Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar kocişim dün çok fena oldu
ateşi yeniden bi yükseldi ki sormayın
gittim meyve tabağı hazırladım, elimle yedirdim
sonra gittim çorba yaptım yedirdim
baktım hala kötü duşa soktum ılık duş aldırdım
ama öyle titriyordu ki acıdım mecburen suyu biraz ısıttım
sonra yatırdım ve biraz daha sirkeli suyla ovdum
sabaha kadar sürekli ateşini düşürmek için uğraştık
sabah kalktık bu saat oldu saatlerce hem onun hastalığıyla hem de yapılacak işlerle uğraştım
yemek yaptım, 3 makine çamaşır yıkadım astım
ütü yaptım ve kocişime baktım
tabi belim sırtım göçtü resmen
hem yorgunluktan bitmiş durumdayım hem de bebeğim gün boyu oynamadı
sanırım dün saatlerce yol çekip sonra sabaha kadar hiç uyumayıp sürekli ayakta olduğum
bugünü de işle güçle geçirdiğim için bebeğim de oynamayı kesti
çok korkuyorum
yarın da okula gitmem gerek ama hafta sonu dinlenmiş olarak değil üzerimden tır geçmiş olarak dönecem okula

haksizdim tatlim yaaa evden gitti dedimya yarim saat sonra geldi buyuk ihtimalle yemek yedi disarda bana laf atti bende daha buyuk kavga cikartcam yaaa zorla adami cildirttim internetten bosanma islemlerini arastiriyordum gordu hanim efendi bosanmak istiyorsan burasi turkiyede degil avukat falan gerekmiyor burada bir yer var adini soyledi git oraya ver dilekceni bedava para falan vermiyon bosuna paran gitmesin sonucda cocuklarimdan kisacan o parayi seni dusundugumden degil dedibende tamam sabah giderim dedim sen zahmet etme ben o yana gidecem isim var gelirken alirim doldururuz ben geri birakirim sonrada esyalarimi toplarim giderim dedi halen gurur yapan ben ohhhh cokkk iyi olur sefam olur dedim bekarlik sultanlik tadini cikaririm bune yaaa 16 yasimdan beri senleyim dedim salagin onde gideniyim guya benim kimseye ihtiyacim yok mesaji verdim verdimde ne oldu kendi kendimi yiyorum yokkkk bu saatten sonra geri donusu yok gibi bakalim zaman ne gostercek izleyip gorecegiz bugun form alcakmi merak ettim dogrusu

ahhh lalecim o cadaloz adi batasica kaynanadan bendede var malesef bu kizkinligim ondan kaynakli zaten kizinin teki beni telefonda azarladi bende puttt gibi dondum kaldim o gundur gordugum yerde bile slm vermiyordum bu gorumce olcak aptal yillardir beni cocuk gibi azarlar bir allahin kulu sevmez bu kadini oyle atar tutarki duyan birsey sansin diye alttarfi lise mezunu artik o liseyide nasil bitirdiyse genel kultur 0 kendini hic gelistirmemis egitim konusunda tek bildigi milletin acigini arayip kocasinin parasiyla ona buna hava atmak butun gun kadin programlari dizileri izler ondan sonra gercek hayatta uygulamaya kalkar millet tek tek terketti bunu eee bizde esimizin ablasi mecbururuz yaaa konusmaya ne derse gikkkk demedim her seferinde cocuk gibi azarliyor bu sefer bende kestim irtibati 2 gun once kv demi aradim ne geliyor ne ariyor 1 haftadir merak ettim daha nasilsin demeden ablanla niye konusmuyon gordugun yerde slm vermeden geciyon bende dedimki ben onun cocugu degilim once benim kim oldugumu ogrensin sonra benimle konusmasini daha sonrada 40 yasina gelmis ogrenememis ama yinede soyleyeyim insanlar hasta falan olup hastaneden cikdiginda gelemezsen bile telefonla gecmis olsun demesini ogrensin dedim allahim acti agzini yumdu gozunu kv beni konusturmadi bile makineli tufek gibi nasil savunuyor kizinihepte kizi hasta bir b.......kkku yok duygu somurusu yapiyor aklinca neyse kizim dedeme birsey diyecem dedi evde yok 1 saat sonra arar deden seni dedi 2 gun oldu aramadilar oda laf soyleyecek ya kizlarina toz kondurmuyorlar ve hep destekliyorlar oda kendini bir b......kkk saniyor bende aramadim kimsenin esiri degilim ben ona kafayi takdim esimden cikarmaya ugrastim artik esimede demiyorum bunlarin yaptiklarini yeminle bikti adam insan ailesinden tiksinirmi adam resmen tiksiniyor allah korkusuna onlari ariyor benim zorlamamla

kizlar size soruyorum yillardir bikdim usandim esimin ailesinden onlarin yuzunden yemedigim ilac serum igne kalmadi artik daha fazla boyle yasamak istemiyorum surekli huzursuz ediyorlar esim defalarca konusdu anne baba benim gercegim sera onsuz yasayamam dedigi halde 2 gun iyiler 3 gun yine ayni kizlar esimde gaza gelmisken bitirelim bitsinmi size soruyorum bende toptan kurtulayim oglundan ayrilinca ugrasamazlar benle cocuklarida babalari gelir alir goturur bende acarim kresimi bakarim bebislerimede gul gibi babadan uzakda kalmazlar esim ayrilsak bile 100%100 kavga cikarmaz cocuklariyla ilgilenir cok duskun cunku ne dersiniz hazir bunlar konusulmusken geri adim atmayip bosanayimmi yorumlariniz bekliyorum benim icin cok onemli cunku daha kesin karar vermeden aileme bile soylemem anca bosanirsam soylerim aileme o yuzden sizden baskasina soramam yorumlariniz cok degerli benim icin

canım erkekler çocuktan beter ya sende biliyorsun başka zaman olsa burnundan getir ama hastayken erkek çok fena hassas oluyor daha fazla büyütüyor herşeye alınıyor sen hata yapmışsın tatlım burada zamanı değilmiş naz yapmanın.
arkadaşlarımmmmm nerdesiniz yine hep yalnız bırakıyonuz beni haa kızıcam şimdi
oy yerim ben seni kız :)
anlıyorum seni tatlım bayramda ben griptim çok fena oldum evde tek başıma kendi kendime iyileştim ama kociş benden sonra bi grip oldu offf allahım ne naz ne naz :) hep öyle olur o nazlanır duygusallaşır benle ilgilenmiyorsun der tutturur.bu sefer diyemedi ama karnım burnumda anam ama meyvesini ıhlamurunu meyve çayını filan eksik etmedim bide tavuk suyu çorba yaptım iyileştirdim güzelce ohh iyileşiverdi.sağolsun benim hanım bu halde bana bakmaya çalışıyo diyo annesine abisine :) ay dört köşe oldum bende tabii ama o öyle desin diye değil yazık erkekler çok dayanıksızlar aslında hem duygusal hem fiziksel zayıflar .

ya ne yaptın sen seraaaaaaaaaaaa saçmalama gözünü seveyim ya

bana bak sera ben senin bu mazeretin kadar saçma sapan bi mazeret daha görmedim duymadım he saçmalama nolursun.bak şu dünyada herşeye katlanılırda koca kahrıan katlanılmıyor allah korusun.ama sende böyle bir durum yok anladığım kadarıyla .ya kocan seni biliyor cok seviyor ailesine bile karşı çıkıyor ağızlarının payını veriyor .adamda aldatma yok sana çocuklara karşı ilgisizlik yok e evinede bağlı maddi manevi sen daha ne istiyorsun yahu.ailesi böyle diye bir yuva bo zul maaaaaaz saçmalama allahını seversen yaa.okudum şok oldum valla şu yazdıklarına sera.allahını seversen hangi kreş hangi özgür hayat hangi ana baba hangi kardeş eş dost yuvanın kocanın çocuklarının yerini doldurur.saçmalama senin evliliğin öyle kıytırık bir evlilik değil aklını başına al.ailesine hlt yemek düşer tatlım ya böyle şeymi olur üzme adamı da çocuklarını da.çocuklarını bi düşünsene sera.benle uğraşmazlar oğullarından ayrılınca diyorsun e sen zaten istediklerini veriyorsun hemde ne için ne için çocukların kocan ve diğer tarafta o pslikler sen hangisini seçersin .onları sevşndirmek hayatını cocukalrının geleceğini kocanın hayatını karartmakmııı .saçmalama akıllı kadınsın sen öfkeyle kalkan zararla oturur.yılların evliliği öyle gururla mürurla yıkılmaz .gurur aptalların işidir unutma ...

bugün kontrolümüz vardı artık haftada bir gidiyoruz toprağımızı görmeye gerçi bugün göremedim doktorumuzun önemli işi vardı bi hamiş doğurmak için onu doğumhanede bekliyordu :) yazık kadının işi biraz zormuş normal doğum istiyormuş ama çatısı darmış kadının iri yarı da bir kadın ama olmuyor oda ısrar ediyor dedi doktor beklemişler biraz daha açılsın diye ama acil çağırdılar benim kontrolden sonra hemen gitti.bebişimin yüzünü göremedim ama önemli değil kadın biran evvel kurtulsun tabiiki.kilosu artmış biraz bakalım en fazla 3 kilo doğar diyordu gecen hafta bugün 3.500 olabilir dedi herşeyi normalmiş çok şükür artık fazla ağrın olursa kanaman yada herhangi anormallik hissedersen bebeğin hareketlerinde bir azalma olursa hemen gel dedi :) az kaldı kızlaaaar az kaldı.38. haftada da bi alttan kontrol yaparız karar veririrz doğuma dedi hadi hayırlısı bakalım.ay bu sera benim aklımı başımdan aldı ya nasıl üzüldüm sinirlendim anlatamam.yazık ya valla yakınlarda olsa gidicem evine ama taaaaaaaaaaaa nerelerde kız .

hangi arğı kesici canım?? bide hangi aşıları oldunuz. bizim 3 aşımız varmış bu ay, bcg, dtb-hib, rota virüs...

tylol verdi canım doktor rota virüs isteğe bağı bir aşı ve 200 lira ve ebe yaptırmamamı önerdi satıını yaptıran reprezant bile yaptırmamış tehlikeliymiş. bu arada müjde vereyim kalça çıkığımız iyileşti kızlar

kızçelerimmm
gelemedim bir türlü malum ev işleri yine okumakla yetinebildim :26:
nasılsınız canbonlarım herkes iyimi
ben artık ağırlaşmaya başladım çok şükür yine her işimi kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum kilolarda etken tabi buna :26ğlumda iyi sanırım ama teyzeleri inanmassanız geçen gün 3 kez ağlattı beni tekmeleriyle eşekbazen öyle bir vuruyorki tamam diyorum geliyor galibaeşim bile diyo artık bu çocuk erken gelcek sanırım istemiyo sanırım içerde kalmakbirazcık daha dursun ama daha çok ufaktır çünkü:26:
ev inşaatı bıttı cok sukru canbonlarım bende bıttım ama
bugun oda takımı gelıcek bakalım nasıl olacak korkuyorum aslında güzel olmayacak dıye:26:rabbım sızlerede yasatsın bendeki
olanlardan daha ıyılerını,guzellerını inşallah
bu arada çok fena bel ağrısı çekiyorum artık dayanılmaz oluyor rabbımın gücüne gıtmesın ama çok ağladığım günler oluyo geceleri özellikle:26:bakalım bu cumartesi günü görmeyue gidicez nasıl oldu büyüdümü çok merak ediyorum
birde dayımın kızı ameliyat oldu nolur dualarınızdan eksık etmeyın kızçelerim daha 3 yaşında beynınde tümör tespit edildi güzel geçti şükür ama 1 amelıyatı daha var şimdi inşallah onuda atlatcak.gereğinden fazla yoğunum anlıycağınız.misafirim hiç eksik olmuyor üstüne nasıl yetişiyorum bazen şaşıyorum .gelenlerde otur biraz doğurcaksın artık dıyorlar görüyosunuzda niye geliyorsunuz ama degılmı
işte benden haberler böyle bundan sonra eskisi gibi hergün yanınızdayım inş
geçmişi alıntılayamadan çıkmak zorundayım şimdii ama bundan sonra konusuruk yıne inşalah

canım göznüz aydınnn çok sevındımmmm

ben en çok serayı merak ediyorum gelse de ne oldu ne bitti bi şeyler yazsa kocişiyle barışmışlardır inşallah.lalenin kızız hastaydı o ne yaptı acaba.zırsızdelinin kocişi hastaydı .morişim bebişini büyütüyo canım benim ay aklıma gelenleri yazdım sende hatırlat tatlım :)

oy oyy maşallah paşaya maşallah... tam bir tosuncuk geliyo desene kafası büyük hee nası çıkarcan bacım onu sen

allahımmm yerim onun o havaya diktiği saçlarını beeennnn çok güzel görünüyo emme hareketi ordan demi

aman aman maşallah maşallah diyelim nazar değmesin size...
çok geçmiş olsun tatlım.... yalnız şu cümleni anlamadım yaa "gazete kağıdına kolonya döküp sırtına sokarım dedim sustu" :26:

yapılabiecek herşeyi yapmışsın daha geçmezse dr a götürmen lazım ki ilaç tedavisine başlansın geç kalmadan...

ayy tatlım çok sevindim umarım bu sefer iyice anlamıştır hatasını ve annesinin oyunlarını... annesi anlaması için güzel fırsat vermiş çünküm...
hayırlı olsun cicileriniz canım..

neyden alerji oldunuz acabaa.. ne yediniz de dokundu ki...

ayy sorma yaa 1 haftadır onunla uğraşıyoruz... bide iyice huzursuzlaştı aşıdan sonra... geçmedi daha.. dün kendi dr muza götürdüm.. genel muayenede bişe yok kilo alımı büyümesi çok güzel dedi. kan ve idrar testi istedi inek sütü alerjisi yada enfeksiyon falan varmı diye... bakalım ne çıkacak... siz ne yaptınız canım dr ne dedi nedenmiş???

ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk

seraa naptın sen kızçem yaaa hasta adama naz tutarmı??? kusura bakma ama sen haksızsın sen gidip barışmalısın... inat felan olmaz bu işte.. allah korusun adamı elinden kaçıracan...

bencede umarım hallederler bizimki gururu bırakırsa...

hay allah seni ne etsin emi... kız boşanma nerden çıktı... töbe töbeeeeee... sen tam sopalıksın hee... gül gibi kocan var ne güzel 3 tane çocuğunuz var... anlaşabiliyosunuz aldatma yok anasına düşkün biride değil... sen daha ne istiyon ben anlamadım... kız bak saçmalama güzelim yuvanı dağıtma bi inat uğruna...

aynen katılıyorum zaten hemen hemen aynı şeyleri yazmışız...

canım ben yanlış biliyomuşum bu ayki aşılarımız dbt-menenjit-çocuk felci. verem, hib... rota virüs öbür aymış... tehlikeli olduğunu duymuştum bende karar veremedim yaptırsammı diye hala araştırıyorum... çok geçmiş olsun gözünüz aydın canım...
hadi hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah... sağlıkla ağız tadıyla oturun...
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir cimcime...

ay cok fena canım sIKıldı nerelerde bunlar yahu hadi zırsızdeli okuldadırda ötekiler nerdeler
yaaa esha gelmiyo nezamandır sorucam sorucam hep laf arasında kaynıyo.... doğurdumu yoksa bu kız yahuu
ayyy sorma o serayı falakaya yatırmak lazım zaten

yamısım cok sağol tatlım şimdik senın alıntıları gporunce gecmısıde okuyuverdimmm alınılayan ellerin dert gormesın
zırsizdelim eşin için çok geçmiş olsun biran önce ıyılesır ıns bu arada doktora gıtmısın kuzum cok sevındım hersey geregınden fazla güzel maşallahkilo nasıl almadınkine ben hala alıyorum ama eskısı kadar degıl cok sukur:26:bu ay kaç kılo aldım bılmıyorum ama bakalım cumartesı gunu bellı olacakama tosbıgımın kılosu cok güzle cok sevındım tombıs olcak maşallah
serama noldu yaw nıye kavga etmısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…