kızlar neredesiniz yine yaaaaaaaa .iyisinizdir umarım herşey yolundadır.neyse ben buralardayım gelin azıcık dedikodu yapalım :)
ben geldim canım
değilmişimn tabi ne zannettin :) e tatlım herkesin bir kardeşi olur bende ikisi birden .bir hafta sonra ikizlerden kız olan vefat etmiş şimdi erkek kardeşim var allah uzun hayırlı ömür versin gecen sene evlendi oda :) ama biz ikiz gibi büyüdük onunla aramızda 2 yaş vardı fakat çok bağlıydık kardeşlik çok güzel bir şey allah ayırmasın.ay nereden nereey atladım gördünmü :) lalenin kızı için ne diyeyim bilemiyorum ama alıştırmak bebeğin gelişini dört gözle bekletmek lazımda sadeec lalenin yapabileceği bir şey değil yardım almalı .
yaaa belden iğne olup da vücudunun yarısı kısmi felç olanları falan duydum ben
o günden beri korkuyorum açıkcası canım
belden uyuşturmada doktor da senin hareketlerinde çok önemliymiş
en az 5 kişiyle tanıştım 3-4 ay o iğne yüzünden fizik tedaviye gitmek zorunda kalan
benimde gözüm korktu açıkcası
keşke normal doğursam
değilmişimn tabi ne zannettin :) e tatlım herkesin bir kardeşi olur bende ikisi birden .bir hafta sonra ikizlerden kız olan vefat etmiş şimdi erkek kardeşim var allah uzun hayırlı ömür versin gecen sene evlendi oda :) ama biz ikiz gibi büyüdük onunla aramızda 2 yaş vardı fakat çok bağlıydık kardeşlik çok güzel bir şey allah ayırmasın.ay nereden nereey atladım gördünmü :) lalenin kızı için ne diyeyim bilemiyorum ama alıştırmak bebeğin gelişini dört gözle bekletmek lazımda sadeec lalenin yapabileceği bir şey değil yardım almalı .
kızlar benim moralim çok bozuk
gelin ama yaaaaaa, azıcık kafa dağıtayım
bana iğne vuran doktor büyük ve baya tecrübeliydi canım ama doktor bana güvenmediği için bu küçük ani bi hareket falan yapar hemde çok heyecanlı diye iki ebe iki de hasta bakıcıya beni sıkı sıkı tutturdu öle vurdu iğneyi evet benim eltimde ikinci doğumundan sonra sürekli fizik tedaviye gitti doktor o iğneyi vururken sana zarar vermişler demişş allah yardımcınız olsun tatlım inşallah hepinizde normal doğurur rahat edersinizzyaaa belden iğne olup da vücudunun yarısı kısmi felç olanları falan duydum ben
o günden beri korkuyorum açıkcası canım
belden uyuşturmada doktor da senin hareketlerinde çok önemliymiş
en az 5 kişiyle tanıştım 3-4 ay o iğne yüzünden fizik tedaviye gitmek zorunda kalan
benimde gözüm korktu açıkcası
keşke normal doğursam
amann senin kv nin gelmemesi gelmesinden daha hayırlı bence kocişinde ne yapsın işte sana destek olan yok diye üzüldü heralde valla o duygusallık bende hamile kaldığım günden beri devam ediyo herşeye ağlıyorum durduk yerebugün sabahtan beri bir duygusallık gidiyo bende oturdum ağladım ağladım az önce sonra kalktım mecburen çamaşırları astım :) annemin gelmesini istiyorum artık ama bir hafta daha dayanmam lazım.dün kociş geldi ona buna sitem ettim dedi neden dedim demiş ki hiç benim karıma yardım etmiyorsunuz misafir gibi geliyorsunuz hatta gelmiyorsunuz bile dediş hiçbirşey anlatan doğumdan bahseden yardımcı olan yok demiş .ben de dedim yahu kocacım beni dğüşünüyorsun anladıkta ben böyle rahatım ağzrım sızım yok evde benyalnız daha rahatım yengenin iki kızı var zaten kavga gürültü falan gelmeseler daha iyi dedim bana iyilik değil fenalıkgeliyor onalrdan diğer kadın desen zaten çalışıyor onunda 2 oğlu var ben iyiyim zaten annemi bekliyorum o gelecek dedim.kendi annesine de kızmış hiçbir yardımı olmadı diye .aman aman onun en büyük yardımı bana gelmemesi
ne oldu canım benim neden bozuk moralinnkızlar benim moralim çok bozuk
gelin ama yaaaaaa, azıcık kafa dağıtayım
hoş geldin canım bende sık giremiyorum bugün evi temizledim falan şimdi kızımdan vakit buldumda girdim senin herif haklı vallaha adam ev almış sen altında hala bişeyler arıyonn demekki beklemiyordun böle bişeyii ee kırk yılda birde böle bişey yapınca şok oldun heralde kocişim istanbula gitti iş için yarın gece dönecek inşallah kv ile konuşmadım o günden sonrada ne oldu beni aramışsın bile demedi suçunu biliyo kocişim şimdilik iyi bana karşı kv yi buraya çağırdım yemek bahanesiyle görümcemle haber yolladım ama ses çıkmadı normalde koşa koşa gelirdi
vallaha onu bende bilmiyom ki tatlım bazen seviyo kardeşim olacak falan diyo ben ona bakıcam oda bana abla diyecek diyo bazen karnımı öpüyo kardeşş ne yapıyorsunnn diye sesleniyo kardeşine bazende bebek gelmesin onu istemiyorum ben diye ağlıyo belki doğunca sever diyoruz bizde bir ümitt geçen gün kardeşin sana aldı bu oyuncağı dedim götürüp o oyuncağı balkonda aşağıya atmışş
bugün sabahtan beri bir duygusallık gidiyo bende oturdum ağladım ağladım az önce sonra kalktım mecburen çamaşırları astım :) annemin gelmesini istiyorum artık ama bir hafta daha dayanmam lazım.dün kociş geldi ona buna sitem ettim dedi neden dedim demiş ki hiç benim karıma yardım etmiyorsunuz misafir gibi geliyorsunuz hatta gelmiyorsunuz bile dediş hiçbirşey anlatan doğumdan bahseden yardımcı olan yok demiş .ben de dedim yahu kocacım beni dğüşünüyorsun anladıkta ben böyle rahatım ağzrım sızım yok evde benyalnız daha rahatım yengenin iki kızı var zaten kavga gürültü falan gelmeseler daha iyi dedim bana iyilik değil fenalıkgeliyor onalrdan diğer kadın desen zaten çalışıyor onunda 2 oğlu var ben iyiyim zaten annemi bekliyorum o gelecek dedim.kendi annesine de kızmış hiçbir yardımı olmadı diye .aman aman onun en büyük yardımı bana gelmemesi
hoş geldin canım nasılsın iyimisşn nasıl geçti iş güç
valla o yaşlarda kardeşi kabullenmesi gerçekten çok zor
sen gene iyi kabul etmişsin , ikiz gibi büyümüşsünüz ne güzel
diğer kardeşine de Allah rahmet eylesin, sizleri karşılayacaktır Cennet kapısında
kardeşin çocuk düşünüyo mu peki?
hoş geldin tatlım valla bende kimin için yardım alaccagımı sasırdım bi pskologdan kendim içinmi benim kociş içinmi yoksa kızım içinmi yok yok en iyisi biz ailecek bi pskoloğa gidip yardım almalıyızz
canım bende senin gibi düşünüyorum yani iyi şeyler duymadım hiç o iğneyle alakalı ama memnun olanda var yani insanın kjendisiyle alakalı galiba neyse bende valla allahın izniyle normal doğum yapmak istiyorum hayırlısı bakalım tatlım.ama sezeryan olursa da ben tamamen uyutulmak istemiyorum aslında canım hemen toprağa kavuşmak istiyorum birbirimizi bi koklasak hemen emse .yani tamamen uyuyunca ne zaman uyanırım ne kadar sürer uyanınca halim nasıuk olur bilmiyorum.
hayırdır canım ne oldu
bana iğne vuran doktor büyük ve baya tecrübeliydi canım ama doktor bana güvenmediği için bu küçük ani bi hareket falan yapar hemde çok heyecanlı diye iki ebe iki de hasta bakıcıya beni sıkı sıkı tutturdu öle vurdu iğneyi evet benim eltimde ikinci doğumundan sonra sürekli fizik tedaviye gitti doktor o iğneyi vururken sana zarar vermişler demişş allah yardımcınız olsun tatlım inşallah hepinizde normal doğurur rahat edersinizz
amann senin kv nin gelmemesi gelmesinden daha hayırlı bence kocişinde ne yapsın işte sana destek olan yok diye üzüldü heralde valla o duygusallık bende hamile kaldığım günden beri devam ediyo herşeye ağlıyorum durduk yere
ne oldu canım benim neden bozuk moralinn
ona kalırsa o çok iyi bi anne ve kv de miş öle diyo sürekli sağda solda daha bigün bana çıt dememiş öle diyo akrabaların falan yanında birde diyorki gelinim burda haksızsam sölesin ben çıldırıyorum o anda resmen inşallah dediğin gibi olurda bundan sonra böle bişey yapmazcanım valla eşim o kadar ormantikdir ki bunu yapmasına şok oldum resmen
napıyım daha sık yapsın o da, ayağımız alışsın
kocişinle aranızın düzelmesine çok sevindimmmmmmmmm
aman nazar değmesin tatlım yaaa
özlemişsindir kocişini de
kayınvaliden de suçunu biliyo amdem , umalım ki bundan sonra böyle davranmaya devam etmesin
çok üzüyo seni de oğlunu da
bu nasıl annelik
aile danışma merkezine gitseniz canım
belki de bir çırpıda tüm sorunlardan kurtulursunuz
sağol canım.evet düşünüyorlar tabii ama onlarda akdeniz anemisi çıktı .valla milyonda hatta milyarda bir olacak bir durum belki yani evlilik hazırlıklarında hani muayene gideriz ya o zaman bunların kan değerleri çok yüksek çıktı ikisin birden hemde ikiside taşıyıcıymış.bu tam hastalık değil yani taşıyı olduğu sürece bir şey değil biliyorsunuzdur zaten az çok.ama benim kardeşim daha öncede kan evrdi tahlil yaptırdık ama hiç haberimiz yoktu valla .işte evlenme muameleleri sırasında böyle bir durum çıkınca araştırdık birçok yere danıştık ilk çocukta risk fazla değil ama %20 lik bir durumda çocuk kan hastası doğabiliyormuş .hastaneye gidip gelirken o duurmdaki anne babaları en kötüsüde çocukları bebekleri gördük fena olduk.yıkıldı çocuklar resmen mahvoldular hadi olurda birimizde olur ya ikimiz birden n eyapıcaz çocukta çok seviyorlar öyle böyle bir sene geçti üstünden.gecen bayramdan önce gitmişler doktora tahlil yaptırmışlar eğer düşünürlerse normal yoldan bebek sahibi olabilirlermiş çok sevinmişler e tabi bizde aynen :) yoksa tüp bebek olacaktı yada aşılama filan işte genetiğine bakacaklardı falaaaan filan .işte böyle şimdi düşünüyorlar hatta çalışmalar sürüyormuş kardeşimin dediğine göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?