Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım ya daha önce yazılanlardan sıkıntılarını okumuştum sağsalim bebeğini kucağına aldın ya gerisi masal gelir artık allah bi ömür mutlu etsin oğluşunla seni adı Ahmet ata dı galiba yanlış hatırlamıyorsam bundan sonrada hep mutlu olursunuz inşallah

canım ikinizin de iyi olmasına sevindim
bi süre uyumak ve meme istemek dışında bi arzusu olmayacak sanırım
allahım kurtardı ne güzel yavrucum benim
çok çektin ama ödülün şimdi kollarında
bizde doğursak da sarılsak yavruşlarımıza
valla doğum hikayeni okuyunca ben bile kasıldım
ne vicdansız dimi şu üniversite hastanesindekiler
benim de sancılar başladı, sanırım uzun süre içimde tutamayacam bebişimi
okulda işler yolunda gitmiyor, strese giriyorum
ve strese girdikce kasılmalarım artıyo
bugün belime de ağrı saplandı, sanırsın kopuyo
senin gibi benimki de erkenden çıkıp gelecek diye korkuyorum
senin en azından üniversite hastanesi olanağın vardı bende o da yok
ne yapacam hiç bilmiyorum
bizde bebek arabasını aldık çok şükür , devamı da gelecek sanırım
annelerimiz annannelerimiz ya da onların anne ve annanneleri doktorsuz , bu teknolojiler olmadan nasıl doğurdular acaba
bu halde bile korkutucu geliyo doğum bana, off off Allahım yardım etsin
lohusa kadına da böyle kötü şeylerden bahsedilmez
afedersin tatlım
seni görünce düşüyo çenem, çok yakın karakterlerimiz birbirine biliyorsun
senin çektiklerini geriden takip eder gibiyim
o yüzden de düşünüyorum erken doğurcam sanki diye
bende normal doğurmak ve senin gibi hemencecik kilolardan kurtulmak istiyorum
en büyük sıkıntı kiloalrı vermek
ama sen zaten yiyemediğinden son zamanlarda iyice zayıflamıştın, bünyen hala yemek almıyo mu yoksa?
boğazın için doktorla konuştun mu hiç?

canım bi tane göbek bağlarından yapışık yalakası var zaten
öğretmenlerden de haber götürüyo üstelik
ahh canım yaaa keşke başka il şansınız olsaydı

evet haklısın canımm

3 kocalı seeeraaa 3 kocalı seeeraaaa hay allah iyilğinizi versin emi çok bilmiş bu kız yaaa çok şeker dili var maşalllah

bnde gelinliğimi bidaha giyecektim yıdönümümüzde ama sığmam heralde artık.. o 34 bedendi ben şimdi esksinden 10 kilo fazlayım... belden sğamam gibi geliyo

oohh hamarat hatun eline sağlık yorma kendini dedikçe böyle dolaş sen daha dolaş aferin

valla bende kaç gündür giremedim. oğluşun perşembe günü kontrolü vardı. aşı oldu 3 tane... başka bi dr gittik. amaaaann lanet olsun ne biçim dr o yaa... kibrinden geçilmiyo vallaa... neyse aşıları ateş yaptı biraz da onla uğraştım.. şimdi iyi bakalım... sen nasılsın canım ...

ayyy ne fenasın kıııııızzzz

iyi demişsin tatlım. hamile falan hiç umursamıyolar yaa gelin ya tamam işte. insan değil o robot sağlığı bozulamaz hep iyi olmalı, hr işi yapmalı.. sanki robot almışlar töbe töbeeee...

hey yarebbimmm o nerden geldi aklına bacım tübe tübeee

bende normal doğurdum bende epidural aldım canım. belden iğneyi vururken kıpırdamaman lazım. yanlış yere gitmesin diye.. valla çok güzel oldu benimki. bi ara uyudum bile doğururkende dr önümde çayını içiyo biz eşim ebeler ben dr um gırgır şamata muhabbet... arada da ıkın diyo çok keyifli geçti benimki valla.. bidahakinide aynı yerde aynı şekilde ypmak istiyorum...
önemli olan dr... ve doğru yapması. bide senin hareket etmemen...

kızlar benim moralim çok bozuk
gelin ama yaaaaaa, azıcık kafa dağıtayım
amaaann boşver bacım sen keyfine bak... hani varya "sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım" aynen onu yap
oooh iyi demişsin ağzına sağlık...
bebeklerin listesini yamişim nereye ekledin yaaa göremiyorum ben
bende bi sorun mu var acaba
ilk mesajda canım.. ama güzel olmadı tablo da ben beceremedim. oraya bi şekil yapcem ama ne yapcem bilmiyom düşünüyom
ahh canım hoşgeldinn...
boğazın da bian önce normale döner inşallah canım.... dr a göründünmü...

heheee bende dr un gelmesini beklerken alttan gelen bişe hissettim. ebeye dedim geliyo galibaa ebe eğildi bi baktı bakmasıyla bacaklarımı birleştirip hemen havaya kaldırdı başı çıkıyomuş

evet 50 beden çok işe yarıyo valla ilk zamanlar.. ben üstünede tulum giydiriyodum oooh mis.. yok üstü toplandı yok düzelt derdi yok. ben hala tulum giydiriyorum valla çok rahat.. reflü yastığı bizde kullanıyoruz.. 10 günlükten beri. hala onda yatıyo. artık sığmıyo ama normal yatağına yatırıcam artık mecburen..

evin ne durumda tatlım? gelen giden sığabildinizmi???

canım benim heyheylerim geldi mi barut gibi oluyorum , sallamamam mümkün olmuyo maalesef
valla kociş diyo ki senin zihnin şeytanınkiyle paralel işliyo
dedim evet, ona göre ayağını denk al
korktu zavallım
bugün bi haber okudum, bi kız Demet Akalına kocasıyla ilgili abuk subuk tweet atmış
o da cevabını iyi vermiş
eşim diyo ki sen olsan bitirmezdin, yapmadığım bişey için burnumdan getirirdin hayatı
bende dedim dışarıya bende yapmaz kocam derdim, biliyorum yapmazsın tabi
ama içimdeki eli sopalı hatunu durduramam seni de azıcık hırpalarım aklına bile gelmesin diye dedim

biz doktordan geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
size bazı haberlerimiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
gelin de azıcık dedikodu yapalım ayol

biz doktordan geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
size bazı haberlerimiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
gelin de azıcık dedikodu yapalım ayol

oyyy yavrum benim yaaaa gelmiş yazmış yazmış gitmiş anlatsana arkidişim gelen okurdu bak şimdi sen yoksun ben meraktan ölürüm burda ne dedi doktor haberler nedir töbe töbeee napacam ben şimdi heee napacam :)

oyyy yavrum benim yaaaa gelmiş yazmış yazmış gitmiş anlatsana arkidişim gelen okurdu bak şimdi sen yoksun ben meraktan ölürüm burda ne dedi doktor haberler nedir töbe töbeee napacam ben şimdi heee napacam :)

azıcık meraklanın diye yazmadım tatlım ne akıllıyım dimi
gittim canım öncelikle iyi haberden bahsedeyim 12 ekimden bu yana hiç kilo almamışımmmmmmm
doktorcum ve kocişim saygıyla eğildiler önümde
dedim ben boğazımı tutuyorum artık
doktorda ne dese beğenirsin demekki eskiden belediye çöplüğü gibi ne bulsan atıyodun

heeee valla aynen öyleydim dedim, soktor hasta mahremiyeti sonuçta
neyse şeker sonucuma baktı çok iyi dedi
sonra bebeğe baktı hala suyu normalden fazlaymış ama oran olarak geçen seferkinden azmış
bu da olumlu dedi
bebişim tam 42 cm ve 2200 gram olmuş
doktor dedi ki 34-35 hafta arasında bebeğin ilerlemesi
ama korkulacak bişey yokmuş, bebek sadece kilolu olsa sorun olur ama herşeyi ilerde dedi
boyu normalden uzun, dilosu fazla, kafası büyük, bacak kemikleri bile uzun dedi
gebeliğimin başından beri ilerde olduğunu söyleyince beni de rahatlatan şey o dedi
çünkü aniden kilosu artsa ya da ileriye geçse sağlıksal sorun olurmuş
ama baştan beri ilerde olması genetikmiş

kasılmalarımı söyledim hamilelerde 34-35. haftada bekleriz kasılmaları ama senin bebek o haftada
başlaması normal dedi
günde 10 seferi geçmediği sürece sıkıntı yok
geçerse mutlaka doktora git dedi
bebeğimi uzun uzun gösterdi bugün
öncelikle yüzüne baktık
yanakları tombul tombul tam sıktırmalık, olsa da ısırsam diyeceğin türden
ağzını bi açtı bi kapadı
aaaaaaaaaaaaaa dedim ağzına bakınnnnnnnnn
doktorcum emme refleksi gelişmiş, emme hareketi yapıyo dedi
ben saçlarını gördüm sonra aaaaaaaaaaaaa saçları varrrrrrrrrrrrrr demişim
şekerim 27. haftadan sonra çıkıyo saçları, sıklığını bilemeyiz ama onlar saç dedi
dikenli tel misali , çok komik
doktor diyo ki anası gibi süsüne düşkün olacak delikanlı
nerden çıktı dedim
baksana daha anasının karnında dikmiş saçları

ooo kilosu süper tatlım benimki 34. haftada daha 2 kiloydu zayıf benimki maşallah yavruna amaaaa en büyük maşallah sana tatlım büyük başarı son haftalarda kilo almamak doğrusu :) doktoruna çok güldüm hee kadına bak yaa belediye çöplüğü kızım seninki değil o olsa olsa benim kv nin midesidir belediye çöplüğü hemde istanbulun bğtün belediyeleriin çöplüğü töbeeeeeeee :)

yaaa insan onu görünce herşeyi unutuyor dimi canım.ben doktora soracaklarımıbile unutuyorum inan toprağı görünce çıkıp geliyorum oradan beişey sormadan ama yolda aklıma geliyor sormadıkalrım :) ay yavrum benimyaa demek diken gibi saçlar ve artist hee.senin doktor çok fena he :)

doktorum dedi ki bu bebeğin 3800-4000 altında doğmasını beklemiyorum ben
böylesi daha iyi senin için emin ol dedi
sen kilo alma o alsın, bu beslenme şekline devam et
yürümeyi ihmal etme dedi
ben okula devam edeyim mi dedim, strese giriyorum o da kasılıyo deyince
doktor diyo ki stres bebeğin gelişimine yardım eden hormon salgılatıyo, stressiz hayat mı olur
hem evde kalsan strese sokarsın kendini ve habire yersin dedi
erken doğum riski var mı dedi eşim
yok şimdilik öyle gözükmüyo
hislerim ve gördüklerim beni yanıltmazsa, anası da uslu durursa zamanını bekler doğmak için dedi
çooooooooooook sevindim
peki çıkarabilir miyim o kadar büyük çocuğu dedim
çatına bakınca anlarız dedi
çatın müsade ederse 5 kilo bile doğurursun dedi
ben doğurttum ama senin çatının müsait olması şart dedi
uça uça döndüm sanki yaaa
çok şükür, Rabbim yardımcım oldu
çok korkuyordum bebeğime bişey olacak diye

canım benimmm saollllllll
valla yaaa onu görmek öyle bi güzellik ki insan soracağını unutuyo resmen
bunca yoldan gittiğime değdi resmen, tam sabah 6da yola çıktık eve akşam 6 buçuk 7 gibi girebildik
öldüm yollarda, süründüm sanki ama mutluydum şükür
doktor öyle dedikce hemşiresi hayırdır ayşegül hanım siz hiç böyle konuşmazdınız
eşime baktı göz kırptı güzel bi ilham kaynağı buldum dedi
bana diyo ki hayatım da senin kadar şen şakrak hamile görmedim
neyimi gördünüz hayırdır dedim, yere kağıt düşünce almak için eğilişimi falan izlemiş, sağa sola attığım lafları duymuş
diyo ki gel sık sık görüşelim

canım seninki zayıf değil benim ki dana gibi maşallah

evet canım evde olma sen yersin emin ol.ben hamilelikten önce nasıl yediysem öyle yedim yani hep soruyorlar aşermedinmi falan diye ama olmadı nebileyim ben çok aşırı kilo alırım zannediyorudm ama olmadı gecen haftaya göre 5 kiloydu aldığım kilo işte .toprağa almışım ben kilolarımı yani teyzesi :) ama tatlım aslında ayrılsan iznede azıcıkta sen evin tadını çıkarsan bizim gibi salsan bacakları dinlensen bebeğinin bunada ihtiyacı var bence.acaba çatın müsaitmi tatlım inşallah müsaittir .maşallah kilosu çok güzel toraman olacak yavrun kızzz benimki en fazla 3 kilo doğarmış teyzesi yazık demi :) ama eğer normal olursa doğumum kolay olur diye umuyorum zaten toprak bi çıksında kilo alır :) ay ne bileyim öyle avunuyorum :) maşallah maşallah yavruna ve sana çooook sevindim tatlım iyi olmanıza.benimde pazartesi kontrolüm var artık haftada bir gidicez kontrollere yaklaştı doğummmmmmm tırsıyorum yav morişide okudum iyice korktum he :)

varya 35. haftamın son günlerindeyim evden 12 gibi bi çıktım akşam saat 5 gibi sanırım tamda hatırlamıyorum eve girdim yürüdük yürüdük taksiye de binmedik vapurla geçtik :) ay dedim ben ne yapıyorum millet anasını kv sini toplamış başına hizmet ettiriyor tabii sizin için demedim başkaları için :) kociş yine tekrarladı o eski lafını maşallah karıcım at gibisin :) ama birara çocuğun başı sanki çıkıverecekti aşağıdan bi acıdı bi acıdı sorma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…