ayy bide benim yatağım çok yüksek kızçemvalla bebişim alsak da taksak tam süper olacak
geceleri o yataktan kalkmak tam sinir yaaa
valla bu halinle yorulmuyorum desen gelir pıçaklardım seni
bacım dana gibi olduk , artık hareket ettikce yorulcaz tabi
cumartesi günü herşey güzel der umarım doktorcuk
valla aç kalmayı bıraktım son günlerde, özellikle beyaz ekmeği çıkardım gibi hayatımdan
çok az yediğim için beyaz ekmeği kilo almam yavaşlamış olabilir
öyle çikolatayı hayatımdan çıkarmamı kimse beklemesin benden
hayatta vazgeçemiyorum biliyosun
balığı bende yiyemiyorum canım, toplasan hamileliğim boyunca 2 kere yememişimdir
benimki azıcık şişko ama napalım gününü beklesin de önemli değil
canım yamiş de aynısını demişti yaaa
mobilya alacaksanız haftalar öncesinden alın ve bol bol havalandırın
yoksa çok kötü kokuyo demişti
bol bol aç camları ve havalandır içeriyi
canım sabah 6da evden çıkıyorum
gece de 1den önce uykuya dalamıyorum
1 saatte bir wcye gidiyorum, en fazla tutarsam eğer 2 saatte bir gidiyorum wcye
valla lale verdi cevabımıııııııııı
kaçamadım elinizdennnnnnnnnnnnnn
bende bir araştırayım özellikle fiyatlarını çünkü şuanda tıkanmış durumdayımcanım bunlar yazdığına göre çok sessiz çalışıyomuş
önemli olan birinin kullanmış olması
kullanıp mutlu olması, memnun kalmış olması
ayy bide benim yatağım çok yüksek kızçemeşim diyorki şurdan yuvarlanmadan bi doğuraydın iyi olacaktı
dur hemen pıçak çekme yawww dana yıda sollamış olabilirim sanırım ben
canım benim odada gece gündüz cam açık ama yok yok ve hergün yumoşla siliyorum ama yinede cila kokusu var gerçi daha 3.gün olacak bakalım çabuk geçer inş
ama gerçekten çok ağır bi koku ve odanın kapısını açık bıraksam olduğu gibi içeriye yayılıyor anında
aaaaaaaaaaa kimsecikler yok
bende bir araştırayım özellikle fiyatlarını çünkü şuanda tıkanmış durumdayım
ama bi kişi olumlu cevap verse diğeri olumsuz cevaplar canım.tercih meselesi bu oyuzden kafam karışıyor ya zaten benim:44:
:119::119::119:
bu kaçamaktan 4. bebe gelebilirmiii acepppp
allah seni bildiği gibi yapsın yıktın geçirdiğin ortalığı
baksoy beni dovemezkikızlar herkese günaydın valla dün hoplatmışsınız topikcanı oku oku anca bitirdim şükür herkes iyi sevindim buna.serayı döviciiim müsaadenizle uçmayı düşünüyorum kafasına.şaşkın yaaa bide özür dilettiniz diyo akıllım tabii diliceksin özürden küçülen olmaz aksine büyürsün tatlım ya .ama sen haksızdın onu bil yanineyse kızlar dün gece öyle bi uyudum ki ohhhh ne güzel oldu.wc yede çok gitmedim ohhh beee dedim gece uyandum oh ne güzel uyuyorum diye sevindim :) cumartesi annem babam geliyoooo kısmetse bakalım babam pazar dönecek yazık üzülüyor mecbur olduğu için ama ne yapalım hayat işte .annem kalacak doğumdan sonra ne kadar daha kalabilirse duracak yanımda :) 2 gündür kendimi çok yordum evin işlerinden dünde çamaşır suyuyla bişiler yaptım banyoda kociş eve geldi kokuyu alınca kızdı ya ben sana yat dinlen diyorum sen ne yapıyorsun senin dinlenmen lazım bak sen bile ne fena oldun çamaşır suyundan bebek nasıldır yazık yavruma dedi.ya bide eğerki bebeğe bişi olsun bendne çekeceğin var dedi :) hiiiiiiiiii dedim öyle konuşma bana ama hakettin dedi haklı adamne yapsın.bende astım bronşit var tıkanıyorum zaten o kokulardan bebeğe geçecek diye korkuoruz bide ben bunu yaptım zaten son haftadayım artık kızdı adam haklı arkadaş.neyse ben buralardayım mkızlar öpüyorum hepinizi.
baksoy beni dovemezkikuzum sakin bir daha yapma camasir suyu beni zehirledi 2 kez hemde allahim ne korkuncdu allah korusun sen bide hamilesin yapma etme kuzum kendine acimiyorsun bebise aci dun bile tuvalete naftaline benzer renkli kokular aldim actim paketten asilacak liflerin icine koydum aninda gozum yanmaya kasinmaya basladi sonra esim geldi gozune ne oldu derdemez aynaya kosdum anammm kipkirmizi bide kenarinda kan toplamis bana cok zarar veriyor boyle seyler dusun bebisler daha nazik onlar nasil olur yapma sakin sakiiiiinnnn bidaha ver kv den gelince 1 bidon camasir suyu taslarin rengi cikana kadar ovsun bari ceneleri durur hadi dogur artik bizden burden koklayalim bebisi burdan gonder o mis kokusunu
ayy bide benim yatağım çok yüksek kızçemeşim diyorki şurdan yuvarlanmadan bi doğuraydın iyi olacaktı
canım benim odada gece gündüz cam açık ama yok yok ve hergün yumoşla siliyorum ama yinede cila kokusu var gerçi daha 3.gün olacak bakalım çabuk geçer inş
ama gerçekten çok ağır bi koku ve odanın kapısını açık bıraksam olduğu gibi içeriye yayılıyor anında
aynen yaa çok zor valla erkekler yapamazlar bunu varya asla hiçbirine bile katlanamazlardı hamileliğin getirdiklerinin :) ben söylemesi ayıptır bir kaç kez kaçırdım bi kaç damlabacım varya gece bi kalkıyom yataktan kociş sürekli yavaaaaaaaaaaaaaş yavaaaaaaaaaaaş diyo
napıyım kalk tuvalete yetiş, aynı zamanda altına bırakma ooooooo zor iş
taaaammmmaaaaammmmmoral bozmaca yok
danalık mertebesindeyiz hala, daha ileriye gitmedik gitmeyeceğiz
kim ne derse desin boşveriyoruz tamam mıııııııııııııı
tartıyı bile umursamayalım
canım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
ya bacım yoruyorum işte ne bileyim enerji patlaması oluyo arada öyle uçuşuyorum ama büyük hata ettim o çamaşır suyu işinde haklısın .ben çok korkuyorum bide bebişe geçer diye ben rahatsız oluyorum kimbilir toprak ne yaptı içerde yazık yahucanım topiğimiz arada uçuyo maşallah
bende seraya çok kızdım ama araları düzelmiş yaaa çok mutlu oldum
saçma sebeplerden ayrılmaya kalktılar, tam sopalıklar
ohhhhhhhhhhhhh ne güzel uyumuşsun maşallah
darısı benim başıma inşallah
annen ve babanla mutlu günler geçirirsin umarım
bacım sen deli misin niye yoruyosun kendini bu kadar
ben alerjik astımlı olduğum için çamaşır suyunu dökerim nefesimi tutar fırçalar fırçalar oranın kapısını kapar kaçarım
yoksa nefesim tıkanıyo ve öksürük komasına giriyorum resmen
hatta hava almak zorunda kaldığım bile oluyo
o yüzden aman diyim dikkat et
bebeklere anne karnında bulaşıyo astım eğer anne astımlıysa biliyosun dimi?
astımını tetikleme aman diyim
tatlım benim kociş ye ye diyip duruyo neymiş hergün ceviz balık ve bide süt allahımmmmm yenmiyor arkadaş yanmiyoooor.bıkıyo insan ya bide klak kendin hazırla canı istemiyo zaten insanın hergün hergün.heee o çikolata işini hiç sorma her sabah nutellamı yerim arkadaş ona karışanı yakarım :) inşallah tatlım doktorun tosuncuğuna bi baksın bakalım resimlerine filan ve gel hemen buradan bize anlat yavrunu oldumu :) benimde pazartesi yada salı randevum artık haftada bir sonrada 3 günde bir miş anammm doğurucam az kaldı :18:valla bu halinle yorulmuyorum desen gelir pıçaklardım seni
bacım dana gibi olduk , artık hareket ettikce yorulcaz tabi
cumartesi günü herşey güzel der umarım doktorcuk
valla aç kalmayı bıraktım son günlerde, özellikle beyaz ekmeği çıkardım gibi hayatımdan
çok az yediğim için beyaz ekmeği kilo almam yavaşlamış olabilir
öyle çikolatayı hayatımdan çıkarmamı kimse beklemesin benden
hayatta vazgeçemiyorum biliyosun
balığı bende yiyemiyorum canım, toplasan hamileliğim boyunca 2 kere yememişimdir
benimki azıcık şişko ama napalım gününü beklesin de önemli değil
altıma bırakmam sanırımda yuvarlanmasam ıyıdır kızçembacım varya gece bi kalkıyom yataktan kociş sürekli yavaaaaaaaaaaaaaş yavaaaaaaaaaaaş diyo
napıyım kalk tuvalete yetiş, aynı zamanda altına bırakma ooooooo zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?