valla şu uyku bölünmesi ve gece wcye gitmesi çok büyük sorun benim içinde
öyle zor kalkıyorum ki gece yataktan anlatamam
dün sabah kociş taklitimi yapıyo
nasıl beceriyosan her saat başı tuvalete gidiyosun, her seferinde de farklı pozisyonda kalkıyosun yataktan diyo
birinde yan yan, diğerinde karın üstü, bir seferinde sırtından doğru kalktın diyo
bende bilmiyom ki dedim, o an kendimi nasıl kaldırabilirsem öyle gidiyorum wcye
canım benim saol
sana da kolay gelsin, temizlik falan hamaratsın maşallah
Allahım nazar değdirmesin kuzum herşey iyi geçti
rahatladım şükür doktora gidince
ben de şaşırdım nasıl almadım diye, üstelik bebek 1100 gram almış
doktor da yürüyüş ve doğru beslenme sayesinde aradaki fazlalığı kapatmışsın aferin dedi
sonuçta kilo kötü diyo, diyo demesine de elimden bişey gelse ahh
aç kaldım resmen bi kaç hafta, sadece ot yedim
ondan sanırım almadım
bu topiğin bebişleri tombik olacak baksana hepimizinki iri
neysekı sımdı aradı canbonum yarın getırceklermıs dolabımızıayyy o tarz insanlardan nefret ederim
sen binbir heyecanla beklersin beklersin birinin hatası yüzünden eksik kalır mutluluğun
gıcık insanlar
ohh ohhh herkeste bi hamaratlık maşallah
birer gün sizlere mi gelsem yatıya
ben aylardır yarı uyur yarı uyanık geziyorum valla
tam uykuya dalıyorum gece wcden falan fırsat bulup da , zır zırrrrrrrrrr alarm çalıyo
kalk okula git çok zor geliyo ama mecburum napıyım
ben geldim bu sefer de kimsecikler yok
hıhhh küstüm , giderim gelmem bidaha haaa
kızlar bi sorum olacak
biz bu hafta astımlı anne, sinüzit baba ve yeni doğacak bebişimiz için buhar makinesi alacaz
doktor mutlaka alın dedi, özellikle eşim ve benim kaloriferlerde yanmaya başladığı için neme daha çok ihtiyacımız varmış bu dönemde
üçe indirdim seçenek sayımı
hangisini alayım sizce?
Wollex İyonizer Özellikli Ultrasonik Nemlendirici / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Weewell Soğuk - Sıcak Buhar Üfleyici (Organik Cam Ön Panel) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ya da bunlar dışında kullandım ve memnun kaldım dediğiniz buhar makinesi var mı?
bakalım canım cuma günü gidicem doktora kızıma hamileyken şurup yazmıştı bundada surup verir herlade yoksa dayanıyacam benn bu yanmalara
valla döverim senide oğluşunuda doğmadan bi teyze dayağı yer ona göre kız bu arada senin oğlanın adı ne olacaktı unuttum ben vallaha :26::26:
doğru söylemiş senin kociş sen hafta içi çalıştığın için hafta sonu yürüsende olurr çok yorma kendini yürümek için sonra yollarda doğurursun allah korusun canım kendini rahat hissediyorsan çalış ama çalışacam diye kendini çokda zorlama ne zaman artık dur derse bünyen o zaman al iznini benim için konuşmak kolay buradan izini al otur diye ama sende kendi bütçeni sorumluluğunu biliyon ona göre ayarla iştee
inşallah canım allah bi el atsın benim kocaya ben artık uğraşmak bile istemiyom amannn ne yaparsa yapsın deyip geçiyom yoksa ben hastalanıyom pskyatri yollarına düşüyorum onların umrumda değil evet canım küp şeklinde olan hani saydam renklerde oluyo ya yeşil mavi ondann geçenlerde arkadaşımda almıştı chıcco mağazasından oda 120 liraya almışş
kizlar geldimmmmmm meraklilar sizio gun kocis eve geldi hani bosanma formu dedim ses cikarmadi sera yavrum derdin ne sen boyle bir kadin degilsin sokkkkklardayim dedi en sonunda annemlemi gorustun sen dedi yokkkk dedim daha fazla dayanamayip evitttttttttt dedim tahmin ettim ama sonradan dedi ne soyledilerde canini yakti yine annem hincini benden aliyorsun dedi adam anlamis neyse bende yazmasam bile okumustum verdiniz anacim gazi bana ozur dilettiniz kac yil sonra kocadan hiccc dilemem ben cunku hic sucum olmazdi neyse sarildi askim dunya bir yana sen bir yana lutfen dikkate alma yasli basli anne babamin sozunu bizde kv kpder olacagiz bizide elestircek damatlar gelin dedi o zamanda bosanalim dedi birde kv kp dersiz dertsiz insanmi var herkes hemen bosaniyormu dedi aramazsin bundan sonra onlar ararsada musait degilim de ben gelince geri arariz gelirlersede hemen beni ara ben gelirim dedi heee esim varken cok kibarlar sonrada kisa bir tatil yaptik ufak kacamak otele gittik cocuksuzzzzzzzzzzz kafa dinleyip geldik 2 gun 2 gundur cok huzurluydum cocuklari esimin halasi bakarim dedi ona birakdik simdilik cok iyiyiz hepinize opucukler yolluyorum he bu arada kres islemlerim bitti sadece gorevliler gelip kac cocuk bakilir cekkk yapacaklar ama seneye aciyorum burda simdi tatile giriyor her yer ama olsunnnn eninde sonunda acilacak evet kizlar cok sukur esimin icki kumar sigara dahil hicbir aliskanligi yok 3.dogumdan sonra azicik gozu kaymaya baslamisti ama yolarim o gozu ben deyip git evden eger gitmezsen ben giderim dedim sen kal ben giderim dedi gitti otel tuttu her isten cikdiginda bakdim evin etrafinda fir donuyor zirtpirt geliyor yok sunu unutmus yok bunu unutmus giymedigi bir montu vardi kac yil sonra aklina gelmis almaya gelmis bide atarken sormusdum bahane arama demistim sonra yine barismistik o gundur yapmiyor cok sukur gozunu bile kaldirip bakmaz kimseye aldi boyunun olcusunu kv kp olayida bizde tek tarafli esim evlendigimizden beri onlardan taraf cikmaz onlarda zaten ondan kuduruyorlar esim yokken yapiyorlar yapacagini birde daha once demismiydim bilmem esim evdeydi birgun kv dem aradi muhabbet ettik esim dusa girmis o ara oglum evdemi dedi bende yok dedim banyo dememe kalmadan bu bir basladi saydirmya bende telefonun megofonunu actim esim dustan cikinca tum konusulanlari duydu anneeeeee kendindemisin dedi kv pat kapatti hemen bilmis kizi aldi seytan karin ablacim bizle seni kotu etmek icin seytanca planlari dedi esimde direkmen abla o guzel beynini yorma kim seytan kim melek ben ayirt etmesini bilecek yastayim sen yorulma birdahada insan gibi konusmasini ogrenmeden aramayin dedi ohhhhh ohhhhh cok sukur dostlar 100%100 kanitlandi kv benim sayemde oglusuna
kızlar herkese günaydın valla dün hoplatmışsınız topikcanı oku oku anca bitirdim şükür herkes iyi sevindim buna.serayı döviciiim müsaadenizle uçmayı düşünüyorum kafasına.şaşkın yaaa bide özür dilettiniz diyo akıllım tabii diliceksin özürden küçülen olmaz aksine büyürsün tatlım ya .ama sen haksızdın onu bil yanineyse kızlar dün gece öyle bi uyudum ki ohhhh ne güzel oldu.wc yede çok gitmedim ohhh beee dedim gece uyandum oh ne güzel uyuyorum diye sevindim :) cumartesi annem babam geliyoooo kısmetse bakalım babam pazar dönecek yazık üzülüyor mecbur olduğu için ama ne yapalım hayat işte .annem kalacak doğumdan sonra ne kadar daha kalabilirse duracak yanımda :) 2 gündür kendimi çok yordum evin işlerinden dünde çamaşır suyuyla bişiler yaptım banyoda kociş eve geldi kokuyu alınca kızdı ya ben sana yat dinlen diyorum sen ne yapıyorsun senin dinlenmen lazım bak sen bile ne fena oldun çamaşır suyundan bebek nasıldır yazık yavruma dedi.ya bide eğerki bebeğe bişi olsun bendne çekeceğin var dedi :) hiiiiiiiiii dedim öyle konuşma bana ama hakettin dedi haklı adamne yapsın.bende astım bronşit var tıkanıyorum zaten o kokulardan bebeğe geçecek diye korkuoruz bide ben bunu yaptım zaten son haftadayım artık kızdı adam haklı arkadaş.neyse ben buralardayım mkızlar öpüyorum hepinizi.
:119::119::119:
bu kaçamaktan 4. bebe gelebilirmiii acepppp
allah seni bildiği gibi yapsın yıktın geçirdiğin ortalığı
aynı benim kalkışlarımmmsondamı alıp taksak napsak geceleri bilemedimm
hamaratlık bir yana artık yoruluyorum hemen kızçem
ohh neguzle maşallah hep böyle devam etsın .bizde cumartesı gıdıcez bakalım nasılmış cok merak edıyorum:26:
ben aç kalmıyorum bukadar kılo almışım zaten daha nıye ac kalayımama dıkkatlı yıyorum cıkolata falan tuketmıyorum mesela
sonuçta sadece sebzeyle büyütemem içimdekini bunun kalsıyumu var demırı var varda var anacımm bi yemedıgım balık hıc sevmıyorum yaaa
bakalım tombıkler kaç kilo olacaklar suan cok sukur hepımızınkı normal kılolarda allahıma sukurler olsun
neysekı sımdı aradı canbonum yarın getırceklermıs dolabımızıcabuk geldı allahtan yanlız cok pıs kokuyolar eger bebek magazından ürün alıcaksanız bir an önce alın sanırım bizim odadadn o koku hıc cuıkmayacak
valla canbonum bende okula gitmiyorum birtekgeri kalan aynı sabahın 8ine kalmadan dıkılıyorum ayağa gece 1de anca yatıyorum tam dalıyorum wc için başlasın tempo eee bundan sonrada wc bitecek bebek başlıyacak
ben sana bir şey demeden lalem cevabını vermişşş bilemgit bakalım şimdi nereye gidebilcen kızçemmm
bende daha almadım açıkçası araştırmadım bıleama ses cıkaranşları varmış okuduklarıma gore nasıl etcemı bılemedım:44:
aynen zırsizdelimbenimde aklıma aynısı geldi
gelir mi gelir hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?