kıııızzzzz temizle bacım şu posta kutusunu aaaacanım iki tane çatna tokasına benzer alet bağlıyolar karnına
senin ve bebeğinin kalp atışlarıyla sancının takibini yapıyolar
hasta bezi en fazla bir tane kullanılıyomuş, o da hastane tarafından veriliyo diyolar
ped alman daha faydalı sanki
bakalım beni bu sefer koyacakmıbacım ben nstye bi kaç sefer sokuldum zorla
evet kuzum ben çok hızlı hareket ettiğimden oluyor..bundan sonra bıraz daha umursamamaya calısmam gerek.bacım sende biliyon , bende biliyorum sebebini
biz kendimizi çok yoruyoruz
sen evdeyken sürekli ayaktasın bende okulda öyleyim
ayrıca eve gelince de pek oturduğum ya da yattığım söylenemez
ben hazırlayacam da içine koyacaklarımı alamadım ki, lohusa pijamasını hangi siteden alsam ki yavv
azcıkın daha dursalar en azından 36ya kadarcıkhe valla bacım
canları sıkılıyo sanırsam içerde
bir an önce çıkası var ikisinin de
ben günde 1 tane muz yıyorum genelde aralarda yemedıgım nadırdır.oda muzu bırakıyorum bı ara armuta bı ara elmaya dadanmıstım meselamuz çok kilo aldırıyomuş cidden bebişe
ben diğer doktora gidince o bebeğime obez muamelesi yaptığından bütün meyveleri yasakladı malum
bugün yeni doktor diyo ki bebeğin çok şişman değil istediğini ye takma kafana
bilmiyorum ki hangisine inansam
hayırlı olsun aldıkların şekerim
allah korusun kuzum sende dinlen biraz izine çık artık doktorun dedıgı gıbı:26:neden bizimkiler böyle çektiriyor acaba annişlerine yavv
korkuyorum her an doğurcam diye , Allah korusun
evet 30 derecede erımıyor malesef.vallahi ben bardakta erıttım de oyle koydum kalmadı ozaman hıcbırsey.birde öyle deneyeyim canım
ne saçma o zaman bu granül sabun olayı
30 derece de erimeyecekse nasıl kullanılsın ki bebiş kıyafetlerine
benimki daha belli değilde senin yine belli bişeyler..izin al sen zırsizdelim
bacım sen doğur yavv
ne geziyon daha dışarlarda
canım kendini kasmassan acımaz merak etme
ama sezeryan olacaksa bence ne kadar durdurabilirse o kadar dursun derim ben
erkenden sezeryanla doğurmaya ne gerek var ki?
bebişin içerde daha korunaklı olduğundan bence durması faydalı
keşke bizimkileri de durdurmanın bi yolu olsaydı
canım ben hissetmedim ki orda yatarken
bana normal vuruşu gibi geldi
demek ki dedi doktor sen kimbilir kaç katında hissettin de bunlar sana hiçbir anlam ifade etmiyo
ben hala diyorum ki
benim bebişim nst yi sevmiyo yaaa ona vurduğunda sancı sanmışsınızdır siz
doktor aynen böyle
valla yorulmayınca da devam ederse izne ayrıldığıma üzülürüm
( henüz ayrılmadım ama haftaya pazartesi çıkıyorum inşallah doğum iznine , bi sıkıntı olmazsa , erken falan doğmazsa tabi )
arasın bacım arasın
bizim herifler iyi dinlendi bunca ay, tüm sıkıntıyı biz çektik
azıcık da onlar koştursunlar dimi ama
bacım bende istanbuldayım. onlara para ver tabiiki pervane olurlar aaaa
efferim seneeeebiraz dinlen bakalım sancıların hafiflicekmi.. belkide progestana başlatıcaktır... ama bunlar sancı kasılma değil ki başlatmayabilir.. iğne verirse yaptır mutlaka.. erken doğum olursa enazından akciğerlerii gelişmiş olsun ki küvez derdi olmasın bebişin
moriiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş bideneeemmm çok ösledim canım arkadaşıımmmmhoşgeldin... ama daha sık gel canım senin bana doğum iznin 15 gündü bak ben geldim sen hala yoksun gel artıııkkkkkkk nüüttfeeennnn
ahhh kızcem yakınlarda olsan vallaha sanada getirirdik mantı ama maalesef çok bilem yapmışız kalanını buzluğa attık mantının onuda sonra yapıcıyız kızımlaa kızcem bazı hastalarda doktor çok istediği için bekletiyorlar bende ilk gittiğimde öle yaptılar 1 saat beklemiştimm doktor bi ara geldi baktı sonra tekrar istedi 10 dakika sonra ayy sinir olmuştum vallahaoh ana kız ne hamaratsınız siz maşallah
bende mantı istiyom
bugün önce annem sonra da sen aklıma düşürdünüz valla
ahh ahh siz yok musunuz siz, zorla adamı yoldan çıkarırsınız
beni nst de 1 saatten fazla bekletti valla
1 buçuk saate yakın tuttu hatta
valla 20 dakikayla yırtanlar şanslı
evet canım bizim buğum maharetli olasımız tuttu kızcemle anacına yardım etti kuzucum yav vallaha kızım bakıyor anası ogün yazmamışsa hemen söylüyor anne al yaz diyeeyaaa pes diyorum başka bişe demiyorum
bacım sen şu kitap olayını bidaha düşün
laleemm oohh ana kız pek maharetlisiniz canım ellerinize sağlık... kızında biliyo burda teyzeleri merak eder anacığını
ne diym ki bilemedim kuzum ya inşallah sağ salim sende zırsızdeli de bebişleri kucağınıza alırsınız bakalım sana ne diyecek doktorr en azından 36 37 haftayı görseniz yine yeterdii erken doğumdada bi sürü sıkıntı çekersiniz o yüzden elinizden geldiğini kadar dikkat edin dinlenin ayakta kalmak özellikle bebişi aşağıya itermiş bunu aklınızda tutun ayakta durmak sancıyı tetikliyooya lalem dogru dıyosunda ben zaten yerınde durmayan bırısıyım .onuda gectım burdakıler en ufak bıseyde otursam laf ederler kı hadı gectım mesela mısafırım eksık olmaz bazıları dıyorkı hadı otur artıkk aralarından mutlaka bırı cıkıp dıyorkı amannn bende oyleydım nolcakkıyanı demıyorkı kızım sen oturda ben yapayım evet gercek sancı gecmıyormus benımkıler en azından oan gecıyor sonra tekrar gelıyor
yamısım bundan sonra dıkkat etmeye calısıcam tamam en aızndan cumartesıye kadar bıraz özen gostersem ıyı olacak korktum valla:26:yamısım devlet hastanesındede verıyorlar hasta bakıcılar ılk pedı onlar yerleştırıyor zaten.annem kardesımı devlette dogurdu ordan bılıyorum hatta babam bırazda bahşiş verince pervane olmuslardı annemın basında.ama tabı ıstanbul için konusuyorum
kıııızzzzz temizle bacım şu posta kutusunu aaaa
bakalım beni bu sefer koyacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?