Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

allahım yarabbim yaaa kızlar dün ne haber aldık bi bilseni gülersiniz:) benim eltim çok fesattır koçasıda öyle yani benim kocişin abisi oluyor kendileri :) ama çaktırmazlar kıskanırken yani biz ne yaparsak fesatlanırlar.benim kulaklarımda ikişer delik var küpe takmayı severdim bekarken çok takardım ikişer halka takardım filan bu da özendi 30 yaşından sonra kulağını deldirdi yazık ama olmadı kapandı tutturamadı.sonra giyim kuşamı yaşından büyüktü klasik kıyafetler giyerdi kumaş pantolon severdi filan benle tanıştıktan sonra onuda değiştirdi ben rahat spor kıyafler severim eşofman altı üstüne tshirt filan oda öyle yaptı kot pantolon filan aldı neyse asıl bomba şu :) onların iki kızı var e bizim toprak efendide erkek tabii bunlar ben hamiş olduktan sonra yeni bir bebeğin lafını etmeye başladılar karı koca yavaş yavaş :) işte bizde yapsak ama artık rahata erdik kızları büyüttük filan ama olsa güzel olur işte kafamı zkarışık filan demeye başladı eltim :) işte erkek olmasa da olur zaten eşim kız çocukalrı sever diyordu :) dün kocişle tv izliyorduk abisi aradı oğlu amca oluyorsun dedi kociş hadi be vallamı demeye başladı aha dedim ne oldu :) ben amca oluyormuşum diyince ben kahkahayı patlatıvermişim ben sana diyordum kociş dedim bunlar ciddi ciddi bizden sonra bebek düşünüyorlar demiştim :) oda yazık bi acayip oldu ya olsun daha gençler filan demeye başladı :) allahım yaa buda oldu kızlar ne günlere kaldım ne günlereeeeeeeee :)

az önce aradım ne yaptın filan diye bebiş 1,5 aylık olmuş kalp atış filan varmış bu iki akıllı aldırmaya gitmişler güya bebişi ama kalp atışını duyunca vazgeçmişler öyle dedi eltim ay tüylerim diken diken oldu o öyle aldırıcaktım filan diyince .ben ilk yavrumun kalp atışını duyduğumda çok fena olmuştum çok bekledim ben onun gelişini çünki aldırılırmı dimi bilmiyorum artık doğrumu değil mi.maddi manevi ağır filan diyo saçmalıyo işte şaşkın.vazgeçmişler bakalım bebeişimiz 1,5 aylık olmuş zaten .ay dedim siz delimisiniz aldırılırmı yaa o bir melek bir nur allahın en güzel hediyesi dedim sakın he yerim ben onu büyür gider hayırlı olsun dedim sakın öyle delilikler düşünme dedim kızdım .ay neyse kızlar ben bi makinaya çamaşır atayımda yıkansın off hiçbi iş yapmadım sabahtan beri bi kahvaltı ettim oturuyoru şunun başında .

eneeeee bizim karıya bak benden kopya çekmiş

he yaaw sera saolsun hasta adama naz yapmaya kalkmış, e erkekleri biliyon hasta oldularmı naz felan tutmaz bide maço havalara girerler... bununkide nazı tutmamış tabii adam gitmiş. sonra gelincede bizimki boşanalım demiş sırf gururundan özür dilememek için...

hey allahım yahu bebeğin kıskanması mı olurmuş töbe töbeee...

anam kafaları mı güzel bunların hem arayıp müjde veriyolar hemde aldırmayamı gidiyolar... amaaaan boşveeerrrrr hayırlı olsun bebişiniz.. allah analı babalı amcalı yengeli büyütsün

sera ne yaptın bacım ya kv kp görümce falan filan için sen gül gibi yuvanımı yıkacaksın yapma canım ya eşinin bildiğim kadarıyla gereksiz bi huyu kadın kız meselesi içkisi kumarı vs si yok her evde olur arada böle kavgalar ama önemli olan ya sabır deyip sabretmek canım ya sen benim yerimde olsan ne yapardın benim kocam annesi yüzünden sırf muhabbetlerini bozmuşum diye dövdü beni hatırlıyorsan yazmıştım daha önce hamile karısını dövdü annesi için yetmeamiş gibi düşük tehlikesi geçirip sancıdan kıvrandığım halde beni alıp bi hastaneye götürmedi bide dediki üstüne üstlük ailene haber vericem gelsin alsınlar seni sen ailemle falan uğraşıyon dedi ondan sonra gidip annesinde kaldı kızıma hamileyken kaç defa evden gidip günlerce gelmedi ailesiyle gizlice tatile gidip beni götürmedi ayy ayyy daha bunlar yalnızca bi kaç örnek ama sende çok şükür böle durumlar yok üçtane evladın var yazık yuvanı kimse için bozmaya değmez kocan sinirle demiştir gidip form alacam falan filan diye sen boşanma işlerine baktığın için netten oda sinirden öle demiştir ama yapma sakın yuvanı yıkma
çok şükür canım ya geçmiş olsun inşallah bir daha böle sıkıntılar yaşamazsınız bebişde sende
merhaba canım nasılsın kaç gündür yoktun nerelerdesin evin işleri bitmiş sevindim bundan sonra en zevkli kısmı kalmıştır yerleştirme işi ne heyecanlısındır sen şimdi inşallah sağlıkla büyüsün oğluşun odasında kuzenine çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu yaşta böle büyük bi hastalığı olmasına bol bol dua ettim onun içinn canım o misafir meselesi bendede var bugün aşure yaptım sözde ben kimseye demedim kendim yapar komşulara falan veririm dedim benim kociş sen git teyzeme söle görümcemin haberi vardı o da eşim tarafına yaymış teyzemde bizim tarafa ya canım çıktı resmen o kadar adama yemek yap bi taraftan aşureyi yap canım çıktı vallaha ya bide kimse bi el atmadı ya herkes öle beni seyretti mutfakta sonrada giderken diyolarki sen bugün çok yoruldun iyi bi dinlen onun farkındalar ama kalkıp bi el atan yok
merhaba kuzum nasılsın iyisin inşallah valla bende serayı ço merak ediyorum ne oldu ne bitti diye inşallah barışmışlardır benim kızı hastaneye götürdüm alerjisi yükselmiş doktor evdeki halıları kaldırmamı söledi evide hergün sil süpür en azından kızının vakit geçirdiği odayı dedi bizde bugün sıemens in anti alerjik süpürgesini aldık inşallah fayda eder doktor diyorki senin kız yağmurlu havadan nem kapıyor cam fanusta yasayacak bi çocuk çok çok dikkat et 7 yaşından sonra bunları atlatacak azalacak diyor bakalım ne olacakk
slm canımcım nasılsınız bebişin boyu kilosu iyiymiş sevindm bende yaptırmıştım inek sütü alerji testini kızıma bebekken ama çok şükür bi sıkıntı olmadı bizde sizdede olmaz inşallah benim kızı doktora götürdük ciğer fimi çekildi alerjiden ciğeri şişmiş doktor evdeki halıları kaldırmamızı söledi kızımın vakit geçirdiği odaları ozellikle bu odalar hergün süpürülüp silinecek toz alınacak dedi bende siemensin anti alerjik süpürgesini aldım bugün bakalım ne olacak geçen gece uykuda nefesi daraldı kızımın kalp çarpıntısı oldu acile götürdük şte doktor astım atağı geçiriyor dedi şimdi ilaçlı buhar alıyo günde beş defa inşallah düzelir bi an öncee
kız maaşallah nasıl bi eltin varmış insn başkasını kıskanırda hamiel kalırmı ayol bari olmaya olmuş kalsın birde aldırmaya gidiyo aldıracaksan başta niye tedbir almadın değilmii .kıskanç insanları hiç sevmem benim bi arkadaşım vardı giydiğimiz kilottan tutta ayakkabıya kadar aynıydı bugün ben alırdım ertesi gün gidip kendi en sonunda nereden ne aldığımı ne ettiğimi sölemedim sanki kendi zevki yokmuş gibi benim aldığım şeyin aynısını alırdıı aayy çok sinir olurdumm

cancazım nerelerdesin yine kocişin hastaydı en son sende bi sıkıntı yok umarım ağrım var falan demiştin bualara uğrarsan yaz bize merakta bırakma bizi bizden habersiz doğurma sakınn

günaydın kızlaaaaar canlarım arkidişlerim nasılsınız bakalım bugün ? biz toprağımla dün birsürü iş yaptık evde ütü yaptııııık çamaşır yıkadıııııık hemde 2 makine yaaaaaaaaa .evi topladıııııııık yemek yaptııııık :) ama çok yoruldum sonra yatmadan iyi uyuyayım diye banyoya girdim saat 10 gibi yattım erkenden ama uyuyamadım dön o yana dön bu yana .ne sırt üstü yatılıyor ne yan kardeşim anlamadım gitti .uzun süre bi tarafa yatamıyorsun karnımın içi dönerken acayip acıyo doktora sordum normal dedi olacak bunlar bebeğe bi zarar verirrim diye korkuyorum dedim korkma hiçbirşey olmaz ona dedi gülümsedi bana ohh dedim içim rahatladı :) zaten azcık uykuya dalıyorsun hadi bakalım uyan wc ye git öfff.uykum var ama gün içinde de uyumayı hiç sevmem sersem gibi olurum kalkınca zaten gece hiç uyuyamam demekki.ay neyse kızlaaaaar gelin hadi nerelerdesiniz.

canım arkdişim yukarıda okudum seraya destek için yazdıklarını yaşadığın o kötü olayı yazmışsın içim acıdı valla çok üzüldüm aaaah ah o kavrulasıca kv ler madem böyle yapacaklar başkasının evladına neden evlendiriyorlaro aklını daha başına alamamış adam olamamış oğullarını dimi ama.valla canımcım insanın kocası aklı başında olacak güçlü olacak kimin ne olduğunu bilecek kadında çakal olmayacak ailesiyle adamı düşman etmeyecek ortada bir şey yokken .biliyorsun nele rneler yaşanıyor ortada sebep yokken adamı ailesinden uzaklaştıran sinsilerde var.ama erkek annesi ve karısı arasında klamayacak akıllı adam öyle olur bence.neyse canım ya çok üzülüyorum senin şu yaşadıklarına allah akıl fikir versin o kocana inşallah.bak onun da kızı var o evlendiğinde kocası aynısı yapsa kızı öyle ağlasa kalsa arkasında hemde hamileyken sopasını yese ne yapar acaba herhalde damadı vurur şaşkın.neyse tatlım öpüyorum seni ...

slm canımcım nasılsın iyisin inşallah valla benimde bi sürü ütüm ve camasırım var kara kara düşünüyom nasıl yapam diye senin oğlanı al gelde banada yardım edin hamarat ana oğul kız totonun üstünde otur artık doğuracan bacım artık senin neyine çamaşır ütü vallaha bende senin gibiyim geceleri yatamıyom benim herif diyoki gene başladın lalae gece yatakta dönüp durmaya benide uykusuz bırakmaya bende gece yatamıyom benim oğlan teee midemin altına geldi yerleşti benim kızımda böyleydi nefes alamyırum yemek yemek işkence gibi yediğimi eritene kadar ölüyorum gece yatakta ateş basıyo beni birde nefes alamıyorum nefesim daralıyoo sani yatakta sıkışmış gibi oluyorum diyorumki benim kociş gitse yatak bana kalsa keşkee vallaha uykuya normalde çok düşkünüm dür ama gebelikte 4 aydan sonra hiç uyuyamam sera ya yazdıklarımı paylaşmıştım ya daha önce ama ben ayakta durmaya çalışıyorum sırf evim ve çocuklarım için benim kocanın bugünlerde aklı başına gelmiş gibi sankim ne desem peki canım sen bilirsin canım falan filan deyip duruyo dün dediki istersen seni yollayım annenlerin yanına almanyaya git biraz kafanı dinle beyzayada bakarlar nasıl olsa sende gez biraz kafa falan dağıt dedi ben şaka yapıyo sandım ama gerçekmiş meğere bende dedim yaza annemler gelecek nasılsa ben gitmiycem dedim biri karnımda biri kucağımda zaten tadım tuzum yok bide onları sıkmıym dedim sen bilirsin dedi dur bakalım sanki aklını başına toplamış gibi canım benim midm çok yanıyo akşamları ne yapmalıyım bunun içinn kızımdada böle olmuştu onda mide ilacı yazmıştı doktor doktora daha cuma günü gitcem 2 gün var daha ne yapsamki off bilemedimm

biz geldikkk
kayganalar konusuluyorrr yupppiiien sevdiğim konu vallahiidurun okuyayım ben yavaş yazın huuuu size diyorummm

şu seramın olayını bi türlü tam anlamıyla okuyamadım ya:26:ayy erkeklere naz işlemiyorkı vallahiniye boşanalım demiş tövbe yarabbim sen okadar kayganalı olaylarda boşanalım deme kalk bundamı boşanalım de

canım evle uğraşıyodum malum ama çok şükür bitti Lalecim.dün bebek odamız geldi ama dolabı geri gitti canım sıkıldı ona biraz.özel ölçülüydü kadın listeye ölçü yazmadığı için standart geldi oda bizim odaya sığmadı işte böyle şimdi yenisini, bekliyoruz teyzesiabowww çok kalabalık olmuş sizin evde vallahi zor oluyo ya

geliriz kız teyzesi ne var canım ütüde filan :) ütü yaptım bide benim evdeki bütün paspasları topladım attım makinaya onalrı astım .ramazanda ben banyoda yıkamıştım ozaman 4 aylık filandım işte hasta olmuştum kv sağolsun oda evdeydi ama dur sen ben yıkarım bile demedi ama şimdi attım valla makinaya yıkandı astım bugün kurur temiz temiz sererim ohh miss gibi.haftasonu annem babam gelecek yavrum evimiz temiz olsun :) babam çalışıyor o dönecek maalesef ama annem kalacak doğumdan sonrada kalacak bakalım biraz.kv diyoki gecen gün 40 ı çıkana kadar sizin başınızdayım diyip sırıtıyo ayyyyyyyyyyyyyy gelmese keşke :) kız lalecik kocanı kendien evine bağlamak için elinden geleni yap tatlım sen zaten bilirsin kocana nasıl davranacağını ama inan ki annesinin ne olduğunu oda görecek ama sen sakın yüzüne vurma bak gördünmü filan deme durmadana nnesinden dert yanma bazen görmemezlikten gel bırak o görsün göre göre zaten sana hak verecektir . ben bunları yaşadım tatlım şimdi annesinin yaptıklarının çoğunu kendisi görüyor ama ben yüzüne vurmuyorum bişey olmamış gibi davranıyorum eskiden böyle değildi annem yalan söylemez annem öyle yapmaz böyle yapmaz der dururdu .eve gelirdi akşam e tabi biz beraber oturuyoruz 2 sene beraber yaşadık maalesef neyse akşam eve gelirdi annesinde bi hüzün bi hüzün noldu anne biri bişeymi dedi bişeymi oldu derdi benim kociş sanki ben bu kadını dövüyorum akşama kadar .Allah biliyo kendi evlatlarından öte davranırdım o kadına ama baktım nankörün kralı işi gücü duygu sömürüsü kendi evlatlarına bile oynuyo kadın durmadan yalan dolan kendini acındırıyo .kendi evladına bunu yapan bana acımazdı zaten onun için çektim kendimi şimdi kırk yıl karşı karşıya otursak ağzımı açıpta sohbet edesim gelmiyor valla .sen sabret yavrum çok güzel günlerin olacak inan ki ve sonra diyeceksin ben katlandım ama değmiş.

kızçem sende cok yorulmuşun teyzesumla bizde dün cok yorulduk bugünde akşam babamlar gelcek evı supurup sıldım toz aldım camasır topla ,ütüle ,yıkanmışları as
millet zaten benle dalga gecıyor cocugun yok hergun makınemi çalışır diye vallahi nerden çıkıyor anlamıyorum:26:demekki birde bebek doğsa ben balkondan içeri giremeyeceğimbende artık uykusuz kalmaya başladım.ama bunlar alışmamız için .bebek doğunca zorluk çekmeyiz belki bukadar görüyomusun rabbim ne büyükbenim bel ağrılarım cok sürekli oturumıyorum nolcak benim bu halim bilmem

biz geldikkk
kayganalar konusuluyorrr yupppiiien sevdiğim konu vallahiidurun okuyayım ben yavaş yazın huuuu size diyorummm
yavrum kv derdi bitermi valla ben çok samimi bir arkadaşımı bulsam kv konusu açılsa offf karşımdakinin suyunu çıkartıyorum anlata anlata ay diyorum arada durdur sen beni ben dertliyim bi başladımmı bitiremem çenemi tutamıyorum diyorum .yazık oda napsın kız yok canım anlat sen diyo :) demese bile ben zaten kaptırıyorum bazen sinirden kıpkırmızı oluyorum yeniden o günleri yaşarmış gibi bunalıyorum sonra aklıma geliyor geçmiş gitmiş rahatım şimdi hamdolsun ohh diyorum ozaman işte ne günler yaşamışım geçmiş gitmiş :) oku hadi oku

ya hiç sorma seranın hatası sadece hasta adamın halinden anlamamış bide üstüne naz yapmaya kalkmış bizin topiğin deli kızı :) boşanalım demesi gururundan ama gurur olmaz bu işlerde tatlım o yaşanan pişmanlık adamı öldürür sonra.gelmedi iki gündür gözüm buralarda girip girip bakıyorum ama gelmedi akıllım.

normal tatlım bel ağrısı korkma.benimkine bi giriyor fazla yorulunca hatta fazla oturunca bile zonklama şeklinde giriyor şiddeti artıyo artıyo ateş basıyo ama Allahtan çabuk geçiyo.yoruldum yavrum ama ne yapayım iyiyim çok şükür ayaktayım herişimi kendim yaptım bu zaman kadar kv elti filan kimseden bişey istemedim allah onların eline düşürmesin zaten .kv geçenlerde aradı ben haftaiçi gelicem ütün filan varsa yapma ben gelince yaparım diye bende dedim yok işim filan yaptım ben hepsini gerek yok dedim sağol bile demedim valla banane yeterki gelmesin ben yaparım tatlım :) annem babam gelecek haftasonu annem kalacak o yapar zaten benim annem 7/24 iş yapar evde de oturmaz çok hareketlidir ben yapma desemde yapar .kv desen yataaar yataar yataaar he kalkıncada sadece yer :) yavrum uyuyamıyoruz ama aslında her uykumuz geldiğinde uyusak iyi olur bebişler gelince uyku olmayacak tadını çıkartmak lazım ama geceler zor geçiyo durmadan wc ye git gel zaten mahvoluyorum kaldı şunun şurasında bikaç haftam :) artk haftada bir gidiyoruz pazartesi yine var kontrol bundan sonrakinde alttan bakarız karar veririz doğuma dedi doktor :18: benimde çamaşırım bitmez canım oluyor normaldir ama bebiş olunca hakikaten balkondan eve giremicez :)

hımm ne zaman gelecekmiş peki dolap sıkıştır bi an önce getirsinler yoksa onlara kalırsa bebeğin doğumunu bulur gelmesi sende odayı falan yerleştirir bi güzel dinlenirsin evet canım maalesef bizim evin kalabalığı hiç bitmez bide ben neye gıcığım biliyormusun ben birinin evine gittiğim zaman herşeye yardım ederim ev sahibi yapsın ben bakıym demem kaldıki ben hamileyimm düşün yani ama benim evime gelenler nedense hep öle durup bakıyorlar ya allah için insan bi bardağı kaldırmazmı bunlarda o yok ha benim akrabalarda dahil yani sadece eşimin akrabaları değill
canım benn şunu anlayamadım madem annen geliyor sana bakmaya onun ne işi varki bi kişi yeter bakmaya e başka çocuğun falanda yokki annem bana bebeğe bakar kv de ona bakar diyesin sen yüz bile vermiyorsundur ona allah bilir o ne diye zırt pırt gelip kalıyoki sende pek yüz falan verme gelicem dediği zaman falan aa iyi olur gel falan deme zaten o anlar gelmez bende geçen sene 4 ay kadar benim kv de kaldım eşim yurt dışında olduğu için ve sonum nerede bitti biliyormusun üniversite hastanesinin pskıyatri bölümünde normal hastane bile kabul etmedi beni oaraya yolladılar ben 15 gün orada yattım beynime elektrik dalgaları verdiler hergün aklımdakileri yaşadıklarımı silmek için halada o pskoloji bozukluğu devam ediyor bende hamile olunca tedaviyi yarıda bıraktık bebiş doğunca devam edecek doktorum birde benim kv ne dedi biliyonmu millete bekarkenden beri varmış demekki şimdi çıktı dedi kız valla bunların bana yaptıklarını anlatsam varya 1 haftada ancak biter ben bu bebeğime yeni hamileyken evde hasta yatarken benim kv benim kocam toplanıp pikniğe gidip mangal partisi yaptılar bende aç kaldım ogün çünkü markete gidip bi ekmek alacak durumda değildim hasta yatıyordumm ve orada onlar yemek yediği halde ben evde aç kaldığımı bile bile bi parça yemekte koyup bana yollamadılar ya birde hacca gidip gemiş benim kv acaba öbür dünyada bana yaptıklarının hesabını nasıl verirlerkii benim kocada dahil amannn neyse benim çenem açıldı yine bende dert bitmez canım

aynı bende oyleyım kaygana gecınce hoppp hayalot başlıyor anlatmaya
çok şükür bu günüme
seram da napsın yaw bazen oluyor işte öyle.bende yapıyorum arada ama bişey olmaz onlar aralarını düzeltmişlerdir

canım benn şunu anlayamadım madem annen geliyor sana bakmaya onun ne işi varki bi kişi yeter bakmaya e başka çocuğun falanda yokki annem bana bebeğe bakar kv de ona bakar diyesin sen yüz bile vermiyorsundur ona allah bilir o ne diye zırt pırt gelip kalıyoki sende pek yüz falan verme gelicem dediği zaman falan aa iyi olur gel falan deme zaten o anlar gelmez bende geçen sene 4 ay kadar benim kv de kaldım eşim yurt dışında olduğu için ve sonum nerede bitti biliyormusun üniversite hastanesinin pskıyatri bölümünde normal hastane bile kabul etmedi beni oaraya yolladılar ben 15 gün orada yattım beynime elektrik dalgaları verdiler hergün aklımdakileri yaşadıklarımı silmek için halada o pskoloji bozukluğu devam ediyor bende hamile olunca tedaviyi yarıda bıraktık bebiş doğunca devam edecek doktorum birde benim kv ne dedi biliyonmu millete bekarkenden beri varmış demekki şimdi çıktı dedi kız valla bunların bana yaptıklarını anlatsam varya 1 haftada ancak biter ben bu bebeğime yeni hamileyken evde hasta yatarken benim kv benim kocam toplanıp pikniğe gidip mangal partisi yaptılar bende aç kaldım ogün çünkü markete gidip bi ekmek alacak durumda değildim hasta yatıyordumm ve orada onlar yemek yediği halde ben evde aç kaldığımı bile bile bi parça yemekte koyup bana yollamadılar ya birde hacca gidip gemiş benim kv acaba öbür dünyada bana yaptıklarının hesabını nasıl verirlerkii benim kocada dahil amannn neyse benim çenem açıldı yine bende dert bitmez canım[/QUOTE]
ya nebileyim tatlım benim kv mnyk biraz işte çatlar yavrum eğer o gelmese .kendini bana öyle yakın görüyorki aklı sıra bana gecengün ne sordu biliyor musun .annen baban doğumdan sonramı gelecekler diye sordu töbe töbeeee.kocişe dedim annemler bu haftasonu gelecek annende öbür hafta gelsin ben annemle kalmak istiyorum dedim .ya sanki bana annemden öte annelik ediyo töbe allahım yaa vallaha günaha giriyorum bu insan müsveddesi yüzünden yaa.aklım almıyor nasıl böyle bir soru sorar.gecen pazartesi de şey sordu annemin geleceğini anlamış çok şükür kociş söyledikten sonra da bu seferde babama takmış baban doğumda gelirmi diye sordu allahım dedşm ya sabır laf istiyo benden töbe töbeeee nasıl sinirleniyorum bak hatırladıkça .valla billa benden öyle bi laf işitecek ki adımı anamayacak bidaha hakediyo ama dimi :) kafayı yemiş ya ben 36. haftamın içindeyim hamdolsun hiçbirinden bişey görmedim herşeyimi kendim yaptum hasta da olsam o bana diyo annen baban doğumdan sonramı gelecekler .hee doğumdan sonra gelecekler misafir gibi bebeği görüp gidecekler müsaade edersen gelsinlermi diyecektim ama kendimi çok zor tuttum he.yavrum allaha havale et sende benim gibi o okadar güzel alırki sanada izlettirir bak sana bunu yapanların halini gör diye.boşver kazanan sen olursun onlar çok kötü kaybedecekler inan buna.

ya olur tabii her evde olur da sera çok fena iler gitmiş ama ağzından çıkmış işte nasıl olduysa inşallah düzelmiştir gelmiyor kız kaçgündür ya ölüyorum meraktan üzüntüden he .inşallah düzelmiştir araları .

ya nebileyim tatlım benim kv mnyk biraz işte çatlar yavrum eğer o gelmese .kendini bana öyle yakın görüyorki aklı sıra bana gecengün ne sordu biliyor musun .annen baban doğumdan sonramı gelecekler diye sordu töbe töbeeee.kocişe dedim annemler bu haftasonu gelecek annende öbür hafta gelsin ben annemle kalmak istiyorum dedim .ya sanki bana annemden öte annelik ediyo töbe allahım yaa vallaha günaha giriyorum bu insan müsveddesi yüzünden yaa.aklım almıyor nasıl böyle bir soru sorar.gecen pazartesi de şey sordu annemin geleceğini anlamış çok şükür kociş söyledikten sonra da bu seferde babama takmış baban doğumda gelirmi diye sordu allahım dedşm ya sabır laf istiyo benden töbe töbeeee nasıl sinirleniyorum bak hatırladıkça .valla billa benden öyle bi laf işitecek ki adımı anamayacak bidaha hakediyo ama dimi :) kafayı yemiş ya ben 36. haftamın içindeyim hamdolsun hiçbirinden bişey görmedim herşeyimi kendim yaptum hasta da olsam o bana diyo annen baban doğumdan sonramı gelecekler .hee doğumdan sonra gelecekler misafir gibi bebeği görüp gidecekler müsaade edersen gelsinlermi diyecektim ama kendimi çok zor tuttum he.yavrum allaha havale et sende benim gibi o okadar güzel alırki sanada izlettirir bak sana bunu yapanların halini gör diye.boşver kazanan sen olursun onlar çok kötü kaybedecekler inan buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…