temem kızçem sanıyorum benim dinlenmem lazım çok yoruyorum kendımı ondanda olabılır bılemıyorumki:26:son haftalarım hala cam sılıyorum yahayalotum yaaa beni korkutma nolur
erken doğurma, erken doğurmayım, bu topikte ki kimse erken doğurmasın
bende dogurmayacagım suankız kim gülecek
git bi gir nst ye , baktır bakalım sancı falan var mı
ama yamişimin dediği gibi bebekler nst de sancıyı hemen göstermeyebiliyo
malum sevmiyolarmış sesi
bende senin bi benzerini çekiyorum son günlerde
ama doğurmayacam kararlıyım
bacım bu doktor ölçtü ilk defa
söylemedi kaç çıktığını
yarın söyler belki, kan testimin sonuçlarına da bakınca
kız dua ediyorum size ya şaka maka doğmasın bebişler erkenden birde bu kadar sıkıntının üstüne erken doğum çilesi çekmeyi sorma kuzum benim kızda var işte astım neler çekiyoruz inşallah senin oğlanda olmazz
allah allah ben hep kullanıyorum toz sabun ama bi sıkıntı olmuyo acab sen çokmu koyuıyon kızcem makinayaa sıvı deterjan alırsan dalin veya omo baby al benbu ikisini kullanıyorum kızıma hangisi denk gelirse ikisindende memnunumm
kız ne bu doğuracaz diye tutturdunuz anam zırsızdeli bir sen iki tutun bacım bebişleri biraz daha doğmasınlar sakınn
yavruşum muz yasak demedi mi doktorun sana?
kızacam bak haaa sana, ben yiyemezken sen niye yiyosan
çağırsana oğluşumla beni de yanınıza
benimde lohusa pijaması almam gerek ama bu şehirin hali ortada
napacam hiç bilemiyorum cidden
kızlar yaa bu granür sabun çok canımı sıktı
kaç oldu yıkayıp durulaattığım ama çıkmıyo eşyalardan sabun artığı kalıyo mutlaka
siz nasıl yaptınız?
acaba sıvı deterjan mı kullansam?
hangi marka kullansam sıvı deterjanda
gıssssllaaaaarr ben gelmişem ahanda burdayım :) nasılsınız bakalım.okudum geçmişide gördümkiiii acele edipteeee benden önce fırtlatmaya azmedenler varimiş destuuuuurrr geri durun heleeee.önce eshacan sonra ben okadar.
tek bir cümle kuracam canım şu okuduklarım için
"Allah kaynananı ıslah etsin"
bu yaşa gelmiş ama sadece hayattan yaş almış
ne tecrübe kazanmış, ne de bişey öğrenmiş maalesef
cenaze evinde bari ne diyeceğini tart , tövbe tövbe yavv
niye ultrasona sokmadıklarını çözemedim tatlım
ben varyaaaaaaaaaaaa kaç kere ultrasona girdiğimi söylesem gülersiniz belki de
bu saçma şehre döndüğümde bi süre giremedim sadece
onun dışında 5. haftadan itibaren 12. haftaya kadar 1 haftada 2 haftada bir girmiştim ben
hem de alttan kaç kez muayene oldum kanamam var diye
ben her gittiğim doktor erkek demesine rağmen hala tam kalbimle erkek diyemiyorum
seninkinin de iyi cesareti varmış
cinsiyeti bilmeden herşeyi erkeğe göre almak da ilginç
senin kıza bayılıyorum yaaa
ısırırım ben onun acıyan parmaklarını
gerçekten bende hiç sevmem parmak arası terlik
çok acıtır benim de parmaklarımın arasını
iyi yapmış ohh mis gibi kesmiş
oyyy ağlayan gözlerine kıyamam ben onun yaaa
ne zorlanıyodur şimdi bebişcik
canım artık telden giriyomuş da bizim topiği bulamıyomuş, ondan sadece oraya yazıp çıkıyomuş
niye örttürmüyolarmışki.. yoo yanlış ölçüm olmuyo bana her şeferinde örttüler. doğumhanede beklerken de hep üstümde battaniye vardı hemde kalındı onların pikeleri.. karnımda nst üstümde hastane önlüğü göğsüme kadar sıyrılmışcanım battaniye vardı da örttürmediler
nstnin üstünde baskı olmaması gerekiyo diye
üstelik bebişim nst de bi ara uyudu mu, al başına belayı
uyandırdı doktor yeniden uzattı nst süresini
canım yarın soruyım rahim kalınlığım ne kadar olmuş diye
indim zaten çıkarmıyım hiç bacım
oğluşun muhtemelen korkar canım o kadar sesten
yavrum hiç kıyamam sana yaaa
dikkat et aman diyim kendine
bende bebişimin yıkama ütüleme aşamasına geçtim ama hastalıktan kafayı kaldıramıyorum ki yapayım
yavrımmmmmmmmmmm benim yüzüm değişse bile kimse anlamaz burda
kocişim şaşkın zati, eee okuldakiler de hep bekar nerden anlasınlar lohusa değişikliğini
ayy o ani kasılmalar beni de yoruyo
aniden bi giriyo bana adım atamıyom
atcak olsam bıçakla bi yerlerimi kesiyolar sanki
bir de son günlerde acayip sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum ya 1 damla ya 2 damla
kız bizde mi erken doğurcaz yoksam
offf offf beklesinler yaaa
daha bugün 34+0 olduk biz
bebişim de 1-2 hafta önden olsa ciğerleri gelişmiş midir acaba
nasıl bi değişiklik oluyo yamişim?
bende kendimde takip edeyim barim
kız o sancılardan girdi mi ben adım atamıyom
ama teee kaç gündür öyle benim
anlık giriyo en fazla 1 dk sürecek kadar oluyo ve kımıldatmıyo
ama ben hiç önemsemedim
kızçem erken mi gelecek yoksam bu deli sıpa
açıklık olur, sancı olur, normal doğum olur dimi erken doğum olacak olursa?
hem erken hem de sezeryan olma ihtimalim var mı?
hayalotum yaaa beni korkutma nolur
erken doğurma, erken doğurmayım, bu topikte ki kimse erken doğurmasın
bacım benim sıpam nst de naptı biliyo musun?
resmen itekledi nstyi
sola yatırdılar yaaa girdi kaburgalarıma kadar saklandı
bi yandan bana geçiriyo al şunu anne der gibi, bi yandan da nst nin o iki aletini de hoplatıyo uzaklaştırıyo
yerine koyuyolar 2 dk falan sakin sonra hooooooooop bi vuruyo nstyi uzaklaştırmaya kalkıyo
zaten muayenede doktora benim bebeğim ultrason, dupler ya da nst sevmiyo hepsini itiyo demiştim
doktor da iyi gözlemlemişsin annesi aferin dedi, ses çıkardığından bebekleri rahatsız ediyo üçü de dedi
benimki zaten rahatına pek bi düşkün
bu arada 2 gündür tam şeyimin azıcık üstünden vuruyo, oralarda dolaşıyo sanki
normal mi bu kadar aşağıdan vurması
yavruşum muz yasak demedi mi doktorun sana?
kızacam bak haaa sana, ben yiyemezken sen niye yiyosan
çağırsana oğluşumla beni de yanınıza
benimde lohusa pijaması almam gerek ama bu şehirin hali ortada
napacam hiç bilemiyorum cidden
tatlım şu topiğin adını 35i görünce fırtlatanlar mı yapsak acep
baksana sıra da hbaksoy ve esha varken hayalotla ben daha hızlı geliyomuşuz gibi duruyo
ama ben oğlumla konuşuyorum o bekleyecek az daha
gıssssllaaaaarr ben gelmişem ahanda burdayım :) nasılsınız bakalım.okudum geçmişide gördümkiiii acele edipteeee benden önce fırtlatmaya azmedenler varimiş destuuuuurrr geri durun heleeee.önce eshacan sonra ben okadar.
kızlar yaa bu granür sabun çok canımı sıktı
kaç oldu yıkayıp durulaattığım ama çıkmıyo eşyalardan sabun artığı kalıyo mutlaka
siz nasıl yaptınız?
acaba sıvı deterjan mı kullansam?
hangi marka kullansam sıvı deterjanda
yamısım oan hareket edemıyorum ama sonrasında ediyorum doğal olarak..senin dediğini ayırt edemiyorumki tam olarak.sancıdan sonra eski halime dönmem zaman alıyo bazen bazende vuruyo geçiyo..sanırım ben bunu cumartesi günü anlıyabileceğim yapcak bişey yok..benim sancılarımda senin anlattığın şekilde ama yalancıda olabilir bilemiyorum:26:bakayım beni parmaklayacakmı cumartesi günüeşinle kardeşinin olayıda tam bir komedi
bencedeeeecanım ben anadolu yakasındayım orası uzak banaama istediğim tarzda buldum bitane şu tacdan nefret edıyorum yaa ama banada takcaklardır kesın oyuzden barı kendım alayımda ıstedıgım olsun
kızçem benim belimdede öncesinde sorunlar var ahh birde bu koca göbüşün verdiği sıkıntı ayrı bi dert:26:zor vallahii sen nasılsın misafir geliyormus bende bu hafta full doluyum ne yapcam bilmiyorum
byerde yazmaz o. doktor ultrasonda ölçüyo. onun resmini verdiyse üstünde yazar ama anlayabilirsen.. çok zor ordan bişe anlamak yahu...bu rahim kalınlığı nerde yazıyor yabana bişey demedi hiç
enee kız asıl olan o an hareket edebiliyonm zaten. hareket ettikçe canın yanıyo sancı anında demi.. bıcaklıyolar gibi oluyosun bacakların da felç gibi kaskatı kesiliyo.. tebrikler sende doğum sancısı çekiyonnn...
bencedeeee
kız ne dolusu... senin kalkmaman yorulmaman lazım allah korusun doğuruverecen şimdi töbe töbeee... sen daha misafirle uğraşıyon. bak yukarda zırsıza da dedim. akciğer iğnesini vurdur sende. erkenci gibi duruyosun. doktorunla bi konuş.. sancına baksın. o sana söyler zaten...
byerde yazmaz o. doktor ultrasonda ölçüyo. onun resmini verdiyse üstünde yazar ama anlayabilirsen.. çok zor ordan bişe anlamak yahu...
naber kızlaaaar nasılsınız bakalım bugün ? maşallah herkes formundaymış hafta sonu .eshacığım bugün bebişini inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucaklayacak .iyi haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.darısı benim başıma :) ya gecen salı kontrolde doktor bana bebek daha aşağıda değil demişti bana da aynen öyle geliyor hala üstünden bir hafta geçti ama :) çarşamba kısmetse gidicez bakalım nst olacakmış birde alttan çatı muayeneni yapıcam dedi :18::18::18::18::18::18::18: canım acıyacak farkındayım hazırlıklıyım yani biran önce olsun bitsin de doğum şeklim belli olsun derdindeyim ben aslında kızlar.hele de sezeryan derse ki inşallah demez.ben daha fazla beklemek istemiyorum kızlar siz ne dersiniz ? yani çarşamba belirlesek sezeryan olacağını kesinleştirse doktor ben öbür hafta yapalımmı dicem.zaten 39 haftalık olacak normal dir dimi :)ooof of babam bursada tek kalakaldı annemle hiç ayrılmamışlardı annem burda keşke ben bu hafta sonu gelseymişim sen iyisin dahada toprağın geleceği yok diyo canım sıKILDI onada bir taraftan da hala orayı burayı temizliyo .ya ben daha cumartesi günü kocişle taksimdeydim gezdik :) sabah annem babama diyor ki cumartesi nerelere gitmişler bunlar geziyo durmadan gençlik demekki gezecekler diyo.babam da deli bu ya yolarda doğuracak şaşkın diyo :)
kızlar bu nst ye ben daha önce girmedim galiba karnıma birkaç alet bağlayıp sancıları kasılmaları tespit edecekler ne kadar sürüyor peki bu yarımsaat filan mı ? kızlar bide size şeyi sorucam hasta bezi alsammı ben bu doğum sonrası olacak malum olaylar için .ne dersiniz ?ay soracağım birsürü şey vardı aklımda neyse annem çağırıyo makinaya çamaşır atalım diye allahımmmmmmmmm
ohooo bizim hatun çıkmış geziyo. yok anam bu karı doğurmicaknaber kızlaaaar nasılsınız bakalım bugün ? maşallah herkes formundaymış hafta sonu .eshacığım bugün bebişini inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucaklayacak .iyi haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.darısı benim başıma :) ya gecen salı kontrolde doktor bana bebek daha aşağıda değil demişti bana da aynen öyle geliyor hala üstünden bir hafta geçti ama :) çarşamba kısmetse gidicez bakalım nst olacakmış birde alttan çatı muayeneni yapıcam dedi :18::18::18::18::18::18::18: canım acıyacak farkındayım hazırlıklıyım yani biran önce olsun bitsin de doğum şeklim belli olsun derdindeyim ben aslında kızlar.hele de sezeryan derse ki inşallah demez.ben daha fazla beklemek istemiyorum kızlar siz ne dersiniz ? yani çarşamba belirlesek sezeryan olacağını kesinleştirse doktor ben öbür hafta yapalımmı dicem.zaten 39 haftalık olacak normal dir dimi :)ooof of babam bursada tek kalakaldı annemle hiç ayrılmamışlardı annem burda keşke ben bu hafta sonu gelseymişim sen iyisin dahada toprağın geleceği yok diyo canım sıKILDI onada bir taraftan da hala orayı burayı temizliyo .ya ben daha cumartesi günü kocişle taksimdeydim gezdik :) sabah annem babama diyor ki cumartesi nerelere gitmişler bunlar geziyo durmadan gençlik demekki gezecekler diyo.babam da deli bu ya yolarda doğuracak şaşkın diyo :)
kızlar bu nst ye ben daha önce girmedim galiba karnıma birkaç alet bağlayıp sancıları kasılmaları tespit edecekler ne kadar sürüyor peki bu yarımsaat filan mı ? kızlar bide size şeyi sorucam hasta bezi alsammı ben bu doğum sonrası olacak malum olaylar için .ne dersiniz ?ay soracağım birsürü şey vardı aklımda neyse annem çağırıyo makinaya çamaşır atalım diye allahımmmmmmmmm
yamsım bakalım cumartesi günü anlıycaz artıkın..bugün sabahtan beri bebek yukardan aaşağıya düşüyomuş gibi oluyo hızla oan kasılıyorum zaten ıstesemde kımıldamıyorumama sanıyelık oluyo en fazla 3-4 anıye dıyeyım sana.bugun pek sancılanmadım dünküler gibi cumartesi günü anlattığımda büyük ihtimalle nst ye baglar baglarda bende bişey cıkarmı o bılınmez ama zırsızdelımın dogumu yakın olabılır sonucta sancı gorunmus degılmı:26:sancı geldıgınde evet senın anlattıgın gıbı oluyo buarada.birde ben sancım oldugunda bacaklarım felc ınmıs gıbı oluyo.nasıl anlatsam bacagımı tutuyorum yere basıyorum oyle kalkıyorum ama uyuyorum ertesı sabah gecmıs oluyo nıyeyse gercek sancı olsa gecmez sanırım degılmı yorulmamam lazımda kuzum benden mısafır eksık olmuyorkı maleseff ..
valla doğum yapanlar iyi bilir ama ben koymayı düşünmüyorum
hastaede zaten veriyorlar yanıma ben orkid koyocagım olurda hasta bezıne ıhtıyac olursada eşim alır orda eczanedenhastane cevvresı eczane kaynıyor sonucta bulamassada arasın dursun zaten aşermedim bu zamana kadar adam hiç biyere gitmedi bişey almaya bari hasta bezi arasın dursun oda olmadı cocugun bezinden koyarızzz demokraside çareler tükenmezzz
kız ne acleleri var konuşun bebişlerle daha erken deyin şaka bi tarafa yatın biraz dinlenin artık ikinizdee birde erken doğumun zorluklarıyla uğraşmayınnbiz tutturmadık bacım bizim veletler uğraşıyor bizleee
kız hay allah iyiliğni versin adam sana saldıracakmı sandın töbe töbeee ya ultrason olmayınca demekki böle muayene ediyorlar bana kv de kızıma hamileyken çok kızardı zırt pırt ultrasona giriyon diye demekki o da zararlı diye düşünüyo ondan öle dedi hep bana yav bu mangal hastalığı benim kızdada var dün ızgarayı almış eline balkonda mangal kömürünüde çıkarmış diyorki anne gel mangal yapıcaz babada etleri hazırlasın babasıyla mangal yapmaya bayılıyo kızımm yok anacım yok ben terliğe bi dünya para verdim içim acıdı vallaha benim kızda söz veriyo ama hep 1 saat sürüyo geneldee o yüzden pek umutlanma derim anacım benncanim ultroson zararli diyorlar ne gerek varmis saglikli bebegi surekli ultrosona sokmaya ama arkadasimin bebegi beyin ozurlu dogdu hicbir dr anlamadikalp atislarini dinlerler her hafta aletle tansiyon kiloya bakilir karin olcusu idrar kan testi yapilir bakin ne anlatcam sisssttt enisteniz duymasin ama ok en son haftaymis kontrolum birdaki haftaya dogurdum zaten kucuk kizima hamileligim dr herseyimi kontorl etti ayyy yas 28 3. cocuk ne guzel dedi genc anne bende 30da yeni dr oldum halen bekarim bir yeri tamamlarken bir yer eksik kaliyor ne yazikki dedi daha yeniyim falan sonra bir abla var yillardir tanisiriz oda geldi benle hadi yat bakalim muane edeyim seni dedi ben 2 metre 10 cm uzandim adam gozlerini kapadi uzerime dogru abandi ilk defa oyle muane edeni gorunce sissstttt gizzzz abla bu bana tecavuzmu etcek ne oluyor dedim ablada bende anlamadim yasini basinida sordu gizzzzzzzz ne ayak bu anlamadim dedi sonra abla dr bey ne yapiyorsunuz dedi oda dediki sisttt sessiz olun bebegi hissetmeye calisiyorum bakin burda kafasi burda totosu abla dondu dediki korkma gizzz adam elleyerek hissediyor odum koptuuuu valla bende ilk seni taciz ediyor zannettim dedi heeee bende ne korkdum inanki lalecim benim kizin parmak arasi terligi kampanya varmis 2 alana 1 tanesi bedava buyuk cocuklara alinca onunkisi bedava para vermedim yane ondan kizmadim yoksa bende bir ceza verirdim zaten anlamaya basladi cezayi falanda heee demin geceden kalma bezi uzerinde ne varsa cikarmis balkonda sokkk oldum elinde masa gazete kagidi ivir zivir simdi soracam sana dedim mangal yapiyom ne kiziyon et yicez simdi dedi ben bagirmaya devam edince sup suppp optu mummy ocur dilerim babama soyleme okk bir daha cikartmicam ustumu socccc dedi sozunude verdi hadi bakalim
kızcemmm geldim gariilaleemmmmm nasılsın bacım neediyon.. kız bunlar doğuruyo kıızzzzz
yok kızcem doktorun ne kadar isterse o kadar bekliyon nst de ama normali 20 dakika ben de hep o kadardı ben 10 gün boyunca sabah akşam girdim hep nst ye kızım doğmuyo diye en sonunda sezeryan yolu göründü banaa kızcem hasta bezine gerek yok bence bende sezeryandan çıktıktan sonra kalın gece pedleri oluyo ya ondan taktılar hiç hasta bezi takmadılar bazen 1 tane lazım oluyo çokk kanaman olursa onuda kendileri veriyorlar sen yanına kalın gece pedlerinden allkızlar bu nst ye ben daha önce girmedim galiba karnıma birkaç alet bağlayıp sancıları kasılmaları tespit edecekler ne kadar sürüyor peki bu yarımsaat filan mı ? kızlar bide size şeyi sorucam hasta bezi alsammı ben bu doğum sonrası olacak malum olaylar için .ne dersiniz ?ay soracağım birsürü şey vardı aklımda neyse annem çağırıyo makinaya çamaşır atalım diye allahımmmmmmmmm
kız yorma kendini daha fazla ayakta çok durmak ev işleri falan sancını tetiklerrr bu arada sende misafirin ne işi var canım ya sen artık yatacan sadece ayağını uzatıp bana kalırsa artık davet etme misafir derimm canımcım gerçek sancı olsa o anda zaten doğum başlar ve o sancı gitmez doktorlar diyorki eğer dinlenince yatınca geçiyorsa sancı o gerçek sancı değildir inşallah biraz daha bekler bebişinde erken doğmazzyamsım bakalım cumartesi günü anlıycaz artıkın..bugün sabahtan beri bebek yukardan aaşağıya düşüyomuş gibi oluyo hızla oan kasılıyorum zaten ıstesemde kımıldamıyorumama sanıyelık oluyo en fazla 3-4 anıye dıyeyım sana.bugun pek sancılanmadım dünküler gibi cumartesi günü anlattığımda büyük ihtimalle nst ye baglar baglarda bende bişey cıkarmı o bılınmez ama zırsızdelımın dogumu yakın olabılır sonucta sancı gorunmus degılmı:26:sancı geldıgınde evet senın anlattıgın gıbı oluyo buarada.birde ben sancım oldugunda bacaklarım felc ınmıs gıbı oluyo.nasıl anlatsam bacagımı tutuyorum yere basıyorum oyle kalkıyorum ama uyuyorum ertesı sabah gecmıs oluyo nıyeyse gercek sancı olsa gecmez sanırım degılmı yorulmamam lazımda kuzum benden mısafır eksık olmuyorkı maleseff ..
kız dua ediyorum size ya şaka maka doğmasın bebişler erkenden birde bu kadar sıkıntının üstüne erken doğum çilesi çekmeyi sorma kuzum benim kızda var işte astım neler çekiyoruz inşallah senin oğlanda olmazz
allah allah ben hep kullanıyorum toz sabun ama bi sıkıntı olmuyo acab sen çokmu koyuıyon kızcem makinayaa sıvı deterjan alırsan dalin veya omo baby al benbu ikisini kullanıyorum kızıma hangisi denk gelirse ikisindende memnunumm
kız ne bu doğuracaz diye tutturdunuz anam zırsızdeli bir sen iki tutun bacım bebişleri biraz daha doğmasınlar sakınn
ahh kilodaşım nasıl oldun kuzum ıyımısın bıraz daha:26:
valla hepsini birden ütüleme sakın.ben o hatayı yaptım sen yapma.sözde parça parça ütüleyecektım ama onuda bunuda sunuda derken bir baktım dolabı yerleştırmeye baslamısımben erken dogurmak ıstemıyorum ya doğumdan korktugumdan degıl sadece bebısım haftasında dogsun yeterkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?