Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kıııızzzzz temizle bacım şu posta kutusunu aaaa

evet kuzum ben çok hızlı hareket ettiğimden oluyor..bundan sonra bıraz daha umursamamaya calısmam gerek.
valla bende daha bıtane aldım takım yedek almadım hıcc:26:

ben günde 1 tane muz yıyorum genelde aralarda yemedıgım nadırdır.oda muzu bırakıyorum bı ara armuta bı ara elmaya dadanmıstım mesela hergun hepsını bırden yıyemıyorum nedense meyve salatası tarzındabencede suan cok sısman degıller sadece 1-2 hafta önde gıdıyorar.zaten öyle olsalar allah korusun doktor direk kontrol altına alır seni.ve sende şeker falanda olur tahminim.çok şükürki böyle sorunlarımız yok bizlerin.bak görürsün en fazla 4 kilo ile doğumlarımız olur nadir 4200 civarıo buda normal bence

birde öyle deneyeyim canım
ne saçma o zaman bu granül sabun olayı
30 derece de erimeyecekse nasıl kullanılsın ki bebiş kıyafetlerine
evet 30 derecede erımıyor malesef.vallahi ben bardakta erıttım de oyle koydum kalmadı ozaman hıcbırsey.
ama bıngonun bebek detarjanı cıkmıs sımdı toz 5kg olarak onlardan alıcam bakalım nasıl yapcek yumusatıcıda bingonun kullanıyorum ben suan cunku

benimki daha belli değilde senin yine belli bişeyler..izin al sen zırsizdelim
yazık günah bebişe

canım olacagı varsa olacak ama bırazda uzatmak bızım elımızde bu sureyi

progestan deme bana ya nefret edıyorum ben onlardannn
iğne derse yaptırırım sancı cıkarsada mutlaka bu ogneyı doktora sorarım kızçem
ama dur bakalım neler olacak cumartesı gunu

yamısımın dedği siteye bakarken benim pijama takımını gördüm
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/191
burdaki mavi olanı.bilerek renkli aldım çünkü ben sarısınım sezeryan falan olursam dogumdan sonra ruh gıbı dolancam malum biraz renkli olsun dedim sabahlığım.kuması falan cok guzel.ve ustte cok guzel duruyor kızçem.dün evde gıtdım s beden aldım cunku bu cüsseyebiraz bol bile geldi ama cok tatlı oldum yaw ılk defa kendımı cok begendım bu haldeyken

moriiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş bideneeemmm çok ösledim canım arkadaşıımmmm hoşgeldin... ama daha sık gel canım senin bana doğum iznin 15 gündü bak ben geldim sen hala yoksun gel artıııkkkkkkk nüüttfeeennnn

ahhh kızcem yakınlarda olsan vallaha sanada getirirdik mantı ama maalesef çok bilem yapmışız kalanını buzluğa attık mantının onuda sonra yapıcıyız kızımlaa kızcem bazı hastalarda doktor çok istediği için bekletiyorlar bende ilk gittiğimde öle yaptılar 1 saat beklemiştimm doktor bi ara geldi baktı sonra tekrar istedi 10 dakika sonra ayy sinir olmuştum vallaha
evet canım bizim buğum maharetli olasımız tuttu kızcemle anacına yardım etti kuzucum yav vallaha kızım bakıyor anası ogün yazmamışsa hemen söylüyor anne al yaz diyee
ne diym ki bilemedim kuzum ya inşallah sağ salim sende zırsızdeli de bebişleri kucağınıza alırsınız bakalım sana ne diyecek doktorr en azından 36 37 haftayı görseniz yine yeterdii erken doğumdada bi sürü sıkıntı çekersiniz o yüzden elinizden geldiğini kadar dikkat edin dinlenin ayakta kalmak özellikle bebişi aşağıya itermiş bunu aklınızda tutun ayakta durmak sancıyı tetikliyoo

bacım nerde olursan ol para verdin mi pervane oluyolar gerçekten
bende zorunluluktan dikkat edecem
tam yamişimin mesajını okuyordum kociş geldi yanıma, mesaj için diyor ki al bi akıllı daha
ama sana kim , nasıl laf dinletsin
yarın doğum iznine ayrılıyomuşum

kızçem az daha tutalım bebişimizi içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…