Offff o bel agrisindan bende cok cektim ve cekiyorum halen:85:zordur bilirim..o ne ya..doguma yakin surat degismesini de ilk kez duydum yeminlekızçelerimmm...
çok yorgunum gelemıyorumm
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutulduama sonun da bugun bitti çok şükür
ikincisi gün geçtikçe belim alarm vermeye başlıyor artık..
eski ağrılı günlerim de neymiş bu ağrılar yanında halt etmiş valla.
rabbim kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş bu durum:26:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen
şu sıpa çıktığı gibi ilk işim tedaviye dönmek olucak
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırımsonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyo ama saniyelik bi olay
yalancı sancımıdır yoksa yola çıkış için hazırlıkmıdır bilinmez
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuzbizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm
cok gecmis olsun..dinlen bari bol bolkızçelerim ne yazdıklarınızı okuyamadım
yarın bi ara okurum inşallah
fena grip olduk ana oğul
öksürüğümüz yetmiyomuş gibi kalkınca gördük ki burun akıntısı, göğüs tıkanıklığı, aşırı öksürük, baş ağrısı ve halsizlik
:bu soğukta dün nst de karnım açık 1 saat soğukta yattım maalesef
ondan iyice hortladı sanırım hastalığım
hastanede yatan hiç hasta olmayınca hasta odasında falan kalorifer yanmamış bildiğin buzzzzzzzz
bende 1 saat nst de karnı açıktım yaaa, bugün farkettim düyanın kaç bucak olduğunu
kafam kalkmıyo yaticim yeniden
size bi haberim varda onu yazayım dedim
eshamızın sancıları başlamış, pazartesi hastaneye yatışı olacakmış
sırada ki topik bebişimiz eshanın olacak kısmetse
Oyyyy yesin de abla olsun annesiii afiyet olsun:109:günaydın kızlarr biz geldik ama kahvaltı yapcaz şimdi benim kız menüsünü saydı bilem şimdi diyorki anne benim tabağıma yumurta peynir birde domates koy yanındada meyve suyu sıkk ben acıktımm yoksa büyüyemem kardeşimde bana abla demez neyse kızceler biz kahvaltımızı edelim geliyozz bu arada tam göremedim birinin sançısı varmış kız beni bekleyin ben gelmeden doğurmayın ok geliyorum şimdii
Offff o bel agrisindan bende cok cektim ve cekiyorum halen:85:zordur bilirim..o ne ya..doguma yakin surat degismesini de ilk kez duydum yeminlemaann erken dogmasin yaa
cok gecmis olsun..dinlen bari bol bol
Oyyyy yesin de abla olsun annesiii afiyet olsun:109:
Ben de verdim oglanlari babalarina al gotur babaanneleri hasret gidersin dedim..offf hep baskalarini dusunmekten kaybediyorum ben zatenaksama kadar gelmezler.:124::124:.benim de sali gunu 12 kisilik bir misafir ordum var..bugun mutfagi temizliyiim diyorum..yarin da ikramlarla ugrascam..bugun hava kapali icim de kapandi sanki..enerjimi aliyor ya benim kapali havalar ben kaçero
sagol tatlim o senin inceligin sen benden kat kat iyi anne olursun ahanda buraya yaziyorum benim kendimde begendigim tek huyum tokat bile atmam cocuklarima annem bizi cok doverdi kime kizsa hirsini bizi doverek atardi ondan midir nedir tek tokat atmam cocuklarima sorunlarini konusarak cozum bulurum kizlarrrrrrr gulmeyin ama kizarim kucuk emrah gibi diyorum anne ben hayatimda pazara gitmedimbugun pazara gittim ilk kez evlenmeden once annemle babam hallederdi o isi evlendikden sonra kv kp birarada otururken sonraki yillar ben marketlerden yapiyordum bugun estiiii kizimda kirgin bana diye gittik esimde ilk kez gitti cocuklar arabada dursun sen buyuk kizi al ne alcaksan al dedi annnnaaammm igne atsan yere dusmez tiklim tiklim bir biz yokdu bizde gittik tam oldu kizimla girdik kolkola adam kasayla satiyor benim kg basina verdigim parayi ilk kgla zannettim elma alacam ee poset yokmu dedim adam bon bon yuzume bakdi boyle kasayla gotur buna posetmi yeter dedi sonra cakdim meger kasaylaymis o taraftaki urunler neyse alis verisi yaptim gelirken o kadar cok araba varki esimin onune atladi hintli biri esimde korna basti carpismalarina milim kala ne var dedi hintli anam benimkini taniyamadim adamin ingilizceside yetmedi kapadi cenesini esimde adam cevap vermeyince dahada costu ben bile taniyamadim kocami manyakkaaa bak diyor madem ingilizcen yok ne diye bana catiyon cevapda veremedi iki artislik yapti ulaaaannnn dedim dedim adam tek kelime etmedi pazar stresinide atamadim diyor bidaha gitmeyecekmis pazara yavrum 5 yillik adamin omrunu pazar yeri 2 yila dusurur diyor hakketten heee park yeri sorunu sagdan soldan canta darbesi bide gariban gibi itip duruyorlar bide anlasmali gibi ani sessizlik ani bagiriyorlar adam bagirinca kulagimin dibinde odum patttttllaadiii bende gitmem bidaha cok stresli coookk
Yaa iki arkadas var izine geldiler..donecekler..son bi kez ben de goruselim istedim..gerisinide doguma kadar cagiramam artik diye,agirlasmadan savayim dedim..zaten cok sukur ben cok iyi hissediyorum kendimi hic hamile gibi degilim tek derdim cok ayakta kalinca belim agriyor o kadar..ikramlari da bolustuk ben iki cesit yapacam zatenvay arkadaş 12 kişimi53:kız çocuklu üstelik hamile kadının evine 12 kişi gelirmi tek tek gelselerdi bariii aynen kızcem benimde kapalı havalrda hep uyuyasım gelir hi bi iş yapamam
kızcelerr ben geldim gündüz gelmişiniz ama ben gelemedimm sadece bi ara yazdıklarınızı okuyup çıkmak zorunda kaldım arkadaşım geldi bugün kahvaltıya bana onunla vakit geçirdik biraz oturduk sohbet muhabbet falan o gittikten sonrada ben evi temizledimm çamaşır falan katladım ancak gelebildimm işte ee neler yaptınız bakem eee hadi gelin ama tek bırakmayın benii
zırsızdelim zaten alttan bakmasa bile doğumun hazırlıklarının başladığını ultrasondan görüyo doktorlar rahim kalınlığına bakarak eğer sende sancı var hissetmiyorsan senin doğumunda çok kolay ve ağrısız olur canım ya sende haklısın erken dogurursanda sıkıntıların olacak ama allah hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah ee bari sende artık al iznini doğuma kadar evde dinlen erken doğum riskin falan olmasın bol bol da yatarsın dinlenirsinn
hımm zor ya yurtiçinde olsalar yine gidip gelirsin görürsün ama yutrdışında olunca gidip gelemiyorsun sadece onların gelmesini bekleyip öle görüyon benim kociş gidecek martın 12 de almanyaya senide götürüym dedi ama beni 8 aylık hamileyim diye uçaklar almıyor o zamann erken olsa gidecektim ama eşim o zaman gidebiliyor iş içinn kız bana bakarsan benim midem her halttan yanıyo doktor geçen gün şurup yazdı bi kocaman listede diyet verdi ama e ben o diyete bakarsam aç kalacam diye yapmıyorum midem yanarsa şurubumu içiyorum ne yapıyyymm
kız çocuk doğurma işini buldunda anam 3 tane birdenmi yapılır buldun diyee kız vallaha ha bende hep çevremde falan duyuyorum doğan bebişler hep erkek yuh yani 9 ay boyunca kadına bebeğin erkek mi demişler sonra kız olmuş o duruma düşmeyi şstemezdim sen oğlum olacak diye hayal et hazırlıklarını ona göre yap anaaaa bi bakki kızın olmuş tekrar kendini kız fikrine alıştırr hımm 2 yaşında bıraktı demek kızın bezi ya bende benim kızın üzerine çok gitmek istemiyorum ama en azından ben doğum yapana kadar bıraksa yeterdi ee bebek doğuncada pek ilgilenemezsemm 3 4 yaşında anca bırakır benim kız bezii
hoplaya zıplaya 7 katmı indin kız sen merdivenlerde doğurmadığına şükret benceee
maaşallah 8 ayda 6 doktor vaybee arkadaş kadına bak sen ortalıkta doktor koymamış gitmiş kız nelerini begenmedinde zırt pırt doktor değiştirdinn
koşa koşa inmiş birde iyi halt ettinn
sorma teyzesi ağlaya ağlaya uyudu yine kucağımda şimdi uyuyo.
bu arada esha doğurmamış kızlar az önce aralık annelerine yazmış. nedense buralara da ugramıyo artık. gelip oraya yazıp gidiyo
çok geçmiş olsun canım keske bi battaniye isteseydin üstüne...
eshayı ben aralık annelerinde okudum biliyorum pazartesi alıyomuş sıpayı.. allah bi avazda kurtarsın dicem ama sezeryanmış sanırım... hayırlısıyla alsın kucağına
hımm anladım canım inşallah düzelir bi an önce kuzucukkk
geçmiş olsun canımcım ya iki canlı halinde birde hastamı oldun senn neyse yat biraz senin kociş sana nane limon yada ıhlamur yapıversin içte iyileş bi an önce sonrada gel bize yazzz okk
heee dogru dedin kiz bedava standup izliyoz bak boyle espuratorkv kimsede olmaz kiskanmayin hee asil bombayi gecen hafta patlatti bir amca vardi esim cocuklugundan beri tanir severdi son 5 yildir adamcigaz hafizasini yitirdi beyin felci gecirdi allah rahmet eylesin olmus kv bizi aradi hep beraber gidelim cenaze evine esimde geldi isten cocuklar okuldan gelmeden gidelim dedik neyse anlastik gittik bu olen amcanin birde 85 90 yaslarinda annesi vardi xxx teyze yani kizi bakiyordu 4 gun oglunda kaliyorsa 2 haftada o kizda kaliyordu gelin nasil baksin kocasida hasta neyse benim bosbogaz kv o yasli teyze aglarken git niye agliyon teyzem bak oglun yaptin shovunu demis oda niye demis bak seni sevse senden once giderdi miydi tebrikler cekdi yine dikkatleri ustune demis kadincagiz zaten yasli hasta sen aradan 20dk gecti gecmedi nasil bagiriyor oglum kalk shov yapma diye x teyzede anne ne diyon derdemez kadin tek tek anlatti kvdemin ona dediklerini kvdemde biraz uzakda annnnaaa dedim bu onun lafi x teyze kim dedi anne soyle yirtayim onun agzini dedi allah dedim kavga cikcak yasli teyze parmagiyla uzakdan kvdemi gosterdi hemen kosdum kucuk gorumceme abla annemi al ve hemen git birsey sormadan cabuuuukkk sonra anlatcam dedim oda iyi dedi sonra soyledim aaaaa diyor kaynanam kocakarilarla muhabbetde edilmiyor aninda ispiyonluyorlar adami neyse 2 gun sonra teyzecikde oldu kvdem gitmem cenazesine o ispiyoncunun diyor zor goturdu esim anne sacma sapan konusan sen kusen yine sen seni bir psikolog gotursek iyi olcak dedi esime birsey demedi kpdere diyorki ben psikolog gideyim adam sende timarhaneye bunlarda gelsin yesin malimizi ahhh oglum ahhhhh sen cok ararsin anani babani dedi kpderde hak verdi eyyyy allahim bunlar ailecek komedyen esimle kucuk ablasi haric onlarida delirtirler yakinda
yok kız sen zorlanmican bak gör
canım kapalı hali 2,5 cm oluyomuş. 2,5 tan aşağı düşmeye başladığında açılma başlıyo. benim duvar (yada serviks) 1,30 cm ken 1 cm açıklığım vardı.
7. kattan inilirde çıkılmaz beee
ayy bende bugün pazara gitcem ama seslerden korkarmı oğluş diye korkuyorum karar veremedim gitsemmi gitmesemmi...
hey allahım yaa cenaze evinde ne dediğini de bilmiyo. insan nerde ne konuşulur biraz ölçüp tartar da öyle konuşur bee.. kusura bakma da çok patavatsızmış kaynanan
kızçelerimmm...
çok yorgunum gelemıyorumm
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutulduama sonun da bugun bitti çok şükür
ikincisi gün geçtikçe belim alarm vermeye başlıyor artık..
eski ağrılı günlerim de neymiş bu ağrılar yanında halt etmiş valla.
rabbim kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş bu durum:26:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen
şu sıpa çıktığı gibi ilk işim tedaviye dönmek olucak
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırımsonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyo ama saniyelik bi olay
yalancı sancımıdır yoksa yola çıkış için hazırlıkmıdır bilinmez
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuzbizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm
geçmiş olsun canım üstüne bişey örtme imkanın yokmuydu:26:
eshamıda rabbım tek sancıda kurtarsıon inşallalh
hoşgeldin canım.
öncelikle yüzün deişmişse doğum yakındır. beni babam farketmişti. 3gün sonra doğurdum. inşallah senin böyle olmaz. bide o sancı dediğin şey geldiği anda hareket edebiliyomusun bu çok önemli.. eğer hareket edebiliyosan veya hareket ettiğinde geçiyosa yalancı sancıdır. yok hareket edemiyosan ederken zorlanıyosan ve hareket ettikçe artıyo geçmiyosa gerçek sancı... bilyosun ben o sancıyı 10 gün çektimhakkında hayırlısı olsun canım çok dikkat et kendine
kız benim yüzümdeki değişikliğin bugün 2.günü ayy allahım daha çok var yaa:26:ben kendimi dün sabah farkettim hortlak gibi olmuşum bildiğin değişik bişeyim valla
sonrasında komşularım sağsolsunlaaar suratıma baktıkça değişikliği farkettılerama benim herif hala farketmedi
sancılara gelince aniden oluyor şuan için anlamıyorum nezman olucağını.ama olduğunda bikaç sanıye kadar donuk kalıyorum halıyle agrı sıddetlı oluyor aglıyasım geldıgı zamnada oluyor acıkcası hatta ağladığımdabakalım cumartesı doktora gıdınce nedıyecek tabi ozamana kalırsam
sen nasılsın yamısım teyzesum nasıl ıyımı
neeeee o kadar şiddetli miii.... eneeeee kıızzz geliyo mu neee... beni babam farkettiğinde ben sancı takip ediyodum. o gün sancım var diye hastaneye gitmiştim nst ye girince sancı kesilmişti malum benim sıpam nst de yakalatmamıştı ya 1 cm açıklığım vardı. nst yakalasaydı sancıyı doğum başlicaktı. bana dediler ki burda bekleme sancın sıklaştığında yada suyun geldiğinde gel... o gece sıklaştı kalktık gittik ama yine nst de çıkmadı. nst den çıktım sancı geldi hemde en şiddetlisinden.... böyle oynatmıştı beni sıpam belki hatırlıyosundur...
senin sancılar gerçek gibi duruyo bacım ağlıyom diyon. donuk kalıyom diyon. o donuk kaldığın anlarda hareket etmeye çalış bakalım edebilecekmisin. sonucu mutlaka bana da bildir burdan çatlarım yoksa ben merakktan
biz de idare ediyoz işte pamukçuğumuz var onla uğraşıyoz bakalım ne zaman geçecek... 2hafta sonra da mevlidini yapıyorum çok şükür sonunda.... yaw ben ne giysemkine acep :26::44:
yaw dur ben şimdi doğurmak istemiyorum yaaa daha cok var yamısım bari 36larda olaydım:26:
sancı geldiğinde eşim diyor gidelim diye ben bana gülcekler diye gitmiyorum bide bana gulerlerse bunun içinmi geldin diyeeşimde diyor sen doğum başladığındada gitmessin valla diyor mesela çok sık idrara cıkıyorum yıne bılıyosun demıstım ama busefer yapmayınca içerden cucum tekme atıypor sankı vajınama dogru ayy degısık anlatamıyorum.ama düzenli değil hani sen nasıl takıp edıyordun oyle düzenli olmuyor mesela.bi ara karnım kasılıyorken.2-3 saat rahatım sadece tekme ve dönüşler var sonrasında o bahsettiğim ağrılar oluyor işte.karışık yani :26:ben daha hiç nstyede girmedim cyumartesi girince belli olacak bakalım nediyecek doktor tamam dedıklerını yapmaya calısagım bakalım nasıl olucak mutlaka yazarım merak etme.hatırlamazmıyım senın hallerını oyy kıyamam geçer en kısa zamanda inş.annem derdi bendede olmuş pamukcuk bebekken.eskıden mürekkep sürerlerdi ben 5-6 yaşıma kadar olurdum hatta annem sürerdi allah kabul etsın sımdıden demek buyudu bızım sıpa masallah siyah giyme sakın toz olur beyaz giyme söz olur
lale yavrum bizim burda bebek eger saglikliysa 1 kez ultrosona girersin ozel bile olsa doktorlar izin vermiyoreger bebekde birsey varsa tekrar girebilirsin bebek cinsiyeti icin gircem desen adami vururlar heee arkadas ne etti ne yapti iki kez girdi bebis gostermedi cinsiyetini biri demiski erkek olabilir bununda bir kizi vardi banada dediki senin 3 tane var bak bakim ne olabilir karnimin seklinden ben ne bileyim anacim erkiikkkk deyiverdim sonra baskalarida aynisi dedi buda duada etmis zaten oglan olsun diye gozu kapali oglan olcak dedi kendini oglana yonlendirdi beyninide buna inandirdi aldi oglan kiyafetleri sonuc allahim bir icim su kizcemiz olduuu varmi yeryuzunde ondan datlusu acaba cokkkk tatli cokkk kurban olurum ona ben bugun parmak arasi terlik istedi benim kucuk cadi anne bunun adi ne dedi bende turkce parmak arasi terlik dedim neyse begenmedi terligi evde 2 -3 tur atti ben parmak arasi terlik istemiyorum cunku gercekden parmaklarimin arasini acitiyor dedi ben gormeden abisinin odasindan makas alip kesmis parmaklarin arasina giren yeri bak mumyy sincik duz oldu dahada acitmiyor ama ayagimda durmuyor dedi al dik bunu dik cabuk okeymi diyor saskinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?