Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar herkese günaydın valla dün hoplatmışsınız topikcanı oku oku anca bitirdim şükür herkes iyi sevindim buna.serayı döviciiim müsaadenizle uçmayı düşünüyorum kafasına.şaşkın yaaa bide özür dilettiniz diyo akıllım tabii diliceksin özürden küçülen olmaz aksine büyürsün tatlım ya .ama sen haksızdın onu bil yani neyse kızlar dün gece öyle bi uyudum ki ohhhh ne güzel oldu.wc yede çok gitmedim ohhh beee dedim gece uyandum oh ne güzel uyuyorum diye sevindim :) cumartesi annem babam geliyoooo kısmetse bakalım babam pazar dönecek yazık üzülüyor mecbur olduğu için ama ne yapalım hayat işte .annem kalacak doğumdan sonra ne kadar daha kalabilirse duracak yanımda :) 2 gündür kendimi çok yordum evin işlerinden dünde çamaşır suyuyla bişiler yaptım banyoda kociş eve geldi kokuyu alınca kızdı ya ben sana yat dinlen diyorum sen ne yapıyorsun senin dinlenmen lazım bak sen bile ne fena oldun çamaşır suyundan bebek nasıldır yazık yavruma dedi.ya bide eğerki bebeğe bişi olsun bendne çekeceğin var dedi :) hiiiiiiiiii dedim öyle konuşma bana ama hakettin dedi haklı adamne yapsın.bende astım bronşit var tıkanıyorum zaten o kokulardan bebeğe geçecek diye korkuoruz bide ben bunu yaptım zaten son haftadayım artık kızdı adam haklı arkadaş.neyse ben buralardayım mkızlar öpüyorum hepinizi.

aynı benim kalkışlarımmmsondamı alıp taksak napsak geceleri bilemedimm

hamaratlık bir yana artık yoruluyorum hemen kızçem
ohh neguzle maşallah hep böyle devam etsın .bizde cumartesı gıdıcez bakalım nasılmış cok merak edıyorum:26:
ben aç kalmıyorum bukadar kılo almışım zaten daha nıye ac kalayımama dıkkatlı yıyorum cıkolata falan tuketmıyorum mesela
sonuçta sadece sebzeyle büyütemem içimdekini bunun kalsıyumu var demırı var varda var anacımm bi yemedıgım balık hıc sevmıyorum yaaa
bakalım tombıkler kaç kilo olacaklar suan cok sukur hepımızınkı normal kılolarda allahıma sukurler olsun

ayyy o tarz insanlardan nefret ederim
sen binbir heyecanla beklersin beklersin birinin hatası yüzünden eksik kalır mutluluğun
gıcık insanlar
neysekı sımdı aradı canbonum yarın getırceklermıs dolabımızıcabuk geldı allahtanyanlız cok pıs kokuyolar eger bebek magazından ürün alıcaksanız bir an önce alınsanırım bizim odadadn o koku hıc cuıkmayacak

valla canbonum bende okula gitmiyorum birtek geri kalan aynı sabahın 8ine kalmadan dıkılıyorum ayağa gece 1de anca yatıyorum tam dalıyorum wc için başlasın tempoeee bundan sonrada wc bitecek bebek başlıyacak

bende daha almadım açıkçası araştırmadım bıle ama ses cıkaranşları varmış okuduklarıma gore nasıl etcemı bılemedım:44:

:119::119::119:
bu kaçamaktan 4. bebe gelebilirmiii acepppp
allah seni bildiği gibi yapsın yıktın geçirdiğin ortalığı

canım valla mide yanması en kötü şeylerden
canın ister yiyemezsin, yersin rahat edemezsin
çok zor çooooooook
valla tam dayaklığım ben ne deseniz haklısınız
yürüyesem de doktorun dediklerine uymuyomuşum gibime geliyo
hem yürüyüş sayesinde kilo almadım ben, şimdi de kilo almaktan çok korkuyorum
canım çalışmak bazen büyük sıkıntı yapıyo ama napıyım mecburum
ev kredisiymiş benim araba kredisi sandığım, okurken aldığımız öğrenim kredilerimiz var ve bir de düğünden kalma ödememiz var
bunlar yetmezmiş gibi kredi kartının borcunu ödememiz ve bebeğimizin ihtiyaçlarını da karşılamamız lazım
daha alınacak bir sürü eşyası var bebişimizin de
bu durumda bırakamayacam gibi maalesef
kredilerin iki tanesinin ödemesi 2016ya kadar
ama dayanamayacak olursam bırakacam tabi
biraz da doğurduktan sonra oğluşumla daha fazla zaman geçirebilmemin yolu doğum öncesi iznimi az kullanmam
mesela 8 haftalık doğum iznimin 5 haftasını çalışarak geçirebiliyorum
bu durumda da doğurduktan sonra ki 8 haftaya 5 hafta daha ekleniyo ve 13 hafta oluyo doğum sonrası iznin

ooooooooooooooooooooooooooooooooooh çok şükür halletmişsiniz seracım
ne güzel 2 günlük kaçamak da yapmışsınız
valla bence de kaynananla gerekmedikce görüşme, görüşecekseniz de yanında eşin olsun mutlaka
sen onları çekmek zorunda değilsin ki böyle vır vır nereye kadar
off yaaa ne düşüncesiz abuk subuk insanlar var şu dünyada
4. çocuğu yapmadınız umarım kaçamak yapıyoruz diye

kayınvalidenin yaptığına da çooooooooook şaşırdım
ne sayıp döküyodu da oğluna yakalandı acaba

canım bazen insanın aklı karışabilir, seninkinin de karışmış anlaşılan bir zamanlar
ama aklını başına getirmişsin çok şükür

canım topiğimiz arada uçuyo maşallah
bende seraya çok kızdım ama araları düzelmiş yaaa çok mutlu oldum
saçma sebeplerden ayrılmaya kalktılar, tam sopalıklar
ohhhhhhhhhhhhh ne güzel uyumuşsun maşallah
darısı benim başıma inşallah
annen ve babanla mutlu günler geçirirsin umarım
bacım sen deli misin niye yoruyosun kendini bu kadar
ben alerjik astımlı olduğum için çamaşır suyunu dökerim nefesimi tutar fırçalar fırçalar oranın kapısını kapar kaçarım
yoksa nefesim tıkanıyo ve öksürük komasına giriyorum resmen
hatta hava almak zorunda kaldığım bile oluyo
o yüzden aman diyim dikkat et
bebeklere anne karnında bulaşıyo astım eğer anne astımlıysa biliyosun dimi?
astımını tetikleme aman diyim

valla bu halinle yorulmuyorum desen gelir pıçaklardım seni
bacım dana gibi olduk , artık hareket ettikce yorulcaz tabi
cumartesi günü herşey güzel der umarım doktorcuk
valla aç kalmayı bıraktım son günlerde, özellikle beyaz ekmeği çıkardım gibi hayatımdan
çok az yediğim için beyaz ekmeği kilo almam yavaşlamış olabilir
öyle çikolatayı hayatımdan çıkarmamı kimse beklemesin benden

hayatta vazgeçemiyorum biliyosun
balığı bende yiyemiyorum canım, toplasan hamileliğim boyunca 2 kere yememişimdir
benimki azıcık şişko ama napalım gününü beklesin de önemli değil

canım yamiş de aynısını demişti yaaa
mobilya alacaksanız haftalar öncesinden alın ve bol bol havalandırın
yoksa çok kötü kokuyo demişti
bol bol aç camları ve havalandır içeriyi
canım sabah 6da evden çıkıyorum
gece de 1den önce uykuya dalamıyorum
1 saatte bir wcye gidiyorum, en fazla tutarsam eğer 2 saatte bir gidiyorum wcye

bende daha almadım açıkçası araştırmadım bıle ama ses cıkaranşları varmış okuduklarıma gore nasıl etcemı bılemedım:44:

canım bunlar yazdığına göre çok sessiz çalışıyomuş
önemli olan birinin kullanmış olması
kullanıp mutlu olması, memnun kalmış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…