günaydınnn teyzoşlarımın analarııııı
biz çikolatlı sütümüzü içtik şimdi babanın uyanmasını bekliyoruz kavaltı için tabi kalkarsa
belkim o uyanana kadar 1 tanede muz yiyebilirzz
saat 1-2 gibi alışverişe çıkıcaz benim hastane için gerekli olanları almaya..inşallah bulurum bu sefer pijama
öpüyorum sizleriii mutlu pazarlar
hiç düzenine bakma sen. ben doğurdum ama düznli sancı görmedim. hatta bi sabah önce yarım saatte geldi sonra 25-20 15 sırayla bu dk larda geldi aha dedim dk düşüyo geliyo hatta burayada yazdım dr arasammı felan diye.. neyse tam aricam sancı geçti 2 saat sonra geldi... ondan sonraki de 1 saat sonra... bazen dediğin gibi 3-4 saat yoktu... doğumdan bi önceki gün kardeşmde bizdeydi. akşam bişey yoktu. saat 10 da bi geldi. dk tutalım dedik. kardeşim hatta aldı kağıdı kalemi not ediyobi sonraki 11 de geldi. o arada eşimle kardeşim suratıma bakıyolar ne bakıyonuz dedim, sancı yokmu dediler yooo dedim eneeee diyolar kağıdı kalemi bıraktı kenara sonra 11de geldi 11,20 de geldi işte. 12 de yattık. gece saat başı sancıyla uyandım. sabaha drumu ariycam kontrole daha 1 hafta var diyorum sabah eşimin alarmını kapatırken tarihi gördüm tesadüf. meğer kontrolum o günmüş neyse aramadım ve hiç sancı olmadı gidene kadar. 11de randevu vrdı. hiç gelmedi o saate kdar. ama hissettim ben doğumu hemen banyoya girdim hastanede nst ye girdim önce. yine sancı yok zaten olsa da benim nst ler yakalayamıyodu ya.. bu sefer yakaladı ama hafif olanı.. dr gösterdik. diyoki bundan bi tık daha şiddetlisinde hemen gel, dedim zaten bu ne ki inanmadı sonra muayeneye sıra geldi. parmağını sokmasıyla çıkarması bir oldu hadi doğuma dedi.. sonrada kendi kendine diyoki kız doğru söylüyomuş yaaw
yaniii düzene değil şiddete bak... bide yalancı mı ona bak.. sancı anında hareket edebilirsen yalancıdır. edemezsen gerçektir...
siyah giyme beyaz giyme ne giyem baco ben
ahh canım senin yalancı sancılar erken başlamış bunlar bence doğum sancısı değil daha çünkü benim doktorum bana doğum sançısı gelirse gitmez devam eder demişti ama bilemiycem bence sen bi doktora görünn kız bu yüz değişikliği bendede olmuştu doğumdan 4 5 gün önce yüzüm değişmişti sankim herkes sölemişti bana bence senin bu ağrılar çok yorgunluktanda olabilri kızcemm dikkat et kendine kız hele bi bekleyin daha hbaksoyla esha doğurmadı senle zırsızdelim tutturdunuz doğuracaz diyeekızçelerimmm...
çok yorgunum gelemıyorumm
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutulduama sonun da bugun bitti çok şükür
ikincisi gün geçtikçe belim alarm vermeye başlıyor artık..
eski ağrılı günlerim de neymiş bu ağrılar yanında halt etmiş valla.
rabbim kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş bu durum:26:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen
şu sıpa çıktığı gibi ilk işim tedaviye dönmek olucak
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırımsonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyo ama saniyelik bi olay
yalancı sancımıdır yoksa yola çıkış için hazırlıkmıdır bilinmez
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuzbizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm
evet canım ya bunu bende duydum bazı yabancı ülkeler de ultrasona pek sokmuyorlarmış doktorlar en fazla 3 müş onlarda ultrason hakkı onlar çünkü zararlı buluyorlarmış ultrasonu ee nasıl muayene ediyorlarkii hamileleri anlayamadım vallaha ama senin arkadaşta kendisi yapmış erkek doğacak diyee böle tahminle bebek beklemek olurmu ayol daha neler duycazz kimbilir ya sorma o parmak arası terlik meselesinii bende benim kıza almıştım bu yaz tutmuş balkondan aşağı atmış baktım terlik yokk dedim ki kız nerde terlikler dediki kızım anne ben onları aşağı attım ama benim ayağımı acıttııı o da bende attım onu ceza verdim ona verdiğim o kadar paraya acıdım ya çokta güzel bi terliktiilale yavrum bizim burda bebek eger saglikliysa 1 kez ultrosona girersin ozel bile olsa doktorlar izin vermiyoreger bebekde birsey varsa tekrar girebilirsin bebek cinsiyeti icin gircem desen adami vururlar heee arkadas ne etti ne yapti iki kez girdi bebis gostermedi cinsiyetini biri demiski erkek olabilir bununda bir kizi vardi banada dediki senin 3 tane var bak bakim ne olabilir karnimin seklinden ben ne bileyim anacim erkiikkkk deyiverdim sonra baskalarida aynisi dedi buda duada etmis zaten oglan olsun diye gozu kapali oglan olcak dedi kendini oglana yonlendirdi beyninide buna inandirdi aldi oglan kiyafetleri sonuc allahim bir icim su kizcemiz olduuu varmi yeryuzunde ondan datlusu acaba cokkkk tatli cokkk kurban olurum ona ben bugun parmak arasi terlik istedi benim kucuk cadi anne bunun adi ne dedi bende turkce parmak arasi terlik dedim neyse begenmedi terligi evde 2 -3 tur atti ben parmak arasi terlik istemiyorum cunku gercekden parmaklarimin arasini acitiyor dedi ben gormeden abisinin odasindan makas alip kesmis parmaklarin arasina giren yeri bak mumyy sincik duz oldu dahada acitmiyor ama ayagimda durmuyor dedi al dik bunu dik cabuk okeymi diyor saskinnnn
sanada mutlu pazarlarr canımcım ben bu pazar evdeyim maalesef kocişin yetiştirmesi gereken evraklar varmış salonda işlerle uğraşıyo o yüzden bi yere gidemedik maaleseffgünaydınnn teyzoşlarımın analarııııı
biz çikolatlı sütümüzü içtik şimdi babanın uyanmasını bekliyoruz kavaltı için tabi kalkarsa
belkim o uyanana kadar 1 tanede muz yiyebilirzz
saat 1-2 gibi alışverişe çıkıcaz benim hastane için gerekli olanları almaya..inşallah bulurum bu sefer pijama
öpüyorum sizleriii mutlu pazarlar
aaa ne oldu kızcem hastamısın halennarkidişler biz geldik
nefes almak bile ölüm geliyo yavv , noldu bana böyle
hımm anladım canım kolay gelsin sana o zaman zaten senin 1 saat iş yapıyorsan yarım saat dinlenmem lazım öncelikli olan bebişinin sağlığıııYaa iki arkadas var izine geldiler..donecekler..son bi kez ben de goruselim istedim..gerisinide doguma kadar cagiramam artik diye,agirlasmadan savayim dedim..zaten cok sukur ben cok iyi hissediyorum kendimi hic hamile gibi degilim tek derdim cok ayakta kalinca belim agriyor o kadar..ikramlari da bolustuk ben iki cesit yapacam zatenmutfaga basladim..belim dinlensin die oturdum azcik..
Zirsiz arkadasim dr a mi gitsen acaba ya..oksurugune bi care bulur belki:26:
kızcem sen izne ayrılmak istemiyon ama doktorun dinlen demiş ama sende sonra bebişinle vakit geçirmek istiyon haklısın bence sen yarın doktoruna tekrar danış bakalım ne diycek ayrıl izne derse ayrılırsın ne yapıcan başa gelen çekilir erken gelmesinde bebişşş
bacım hiç doğum iznine çıkasım yok
bi 3 hafta daha çalışsam nisanın başına kadar çalışmam gerekmeyecek
o zaman da bebeğimle daha çok vakit geçirebilecem
ama doktor kesinlikle çalışmamalısın diyo
evde yatıp dinlenmezsen en fazla 10 gün dedi, korkuttu açıkcası
yarın da tekrar gidecem doktora 100 mglık şeker yüklemesi yapılacak bu sefer
tam kan ve idrar analizi de yapılacak, off offf çok hastayım zaten
nasıl hareket edeceksem
kızçem merdiven inmeyle ilgili bi sorunum yok ki
yokuşları da çok rahat iniyorum
ama geri çıkma konusunda kesinlikle beceriksizim
ne merdivenleri ne de yokuşu çıkabiliyorum
bacım kiminin ultrasonunu, kiminin ilgisini, kiminin hitap şeklini beğenmedim işte napıyım
off ya biz o astımdan dolayı ne çekiyoruz kızımla resmen boğuluyor çocuk anlayabiliyorum senii canım üstelik sen birde hamilesin hamilelikte öksürmek çok zararlı o yüzden demişti sana KBB ye git diye doktor git bence bakalım ne diycek doktor bebişe geçmesin hastalııkkiki canlı halinde hasta olmak da iyice çekilmezmiş yavv
kocişim yazık elinden bişey de gelmiyo
ne getirse etkisi yok, kadın doğumcu yarın kbb ye de gitmemi söyledi
bebeğe geçmemeliymiş
burda kömür çıkartılıyor ve evlerde hep kömür yakılıyor
o nedenle astımım azdı, toza kömüre ve nicelerine alerjim var
astımım da alerjik astım olduğundan fena tıkandım
okulda tebeşir tozu da etkiliyo, sırf bu yüzden bile çalışma diyo doktor
ne yapacağımı şaşırdım valla kızlar
izine ayrılsam doğum sonrası bebişimi 2 aylık kaynanama bırakıp çalışmam gerek
ayrılmasam çalışabilecek gibi görmüyo doktor
sizce napıyım?
sakın doğurmasın kimse herke sırasını beklesinnn anam bi tutturdular doğuracaz diyee hopp sıranızı bekleyin önce hbaksoy esha sonra sizzhayalotum yaaa beni korkutma nolur
erken doğurma, erken doğurmayım, bu topikte ki kimse erken doğurmasın
gıssssllaaaaarr ben gelmişem ahanda burdayım :) nasılsınız bakalım.okudum geçmişide gördümkiiii acele edipteeee benden önce fırtlatmaya azmedenler varimiş destuuuuurrr geri durun heleeee.önce eshacan sonra ben okadar.
kızcelerr biz geldik kahvaltımızı ettik bulaşıkları attık makinaya ortalığıda toparladık birer fincanda çıkolatalı süt alıp geldik kızımla malum benim kızz bu evin çikolata canavarıı 5 metreden alıyo çikolata kokusunuu
ahh canım senin yalancı sancılar erken başlamış bunlar bence doğum sancısı değil daha çünkü benim doktorum bana doğum sançısı gelirse gitmez devam eder demişti ama bilemiycem bence sen bi doktora görünn kız bu yüz değişikliği bendede olmuştu doğumdan 4 5 gün önce yüzüm değişmişti sankim herkes sölemişti bana bence senin bu ağrılar çok yorgunluktanda olabilri kızcemm dikkat et kendine kız hele bi bekleyin daha hbaksoyla esha doğurmadı senle zırsızdelim tutturdunuz doğuracaz diyee
evet canım ya bunu bende duydum bazı yabancı ülkeler de ultrasona pek sokmuyorlarmış doktorlar en fazla 3 müş onlarda ultrason hakkı onlar çünkü zararlı buluyorlarmış ultrasonu ee nasıl muayene ediyorlarkii hamileleri anlayamadım vallaha ama senin arkadaşta kendisi yapmış erkek doğacak diyee böle tahminle bebek beklemek olurmu ayol daha neler duycazz kimbilir ya sorma o parmak arası terlik meselesinii bende benim kıza almıştım bu yaz tutmuş balkondan aşağı atmış baktım terlik yokk dedim ki kız nerde terlikler dediki kızım anne ben onları aşağı attım ama benim ayağımı acıttııı o da bende attım onu ceza verdim ona verdiğim o kadar paraya acıdım ya çokta güzel bi terliktii
sanada mutlu pazarlarr canımcım ben bu pazar evdeyim maalesef kocişin yetiştirmesi gereken evraklar varmış salonda işlerle uğraşıyo o yüzden bi yere gidemedik maaleseff
aaa ne oldu kızcem hastamısın halenn
hımm anladım canım kolay gelsin sana o zaman zaten senin 1 saat iş yapıyorsan yarım saat dinlenmem lazım öncelikli olan bebişinin sağlığııı
kızcem sen izne ayrılmak istemiyon ama doktorun dinlen demiş ama sende sonra bebişinle vakit geçirmek istiyon haklısın bence sen yarın doktoruna tekrar danış bakalım ne diycek ayrıl izne derse ayrılırsın ne yapıcan başa gelen çekilir erken gelmesinde bebişşş
off ya biz o astımdan dolayı ne çekiyoruz kızımla resmen boğuluyor çocuk anlayabiliyorum senii canım üstelik sen birde hamilesin hamilelikte öksürmek çok zararlı o yüzden demişti sana KBB ye git diye doktor git bence bakalım ne diycek doktor bebişe geçmesin hastalııkk
sakın doğurmasın kimse herke sırasını beklesinnn anam bi tutturdular doğuracaz diyee hopp sıranızı bekleyin önce hbaksoy esha sonra sizz
gıssssllaaaaarr ben gelmişem ahanda burdayım :) nasılsınız bakalım.okudum geçmişide gördümkiiii acele edipteeee benden önce fırtlatmaya azmedenler varimiş destuuuuurrr geri durun heleeee.önce eshacan sonra ben okadar.
yamısım oan hareket edemıyorum ama sonrasında ediyorum doğal olarak..senin dediğini ayırt edemiyorumki tam olarak.sancıdan sonra eski halime dönmem zaman alıyo bazen bazende vuruyo geçiyo..sanırım ben bunu cumartesi günü anlıyabileceğim yapcak bişey yok..benim sancılarımda senin anlattığın şekilde ama yalancıda olabilir bilemiyorum:26:bakayım beni parmaklayacakmı cumartesi günühiç düzenine bakma sen. ben doğurdum ama düznli sancı görmedim. hatta bi sabah önce yarım saatte geldi sonra 25-20 15 sırayla bu dk larda geldi aha dedim dk düşüyo geliyo hatta burayada yazdım dr arasammı felan diye.. neyse tam aricam sancı geçti 2 saat sonra geldi... ondan sonraki de 1 saat sonra... bazen dediğin gibi 3-4 saat yoktu... doğumdan bi önceki gün kardeşmde bizdeydi. akşam bişey yoktu. saat 10 da bi geldi. dk tutalım dedik. kardeşim hatta aldı kağıdı kalemi not ediyobi sonraki 11 de geldi. o arada eşimle kardeşim suratıma bakıyolar ne bakıyonuz dedim, sancı yokmu dediler yooo dedim eneeee diyolar kağıdı kalemi bıraktı kenara sonra 11de geldi 11,20 de geldi işte. 12 de yattık. gece saat başı sancıyla uyandım. sabaha drumu ariycam kontrole daha 1 hafta var diyorum sabah eşimin alarmını kapatırken tarihi gördüm tesadüf. meğer kontrolum o günmüş neyse aramadım ve hiç sancı olmadı gidene kadar. 11de randevu vrdı. hiç gelmedi o saate kdar. ama hissettim ben doğumu hemen banyoya girdim hastanede nst ye girdim önce. yine sancı yok zaten olsa da benim nst ler yakalayamıyodu ya.. bu sefer yakaladı ama hafif olanı.. dr gösterdik. diyoki bundan bi tık daha şiddetlisinde hemen gel, dedim zaten bu ne ki inanmadı sonra muayeneye sıra geldi. parmağını sokmasıyla çıkarması bir oldu hadi doğuma dedi.. sonrada kendi kendine diyoki kız doğru söylüyomuş yaaw
yaniii düzene değil şiddete bak... bide yalancı mı ona bak.. sancı anında hareket edebilirsen yalancıdır. edemezsen gerçektir...
siyah giyme beyaz giyme ne giyem baco ben
sen istanbulun neresindeydn?? kadr has varya orda bi mağaza da var lohusa pijamaları çeşit çeşit. girmişken de tacini terliğini felan alabilirsin. ben alırken tac terlik yoktu da ayrı aradım. şimdi gelmiş...
günaydın tatlım ooo hadi size iyi gezmeler olsun
bizde kahvaltı için oğluşun uykuya dalmaını bekliyoz
hee yalancımıymış ....:26::44: ama sn çok yordun kendini belki o tetiklemiştir.
günaydın kızlarr biz geldik ama kahvaltı yapcaz şimdi benim kız menüsünü saydı bilem şimdi diyorki anne benim tabağıma yumurta peynir birde domates koy yanındada meyve suyu sıkk ben acıktımm yoksa büyüyemem kardeşimde bana abla demez neyse kızceler biz kahvaltımızı edelim geliyozz bu arada tam göremedim birinin sançısı varmış kız beni bekleyin ben gelmeden doğurmayın ok geliyorum şimdii
Offff o bel agrisindan bende cok cektim ve cekiyorum halen:85:zordur bilirim..o ne ya..doguma yakin surat degismesini de ilk kez duydum yeminlemaann erken dogmasin yaa
cok gecmis olsun..dinlen bari bol bol
Oyyyy yesin de abla olsun annesiii afiyet olsun:109:
Ben de verdim oglanlari babalarina al gotur babaanneleri hasret gidersin dedim..offf hep baskalarini dusunmekten kaybediyorum ben zatenaksama kadar gelmezler.:124::124:.benim de sali gunu 12 kisilik bir misafir ordum var..bugun mutfagi temizliyiim diyorum..yarin da ikramlarla ugrascam..bugun hava kapali icim de kapandi sanki..enerjimi aliyor ya benim kapali havalar ben kaçero
canım yarın soruyım rahim kalınlığım ne kadar olmuş diye
indim zaten çıkarmıyım hiç bacım
oğluşun muhtemelen korkar canım o kadar sesten
bu rahim kalınlığı nerde yazıyor yabana bişey demedi hiç
kız dua ediyorum size ya şaka maka doğmasın bebişler erkenden birde bu kadar sıkıntının üstüne erken doğum çilesi çekmeyi sorma kuzum benim kızda var işte astım neler çekiyoruz inşallah senin oğlanda olmazzvalla kafam karman çorman canım yaaa
ne yapsam bilemedim
astım çocuğuma geçecek diye korkuyorum bende
yarın bakalım doktor ne diyecek
yeniden şeker yüklemesi yaptırmakta korkutuyo beni üstelik
off offf çekilecek ne çilem varmış yaaa
öyle sıra bekleyin demekle olmuyo bacım dua et bol bol bize doğurmasınlar erkenden diye
allah allah ben hep kullanıyorum toz sabun ama bi sıkıntı olmuyo acab sen çokmu koyuıyon kızcem makinayaa sıvı deterjan alırsan dalin veya omo baby al benbu ikisini kullanıyorum kızıma hangisi denk gelirse ikisindende memnunummkızlar yaa bu granür sabun çok canımı sıktı
kaç oldu yıkayıp durulaattığım ama çıkmıyo eşyalardan sabun artığı kalıyo mutlaka
siz nasıl yaptınız?
acaba sıvı deterjan mı kullansam?
hangi marka kullansam sıvı deterjanda
kız ne bu doğuracaz diye tutturdunuz anam zırsızdeli bir sen iki tutun bacım bebişleri biraz daha doğmasınlar sakınnaferın küçük hanımaaayok kızçem doğurmuyoruz daha
yavrum hiç kıyamam sana yaaa
dikkat et aman diyim kendine
bende bebişimin yıkama ütüleme aşamasına geçtim ama hastalıktan kafayı kaldıramıyorum ki yapayım
yavrımmmmmmmmmmm benim yüzüm değişse bile kimse anlamaz burda
kocişim şaşkın zati, eee okuldakiler de hep bekar nerden anlasınlar lohusa değişikliğini
ayy o ani kasılmalar beni de yoruyo
aniden bi giriyo bana adım atamıyom
atcak olsam bıçakla bi yerlerimi kesiyolar sanki
bir de son günlerde acayip sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum ya 1 damla ya 2 damla
kız bizde mi erken doğurcaz yoksam
offf offf beklesinler yaaa
daha bugün 34+0 olduk biz
bebişim de 1-2 hafta önden olsa ciğerleri gelişmiş midir acaba
he dogrudur ozaman :26:ben hiç girmedimki dahacanım pike falan vardı da örtürmediler ki
neymiş nst aletinin üstüne bişey gelirse sancı varmış gibi gösteriyomuş
hatalı ölçüm oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?