Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

moral bozmaca yok
danalık mertebesindeyiz hala, daha ileriye gitmedik gitmeyeceğiz
kim ne derse desin boşveriyoruz tamam mıııııııııııııı
tartıyı bile umursamayalım
artık takmıyorum söylenenleri.hani ilk söylediklerinde bir ok saplaıyor ama acısı çabuk geçiyornapım az kaldı zaten sonra diyete gircem nede olsatartıya cıkmıyorumki umursayayım

tatlım yamiş demişti ya geçmesi için en az 20 gün gerekiyomuş
sen daha 3. günden geçmesini bekliyosun
ne canı çıkıksın anam sende
sabah akşam elinde yumoşlu kovayla beklersen halin böyle oluyo amabiliyorum anca 2 aya yakın kokusu gıdıyormus hatta tam olarak.ama benim içinde 2 hafta kadar yeterli şu anlamda yoksa ben hastaneydeken millet yerleştırcek cocumun kıyafetlerını

öncelikle bazıları sıcak üflesin diyo bazıları soğuk
bazısı nem göstergesi olsun diyo diğeri olmasın
kafam karma karışık
en iyisi hem sıcak hem de soğuk üfleyenlerden almak sanırsam
işte böyle oluncada gelde aklın karışmamsınalmamakta bi çözüm böyle durumda sonuçta hiçbirimiz bu makinelerle büyümedikki

ben bilmem korunuyosun ama eltimin deyişiyle kazayla hamile falan kalırsın dikkat etbirde kayganalar hepmi böyle olur boş boğazlar ne olacakbenim kayganada öyle yalnız ınsanın yüzüne konuşmaz arkasından konuşur

:26::26::26:çi,ş demeyin bana deli oluyorum ya .
geldiği gibi baskı yapıyor bide iğne gibi batıyor
iyi demişin baksoyum bastan konuskı bılsınler bıseylerı

off ben napcam doğum yapınca hıc bılmıyorumm

tahmin edebiliyorumbenimde öyle resimlerim var
ama baksoyum benim göbüşüm zaten çok büyük
mesela ilk görenler hep ikizmi diye soruyorlar yada daha 2 ay var dediğimde gözleri yuvalarından fırlıyoboyuzden hergecen gun cok zor oluyor benim için

sağolasın kızçemmm darısı olmayanlarada nasip eylesin rabbım..çok şükür herşey gönlümüzce oldu birtek sıpanın gelmesi kaldı sağlıklı bişekılde
daha zamanım var ama benim kendime guvenım yok canbonum.göbeğim çok aşağıya indi herkes bu ayı çıkarmassın dıyor bana (koca karılar tabi )tabi erken gelmesin gününde gelsın ama olurda oyle olursa yıkanmış hıcbır gıysısı olmadığı gıbı kendıme bır adet bısey almadım daha hastane için:2::2:
şu kokularda çıksa yıkayıp ütüleyip yerleştırseydım bı ohh cekecektım

kızçelerim dolabımız geldi ama ben aptalca bir şey yaptım kalktım yine camlarımı sıldım:26tursana işte biraz yerine yok şimdide doğal olarak kasıklarım agrıyo ama evim misler giibi kokayiii
vallahi bu saatt oldu yemekte yapmadım ne pişircegımı bılmedıgım gıbı koltuktan totoyu kaldıramıyorum

artık takmıyorum söylenenleri.hani ilk söylediklerinde bir ok saplaıyor ama acısı çabuk geçiyornapım az kaldı zaten sonra diyete gircem nede olsatartıya cıkmıyorumki umursayayım

valla bana ne derlerse desinler sallamıyorum artık
canım insanlar normal doğurunca ortalama 10 günde 10 kilo falan veriyolar
birsürü insandan duydum bunu

yavrum 7 24 kendini yormana ne gerek var
eğer derdin eşyalarsa bi oyuncak kutusu al plastik olanlardan
içini dezenfaktan ile bi güzel sterilize et
sonra yıkadıklarını ütüle o kutuya koy
odanın kokusu çıkınca da oraya koyabilirsin

işte böyle oluncada gelde aklın karışmamsınalmamakta bi çözüm böyle durumda sonuçta hiçbirimiz bu makinelerle büyümedikki

canım aklının karışması gerçekten normal
ama gerçekten biz bebekken falan bu kadar kuru değildi ki hava, bu kadar pis değildi
kaloriferli evler , klimalar çok nadir kullanılıyodu
hava çok kurumadığı içinde büyüdük gittik işte

yavrımmmmmmmmmmmmm ben korunurken hamile kaldım
sen onca ay düzenli al hapları, al hapları ama tam nisan ayında annemler bize gelmişlerdi
en yakın arkadaşım da hamile olduğunu öğrenmişti
sürekli benden bebiş istiyolardı
o hafta gez dolaş derken bir gün almamışım ilacımı
veeeeeeee sonuç oğluşum karnımda

canım benim tuvalet meselem çok sık git gel , arkadaş ol boyutunda artık
yakında yere bi yatak atacam git gelden kurtulmak için
düşün yani

canım senin işin de çok zor, annen gelemiyo bildiğim kadarıyla
eşinin akrabalarının da yakandan düşecekleri yok
Allahım yardım etsin valla

benim önden ilerleyen bi göbüşüm var ki sormayın kızlar
sanki basket topunu bağlamışım karnıma

canım o koca karılara takma sen, boşver
canım benim arkadaşıma 24. haftadan beri doğuracaksın diyolar
bugün 40. haftasını doğurmasına rağmen hala doğmadı

seni varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yolum yolum yolarım bacımmmmmm
dövecem artık yaaa
niye camları siliyosun ki sen

canımcım hayırlı olsun mobilyaların ooo o mobilya kokusunun çıkması için evden bi 15 günlazım biraz sabret ama o odanın kapısını açmaki diğer odalara sinmesinn o zaman daha kötü olur hiç gitmez evden sen camları aç gündüz akşama kadar havalansın hergün
bacım varya gece bi kalkıyom yataktan kociş sürekli yavaaaaaaaaaaaaaş yavaaaaaaaaaaaş diyo
napıyım kalk tuvalete yetiş, aynı zamanda altına bırakma ooooooo zor iş
valla ben 20 haftada bile gecede 2 kez falan kalkıyorum kızlar o wc meselesi yüzünden uykumda kaçıyoo maalesef ilerde ne olur düşünemiyorum bilee
canım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
bendede aynı canım bi sürü iletim var normalde profilde ama bildiri olarak gelmiyor maaleseff
aaa canım çok sevindim kocişinle iyi olmana ohhh bide tatil yapmışın üstüne ne güzel vallaha boşver kv yi falan sen eşinle iyisin ya eşinin dediği gibi kafana yatmıyorsa hiçte görüşme olsun bitsin sen kv nin faturasını kocana kesersen sen evinde huzursuz olursunn ne güzel bak adamcaz da düzelmeye başlamış seni aramalar falan demekki korkuttun adamı allah seni ne yapmasınn kim bilir adamcaz nasıl korktu onu terkedecen diye ayyy arada böle ufak tefek kavgalarda güzel oluyo hee yoksa hayatın tadı olmazz
h baksoyum seninde cuman mübarek olsun kız bi daha oynama çamaşır suyula falan ya yazık bebişe astım edecen çocuğu daha doğmadann yaa sen kocişine kahvaltı hazırlamıyomuşun yine ben sabahın köründe kalkıp onada kahvaltı hazırlıyorum kızımla bende o saatte yiyemiyoruz sonra bide bize hazırlıyorum 2 defa kahvaltı hazırlanıyo bizdee bide ben sabah erken kalkmaktan nefret ederim hede bi hamile olunca canım çıkıyo yataktan kalkana kadarr yav senin bu kv nin evire çevire sacını yolmak istiyom hee nedeense içimden öle geldi nedensee senin kv yi geçtik eltine ne annen baban ne zaman gelir ne kadar kalır gıcık seylerr aaa şaka maka derken yaklaştı haa senin doğum iyice eger sıra bozulmazsa senin oğlan geliyor baştaaa hadi bakalım hayırlısıyla al oğlunu kucağına misler gibi koklaaa

dert etme canım kendine ya çıkar yakında o koku evden sende oğluşunun kıyafetlerini misler gibi yerleştirirsin senin karnın burnunda cam silmek neyine acaba bi yerinizde durun ayol yakında biriniz iş başında doğurursa ben hiç şaşmayacam vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…