Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım aşı yaptırınca illa ateş oluyo nasıl bi doktora çatmışın sen öle kibirli insanları hi sevmem doktor olsa bile bi dakika durmam orada muayene olmam sen iyi dayanmışın canım ee iyiyse oğluşun sorun yok bendede ne olsun canım ya bildiğin gibi benım kız bebiş uğraşıp duruyoz öle alerji olmuşuz kızımda bende ağzımız burnumuz dudaklarımız şiş dünden beri gözümüzden yaşlar geliyor resmen olmadı pazartesi doktora gitcez ne yapalımm

canım bende ilk çocuğum
ama benim anacum genç kızken de kalçalı salçalı göbüşlü möbüşlü bi hatunmuş
ondan cok rhat doğurmuş da olabilir
annen de suyu gitmeden seni iyi doğurmuş maşallah
ben eskiden zayıftım şimdi ne oldum bilemiyorum
çatımda nasıldır acaba
bi arkadaşım var hamilelikten önce 86 kiloydu doktoru çatı muayenesinde 3500 üzeri doğuramazsın demiş
başka çok zayıf arkadaşım da (0 bedendi hamişlikten önce) 4100 doğurdu
bilmem ki bunun neyle alakası var, genetik mi , kalça mı
off offf çok korkuyorum çatı muayenesinden

canım bende bilmiyom nasıl çalışacam o zamana kadar
gözüm de korkmuyo değil ama napalım mecburrrrrrrrrrrrrr
valla evde biri olsa iyi olurdu ama stresli stresli evde benden başkasını çekemem gibime geliyo
valla saklayamadım, erkeklerin alay konusu olurdum
sonradan da saklama gereği duymaktan vazgeçtim, şimdi kırmızı rujlar favorim
ama kırmızı ruj sürünce maşallah karpuzu koymuşum dudaklarıma gibi oluyo sankim

e yavrum kayınbaban gelmezmi peki işi gücümü var .madem kv den memnunsun gelsinler işte sana çok faydası olur valla

canım kayınbabam evinden uzakta duramayan bi adam
4 kızı var, 4ü de istanbul da
istanbula gider 3. gün evine geri kaçar maalesef
kaynanam da gelse iyi olur ama bu sefer geri git diyemem ki
5-6 hafta birlikte durup sonra anneme doğuma birlikte geçer ordan da geri buraya birlikte gelirsek ben çok sıkılırım

canım benimki de aynen seninki gibi yapıyo genelde
neye gülüyosan kendi kendine falan
hadi size iyi seyirler
bizde seni öpüyoruz teyzesi, toprağı da ben seviyorum diye kıskanıyo oğluşum haberin olsun

seninle yazışmak çok zevkli, kocişi atlatır atlatmaz dön de dedikoduları dinleyelim
aslında hiç sevmem dedikoduyu dermişim, kimse inanmazmış

canım dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını alsaydın çok güzel ben memnunum hatta yumuşatıcısını ben kendi çamaşırlarımda kullanıyorum güzel kokulu misss gibi :)

henüz yumuşatıcı alma medeniyetine ulaşamadım canım ben
hacı şakiri övmüşlerdi de , ondan aldım
kötü müdür ki

ayy canım benim yaaaa
süpriz yaptı demek ne güzellllllllllllll
bebişim yaaa ne yediniz ki acaba dokunacak
genelde yediklerimiz çok dokunuyo bize, benim bünyem de alerjik olduğundan anlıyorum canım
oyyyyyyy bebişlerin ikisine de ciciler aldınız demeeeeeeek
güle güle kullansınlar
e bebek gerçekten çok güzel markalar satıyo ve fiyatları da uygun
daha çoooooooook zamanınız var canım alırsınız
kayınvaliden de iyi yapmış, ohhhhhhhhh Allah böyle dolandırır hilekarların işlerini ayaklarına
ama ben sana diyim hemen sevinme yarın arar oğlunu söyleyecek yeni yalanlar bulur
maalesef senin kociş de inanır gibime geliyo
ama kuşkular her zaman iyidir
bugün durduk yere sana ve kendisine yaptıklarını gördü annesinin

kızlar valla öyle yorgunum ki ağrılardan uyuyamam bile bu gecee
sizle yazışırken eşimin ateşi yeniden yükseldi
biraz meyve soyup yedirdim
sonra ortalığı topladım falan çorba pişirdim
çorbadan sonra da ateşi daha da yükselince zorla duşa soktum
ilaç verip zorla bebek gibi yutmasını bekledim başında
sonra da geldim oturdum ama totom dahil her yerim ağrıyo

zirsizcim benim kocisde ayni sekilde cok hasta birde bir inat asla dr gitmezbugun atesim var dedi hasta olunca dunyayi dar ediyor bende azicik mesafeli davranayim dedim ne oldu anlamadim birbirimize girdik cok buyuk gaf etti keske evlenmeseydim biktim senin nazindan bloflerinden dedibiktiysan ayriliriz olur biter mecnurmuyuzki bir omur olmaya dedim gitti yatti herzaman prenses olan ben yalvarcak diye beklerken yemek yedik onu cagirmadim namaz kilmaya kalkdi biraz dolandi bakdi ilgilenen yok aldi arabanin anahtarini aldi kredi karti evde durur harcama yapmayim diye evde birakir lazim olunca alir simdi aldi veeeee cekti gitti hic bir sey demeden allahim hep o barisir ben asla barismam hic huyum degil simdi ne olduda adam degisti o barismazsa ben asla barismam cok inatciyim :18ffffffff offffffki ne offffffffff isim zor

ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk

ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk

tatlım senin kociş hasta olduğundan dolayı böle bence hastalığı geçerse hatasını anlar özür diler emin ol rahatsız olunca canının acısını senden çıkarmış bence geçer canım sıkma canını

ayy canım benim yaaa
benim kociş de çooooook inat
diyorum yaaa sürüye sürüye götürsen gene kaçar , muayene olmaz
erkekler hastayken daha bi inat oluyolar maalesef canım
durduk yere kavga çıkıyo maalesef
bu seferlik sen alttan alsaydın keşke, hasta olduğu için ilgi beklemiştir muhtemelen
sen de kırılmışsın anlıyorum ama iyileşince burnundan getir
yoksa bir ömür çekersin lafını ben hasta oldum bi ilgilenen olmadı diye
şimdi durumunuz nasıl, geldi mi eve?

valla bu sefer maalesef seni haksız buluyorum Seracım
kan kussan da adamın yanında olmalıydın
çünkü insan hastayken çok aciz oluyo, özellikle doktora gitmeyi sevmeyen biriyse
benimki öyle aciz ki dün geceden beri, haline ağlayasım geldi düşün
umarım halledersiniz aranızdakileri

canım benim kocama benziyomuş huyu o yüzden dedim
hayatta acizken yanında olmazsam bana büyük tavır yapacak biri benimki de
hastalığı geçince kavga tatlıya bağlanır ama sorun şu ki bu kavgayı ikisi de unutmayacaklar
bence sera bi adım atıp arayı yumuşatsın , kocasının bugünü hatırlamamasını sağlasın
sonra intikamını alacaksa da alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…