasıl oldu kuzum muane oldumu hıc
seram yuva işlerini okudum hayırlı olsun bıtanem telefondan gırıyorum ama yazamaıyorum nasıl gıdıyor ayarlayabıldınmı
baksoyum yamısım esham kuzum nasılsınız teyzoslarımla ıyımısınız
bizde iyiyiz inşaat hala bıtmedı maalesef oyuzden gelemiyorum ama yazdılarınızı azda olsa okuyorum teldensızı unuttum sanmayın emı
benımde yıne dun gece bacak kasılmalarım başladı magnorm ıcıyorum ama fayda etmedı herhalde:26:bakalım sımdıde topallıyorum ıns bıdaha olmaz
şimdi çıkmam gerek öpüyorum hepınızı
hoşgeldin kızçem.... yaa doğurmuş bizim kızçe... ya ne dicem senin kızın adı neydi??? bide kaçıncı haftada doğum yaptın? topikimizin bebeklerini listeleyelim demi artık çoğalıyolar bebişler...
kızlaaaaar hepiniz nasılsınız bakalım herkes gelsin geri artık ya valla olmuyor böyle ben hergün giriyorum bakıyorum kimse yok .lale esha hayalot bazen başka yerlere girip yazıyorlar bende takipteyimyamisy yap şu tabloyu tatlım :) bakalım ilk kim yavrusuna kavuşacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?