evet haklısın canımm
3 kocalı seeeraaa 3 kocalı seeeraaaahay allah iyilğinizi versin emi çok bilmiş bu kız yaaa çok şeker dili var maşalllah
bnde gelinliğimi bidaha giyecektim yıdönümümüzde ama sığmam heralde artık.. o 34 bedendi ben şimdi esksinden 10 kilo fazlayım... belden sğamam gibi geliyo
oohh hamarat hatun eline sağlık yorma kendini dedikçe böyle dolaş sen daha dolaş aferin
valla bende kaç gündür giremedim. oğluşun perşembe günü kontrolü vardı. aşı oldu 3 tane... başka bi dr gittik. amaaaann lanet olsun ne biçim dr o yaa... kibrinden geçilmiyo vallaa... neyse aşıları ateş yaptı biraz da onla uğraştım.. şimdi iyi bakalım... sen nasılsın canım ...
ayyy ne fenasın kıııııızzzz
iyi demişsin tatlım. hamile falan hiç umursamıyolar yaa gelin ya tamam işte. insan değil o robot sağlığı bozulamaz hep iyi olmalı, hr işi yapmalı.. sanki robot almışlar töbe töbeeee...
hey yarebbimmm o nerden geldi aklına bacım tübe tübeee
bende normal doğurdum bende epidural aldım canım. belden iğneyi vururken kıpırdamaman lazım. yanlış yere gitmesin diye.. valla çok güzel oldu benimki. bi ara uyudum biledoğururkende dr önümde çayını içiyo biz eşim ebeler ben dr um gırgır şamata muhabbet... arada da ıkın diyo çok keyifli geçti benimki valla.. bidahakinide aynı yerde aynı şekilde ypmak istiyorum...
önemli olan dr... ve doğru yapması. bide senin hareket etmemen...
amaaann boşver bacım sen keyfine bak... hani varya "sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım"aynen onu yap
oooh iyi demişsin ağzına sağlık...
ilk mesajda canım.. ama güzel olmadı tablo da ben beceremedim. oraya bi şekil yapcem ama ne yapcem bilmiyomdüşünüyom
ahh canım hoşgeldinn...
boğazın da bian önce normale döner inşallah canım.... dr a göründünmü...
heheee bende dr un gelmesini beklerken alttan gelen bişe hissettim. ebeye dedim geliyo galibaa ebe eğildi bi baktı bakmasıyla bacaklarımı birleştirip hemen havaya kaldırdı başı çıkıyomuş
evet 50 beden çok işe yarıyo valla ilk zamanlar.. ben üstünede tulum giydiriyodum oooh mis.. yok üstü toplandı yok düzelt derdi yok. ben hala tulum giydiriyorum valla çok rahat.. reflü yastığı bizde kullanıyoruz.. 10 günlükten beri. hala onda yatıyo. artık sığmıyo ama normal yatağına yatırıcam artık mecburen..
evin ne durumda tatlım? gelen giden sığabildinizmi???
annene üzüldüm yav yazık kadına .benim doğumumda fena annem hep anlatırdı sen çatır çatır doğdun su filan gelmedi der :) milletin suyum geldi suyum geldi demesini ben hiç yaşamadım diye söyler.acaba bu su nasıl bir su diye merak etmiş yazık ama ikizleri doğururken gelmiş suyuda rahatlamış.ben ilk olduğum için bide annemin çatıda dar kalça malça hak getire annem manken görünümünde maşallah dümdüz zor doğurmuş işte.bana hamileliğide çok zor geçmiş yazık herşey kokmuş su bile içememiş ben iyiki ona çekmemişim inşallah doğumumda ona benzemez.ama görüntüm benzeseydi iyi olurduda ben babaanneme benzemişim kalçalı salçalı :) bende meraklıyımdır senin gibi herşeye hakim olmak isterim bu bazen iyi bazende kötü ya insanın beyni yoruluyor öff
canım sen 20 aralığa kadar nasıl çalışıcaksın anlamadım he allah kolaylık versin .evde birisi olursa çok iyi olur ama nebileyim zaten stresli işin bide yollarda perişan olma.bende ilk ergenliğimde bu memişcanlar çıkarken saklayacam diye az daha kambur olacaktım hadi ben bol giyerimde sen nasıl sakladın o duduşları
e yavrum kayınbaban gelmezmi peki işi gücümü var .madem kv den memnunsun gelsinler işte sana çok faydası olur valla
tatlım seninle yazışmak çok hoşuma gidiyo valla ama benim kociş huysuzlanıyor hadi film filan izleyelim diye zaten arada sorup duruyo sen niye kendi kendine gülüyorsun hayırdır ne yazıyorsun diye meraklı :) yarın gelirim inşallah tekrar benimde azcık dedikodum var birikmiş şimdi kocişin yüzünden yazamadığım :) öpüyorum seni ve bebişini ayrıca burada olmayan diğer arkidişlerimi de öpüyorum kuzularıyla birlikte .iyi geceler canım kocişi merak etme sabaha bişeyciği kalmaz erkek adam onlar :)
canım dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını alsaydın çok güzel ben memnunum hatta yumuşatıcısını ben kendi çamaşırlarımda kullanıyorum güzel kokulu misss gibi :)
hadi ben kaçtım siz kardeş kardeş yazışın kızlar :)
evet dün gece geldi 1 30 da bana sürpriz yapmış bana bugünden yanı gelecegını sölemişti gece baktım zil çalıyo acaba rüyamı diye uyandım baktımki benim kocişş ayy öylede özlemişimki sıkı sıkı sarıldım kapıda görünce bende de ne olsun canım ya bende benim kızda alerji olmuşuz bişeyden ikimiznde burnu dudakları falan şiş ikimzdede alerji var neden olduğumuzu bilsem tedbir alıcam ama bilmiyom işte bizde az önce alışveriş merkezinden geldik olğuşuma ciciler aldık teyzesii kızımada uyku tulumu gecelri çok üstünü açıyo diye e bebekte indirimde kıyafetler şampuanlar kremler falan keşke dedim eşime gitmişken oğluşumun kozmetiklerinide alsaydık eve gelince aklıma geldi öle işte bende durumlar ha bu arada bugün benim kv eltimi görümcemi falan yemeğe çağırmış ama bize bişey demedi telefonda kardeşi söledi eşime eşim şok oldu inşallah anlamıştır annesinin ne kadar iki yüzlü olduğunu sabah eşime hastayım yatıyom demiş çünkü akşama herkesi yemeğe çağırmışş nasıl oyuncu bi kadın yaa ama iyi oldu anladı eşim onun oyunlarını
anaamm kızlar kaybolmuş yine neyse uyumaya gittiniz heralde öpüyorum sizi iyi geceler
kızlar valla öyle yorgunum ki ağrılardan uyuyamam bile bu gecee
sizle yazışırken eşimin ateşi yeniden yükseldi
biraz meyve soyup yedirdim
sonra ortalığı topladım falan çorba pişirdim
çorbadan sonra da ateşi daha da yükselince zorla duşa soktum
ilaç verip zorla bebek gibi yutmasını bekledim başında
sonra da geldim oturdum ama totom dahil her yerim ağrıyo
ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk
Dun gece dahil 1 haftadir uyku
yok.donmek tam bir mesele zaten.40 haftayi doldurcami hic sanmiyorum
zirsizcim benim kocisde ayni sekilde cok hasta birde bir inat asla dr gitmezbugun atesim var dedi hasta olunca dunyayi dar ediyor bende azicik mesafeli davranayim dedim ne oldu anlamadim birbirimize girdik cok buyuk gaf etti keske evlenmeseydim biktim senin nazindan bloflerinden dedi biktiysan ayriliriz olur biter mecnurmuyuzki bir omur olmaya dedim gitti yatti herzaman prenses olan ben yalvarcak diye beklerken yemek yedik onu cagirmadim namaz kilmaya kalkdi biraz dolandi bakdi ilgilenen yok aldi arabanin anahtarini aldi kredi karti evde durur harcama yapmayim diye evde birakir lazim olunca alir simdi aldi veeeee cekti gitti hic bir sey demeden allahim hep o barisir ben asla barismam hic huyum degil simdi ne olduda adam degisti o barismazsa ben asla barismam cok inatciyim :18 ffffffff offffffki ne offffffffff isim zor
ahhhh yamisy 3 kocali diye yazmissin bebis ben kocamin kiymetini bilemedim heee cok kizdirdim ne kadarda hastaydi halbusem ben olsam o dort doner etrafimda yazik oldu adamcigaza cok kirildi coookkkkk
tatlım senin kociş hasta olduğundan dolayı böle bence hastalığı geçerse hatasını anlar özür diler emin ol rahatsız olunca canının acısını senden çıkarmış bence geçer canım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?