Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım miden için bi doktorunla konuş istersen
asitli yşyecekler yemekten uzak durup, süt içmeyi denesene bi tatlım
belki bi faydası olur

valla şu uyku bölünmesi ve gece wcye gitmesi çok büyük sorun benim içinde
öyle zor kalkıyorum ki gece yataktan anlatamam
dün sabah kociş taklitimi yapıyo
nasıl beceriyosan her saat başı tuvalete gidiyosun, her seferinde de farklı pozisyonda kalkıyosun yataktan diyo
birinde yan yan, diğerinde karın üstü, bir seferinde sırtından doğru kalktın diyo
bende bilmiyom ki dedim, o an kendimi nasıl kaldırabilirsem öyle gidiyorum wcye

hoş geldin canım çoktan gördümde geldiğini geçmişi okuyon diye yazmadım ya canım ben artık eşimi eşim kv yide kv olarak görmüyom bana yaptıkları yüzünden yalnızca ya sabır diyorum evim çocuklarım için kız bu yazdıklarım daha ne ki bunlar ben doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olmuş yatıyorken benden habersiz ailecek tatile gittiler banada ne dediler biliyonmu biz cenazeye gidiyoruz bende aylar sonra görümcemin telefonunda o tarihte çekilmiş resimleri gördüm kendimi resmen aptal gibi hisstetim ya daha bu bayramda eşim bayram günü orada yemeğini falan yedi saat 11 de geldi eve bende bekliyorum gelir yemek yeriz falan diye meğerse onlar kurbanı kesip orada yiyip gelmiş eşim banada diyorki ee ne var sende yeseysin yemeğini neden beni bekliyonnn dedim ya yazımdada ben anlatsam bunların bana yaptıklarını 1 haftada ancak biter eee sen nasılsın kuzum bebek nasıl iyisin inşallah

canım miden için bi doktorunla konuş istersen
asitli yşyecekler yemekten uzak durup, süt içmeyi denesene bi tatlım
belki bi faydası olur

canım süt içiyorum mide yanmam için ama ben safra kesemi aldırdım ya geçen sene o yüzden çok süt bende gaz yapıyo bu seferde midemdeki gazdan dolayı yatamıyommm

ayy ne güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
eltiden özenilir çocuk mu yapılır diyecem ama benim başıma da bi değişiği geldi
biz bebek planlamıyoduk kazara hamile kaldım
77 doğumlu görümcem de benden özenip patlatıverdi hamilelik haberini
ama o hamileyken emara girdiğinden kaybetti bebeğini
dedi ki birdaha kimseden özenip bişey yapmayacam
bana fesat düşünmek yaramıyomuş dedi

ben geldim bu sefer de kimsecikler yok
hıhhh küstüm , giderim gelmem bidaha haaa

kızzz kırk yılda bi geliyon bi kaç gün kayboluyon bide bize küsüyon gelirsem sacını basını yolarım ha beni salon kadını çizgimden mahalle kadını çizgime kaydıracan bak şimdiii

Allahım akıl fikir versin bunlara ne diyim
bebeği bilerek yapmışlar orası belli
sonra nerden çıkıyo aldırma fikri
Allahım onun kaderini nasıl yazdıysa öyle olur, cana kıymak da nerden çıkıyo anlamıyorum ki
Rabbim uzun ömürler, sağlık sıhhat versin bebişe

cancazım nerelerdesin yine kocişin hastaydı en son sende bi sıkıntı yok umarım ağrım var falan demiştin bualara uğrarsan yaz bize merakta bırakma bizi bizden habersiz doğurma sakınn

canım valla ağrılarım arttı nedendir bilmiyorum
bizim deli kızın dikenli tel benzetmesine ne kadar güldüysem başıma geldi
afedersin şeyime kadar vuruyo artık benim sıpacık
bugün hayatımın en kötü anını yaşadım ama
10 dakika yürümemiştim ki krampla kasıldım kaldım
öyle canım yandı ki kocişimi çağırdım , yatağa bile o yatırdı sağolsun
saat 4ten 7 ye kadar masaj yaptık birlikte anca öyle rahatladım diyebilirim
ağladım saatlerce öyle canım yandı ki

ya canım benim kızda ben dikenli toptan daha kötü olmuştum sani senin gibi yani bu aylardayken aferdersin sanki vajinamdan dışarı bişey çıkacakmış orada bi el geziyo gibi olurdum canım senin artık yavaş tempoda yürümen lazım yoksa bu kramplar seni çok kötü yapar ben bi defasında çarşını göbeğinde bi saat oturup kalmıştım oracıkta sanıyorum doğuracam neredeyse bugünlerde dikkat etmen lazım bu arada ne zaman izine başlıyon artık dinlenmen lazım birazz

kızlar bi sorum olacak
biz bu hafta astımlı anne, sinüzit baba ve yeni doğacak bebişimiz için buhar makinesi alacaz
doktor mutlaka alın dedi, özellikle eşim ve benim kaloriferlerde yanmaya başladığı için neme daha çok ihtiyacımız varmış bu dönemde
üçe indirdim seçenek sayımı
hangisini alayım sizce?

Wollex İyonizer Özellikli Ultrasonik Nemlendirici / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Weewell Soğuk - Sıcak Buhar Üfleyici (Organik Cam Ön Panel) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ya da bunlar dışında kullandım ve memnun kaldım dediğiniz buhar makinesi var mı?

canım okudukca sinirlerim bin kat arttı
bu ne biçim koca , yanlış anlama ama ne yapmaya çalışıyo anlamadım ben
seni bostan korkuluğu diye mi almış
ohhh karım evde beklesin ben annemde keyif çatayım
yok öyle bi dünya
umarım bu yaptıklarının bedelini tez zamanda öderler de sende rahatlarsın
kocanla, yavruşlarınızla mutlu ve huzurlu bi yuvan olur

canım ben de anlamadım benim kocamın ne yapmaya çalıştığını diyorum ya ya sabır diyorum ben artık başkada bişey demiyorum bunlara ben konuşmakla söylemekle kavga etmekle bi yere varamadım 4 yıldır onun için artık allaha bıraktım canım bizim buhar makınesi chıco marka geçen kış indirimden yüz liraya aldım çokta memnunum hem sesiz hemde çok su alıyo zırt pırt su doldurmak zorunda kalmıyonn bizimki kısın her gece çalışıyo mesela ben 3 günde bir su dolduruyorum

canım süt içiyorum mide yanmam için ama ben safra kesemi aldırdım ya geçen sene o yüzden çok süt bende gaz yapıyo bu seferde midemdeki gazdan dolayı yatamıyommm

ahh bebişim benim yaaa kıyamam hiç
senin de çekecek çilen varmış maalesef
doktorunla konuş o mide hapı verir, rahatlarsın tatlım

kızzz kırk yılda bi geliyon bi kaç gün kayboluyon bide bize küsüyon gelirsem sacını basını yolarım ha beni salon kadını çizgimden mahalle kadını çizgime kaydıracan bak şimdiii

aplam sakin ol, ben şaka yaptım
seni kızdırır mıyım hiç, küser miyim
aaaaaaaaaaa kim dediyse yalan, iftira

bacım aynen öyleydim bugün
kaılıp kaldım hiç kımıldayamadım bile düşün halimi
eşimde aynısını dedi, yavaş yürümelisin sen napıyosun falan dedi
hatta hafta içi çalıştığın için yürümesende olur, yorma kendini hafta sonları yürürsün dedi
valla tatlım normalde bu hafta doğum iznim başladı
ama 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldığım için çalışabildiğim kadar çalışacam
krediler yüzünden çalışmam gerek, bir de doktorum da evde oturmamı tavsiye etmedi
çalışmak ruh halin üzerinde olumlu etki eder dedi
ama şeytan diyo ki al iznini otur evinde dinlen artık

canım benim yaaa
Allah doğru yolu göstersin kocana inşallah
çok zor gerçekten
chicco'nun hangi ürünü canım?
küp şeklinde olan mı?

ahh bebişim benim yaaa kıyamam hiç
senin de çekecek çilen varmış maalesef
doktorunla konuş o mide hapı verir, rahatlarsın tatlım
bakalım canım cuma günü gidicem doktora kızıma hamileyken şurup yazmıştı bundada surup verir herlade yoksa dayanıyacam benn bu yanmalara

aplam sakin ol, ben şaka yaptım
seni kızdırır mıyım hiç, küser miyim
aaaaaaaaaaa kim dediyse yalan, iftira
valla döverim senide oğluşunuda doğmadan bi teyze dayağı yer ona göre kız bu arada senin oğlanın adı ne olacaktı unuttum ben vallaha :26::26:
doğru söylemiş senin kociş sen hafta içi çalıştığın için hafta sonu yürüsende olurr çok yorma kendini yürümek için sonra yollarda doğurursun allah korusun canım kendini rahat hissediyorsan çalış ama çalışacam diye kendini çokda zorlama ne zaman artık dur derse bünyen o zaman al iznini benim için konuşmak kolay buradan izini al otur diye ama sende kendi bütçeni sorumluluğunu biliyon ona göre ayarla iştee
canım benim yaaa
Allah doğru yolu göstersin kocana inşallah
çok zor gerçekten
chicco'nun hangi ürünü canım?
küp şeklinde olan mı?
inşallah canım allah bi el atsın benim kocaya ben artık uğraşmak bile istemiyom amannn ne yaparsa yapsın deyip geçiyom yoksa ben hastalanıyom pskyatri yollarına düşüyorum onların umrumda değil evet canım küp şeklinde olan hani saydam renklerde oluyo ya yeşil mavi ondann geçenlerde arkadaşımda almıştı chıcco mağazasından oda 120 liraya almışş

kizlar geldimmmmmm meraklilar sizi o gun kocis eve geldi hani bosanma formu dedim ses cikarmadi sera yavrum derdin ne sen boyle bir kadin degilsin sokkkkklardayim dedi en sonunda annemlemi gorustun sen dedi yokkkk dedim daha fazla dayanamayip evitttttttttt dedim tahmin ettim ama sonradan dedi ne soyledilerde canini yakti yine annem hincini benden aliyorsun dedi adam anlamis neyse bende yazmasam bile okumustum verdiniz anacim gazi bana ozur dilettiniz kac yil sonra kocadanhiccc dilemem ben cunku hic sucum olmazdi neyse sarildi askim dunya bir yana sen bir yana lutfen dikkate alma yasli basli anne babamin sozunu bizde kv kpder olacagiz bizide elestircek damatlar gelin dedio zamanda bosanalim dedi birde kv kp dersiz dertsiz insanmi var herkes hemen bosaniyormu dedi aramazsin bundan sonra onlar ararsada musait degilim de ben gelince geri arariz gelirlersede hemen beni ara ben gelirim dedi heee esim varken cok kibarlar sonrada kisa bir tatil yaptik ufak kacamak otele gittik cocuksuzzzzzzzzzzzkafa dinleyip geldik 2 gun 2 gundur cok huzurluydum cocuklari esimin halasi bakarim dediona birakdiksimdilik cok iyiyiz hepinize opucukler yolluyorumhe bu arada kres islemlerim bitti sadece gorevliler gelip kac cocuk bakilir cekkk yapacaklar ama seneye aciyorum burda simdi tatile giriyor her yer ama olsunnnn eninde sonunda acilacak evet kizlar cok sukur esimin icki kumar sigara dahil hicbir aliskanligi yok 3.dogumdan sonra azicik gozu kaymaya baslamisti ama yolarim o gozu ben deyip git evden eger gitmezsen ben giderim dedim sen kal ben giderim dedi gitti otel tuttu her isten cikdiginda bakdim evin etrafinda fir donuyor zirtpirt geliyor yok sunu unutmus yok bunu unutmus giymedigi bir montu vardi kac yil sonra aklina gelmis almaya gelmis bide atarken sormusdum bahane arama demistim sonra yine barismistik o gundur yapmiyor cok sukur gozunu bile kaldirip bakmaz kimseye aldi boyunun olcusunukv kp olayida bizde tek tarafli esim evlendigimizden beri onlardan taraf cikmaz onlarda zaten ondan kuduruyorlar esim yokken yapiyorlar yapacagini birde daha once demismiydim bilmem esim evdeydi birgun kv dem aradi muhabbet ettik esim dusa girmis o ara oglum evdemi dedi bende yok dedim banyo dememe kalmadan bu bir basladi saydirmya bende telefonun megofonunu actim esim dustan cikinca tum konusulanlari duydu anneeeeee kendindemisin dedi kv pat kapatti hemen bilmis kizi aldi seytan karin ablacim bizle seni kotu etmek icin seytanca planlari dedi esimde direkmen abla o guzel beynini yorma kim seytan kim melek ben ayirt etmesini bilecek yastayim sen yorulma birdahada insan gibi konusmasini ogrenmeden aramayin dediohhhhh ohhhhh cok sukur dostlar 100%100 kanitlandi kv benim sayemde oglusuna

senin Allah iyiliğini versin emi sera :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…