hoşgeldin canım ammada merak ettim seni vallaha yahu... neyseki iyisiniz... babanada eğlence olmuş annen hee iyi takılıyodur onunla... hey allahım benim dedemle ananemde öyleler, ananem kızar dedem dalga geçer biz gülmekten yarılırız bunu gören dedem gider ananemin üstüne çullanırsarılmaya öpmeye çalışır ananem izin vermez dedemde enson yorulup onun göbüşüne yatar
ayyy bi oğluşumuz dahaa olduuuu hee allahım analı babalı büyütsün inşallahyaa benim bidenem doğurmuş hemde normal doğurmuş... normal istemiyodu dediğin gibi, inşallah biran önce toparlanırda gelir buralara... bu arada neden 35te doğum yapmış bilgn varmı canım??? bi sorunmu çıkmış ki suni sancı verip doğurtmuşlar... ağrısı engeç 1 haftaya geçer onun... ilk 1-2 gün oturmakta güçlük çeker o yüzden ya simide yada çocukların tuvalet adaptörlerine otursun... hiçbiri yoksa yan otursun... kanaması olucak tabiiki o da giderek hafifliyecek rengi açılacak.. engeç 40ı çıktığında bitmiş olacak benim 10günde tamamen bitmişti...
hoşgeldin kızçem.... yaa doğurmuş bizim kızçe... ya ne dicem senin kızın adı neydi??? bide kaçıncı haftada doğum yaptın? topikimizin bebeklerini listeleyelim demi artık çoğalıyolar bebişler...
tatlım hoşgeldn... ben giriyom giriyomda yazamadan geri çıkıyom malum sıpam var benim başımda meme aşığıben okuyana kadar o tekrar beni çağırıyo bende yazamıyom bidahaki girişimde önce nerde kaldığımı bulmaya çalışıyom sonra alıntı yapıp tam yazmaya başlıyom diyene kadar gene meme saati geliyo bizimki gene ciyak ciyak... şükür şimdi uyuttumda gelebildim... baksoyla esha kayboldular bak... eshanın haftası yakındı bişey olmamıştır inşallah...
yahu bu topikin kaderi mi erken doğumlar bee... 35-36yı gören fırtlatıveriyo... bakalım diğerleri ne yapacak...
kızlaarr diyorumki ilk mesaja topikimizin anneleri bebekleri kaçıncı haftada doğduklarını listeleyelim sırasıyla.. ne diyonuz????
kızlaaaaar hepiniz nasılsınız bakalım herkes gelsin geri artık ya valla olmuyor böyle ben hergün giriyorum bakıyorum kimse yok .lale esha hayalot bazen başka yerlere girip yazıyorlar bende takipteyimyamisy yap şu tabloyu tatlım :) bakalım ilk kim yavrusuna kavuşacak :)
40+2'de doğum yaptım canım ben kızımın adı Cemre :)
kızlar henüz muayeneye gitmedim haftaya cuma gideceğim o zaman belli olacak bacağının durumu
BEN GELDİM KIZLAR NASILSINIZ BAKEM BEBİŞLER NASIL BENİ SORSRSANIZ BEN İYİYİM BENİM CİMCİMENİN KAPRİSLERİ DIŞINA BİŞEY YOK ZIRSIZDELİCİM GELMİŞ ANNESİNİN ONA BAKMASI GEREKİRKEN O ANNESİNE BAKMIŞ NEYSE DOĞURUNCA ANNENDE SANA BAKAR HBAKSOYCUM SEN NASILSIN ÇATI MUAYENESİ DOĞUMA ÇOK YAKIN OLUYO 38 39 HAFTA GİBİ AMA EKSTRA BİŞEY OLURSA DAHA ERKEN BAKIYORLAR AMA KORKMA BİŞEY OLMAZZ BİRDE YENİ BEBİŞ OLMUŞ HAYIRLI OLSUN BAKALIM SIRA KİMDE HAYALOT SEN NELER YAPIYON YAZMIYON BİZE SERADA SANIRSAM KREŞ HAZIRLIĞINDAA TOPİĞİMİZİN NUR TOPU GİBİ BİRDE İŞ KADINI OLDU MAAŞALLAH HEPİMİZEE NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH
cemremiz abla desene tamam canım güzel haberlerle ınsallah
lalemmmmmmmmmmhoşgeldın bıtanem bizim sıpaya oda yapalım demıstım ya onun tadılatı var evde oyuzden sık gelemiyorum 1 haftadır.inan kolumu kaldırcak halım kalmıyor yaptığım bırseyde yok ama en ufak ıste yoruluyorum artık .birde hertaraf toz toprak duvar falan örülüyor eve cam falan açıldı bitek iş makinesi girmedi düşün yani neysekı cok az kaldı badanamız bıtse ısımızde bıtıyor sukur..
sen nasılsın senın kızçe nıye kaprıslerde ..başka bır topıkte arkadasın kızıda böyle kaprislere gırmış.benliğini arıyormuş meğersem şuan küçük cadı.onunla dalaşmadan terslemeden bu dönemii kolay bi şekilde atlatırsın sende inşallahyakışıklım nasıl ıyımı oda
tatlı nasılsın yamisy :) o memiş düşkünü yavrunu yerşm ben ay canım benim :) ben 34 teyim kızlar morişi duyunca azcık tedirgin olmadım değil ama galiba sancı verdiklerine göre hemen icraata geçilmesi gerekmiş olsun hem normal olmuş hemde biran evvel yavrusuna kavuşup sıkıtılarını geçirmiş.yazık çok çekti dediğiniz gibi .aaaah ah aca biz kaçıncı haftada fırıl fırıl oluciiiz .benimki yerinden öyle memnun ki :) ağırlaştıkça göbeğimi delecek zannediyorum yarın kontrolüm var acaba çatı muayenesi yapacakmı son hafta son hafta diyip duruyo hatta 38. haftada yaparız dedi ama ya sezeryan olacaksa hadi hemen ameliyatamı yapacak bana muayeneye gidince anlamadım yav :)
40+2'de doğum yaptım canım ben kızımın adı Cemre :)
kızlar henüz muayeneye gitmedim haftaya cuma gideceğim o zaman belli olacak bacağının durumu
hoşbulduk kuzum.bende gırıyorum bu sıralar topıklerı tek tek bakıyorum bırıne yazıyorum usta çağırıyor dıgerıne yetısemeden çıkıyorum vallaayy ben senın meme duskunu sıpanı yerımmm maşallah tosbıgıme ya hep böyle ıstahı acık olsun yarasın sıfa olsun ınsallah
anmma evet tek geç doğuran yınede zırve galıba40larda doğum yapmıştı sanıyorum o
bende 35te doğursam 4 haftam kalmısssssssssssssüper süper sevdim ben bu işii
çok güzel dusunmusun canımama bunu senin yapman gerek topık sahıbı sensın cunkum
hoşgeldin canım ammada merak ettim seni vallaha yahu... neyseki iyisiniz... babanada eğlence olmuş annen hee iyi takılıyodur onunla... hey allahım benim dedemle ananemde öyleler, ananem kızar dedem dalga geçer biz gülmekten yarılırız bunu gören dedem gider ananemin üstüne çullanırsarılmaya öpmeye çalışır ananem izin vermez dedemde enson yorulup onun göbüşüne yatar
ayyy bi oğluşumuz dahaa olduuuu hee allahım analı babalı büyütsün inşallahyaa benim bidenem doğurmuş hemde normal doğurmuş... normal istemiyodu dediğin gibi, inşallah biran önce toparlanırda gelir buralara... bu arada neden 35te doğum yapmış bilgn varmı canım??? bi sorunmu çıkmış ki suni sancı verip doğurtmuşlar... ağrısı engeç 1 haftaya geçer onun... ilk 1-2 gün oturmakta güçlük çeker o yüzden ya simide yada çocukların tuvalet adaptörlerine otursun... hiçbiri yoksa yan otursun... kanaması olucak tabiiki o da giderek hafifliyecek rengi açılacak.. engeç 40ı çıktığında bitmiş olacak benim 10günde tamamen bitmişti...
hoşgeldin kızçem.... yaa doğurmuş bizim kızçe... ya ne dicem senin kızın adı neydi??? bide kaçıncı haftada doğum yaptın? topikimizin bebeklerini listeleyelim demi artık çoğalıyolar bebişler...
tatlım hoşgeldn... ben giriyom giriyomda yazamadan geri çıkıyom malum sıpam var benim başımda meme aşığıben okuyana kadar o tekrar beni çağırıyo bende yazamıyom bidahaki girişimde önce nerde kaldığımı bulmaya çalışıyom sonra alıntı yapıp tam yazmaya başlıyom diyene kadar gene meme saati geliyo bizimki gene ciyak ciyak... şükür şimdi uyuttumda gelebildim... baksoyla esha kayboldular bak... eshanın haftası yakındı bişey olmamıştır inşallah...
yahu bu topikin kaderi mi erken doğumlar bee... 35-36yı gören fırtlatıveriyo... bakalım diğerleri ne yapacak...
kızlaarr diyorumki ilk mesaja topikimizin anneleri bebekleri kaçıncı haftada doğduklarını listeleyelim sırasıyla.. ne diyonuz????
iyiyim tatlım. ne yapim ben de bu dadlumla uğraşyom işte. gündüz uykularında inat ediyodu. gittim anakucağı aldım iki gündür gece gündüz sorunsuz uyuyo maşallahşimdiki derdimde oyuncak.... gelişimi için.. artık bişeyleri yapmaya başlaması lazım. mesela dönenceden sallanan oyuncaklara uzanması lazım. ben düne kadar uzanamıyo diye dertliydim meğerse uzanıyomuş benim sıpam yaw bugün denedim. anakucağının tepesindeki oyuncakları iyice göz hizasına getirdim. önce izledi izledi süzdü sonra eliyle çağırdı baktı gelen yok iki koluyla uzandı sonra kollar bacaklar felan iyice ona gitmeye çalıştı öyle komiktiki hali.. ben yapamıyo sanıyodum meğer oğluşum nelerde yapıyomuş yaww..... oyun halısı zamanı geldi onu araştırıyorum şimdide hangisinden alsam diye...
he yaw herkes 35te coşuyo bi zirve zamanlı doğurdu.... bakalım sizler napıcaksınız...
canım yarın mutlaka gelince yaz neler olduğunu... sezeryanda hadi hemen ameliyata mı deniyo bilmiyorum ama bende muayeneden sonra doktorum çantan yanındamı dedi evet dedim tamam hadi ozaman dedi... düşün halimi ben dondum kadının suratına bakıyom, ne yani doğuruyomuyum dedim, o da eveeeet istemiyomusun yoksa dedi ... düşündükçe bidaha o günü yaşamak istiyorum diyorum eşimde diyoki unuttun heralde o sancıları diye dalga geçiyo.. ama insan gerçekten unutuyo..
sezeryanda da gün belirleniyo diye biliyorum ama...
hadi bakalım yarın haberlerinizi bekliyoruz ozaman
saol canım amiinn darısı hepinizin başına inşallah...
dimi ya insan 30 haftadan sonra artık doğursam da sevsem diyo yaa
biliyom canım fikrinizi alayım dedim.. başladık bakalım siz doğurdkça liste uzayacak...
zırsizdelimmm boşanmayı nerden çıkardı
neysekı atlatmışınız bu donemde babanın destek olması lazım bıraz ilk donemler agır gecıyormus cunku:26:
bu arada cok merak ettım senı ıyı olduğuna cok sevındım
canım valla babam işin gırgırında
cici annelerden bile bahsediyo çıldırtıyo kadını
terlik fırtınasında kalacak haberi yok
canım morişimin işi biraz karışık
tam zamanını hatırlayamasam da 1-2 hafta önceydi sanırım aniden sancısı gelmiş
bebek doğacakmış iğne vurmasalar, iğne ve ilaçla beklettiler çocuğu
ciğerleri için de iğne vurdular
36yı doldurursan doğurtabilirim burda demişti kendi doktoru
sanırım ilaçları artık alamayacağı döneme girdi ve bebek gelmeye kalktı
36 dolmadığı içinde üniversite hastanesine gitmek zorunda kalmış olabilir
ordakiler zaten insan gibi davranmıyorlar
sezeryan yapmayız, 39 a gelmeden başka doktorda da yaptıramazsın falan demişlerdi en son haber aldığımda
hayırlısıyla toparlanır umarım, hiç istemezken normal doğurmuş yaaa hala ona şaşırıyorum ben
bence de bebeklerimiz için sıralama mı yaparsın, tablo mu oluşturursun bilemiyorum da süper olur
valla benim bebek erken gelmesin nolur yaaa dua edin bize
37. haftaya kadar çalışmak zorundayım maddi yönden dolayı
16 kasım da randevumuz var çalışabilir raporu alacam
erken doğarsa bu lanet şehirde doğurmak zorunda kalabilirim
o yüzden çooooooooook korkuyorum
hoşbulduk datlumnasılsın iyisin inşallah bitmedimi daha odanın işleri ya ev içinde tadılat yaptırmak çok zor bizde yaptırmıştık ama bütün evi komple elden geçirdik iş bittikten sonra heryer toz toprak olmuştu hadi bakalım temizlik işlerinide yaparsan işin bitmiş olur ayağını uzatır yatarsın doğuma kadar benim kız kardeşi olacak diye kaprislerde bu ay ultrasonda detaylı olarak kardeşini gördü ve şimdi karnımda bi bebek olduğunu biliyor her fırsatta karnıma bi tane vuruyo herşeye benim diyo bebek gitsin gelmesin diyo hadı onları geçtim sebepsiz yere oturup saatlerce ağlıyo ne yapacağımı bilmiyorum başım agrıyo resmen ağlamasından oğluşumda iyi teyzesi bu aralar çok yemek istiyo oğlum anneside habire yiyor doğuma kadar davul gibi olacaz sanırsamm ondan sonrada o diyetisyen senin bu spor salonu benim dolaşıcaz galibaa
canım babannem demişki sen menopoza da girdin şöyle gencinden bi kız alayım oğluşuma
valla tepesi atmış anneşimin
bazen kaynanalığı öyle deli tutuyo ki babannemin çooooooook kızıyorum
çok şükür iyiyim canım, sen nasılsın
diyet ne durumda, kilo alımın devam ediyo mu?
iyiyim tatlım. ne yapim ben de bu dadlumla uğraşyom işte. gündüz uykularında inat ediyodu. gittim anakucağı aldım iki gündür gece gündüz sorunsuz uyuyo maşallahşimdiki derdimde oyuncak.... gelişimi için.. artık bişeyleri yapmaya başlaması lazım. mesela dönenceden sallanan oyuncaklara uzanması lazım. ben düne kadar uzanamıyo diye dertliydim meğerse uzanıyomuş benim sıpam yaw bugün denedim. anakucağının tepesindeki oyuncakları iyice göz hizasına getirdim. önce izledi izledi süzdü sonra eliyle çağırdı baktı gelen yok iki koluyla uzandı sonra kollar bacaklar felan iyice ona gitmeye çalıştı öyle komiktiki hali.. ben yapamıyo sanıyodum meğer oğluşum nelerde yapıyomuş yaww..... oyun halısı zamanı geldi onu araştırıyorum şimdide hangisinden alsam diye...
he yaw herkes 35te coşuyo bi zirve zamanlı doğurdu.... bakalım sizler napıcaksınız...
canım yarın mutlaka gelince yaz neler olduğunu... sezeryanda hadi hemen ameliyata mı deniyo bilmiyorum ama bende muayeneden sonra doktorum çantan yanındamı dedi evet dedim tamam hadi ozaman dedi... düşün halimi ben dondum kadının suratına bakıyom, ne yani doğuruyomuyum dedim, o da eveeeet istemiyomusun yoksa dedi ... düşündükçe bidaha o günü yaşamak istiyorum diyorum eşimde diyoki unuttun heralde o sancıları diye dalga geçiyo.. ama insan gerçekten unutuyo..
sezeryanda da gün belirleniyo diye biliyorum ama...
hadi bakalım yarın haberlerinizi bekliyoruz ozaman
saol canım amiinn darısı hepinizin başına inşallah...
dimi ya insan 30 haftadan sonra artık doğursam da sevsem diyo yaa
biliyom canım fikrinizi alayım dedim.. başladık bakalım siz doğurdkça liste uzayacak...
kızlar yarın kontrolüm var belki doktor şu çatı muayenesini yapar umuduyla ağdaya gittimacıdı bu sefer :) inşallah kızlar yarın muayene olur artık belirsilikten kurtulayım .bide ağdayı yapan kişinin 2 çocuğu varmış baan dediki sen büyük ihtimalle normal doğum yapacaksın .alla allaa dedim içine mi doğdu yok dedi belli oluyor biraz sen buaralar sIK sIK yürüyüş yap dedi açılsın doğumun kolay olsun .allaaaaahhhh kızlaaar zaten 34. haftamdayım olurmu olur he :) hadi bakalım hayırlısı yarın 11 de randevumuz yavrumuzu görüciiiizzz o benim içimde kıpır kıpır gittiğim heryerde ama sanki hastaneye onu görmeye gidiyorum o oralarda beni bekliyo kavuşayım biran evvel diye gidiyorum :) neyse yarın size gelince hemen yazarım hepinizi seviyorum öpüyorum hadi bakalım hayırlısı ...
kızlar merhaba
hamileliğimin 13. haftasındayım ve işler ybolunda gitmiyor
1 aydır ara ara gelen pembe lekelenmelerim var
siz de nasıl işlemişti süreç,bana anlatabilir misiniz
bi de bu haftalar aşırı kasık ağrınız oluyor muydu
canım öncelikle hoşgeldın aramıza..
kasık agrılarım oluyordu benim halada oluyor ..ama agrın ne derece bılemıyorum bu süreç herkeste farklı ilerliyor çünkü.bu arada benim ne akıntım nede lekelenmem oldu ama yine olanlarda var tabii.
bunun için doktora gitmen lazım doktorun nedıyor bu konuda önemli olan kısmı o.
kızlar merhaba
hamileliğimin 13. haftasındayım ve işler ybolunda gitmiyor
1 aydır ara ara gelen pembe lekelenmelerim var
siz de nasıl işlemişti süreç,bana anlatabilir misiniz
bi de bu haftalar aşırı kasık ağrınız oluyor muydu
cnm teşekkür ederim
benim ağrılar özellikle ayağa kalktığımda oluyor,sanki bişey saplanıyor gibi,öyle ki karnımı tutarak yürüyorum
psikolojik olarak düşük ihtimaline kendimi alıştırdım
gerçekten çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?