arkadaşlarımmmmmnerdesiniz yine hep yalnız bırakıyonuz beni haa kızıcam şimdi
valla bu sefer maalesef seni haksız buluyorum Seracım
kan kussan da adamın yanında olmalıydın
çünkü insan hastayken çok aciz oluyo, özellikle doktora gitmeyi sevmeyen biriyse
benimki öyle aciz ki dün geceden beri, haline ağlayasım geldi düşün
umarım halledersiniz aranızdakileri
tatlım senin kociş hasta olduğundan dolayı böle bence hastalığı geçerse hatasını anlar özür diler emin ol rahatsız olunca canının acısını senden çıkarmış bence geçer canım sıkma canını
canım erkekler çocuktan beter ya sende biliyorsun başka zaman olsa burnundan getir ama hastayken erkek çok fena hassas oluyor daha fazla büyütüyor herşeye alınıyor sen hata yapmışsın tatlım burada zamanı değilmiş naz yapmanın.zirsizcim benim kocisde ayni sekilde cok hasta birde bir inat asla dr gitmezbugun atesim var dedi hasta olunca dunyayi dar ediyor bende azicik mesafeli davranayim dedim ne oldu anlamadim birbirimize girdik cok buyuk gaf etti keske evlenmeseydim biktim senin nazindan bloflerinden dedi biktiysan ayriliriz olur biter mecnurmuyuzki bir omur olmaya dedim gitti yatti herzaman prenses olan ben yalvarcak diye beklerken yemek yedik onu cagirmadim namaz kilmaya kalkdi biraz dolandi bakdi ilgilenen yok aldi arabanin anahtarini aldi kredi karti evde durur harcama yapmayim diye evde birakir lazim olunca alir simdi aldi veeeee cekti gitti hic bir sey demeden allahim hep o barisir ben asla barismam hic huyum degil simdi ne olduda adam degisti o barismazsa ben asla barismam cok inatciyim :18 ffffffff offffffki ne offffffffff isim zor
oy yerim ben seni kız :)arkadaşlarımmmmmnerdesiniz yine hep yalnız bırakıyonuz beni haa kızıcam şimdi
anlıyorum seni tatlım bayramda ben griptim çok fena oldum evde tek başıma kendi kendime iyileştim ama kociş benden sonra bi grip oldu offf allahım ne naz ne naz :) hep öyle olur o nazlanır duygusallaşır benle ilgilenmiyorsun der tutturur.bu sefer diyemedi ama karnım burnumda anam ama meyvesini ıhlamurunu meyve çayını filan eksik etmedim bide tavuk suyu çorba yaptım iyileştirdim güzelce ohh iyileşiverdi.sağolsun benim hanım bu halde bana bakmaya çalışıyo diyo annesine abisine :) ay dört köşe oldum bende tabii ama o öyle desin diye değil yazık erkekler çok dayanıksızlar aslında hem duygusal hem fiziksel zayıflar .kızlar kocişim dün çok fena oldu
ateşi yeniden bi yükseldi ki sormayın
gittim meyve tabağı hazırladım, elimle yedirdim
sonra gittim çorba yaptım yedirdim
baktım hala kötü duşa soktum ılık duş aldırdım
ama öyle titriyordu ki acıdım mecburen suyu biraz ısıttım
sonra yatırdım ve biraz daha sirkeli suyla ovdum
sabaha kadar sürekli ateşini düşürmek için uğraştık
sabah kalktık bu saat oldu saatlerce hem onun hastalığıyla hem de yapılacak işlerle uğraştım
yemek yaptım, 3 makine çamaşır yıkadım astım
ütü yaptım ve kocişime baktım
tabi belim sırtım göçtü resmen
hem yorgunluktan bitmiş durumdayım hem de bebeğim gün boyu oynamadı
sanırım dün saatlerce yol çekip sonra sabaha kadar hiç uyumayıp sürekli ayakta olduğum
bugünü de işle güçle geçirdiğim için bebeğim de oynamayı kesti
çok korkuyorum
yarın da okula gitmem gerek ama hafta sonu dinlenmiş olarak değil üzerimden tır geçmiş olarak dönecem okula
haksizdim tatlim yaaa evden gitti dedimya yarim saat sonra geldi buyuk ihtimalle yemek yedi disarda bana laf atti bende daha buyuk kavga cikartcam yaaa zorla adami cildirttim internetten bosanma islemlerini arastiriyordumgordu hanim efendi bosanmak istiyorsan burasi turkiyede degil avukat falan gerekmiyor burada bir yer var adini soyledi git oraya ver dilekceni bedava para falan vermiyon bosuna paran gitmesin sonucda cocuklarimdan kisacan o parayi seni dusundugumden degil dedi bende tamam sabah giderim dedim sen zahmet etme ben o yana gidecem isim var gelirken alirim doldururuz ben geri birakirim sonrada esyalarimi toplarim giderim dedi halen gurur yapan ben ohhhh cokkk iyi olur sefam olur dedim bekarlik sultanlik tadini cikaririm bune yaaa 16 yasimdan beri senleyim dedim salagin onde gideniyim guya benim kimseye ihtiyacim yok mesaji verdim verdimde ne oldu kendi kendimi yiyorum yokkkk bu saatten sonra geri donusu yok gibi bakalim zaman ne gostercek izleyip gorecegiz bugun form alcakmi merak ettim dogrusu
kizlar size soruyorum yillardir bikdim usandim esimin ailesinden onlarin yuzunden yemedigim ilac serum igne kalmadi artik daha fazla boyle yasamak istemiyorum surekli huzursuz ediyorlar esim defalarca konusdu anne baba benim gercegim sera onsuz yasayamam dedigi halde 2 gun iyiler 3 gun yine ayni kizlar esimde gaza gelmisken bitirelim bitsinmi size soruyorum bende toptan kurtulayim oglundan ayrilinca ugrasamazlar benle cocuklarida babalari gelir alir goturur bende acarim kresimi bakarim bebislerimede gul gibi babadan uzakda kalmazlar esim ayrilsak bile 100%100 kavga cikarmaz cocuklariyla ilgilenir cok duskun cunku ne dersiniz hazir bunlar konusulmusken geri adim atmayip bosanayimmi yorumlariniz bekliyorum benim icin cok onemli cunku daha kesin karar vermeden aileme bile soylemem anca bosanirsam soylerim aileme o yuzden sizden baskasina soramam yorumlariniz cok degerli benim icin
hangi arğı kesici canım?? bide hangi aşıları oldunuz. bizim 3 aşımız varmış bu ay, bcg, dtb-hib, rota virüs...
tylol verdi canım doktor rota virüs isteğe bağı bir aşı ve 200 lira ve ebe yaptırmamamı önerdi satıını yaptıran reprezant bile yaptırmamış tehlikeliymiş. bu arada müjde vereyim kalça çıkığımız iyileşti kızlar
yettim gaaarii bacım yettimmneredesiniiiiiiiiiiz
yettim gaaarii bacım yettimmdur bekle okuyup geliyom kaybolma sakın
oy oyy maşallah paşaya maşallah... tam bir tosuncuk geliyo deseneazıcık meraklanın diye yazmadım tatlım ne akıllıyım dimi
gittim canım öncelikle iyi haberden bahsedeyim 12 ekimden bu yana hiç kilo almamışımmmmmmm
doktorcum ve kocişim saygıyla eğildiler önümde
dedim ben boğazımı tutuyorum artık
doktorda ne dese beğenirsin demekki eskiden belediye çöplüğü gibi ne bulsan atıyodun
heeee valla aynen öyleydim dedim, soktor hasta mahremiyeti sonuçta
neyse şeker sonucuma baktı çok iyi dedi
sonra bebeğe baktı hala suyu normalden fazlaymış ama oran olarak geçen seferkinden azmış
bu da olumlu dedi
bebişim tam 42 cm ve 2200 gram olmuş
doktor dedi ki 34-35 hafta arasında bebeğin ilerlemesi
ama korkulacak bişey yokmuş, bebek sadece kilolu olsa sorun olur ama herşeyi ilerde dedi
boyu normalden uzun, dilosu fazla, kafası büyük, bacak kemikleri bile uzun dedi
gebeliğimin başından beri ilerde olduğunu söyleyince beni de rahatlatan şey o dedi
çünkü aniden kilosu artsa ya da ileriye geçse sağlıksal sorun olurmuş
ama baştan beri ilerde olması genetikmiş
kasılmalarımı söyledim hamilelerde 34-35. haftada bekleriz kasılmaları ama senin bebek o haftada
başlaması normal dedi
günde 10 seferi geçmediği sürece sıkıntı yok
geçerse mutlaka doktora git dedi
bebeğimi uzun uzun gösterdi bugün
öncelikle yüzüne baktık
yanakları tombul tombul tam sıktırmalık, olsa da ısırsam diyeceğin türden
ağzını bi açtı bi kapadı
aaaaaaaaaaaaaa dedim ağzına bakınnnnnnnnn
doktorcum emme refleksi gelişmiş, emme hareketi yapıyo dedi
ben saçlarını gördüm sonra aaaaaaaaaaaaa saçları varrrrrrrrrrrrrr demişim
şekerim 27. haftadan sonra çıkıyo saçları, sıklığını bilemeyiz ama onlar saç dedi
dikenli tel misali , çok komik
doktor diyo ki anası gibi süsüne düşkün olacak delikanlı
nerden çıktı dedim
baksana daha anasının karnında dikmiş saçları
doktorum dedi ki bu bebeğin 3800-4000 altında doğmasını beklemiyorum ben
böylesi daha iyi senin için emin ol dedi
sen kilo alma o alsın, bu beslenme şekline devam et
yürümeyi ihmal etme dedi
ben okula devam edeyim mi dedim, strese giriyorum o da kasılıyo deyince
doktor diyo ki stres bebeğin gelişimine yardım eden hormon salgılatıyo, stressiz hayat mı olur
hem evde kalsan strese sokarsın kendini ve habire yersin dedi
erken doğum riski var mı dedi eşim
yok şimdilik öyle gözükmüyo
hislerim ve gördüklerim beni yanıltmazsa, anası da uslu durursa zamanını bekler doğmak için dedi
çooooooooooook sevindim
peki çıkarabilir miyim o kadar büyük çocuğu dedim
çatına bakınca anlarız dedi
çatın müsade ederse 5 kilo bile doğurursun dedi
ben doğurttum ama senin çatının müsait olması şart dedi
uça uça döndüm sanki yaaa
çok şükür, Rabbim yardımcım oldu
çok korkuyordum bebeğime bişey olacak diye
çok geçmiş olsun tatlım.... yalnız şu cümleni anlamadım yaa "gazete kağıdına kolonya döküp sırtına sokarım dedim sustu" :26:bu arada kızlar bu mutluluğuma gölge düşecek bişey var
eşim çok ama çok hasta
hastanede doktor korkusundan muayene olmadı
çıktık ateşi yükselmeye, kusmaya ve baygın baygın bakmaya başladı
hamileyim diye bana araba kullandırtmıyo
ama kendisi de öyle kötüydü ki kendinden geçmişti resmen, kımıldayamıyo sürekli kusuyo ve hastaneye de gitmem diye tutturdu
adam da öyle bi doktor inadı varki doktor kapısından geri döndü ben muayene olmam diye
bi kere çocukken doktorlar sorununu anlayamamış 3 ay hastanede yatırıp delik deşik etmişler o zaman tövbe etmiş gitmem onlara bidaha kendim için diye
gitmiyo da cidden, geriliyo herif
neyse bi gayret yola çıktık ama 10 km gitmeden fenalaştı
dedim ya doktora gideriz zorla yatırırım o yatağa bağlatırım serumu
ya da ben kullanırım arabayı eve döneriz
diyo ki kazadan sonra sen araba kullanamazsın korkarsın
normalken bile geriliyodun şimdi tehlikeli gebelikte buna izin veremem kullanırım falan dedi
ikna ettim yarısını ben kullandım ama hayvan şoförler yüzünden yattığı yerden kalktı diğer yarısında o getirdi eve
girdik eve attı kendini yatağa ben üstümü değiştirdim gittim yanına
bi baktım yanıyo cayır cayır
ateşini ölçtüm 39 çıktı, ne yaptıysam kaldırıp gitmeye ikna edemedim
düzelirim diyip durdu
soydum sirkeli suyla ovdum vücudunu, tir tir titriyo bi yandan da bağırıyo anneeeeeee bu gelin öldürecek beni gel kurtarrrrrrrrr
gazete kağıdına kolonya döküp sırtına sokarım dedim sustu
zorla yedirdim iki lokma bişey , sonra da aferin verdim (zira aferin vermidon ya da gripin kullanır)
şimdi uyuyo ama ateşini düşürene kadar ne dediysem yaptı doktora gitmemek için
ılık duş aldırdım , başına mendili ıslatıp koydum
diyo ki oğluuuuuuuuuuum çıkıp ordan da anne babama ne diye eziyet ediyosun desene
az önce uyandı bana sersem sersem diyo ki sırf bunun için bile evlenilirmiş
ne için dedim , hastayken seni senden çok düşünen birinin olup sana eziyet gelse de kendi acı çekse de senin sağlığını düşünen biri var daha güzel ne olabilir ki dedi
cümlenin sonunda uyuyakaldı ama yavrum benim
10 yıldır ilk kez yatağa düşecek şekilde hastalanmış düşünün yani
ben hiç kıyamıyorum yaaa , gözleri kan çanağı, sanki ağlıyomuş gibi akıyo gözleri durmadan
başka ne yapılır bilemedim ki
nane limonu bile bi kaç yudum zor içti , kusacam diye
evet dün gece geldi 1 30 da bana sürpriz yapmış bana bugünden yanı gelecegını sölemişti gece baktım zil çalıyo acaba rüyamı diye uyandım baktımki benim kocişş ayy öylede özlemişimki sıkı sıkı sarıldım kapıda görünce bende de ne olsun canım ya bende benim kızda alerji olmuşuz bişeyden ikimiznde burnu dudakları falan şiş ikimzdede alerji var neden olduğumuzu bilsem tedbir alıcam ama bilmiyom işte bizde az önce alışveriş merkezinden geldik olğuşuma ciciler aldık teyzesii kızımada uyku tulumu gecelri çok üstünü açıyo diye e bebekte indirimde kıyafetler şampuanlar kremler falan keşke dedim eşime gitmişken oğluşumun kozmetiklerinide alsaydık eve gelince aklıma geldi öle işte bende durumlar ha bu arada bugün benim kv eltimi görümcemi falan yemeğe çağırmış ama bize bişey demedi telefonda kardeşi söledi eşime eşim şok oldu inşallah anlamıştır annesinin ne kadar iki yüzlü olduğunu sabah eşime hastayım yatıyom demiş çünkü akşama herkesi yemeğe çağırmışş nasıl oyuncu bi kadın yaa ama iyi oldu anladı eşim onun oyunlarını
canım aşı yaptırınca illa ateş oluyo nasıl bi doktora çatmışın sen öle kibirli insanları hi sevmem doktor olsa bile bi dakika durmam orada muayene olmam sen iyi dayanmışın canım ee iyiyse oğluşun sorun yok bendede ne olsun canım ya bildiğin gibi benım kız bebiş uğraşıp duruyoz öle alerji olmuşuz kızımda bende ağzımız burnumuz dudaklarımız şiş dünden beri gözümüzden yaşlar geliyor resmen olmadı pazartesi doktora gitcez ne yapalımm
zirsizcim benim kocisde ayni sekilde cok hasta birde bir inat asla dr gitmezbugun atesim var dedi hasta olunca dunyayi dar ediyor bende azicik mesafeli davranayim dedim ne oldu anlamadim birbirimize girdik cok buyuk gaf etti keske evlenmeseydim biktim senin nazindan bloflerinden dedi biktiysan ayriliriz olur biter mecnurmuyuzki bir omur olmaya dedim gitti yatti herzaman prenses olan ben yalvarcak diye beklerken yemek yedik onu cagirmadim namaz kilmaya kalkdi biraz dolandi bakdi ilgilenen yok aldi arabanin anahtarini aldi kredi karti evde durur harcama yapmayim diye evde birakir lazim olunca alir simdi aldi veeeee cekti gitti hic bir sey demeden allahim hep o barisir ben asla barismam hic huyum degil simdi ne olduda adam degisti o barismazsa ben asla barismam cok inatciyim :18 ffffffff offffffki ne offffffffff isim zor
ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk
bencede umarım hallederlervalla bu sefer maalesef seni haksız buluyorum Seracım
kan kussan da adamın yanında olmalıydın
çünkü insan hastayken çok aciz oluyo, özellikle doktora gitmeyi sevmeyen biriyse
benimki öyle aciz ki dün geceden beri, haline ağlayasım geldi düşün
umarım halledersiniz aranızdakileri
hay allah seni ne etsin emi... kız boşanma nerden çıktı... töbe töbeeeeee... sen tam sopalıksın hee... gül gibi kocan var ne güzel 3 tane çocuğunuz var... anlaşabiliyosunuz aldatma yok anasına düşkün biride değil... sen daha ne istiyon ben anlamadım... kız bak saçmalama güzelim yuvanı dağıtma bi inat uğruna...haksizdim tatlim yaaa evden gitti dedimya yarim saat sonra geldi buyuk ihtimalle yemek yedi disarda bana laf atti bende daha buyuk kavga cikartcam yaaa zorla adami cildirttim internetten bosanma islemlerini arastiriyordumgordu hanim efendi bosanmak istiyorsan burasi turkiyede degil avukat falan gerekmiyor burada bir yer var adini soyledi git oraya ver dilekceni bedava para falan vermiyon bosuna paran gitmesin sonucda cocuklarimdan kisacan o parayi seni dusundugumden degil dedi bende tamam sabah giderim dedim sen zahmet etme ben o yana gidecem isim var gelirken alirim doldururuz ben geri birakirim sonrada esyalarimi toplarim giderim dedi halen gurur yapan ben ohhhh cokkk iyi olur sefam olur dedim bekarlik sultanlik tadini cikaririm bune yaaa 16 yasimdan beri senleyim dedim salagin onde gideniyim guya benim kimseye ihtiyacim yok mesaji verdim verdimde ne oldu kendi kendimi yiyorum yokkkk bu saatten sonra geri donusu yok gibi bakalim zaman ne gostercek izleyip gorecegiz bugun form alcakmi merak ettim dogrusu
aynen katılıyorum zaten hemen hemen aynı şeyleri yazmışız...bana bak sera ben senin bu mazeretin kadar saçma sapan bi mazeret daha görmedim duymadım he saçmalama nolursun.bak şu dünyada herşeye katlanılırda koca kahrıan katlanılmıyor allah korusun.ama sende böyle bir durum yok anladığım kadarıyla .ya kocan seni biliyor cok seviyor ailesine bile karşı çıkıyor ağızlarının payını veriyor .adamda aldatma yok sana çocuklara karşı ilgisizlik yok e evinede bağlı maddi manevi sen daha ne istiyorsun yahu.ailesi böyle diye bir yuva bo zul maaaaaaz saçmalama allahını seversen yaa.okudum şok oldum valla şu yazdıklarına sera.allahını seversen hangi kreş hangi özgür hayat hangi ana baba hangi kardeş eş dost yuvanın kocanın çocuklarının yerini doldurur.saçmalama senin evliliğin öyle kıytırık bir evlilik değil aklını başına al.ailesine hlt yemek düşer tatlım ya böyle şeymi olur üzme adamı da çocuklarını da.çocuklarını bi düşünsene sera.benle uğraşmazlar oğullarından ayrılınca diyorsun e sen zaten istediklerini veriyorsun hemde ne için ne için çocukların kocan ve diğer tarafta o pslikler sen hangisini seçersin .onları sevşndirmek hayatını cocukalrının geleceğini kocanın hayatını karartmakmııı .saçmalama akıllı kadınsın sen öfkeyle kalkan zararla oturur.yılların evliliği öyle gururla mürurla yıkılmaz .gurur aptalların işidir unutma ...
canım ben yanlış biliyomuşum bu ayki aşılarımız dbt-menenjit-çocuk felci. verem, hib... rota virüs öbür aymış... tehlikeli olduğunu duymuştum bende karar veremedim yaptırsammı diye hala araştırıyorum... çok geçmiş olsun gözünüz aydın canım...tylol verdi canım doktor rota virüs isteğe bağı bir aşı ve 200 lira ve ebe yaptırmamamı önerdi satıını yaptıran reprezant bile yaptırmamış tehlikeliymiş. bu arada müjde vereyim kalça çıkığımız iyileşti kızlar
hadi hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah... sağlıkla ağız tadıyla oturun...kızçelerimmm
gelemedim bir türlü malum ev işleri yine okumakla yetinebildim :26:
nasılsınız canbonlarım herkes iyimi
ben artık ağırlaşmaya başladım çok şükür yine her işimi kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum kilolarda etken tabi buna :26ğlumda iyi sanırım ama teyzeleri inanmassanız geçen gün 3 kez ağlattı beni tekmeleriyle eşek bazen öyle bir vuruyorki tamam diyorum geliyor galiba eşim bile diyo artık bu çocuk erken gelcek sanırım istemiyo sanırım içerde kalmak birazcık daha dursun ama daha çok ufaktır çünkü:26:
ev inşaatı bıttı cok sukru canbonlarım bende bıttım ama
bugun oda takımı gelıcek bakalım nasıl olacak korkuyorum aslında güzel olmayacak dıye:26:rabbım sızlerede yasatsın bendeki
olanlardan daha ıyılerını,guzellerını inşallah
bu arada çok fena bel ağrısı çekiyorum artık dayanılmaz oluyor rabbımın gücüne gıtmesın ama çok ağladığım günler oluyo geceleri özellikle:26:bakalım bu cumartesi günü görmeyue gidicez nasıl oldu büyüdümü çok merak ediyorum
birde dayımın kızı ameliyat oldu nolur dualarınızdan eksık etmeyın kızçelerim daha 3 yaşında beynınde tümör tespit edildi güzel geçti şükür ama 1 amelıyatı daha var şimdi inşallah onuda atlatcak.gereğinden fazla yoğunum anlıycağınız.misafirim hiç eksik olmuyor üstüne nasıl yetişiyorum bazen şaşıyorum .gelenlerde otur biraz doğurcaksın artık dıyorlar görüyosunuzda niye geliyorsunuz ama degılmı
işte benden haberler böyle bundan sonra eskisi gibi hergün yanınızdayım inş
geçmişi alıntılayamadan çıkmak zorundayım şimdii ama bundan sonra konusuruk yıne inşalah
yaaa esha gelmiyo nezamandır sorucam sorucam hep laf arasında kaynıyo.... doğurdumu yoksa bu kız yahuuay cok fena canım sIKıldı nerelerde bunlar yahu hadi zırsızdeli okuldadırda ötekiler nerdeler
ayyy sorma o serayı falakaya yatırmak lazım zatenben en çok serayı merak ediyorum gelse de ne oldu ne bitti bi şeyler yazsa kocişiyle barışmışlardır inşallah.lalenin kızız hastaydı o ne yaptı acaba.zırsızdelinin kocişi hastaydı .morişim bebişini büyütüyo canım benim ay aklıma gelenleri yazdım sende hatırlat tatlım :)
nrdesi yahu oku oku bitmedimi yamisy :) şimdi bebiş acıkacak memiş isticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?