Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sorma teyzesi ağlaya ağlaya uyudu yine kucağımda şimdi uyuyo.

bu arada esha doğurmamış kızlar az önce aralık annelerine yazmış. nedense buralara da ugramıyo artık. gelip oraya yazıp gidiyo

ahhh yamişim ne yapsankii bilemedim acaba bi an önce doktoramı götürsenki yazık ya kuzuma doğru dürüst memesini ememediği için karnıda açtır şimdii

ahhh yamişim ne yapsankii bilemedim acaba bi an önce doktoramı götürsenki yazık ya kuzuma doğru dürüst memesini ememediği için karnıda açtır şimdii

yok kuzum emiyo. bazen ağrı tuttuğunda ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum. öyle yada böyle emiyo. mesela sabah uyandığında keyfi çok yerinde oluyo akşama kadar rahat emiyo. akşamları ağrısı başlıyo...

kızçelerim ne yazdıklarınızı okuyamadım
yarın bi ara okurum inşallah
fena grip olduk ana oğul
öksürüğümüz yetmiyomuş gibi kalkınca gördük ki burun akıntısı, göğüs tıkanıklığı, aşırı öksürük, baş ağrısı ve halsizlik
bu soğukta dün nst de karnım açık 1 saat soğukta yattım maalesef
ondan iyice hortladı sanırım hastalığım
hastanede yatan hiç hasta olmayınca hasta odasında falan kalorifer yanmamış bildiğin buzzzzzzzz
bende 1 saat nst de karnı açıktım yaaa, bugün farkettim düyanın kaç bucak olduğunu
kafam kalkmıyo yaticim yeniden
size bi haberim varda onu yazayım dedim
eshamızın sancıları başlamış, pazartesi hastaneye yatışı olacakmış
sırada ki topik bebişimiz eshanın olacak kısmetse

çok geçmiş olsun canım keske bi battaniye isteseydin üstüne...

eshayı ben aralık annelerinde okudum biliyorum pazartesi alıyomuş sıpayı.. allah bi avazda kurtarsın dicem ama sezeryanmış sanırım... hayırlısıyla alsın kucağına

hımm anladım canım inşallah düzelir bi an önce kuzucukkk
geçmiş olsun canımcım ya iki canlı halinde birde hastamı oldun senn neyse yat biraz senin kociş sana nane limon yada ıhlamur yapıversin içte iyileş bi an önce sonrada gel bize yazzz okk

kızçelerimmm...
çok yorgunum gelemıyorumm
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutulduama sonun da bugun bitti çok şükür
ikincisi gün geçtikçe belim alarm vermeye başlıyor artık..
eski ağrılı günlerim de neymiş bu ağrılar yanında halt etmiş valla.
rabbim kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş bu durum:26:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen
şu sıpa çıktığı gibi ilk işim tedaviye dönmek olucak
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırımsonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyoama saniyelik bi olay
yalancı sancımıdır yoksa yola çıkış için hazırlıkmıdır bilinmez
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuzbizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm

geçmiş olsun canım üstüne bişey örtme imkanın yokmuydu:26:
eshamıda rabbım tek sancıda kurtarsıon inşallalh

hoşgeldin canım.
öncelikle yüzün deişmişse doğum yakındır. beni babam farketmişti. 3gün sonra doğurdum. inşallah senin böyle olmaz. bide o sancı dediğin şey geldiği anda hareket edebiliyomusun bu çok önemli.. eğer hareket edebiliyosan veya hareket ettiğinde geçiyosa yalancı sancıdır. yok hareket edemiyosan ederken zorlanıyosan ve hareket ettikçe artıyo geçmiyosa gerçek sancı... bilyosun ben o sancıyı 10 gün çektim hakkında hayırlısı olsun canım çok dikkat et kendine

kız benim yüzümdeki değişikliğin bugün 2.günüayy allahım daha çok var yaa:26:ben kendimi dün sabah farkettim hortlak gibi olmuşum bildiğin değişik bişeyim valla
sonrasında komşularım sağsolsunlaaar suratıma baktıkça değişikliği farkettılerama benim herif hala farketmedi
sancılara gelince aniden oluyor şuan için anlamıyorum nezman olucağını.ama olduğunda bikaç sanıye kadar donuk kalıyorum halıyle agrı sıddetlı oluyor aglıyasım geldıgı zamnada oluyor acıkcası hatta ağladığımdabakalım cumartesı doktora gıdınce nedıyecek tabi ozamana kalırsam
sen nasılsın yamısım teyzesum nasıl ıyımı

neeeee o kadar şiddetli miii.... eneeeee kıızzz geliyo mu neee... beni babam farkettiğinde ben sancı takip ediyodum. o gün sancım var diye hastaneye gitmiştim nst ye girince sancı kesilmişti malum benim sıpam nst de yakalatmamıştı ya 1 cm açıklığım vardı. nst yakalasaydı sancıyı doğum başlicaktı. bana dediler ki burda bekleme sancın sıklaştığında yada suyun geldiğinde gel... o gece sıklaştı kalktık gittik ama yine nst de çıkmadı. nst den çıktım sancı geldi hemde en şiddetlisinden.... böyle oynatmıştı beni sıpam belki hatırlıyosundur...

senin sancılar gerçek gibi duruyo bacım ağlıyom diyon. donuk kalıyom diyon. o donuk kaldığın anlarda hareket etmeye çalış bakalım edebilecekmisin. sonucu mutlaka bana da bildir burdan çatlarım yoksa ben merakktan

biz de idare ediyoz işte pamukçuğumuz var onla uğraşıyoz bakalım ne zaman geçecek... 2hafta sonra da mevlidini yapıyorum çok şükür sonunda.... yaw ben ne giysemkine acep :26::44:

yaw dur ben şimdi doğurmak istemiyorum yaaadaha cok var yamısım bari 36larda olaydım:26:
sancı geldiğinde eşim diyor gidelim diye ben bana gülcekler diye gitmiyorum bide bana gulerlerse bunun içinmi geldin diyeeşimde diyor sen doğum başladığındada gitmessin valla diyormesela çok sık idrara cıkıyorum yıne bılıyosun demıstım ama busefer yapmayınca içerden cucum tekme atıypor sankı vajınama dogru ayy degısık anlatamıyorum.ama düzenli değil hani sen nasıl takıp edıyordun oyle düzenli olmuyor mesela.bi ara karnım kasılıyorken.2-3 saat rahatım sadece tekme ve dönüşler var sonrasında o bahsettiğim ağrılar oluyor işte.karışık yani :26:ben daha hiç nstyede girmedim cyumartesi girince belli olacak bakalım nediyecek doktortamam dedıklerını yapmaya calısagım bakalım nasıl olucak mutlaka yazarım merak etme.hatırlamazmıyım senın hallerınıoyy kıyamam geçer en kısa zamanda inş.annem derdi bendede olmuş pamukcuk bebekken.eskıden mürekkep sürerlerdi ben 5-6 yaşıma kadar olurdum hatta annem sürerdiallah kabul etsın sımdıden demek buyudu bızım sıpa masallahsiyah giyme sakın toz olur beyaz giyme söz olur

lale yavrum bizim burda bebek eger saglikliysa 1 kez ultrosona girersin ozel bile olsa doktorlar izin vermiyoreger bebekde birsey varsa tekrar girebilirsin bebek cinsiyeti icin gircem desen adami vururlar heee arkadas ne etti ne yapti iki kez girdi bebis gostermedi cinsiyetini biri demiski erkek olabilir bununda bir kizi vardi banada dediki senin 3 tane var bak bakim ne olabilir karnimin seklinden ben ne bileyim anacim erkiikkkk deyiverdim sonra baskalarida aynisi dedi buda duada etmis zaten oglan olsun diye gozu kapali oglan olcak dedi kendini oglana yonlendirdi beyninide buna inandirdi aldi oglan kiyafetleri sonuc allahim bir icim su kizcemiz olduuuvarmi yeryuzunde ondan datlusu acaba cokkkk tatli cokkk kurban olurum ona benbugun parmak arasi terlik istedi benim kucuk cadi anne bunun adi ne dedi bende turkce parmak arasi terlik dedim neyse begenmedi terligi evde 2 -3 tur atti ben parmak arasi terlik istemiyorum cunku gercekden parmaklarimin arasini acitiyor dedi ben gormeden abisinin odasindan makas alip kesmis parmaklarin arasina giren yeribak mumyy sincik duz oldu dahada acitmiyor ama ayagimda durmuyor dedial dik bunu dik cabuk okeymi diyor saskinnnn

eneeeeeeee kim doguruyor kizzzzz yalanci sanci derler o oluyordur bendede olmustu 7 aylikken doktor doguma yakin siklasacak demisti :26:gercekden ahhaaa bugun yarin derken doguverdiii

parmak aralarını yirim ben bu kızçenin

günaydınnn teyzoşlarımın analarııııı
biz çikolatlı sütümüzü içtik şimdi babanın uyanmasını bekliyoruz kavaltı için tabi kalkarsa
belkim o uyanana kadar 1 tanede muz yiyebilirzz
saat 1-2 gibi alışverişe çıkıcaz benim hastane için gerekli olanları almaya..inşallah bulurum bu sefer pijama
öpüyorum sizleriii mutlu pazarlar

hiç düzenine bakma sen. ben doğurdum ama düznli sancı görmedim. hatta bi sabah önce yarım saatte geldi sonra 25-20 15 sırayla bu dk larda geldi aha dedim dk düşüyo geliyo hatta burayada yazdım dr arasammı felan diye.. neyse tam aricam sancı geçti 2 saat sonra geldi... ondan sonraki de 1 saat sonra... bazen dediğin gibi 3-4 saat yoktu... doğumdan bi önceki gün kardeşmde bizdeydi. akşam bişey yoktu. saat 10 da bi geldi. dk tutalım dedik. kardeşim hatta aldı kağıdı kalemi not ediyo bi sonraki 11 de geldi. o arada eşimle kardeşim suratıma bakıyolar ne bakıyonuz dedim, sancı yokmu dediler yooo dedim eneeee diyolar kağıdı kalemi bıraktı kenara sonra 11de geldi 11,20 de geldi işte. 12 de yattık. gece saat başı sancıyla uyandım. sabaha drumu ariycam kontrole daha 1 hafta var diyorum sabah eşimin alarmını kapatırken tarihi gördüm tesadüf. meğer kontrolum o günmüş neyse aramadım ve hiç sancı olmadı gidene kadar. 11de randevu vrdı. hiç gelmedi o saate kdar. ama hissettim ben doğumu hemen banyoya girdim hastanede nst ye girdim önce. yine sancı yok zaten olsa da benim nst ler yakalayamıyodu ya.. bu sefer yakaladı ama hafif olanı.. dr gösterdik. diyoki bundan bi tık daha şiddetlisinde hemen gel, dedim zaten bu ne ki inanmadı sonra muayeneye sıra geldi. parmağını sokmasıyla çıkarması bir oldu hadi doğuma dedi.. sonrada kendi kendine diyoki kız doğru söylüyomuş yaaw

yaniii düzene değil şiddete bak... bide yalancı mı ona bak.. sancı anında hareket edebilirsen yalancıdır. edemezsen gerçektir...

siyah giyme beyaz giyme ne giyem baco ben

sen istanbulun neresindeydn?? kadr has varya orda bi mağaza da var lohusa pijamaları çeşit çeşit. girmişken de tacini terliğini felan alabilirsin. ben alırken tac terlik yoktu da ayrı aradım. şimdi gelmiş...

günaydın tatlım ooo hadi size iyi gezmeler olsun
bizde kahvaltı için oğluşun uykuya dalmaını bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…