seni düşünmesi güzel şey canım
gelmesinler evet, ama gelmeleri gerektiğini de burnuna burnuna soksun kocişin
hatta anne gelme sen , hiç karımı düşünmüyosun
gelsen de ona iş yaptırıyosun dese hiç de fena olmaz
ona kalırsa o çok iyi bi anne ve kv de miş öle diyo sürekli sağda solda daha bigün bana çıt dememiş öle diyo akrabaların falan yanında birde diyorki gelinim burda haksızsam sölesin ben çıldırıyorum o anda resmen inşallah dediğin gibi olurda bundan sonra böle bişey yapmaz
nerde oluyo canım bu aile danışma merkezi nasıl ulaşabilriz
bende aynı konularda çok düşünüyorum bu sıralar
keşke mümkün olsa da hepimiz fırtlartsak normal normal
sıkıntısız kolay geçse keşke doğumlarımız da
amaaaan yok be benim şaşkın kociş annesine abisine pek bişey diyemez özellikle abisinden çok çekinir annesine söyler de .aman tatlım ne desin ne gelsinler ne yapsınlar ben allahıma çok şükür ki iyiyim ayaktayım kimseye ihtiyacım yok .sadece artık sIKILdım annemi istiyorum o kadar.e tabii önümüzdeki hafta nasıl olurum allah bilir ağırlaşıyoruz herhafta.benim eltim geldiğinde hep kendinden bahsederallah zaten bir çene vermiş gerisini koyvermiş.bir söyler beş güler ölüye diriye güler anlayacağınız.ne dertten anlar ne tasadan ne halden anlar.ikide kızı var evlere şenlik küçük olan bi gıcık bi gıcık mıymıy o ses tonu hiç çekilir gibi değil :) eltimde hep benim üstümden kocasına kendi reklamını yapıyor yani ben böyle değildim ben şunu çektim bunu çektim o rahat filan gibi.diğer bahsettiğim kadın eltimin abisinin karısı onlarda istanbuldalar kadın zaten çalışıyor ve eltimin çocukluk arkadaşı al birini vur eltime yani o ondan beter beşbeter yani.ama benim saftirik herif gelin gelin diyip duruyo abisine valal ben hiç sesimi çıkartmıyorum anlasınlar kociş söyler hep gelin diye ben hiç demem evet gelin buyrun diye çünki istemiyorum gelmesinler die dua ediyorum be resmen düşünün yani.gecen hafta benim liseden çok sevdiğim samimi bir arkidişi vardı o geldi kız cumartesi sabah erkenden binmiş feribota gelmiş o gün kaldı pazar döndü onu bile dört gözle bekledim inanın ya ve okadar rahatım ki onun yanında kız hadi kalk bi çay koy şunu yap bunu yap derim zaten oda söyletmez bile hemen girer yapar .ohh beee dedim bi bulaşığımı yıkayan oldu :) kocişte herhalde bunu gördü kız girdi mutfağa yaptı etti ben rahat ettim bir gğn yazık acıdı herhalde ama baanne gelmesinelr.bugün sabahta dedim bak bızdıkcan kimseye böyle konuşma yapın edin diye dedim kimse mecbur değil hem ben çok iyiyim dedim.bana diyorki şaşkın gelecekler diye ödün patlıyor iyi tamam dedi.yanlış anladı herhalde amaaaaaan banane.bu haftada geçsede annem babam gelse ohhhh.ama ondan sonrada kv atlar gelir hatta bu haftaiçi gelmese bari :18:
canım doktorun tecrübesi bu konuda çok önemli
Allah korusun kimilerinde kalıcı hasar bile bırakabiliyomuş
ahh ahh zaten duygusalım şu sıralar
pazartesi de kasılmalarım başlayınca korkudan zor hareket ettim hafta boyu
bizim kendi eksikliğini bağırarak kapatabileceğini düşünen müdür yardımcımız var da
sağolsun tüm sinirini benden çıkardı
benden alttan almamı beklediği açık, bende alttan almayınca iyice patladı
yavrum ben hamilelik için gittiğim doktorda kontrolünde kadın alttan baktığında demişti sen hamile kalsan bile normal doğum yapamazsın çatın çok dar demişti.bunu bir doktor daha söyledi bana.ama hamilelikte belki duurm değişir bilemiyorum buradaki doktorda kızdı ben öyle dedim diye nereden biliyormuş hamile olmadan normal olamayacağını diye son haftalarda belli olur ozaman konuşuru zdemişti iyi bakalım baksın durum ne :) ama belirsizlik çok zor tatlım be bi belli olsa daha çok rahatlarım.şimdilik normal görünüyor dedi doktor başı aşağıdaymış yavrumun :)
evet tabiki doktor çok önemliymiş evet öle kalıcı hasarı olanlar bile var ama benim anlamdığım benim doktor bana hiç sormadı epiduralmı yoksa genel anestezimi istiyon diyee bende hiç bişeyin farkında değilim o zamanlar herşey tozpembe hatta bana iğne vuran doktor doğum doktoruna dediki bunun yaşı küçük ya ani bi hareket eder kendinide bizide zor durumda bırakırsa diye neden genel tercih etmediniz dedi oda dediki bişey olmaz ayılma süreci falan filan bi sürü şeyle uğraşmayalım dedik dedi ben bazen eşime diyorumki hadi ben bişeyin farkında değilim sen benden 15 yaş büyüksün sende demedin nasıl olacak falan filan diye diyorum oda diyorki seni en iyi hastaneye yatırdım diyo dedimki onunla bunun ne alakası var boşver canım ya müdür için bebişinde kendi canınıda sıkma boşyere o karşısında alttan almayan birini görünce canını sıkmak istemiş belliki
canım valla sormamasına şaşırdım cidden
belki sana böyle olsun mu sezeryanın demiştir , sen ne olduğunu o heyecanla anlamadan olsun demiş bile olabilirsin
eşinle de epey yaş farkınız varmış maşallah
buna rağmen annesine düşkün oluşu şaşırttı beni
hayır adam diyo ki o emir verirmiş , biz de yapmak zorundaymışız
hayır adam diyo ki o emir verirmiş , biz de yapmak zorundaymışız
tatlım belkide sormaması daha iyi olmuş yaşı küçükmüş lalenin doğumda yani ayılması filan daha zor olurdu bebekle iletişimi hemen yapamazdı belki hemen emziremezdi hakkında hayırlısı olmuş herhalde.bende hemen toprağıma kavuşmak için hemen emzirmek için istiyorum bunu.pazartesi kontrolümüz var bundan sonra haftada bir olacak galiba bizim kontroller.tatlım zaten zamanı gelmeden bakarsa alttan erken doğum olurmuş falan birsürü şey duydum en iyisi zamanı ne zamansa o zaman baksın ama benşm doktor 38. hafta diyo pöfff daha çok var :)
canım bir söz vardır birinin adamlığını ölçmek için ya para sahibi olacak yada mevkii.o adam değilmiş demekki yazık.kendini ne zannediyorsa slk herif
allah allah bu nasıl adam ya ona burdan bı uçasım geldiki sorma evet benim kociş benden büyük ama annem diyoda başka bişey demiyo küçük olsa ne yapardık acaba anasıyla yatardı benim adam heralde bebekler gibi
kızlar ben biraz yatayım karnım acımaya başladı öpüyorum sizi hiçbirşey için üzmeyin kendinizi hele de 3 kuruşluk insan müsveddeleri için amaaaaan sefamız olsun yavrularımız olacak daha nosssuuuun :)
bende uçmamak için zor tuttum kendimi
bana diyo ki üslup denilen bişey varmış hiç duydunuz mu
bende dedim duydum ama sizden değil
hep üslupsuz olduğunuz için dediklerinizin yarısını dinlemiyorum artık
kusura bakmayın ama hata yapınca bunu uyarmak zorundayız
kendimizi ateşe atamayız amirsiniz diye
tabi biraz bilgili olsaydınız bu konularda fena olmazdı ama neyse dedim
adam hiçbişey bilmiyo ama seni küçümsüyo sürekli
yardımlaşarak öğrenebileceği şeylere bile burnu havada davranıp size mi sorcam havasında
valla kocanı anasından bi şekilde koparman lazım
acaba şehir mi değiştirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?