artık takmıyorum söylenenleri.moral bozmaca yok
danalık mertebesindeyiz hala, daha ileriye gitmedik gitmeyeceğiz
kim ne derse desin boşveriyoruz tamam mıııııııııııııı
tartıyı bile umursamayalım
sabah akşam elinde yumoşlu kovayla beklersen halin böyle oluyo amatatlım yamiş demişti ya geçmesi için en az 20 gün gerekiyomuş
sen daha 3. günden geçmesini bekliyosun
ne canı çıkıksın anam sende
canım arada oluyo öyle düzenleme yapılıyo sanırsamcanım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
öncelikle bazıları sıcak üflesin diyo bazıları soğuk
bazısı nem göstergesi olsun diyo diğeri olmasın
kafam karma karışık
en iyisi hem sıcak hem de soğuk üfleyenlerden almak sanırsam
4.cocuk falan yok onu unutun bakeemmmm3 tane yettide artiyor bile hele oglumun cinsinden bitane daha oldumu allahhh turkiyeye gelip bakirkoy sinir hastaliklari bolumunde uzun yillar tedavi gormem gerek cocuk bir sey anlatirken bile koltuga 10 kere cikip inen biri tam bir zipiiirrrr allah iyiliginizi versin emi bizde araba aldik buyuk millet esime diyormus anlayalim yani 4.cu yoldami yetmedi hanimlari ariyor yavrum 4.cu geliyor herhalde bak size demiyecem kiymetinizi bilin o kadar ozelsiniz bakemm ama onlara diyorum benim kadro tamam sizde dogurun 3 tane sonra gelin 4.nun konusunu yapin hem ben korunuyorum hic beklemeyin yok size yegen falan heee kizlar hem haksizim hemde kocam ise basladi demismiydim bilmem 10 kez ariyor naber ne yapiyorsun diye zaten 3 yada 4 kez arardi simdi daha fazla ariyor anammmm ne ballliyim ben yaaaaa kizlar benim kv dem herkese karisir tuhaf birsey simdi ben biriyle arkadas olayim falan o hemen basliyor elestirmeye insanlarin yuzune baka baka birde cok utandiriyor beni bakin bir tane anlatayim ust komsunun oglu eve kiz atmis neyse esimlede cocugun annesi babasi ayni yerde calisiyor Sabah balkondayim kvdem yanimda cocuk gunaydin yenge nasilsin dedi iyiyim sen nasilsin dedim kv sakkkkk diye atladi o nasil olsun sabaha kadar uyutmadi bize kuldan utanmiyorsun bari allahtan utan o kizdada hic akil yokmus heee evlenmeden nikahsiz senle yatip kalkiyor yakinda totosuna tekmeyi yiyince anlar akillim dedi ben yerim dibine girdim cocukda utandi sananeee beeee kadin elin yaptiginda yok boyle piskopat birsey ya karsida outran komsu bir abla kadininda adaminda ikinci evlilikleri kadin hergun gezer gece gunduz arkadas cevreside oyle Kadina diyorki sutcu bu adamda seni bosar yine yersin popona tekmeyi seni kim ne etsin ev karisi ol biraz oda yetmedi yeni evli bir bayan var onla arkadas ona diyorki bak bunla gezme 2.ci evlenmis karilik ogrenmemis senide kendi gibi yapacak artik 7 kocali gurbuz olursun valla tescilli catlak benim kvdem aynisinin tipkisi kp nasil bulmuslar birbirlerini ama hic kimse sevmiyor esimin arkadaslari bile kaciyor bunlardan
gıssssllaaaaar nasılsınız bakalım bugün :) hepimizin cuması mübarek olsun hayırlara vesile olsun günahlarımız affolsun gönlümüzden geçen muradımız kabul olsun inşallah :) AMİİİİN ... aaay ay dün yattım akşama kadar hiç kafam kalkmadı halbuki bisürü işim var .en çokta ne zor geliyor biliyor musunuz sabah kocişi gönderdikten sonra kahvaltı hazırlamak :) ne tembelim dimi ? ama ne yapayım ya artık zor geliyor önceden birgüzel özene bözene hazırlardım yerdim çoks everim kahvaltı sefasını tekte olsam hazırlarım kendime.ama bu ara artık kafam kalkmıyor göbüşüm kalkmıyor bide gece uykumu tam alamıyorum yorgunluk çöküyor üstüme artık.az önce kv aradı nasılsın nasıl gidiyor diye :) bana suyun nişanın filan gelirse korkma korkuyor musun evde teksin tedirginmisin diye soruyo bende dedim benim herşeyden haberim var bilinçliyim ben internetten herşeyi öğreniyorum dedim :) işte yengene söylüyordum wc ye gşrince dikkat et son zamanlarda bunalr olur diyordum ama sana demedim bunalrı bi diyeyim diye aradım nasılsın dedi.bende iyiyim çok yiyim şükür ağrım sızım yok rahatım yatıyorum kalkıyorum evin işiyle uğraşıyorum dedim ohhhh mis :) eltim aldı sonra telefonu yeni çiçeği burnunda hamişya kendileri :) hala sindirememiş içine 10 yıl sonra gelen bebiş haberini şaşkın :) baya konuştuk .dedim yarın annem babam geliyor aaaa daha erken değil mi diyo dedim ben en son onları ramazan bayramında gördüm özledim dedim annem yanımda olsun istiyorum dedim.o bana bakar dedim .diyo yani şey demek istiyorum hani doğumdan sonra da lazım sana kalabilecek mi o kadar dedi bende kalır kalır dedim :) annemle bi hafta filan yalnız kalmak istiyorum sonrada kv gelir ondan sonra da zaten bişey kalmıyor toprak gelecek hayırlısıyla dedim :) iyi demişmiyim kızlaaaaaaarya şu wc bekçiliği ne zaman bitecek allahım .gidiyorum bikaç damla offff. bide odanın kapısını acarken yazık kocişte uyanıyo adam sabah işe gidicek rahatsız oluyo yahu .çamaşır atayım bari ben kalkayımda makinaya .
ooooo yavrum daha ilerki haftalarda o göbüşün çok fena olucak füze gibi :) ben bi resim çektim 34. haftamda yada 32 miydi neyse yukarıdan göbeğimin üstünden halıya doğru ayaklarımın ucu görünüyo çok komik ama şimdş 36. haftamdayım ayaklarım hiç görünmüyor yukardan bakınca çok komik oluyo valla kociş çok güldü resme hatta pc de masa üstü resmi yapmış şaşkın :) göbek büyüyünce daha zor kalkıyorsun hatta bi taraftan bi tarafa dönmek çoook zor oluyo ki benim göbüşüm fazla büyük değildi 8. ay bitene kadar herkes aaaa küçücük göbeğin diyordu .ama şimdü füze füze :)
tatlım daha önce yazdımmı bilmiyorum hatırlamıyorum ama hayırlı uğurlu olsun inşallah evladınla kocanla sevdiklerinle uzuuuunca bir ömür yaşarsınız .odanızda hayırlı olsun yavrunada size de .çok sevindim gönlünüzce olmasına.koku çıukar üzülme önemli olan istediğin gibi olmasıydı .havalandır daha çok zamanın var Allahın izniyle :)
altıma bırakmam sanırımda yuvarlanmasam ıyıdır kızçem
artık takmıyorum söylenenleri.hani ilk söylediklerinde bir ok saplaıyor ama acısı çabuk geçiyor napım az kaldı zaten sonra diyete gircem nede olsa tartıya cıkmıyorumki umursayayım
sabah akşam elinde yumoşlu kovayla beklersen halin böyle oluyo amabiliyorum anca 2 aya yakın kokusu gıdıyormus hatta tam olarak.ama benim içinde 2 hafta kadar yeterli şu anlamda yoksa ben hastaneydeken millet yerleştırcek cocumun kıyafetlerını
canım arada oluyo öyle düzenleme yapılıyo sanırsam
işte böyle oluncada gelde aklın karışmamsın almamakta bi çözüm böyle durumda sonuçta hiçbirimiz bu makinelerle büyümedikki
ben bilmem korunuyosun ama eltimin deyişiyle kazayla hamile falan kalırsın dikkat et birde kayganalar hepmi böyle olur boş boğazlar ne olacak benim kayganada öyle yalnız ınsanın yüzüne konuşmaz arkasından konuşur
:26::26::26:çi,ş demeyin bana deli oluyorum ya .
geldiği gibi baskı yapıyor bide iğne gibi batıyor
iyi demişin baksoyum bastan konuskı bılsınler bıseylerı
off ben napcam doğum yapınca hıc bılmıyorumm
tahmin edebiliyorumbenimde öyle resimlerim var
ama baksoyum benim göbüşüm zaten çok büyük
mesela ilk görenler hep ikizmi diye soruyorlar yada daha 2 ay var dediğimdegözleri yuvalarından fırlıyo boyuzden hergecen gun cok zor oluyor benim için
sağolasın kızçemmm darısı olmayanlarada nasip eylesin rabbım..çok şükür herşey gönlümüzce oldu birtek sıpanın gelmesi kaldı sağlıklı bişekılde
daha zamanım var ama benim kendime guvenım yok canbonum.göbeğim çok aşağıya indi herkes bu ayı çıkarmassın dıyor bana (koca karılar tabi )tabi erken gelmesin gününde gelsın ama olurda oyle olursa yıkanmış hıcbır gıysısı olmadığı gıbı kendıme bır adet bısey almadım daha hastane için:2::2:
şu kokularda çıksa yıkayıp ütüleyip yerleştırseydım bı ohh cekecektım
kızçelerim dolabımız geldi ama ben aptalca bir şey yaptım kalktım yine camlarımı sıldım:26tursana işte biraz yerine yok şimdide doğal olarak kasıklarım agrıyo ama evim misler giibi kokayiii
vallahi bu saatt oldu yemekte yapmadım ne pişircegımı bılmedıgım gıbı koltuktan totoyu kaldıramıyorum
canımcım hayırlı olsun mobilyaların ooo o mobilya kokusunun çıkması için evden bi 15 günlazım biraz sabret ama o odanın kapısını açmaki diğer odalara sinmesinn o zaman daha kötü olur hiç gitmez evden sen camları aç gündüz akşama kadar havalansın hergüncanım benim odada gece gündüz cam açık ama yok yok ve hergün yumoşla siliyorum ama yinede cila kokusu var gerçi daha 3.gün olacak bakalım çabuk geçer inş
ama gerçekten çok ağır bi koku ve odanın kapısını açık bıraksam olduğu gibi içeriye yayılıyor anında
valla ben 20 haftada bile gecede 2 kez falan kalkıyorum kızlar o wc meselesi yüzünden uykumda kaçıyoo maalesef ilerde ne olur düşünemiyorum bileebacım varya gece bi kalkıyom yataktan kociş sürekli yavaaaaaaaaaaaaaş yavaaaaaaaaaaaş diyo
napıyım kalk tuvalete yetiş, aynı zamanda altına bırakma ooooooo zor iş
bendede aynı canım bi sürü iletim var normalde profilde ama bildiri olarak gelmiyor maaleseffcanım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
aaa canım çok sevindim kocişinle iyi olmana ohhh bide tatil yapmışın üstüne ne güzel vallaha boşver kv yi falan sen eşinle iyisin ya eşinin dediği gibi kafana yatmıyorsa hiçte görüşme olsun bitsin sen kv nin faturasını kocana kesersen sen evinde huzursuz olursunn ne güzel bak adamcaz da düzelmeye başlamış seni aramalar falan demekki korkuttun adamı allah seni ne yapmasınn kim bilir adamcaz nasıl korktu onu terkedecen diye ayyy arada böle ufak tefek kavgalarda güzel oluyo hee yoksa hayatın tadı olmazz4.cocuk falan yok onu unutun bakeemmmm3 tane yettide artiyor bile hele oglumun cinsinden bitane daha oldumu allahhh turkiyeye gelip bakirkoy sinir hastaliklari bolumunde uzun yillar tedavi gormem gerek cocuk bir sey anlatirken bile koltuga 10 kere cikip inen biri tam bir zipiiirrrr allah iyiliginizi versin emi bizde araba aldik buyuk millet esime diyormus anlayalim yani 4.cu yoldami yetmedi hanimlari ariyor yavrum 4.cu geliyor herhalde bak size demiyecem kiymetinizi bilin o kadar ozelsiniz bakemm ama onlara diyorum benim kadro tamam sizde dogurun 3 tane sonra gelin 4.nun konusunu yapin hem ben korunuyorum hic beklemeyin yok size yegen falan heee kizlar hem haksizim hemde kocam ise basladi demismiydim bilmem 10 kez ariyor naber ne yapiyorsun diye zaten 3 yada 4 kez arardi simdi daha fazla ariyor anammmm ne ballliyim ben yaaaaa kizlar benim kv dem herkese karisir tuhaf birsey simdi ben biriyle arkadas olayim falan o hemen basliyor elestirmeye insanlarin yuzune baka baka birde cok utandiriyor beni bakin bir tane anlatayim ust komsunun oglu eve kiz atmis neyse esimlede cocugun annesi babasi ayni yerde calisiyor Sabah balkondayim kvdem yanimda cocuk gunaydin yenge nasilsin dedi iyiyim sen nasilsin dedim kv sakkkkk diye atladi o nasil olsun sabaha kadar uyutmadi bize kuldan utanmiyorsun bari allahtan utan o kizdada hic akil yokmus heee evlenmeden nikahsiz senle yatip kalkiyor yakinda totosuna tekmeyi yiyince anlar akillim dedi ben yerim dibine girdim cocukda utandi sananeee beeee kadin elin yaptiginda yok boyle piskopat birsey ya karsida outran komsu bir abla kadininda adaminda ikinci evlilikleri kadin hergun gezer gece gunduz arkadas cevreside oyle Kadina diyorki sutcu bu adamda seni bosar yine yersin popona tekmeyi seni kim ne etsin ev karisi ol biraz oda yetmedi yeni evli bir bayan var onla arkadas ona diyorki bak bunla gezme 2.ci evlenmis karilik ogrenmemis senide kendi gibi yapacak artik 7 kocali gurbuz olursun valla tescilli catlak benim kvdem aynisinin tipkisi kp nasil bulmuslar birbirlerini ama hic kimse sevmiyor esimin arkadaslari bile kaciyor bunlardan
h baksoyum seninde cuman mübarek olsun kız bi daha oynama çamaşır suyula falan ya yazık bebişe astım edecen çocuğu daha doğmadann yaa sen kocişine kahvaltı hazırlamıyomuşun yine ben sabahın köründe kalkıp onada kahvaltı hazırlıyorum kızımla bende o saatte yiyemiyoruz sonra bide bize hazırlıyorum 2 defa kahvaltı hazırlanıyo bizdee bide ben sabah erken kalkmaktan nefret ederim hede bi hamile olunca canım çıkıyo yataktan kalkana kadarr yav senin bu kv nin evire çevire sacını yolmak istiyom hee nedeense içimden öle geldi nedensee senin kv yi geçtik eltine ne annen baban ne zaman gelir ne kadar kalır gıcık seylerr aaa şaka maka derken yaklaştı haa senin doğum iyice eger sıra bozulmazsa senin oğlan geliyor baştaaa hadi bakalım hayırlısıyla al oğlunu kucağına misler gibi koklaaagıssssllaaaaar nasılsınız bakalım bugün :) hepimizin cuması mübarek olsun hayırlara vesile olsun günahlarımız affolsun gönlümüzden geçen muradımız kabul olsun inşallah :) AMİİİİN ... aaay ay dün yattım akşama kadar hiç kafam kalkmadı halbuki bisürü işim var .en çokta ne zor geliyor biliyor musunuz sabah kocişi gönderdikten sonra kahvaltı hazırlamak :) ne tembelim dimi ? ama ne yapayım ya artık zor geliyor önceden birgüzel özene bözene hazırlardım yerdim çoks everim kahvaltı sefasını tekte olsam hazırlarım kendime.ama bu ara artık kafam kalkmıyor göbüşüm kalkmıyor bide gece uykumu tam alamıyorum yorgunluk çöküyor üstüme artık.az önce kv aradı nasılsın nasıl gidiyor diye :) bana suyun nişanın filan gelirse korkma korkuyor musun evde teksin tedirginmisin diye soruyo bende dedim benim herşeyden haberim var bilinçliyim ben internetten herşeyi öğreniyorum dedim :) işte yengene söylüyordum wc ye gşrince dikkat et son zamanlarda bunalr olur diyordum ama sana demedim bunalrı bi diyeyim diye aradım nasılsın dedi.bende iyiyim çok yiyim şükür ağrım sızım yok rahatım yatıyorum kalkıyorum evin işiyle uğraşıyorum dedim ohhhh mis :) eltim aldı sonra telefonu yeni çiçeği burnunda hamişya kendileri :) hala sindirememiş içine 10 yıl sonra gelen bebiş haberini şaşkın :) baya konuştuk .dedim yarın annem babam geliyor aaaa daha erken değil mi diyo dedim ben en son onları ramazan bayramında gördüm özledim dedim annem yanımda olsun istiyorum dedim.o bana bakar dedim .diyo yani şey demek istiyorum hani doğumdan sonra da lazım sana kalabilecek mi o kadar dedi bende kalır kalır dedim :) annemle bi hafta filan yalnız kalmak istiyorum sonrada kv gelir ondan sonra da zaten bişey kalmıyor toprak gelecek hayırlısıyla dedim :) iyi demişmiyim kızlaaaaaaarya şu wc bekçiliği ne zaman bitecek allahım .gidiyorum bikaç damla offff. bide odanın kapısını acarken yazık kocişte uyanıyo adam sabah işe gidicek rahatsız oluyo yahu .çamaşır atayım bari ben kalkayımda makinaya .
sabah akşam elinde yumoşlu kovayla beklersen halin böyle oluyo amabiliyorum anca 2 aya yakın kokusu gıdıyormus hatta tam olarak.ama benim içinde 2 hafta kadar yeterli şu anlamda yoksa ben hastaneydeken millet yerleştırcek cocumun kıyafetlerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?