ne yaptı ne yaptı kız yaz hemen anam öldürecek beni meraktan bu delüüü karıı
canım sağolsunlar memnunum iki taraftan da
cumartesi süpriz kargo geldi mesela bana
bi baktım kaynanam bi tepsi börek pişirmiş ve lahana sarmış pişir diye göndermiş
sen göbüşünle saramazsın ama canınız çeker diye
ne dualar ettim kaynanama ne dualar bilemezsiniz
bi koliye yakında bebiş kıyafeti, ana kucağı falan yollamış sağolsun
manyak kocişim benim yazışma ve net merakımı biliyo
ama laptopta yatarken yazamadığımı da görüyo
sen yatarken nete girmiyon, nete girerken de yatmıyon diye bana tablet almış
delüüüüüüüüüüüüüüü
onca borcun harcın arasında almış ki bana diyo eğer doğum iznine ayrılırsan verecem yoksa vermeyecem
morişimi bende çok özledim yaaa
gelsin o da
maşallah o da büyütüyo bebişini
yavrımmmm görükmüyo hangi site olduğu?
adresi yenile de bakayım hemencik
s bedene girebilir miyiz kız biz?
canım doğumdan sonra bana alt giydirmediler. gecelik dedim onuda giydirmediler. pijamanın üstünü giydirdiler. altıma sadece kilotcanım kaç beden alıyım peki?
neyle rahat ederim ki acep?
karnın doğurur doğurmaz iniveriyo mu?
tamam tamam pes ettim ayrılıyorum bacım izne
yamiişimmm kızcem bebiş nasıl hiç anlatmıyon bize şirinliklerini kuzucuğunn
bacım kocişim başka hesaptan giriyo diyecem nerdeyse
aynen öyle dedi
diyoki okula gidip oturup oturup döneceğini bilsem git ama sopayla başında beklesem gene yapacak bişi bulursun sen diyo
benle başa çıkılmazmış
hatta ne yaptı biliyo musun ben doğum iznine çıkıyım diye?
manyak kocişim benim yazışma ve net merakımı biliyo
ama laptopta yatarken yazamadığımı da görüyo
sen yatarken nete girmiyon, nete girerken de yatmıyon diye bana tablet almış
delüüüüüüüüüüüüüüü
onca borcun harcın arasında almış ki bana diyo eğer doğum iznine ayrılırsan verecem yoksa vermeyecem
aaa ne güzel sağolsun vallaha senin kv bak düşünmüş bu zamanda zor vallaha böle düşünceli kadınn kızcem mesela benimkiii milleti başına toplar mangal yapar balık yapar parti verir ama bizede siz de gelin demez mesela bu hafta sonu eltim görümcem falan toplanmış mangal yapmışlar ama bizi çağırmadıı ya yeme içme neysede insan bazen böle bi toplanmak kalabalıkla yemek falan istiyo sonuçta benim ailemden kimsemin olmadığını burada falan biliyo canım sıkıldı benim eşimde farketti dediki sıkma canını ben seni götürüm gezmeye falan dedi çok zor ya herkes akrabasına eşine dostuna gidiyo biz sürekli evdeyiz bi yemeğe falan çıkıyoruz eşimle avm falan sonrada eve geliyoruz kendimi bazen kimsesiz gibi hissediyorum ki kızmda artık anlıyo herşeyi dün diyorki bitane arkadaşı var binada anne Zeynep anneannesine teyzesine gidecek hadi bizde gidelim ayakkabılarınıda giymişş en çokta kızıma üzülüuorum bayramda falan hep canı sıkılıyoo herşeyi biliyo artık neyse kızcem senide sıkmıym gece gece bu arada benim kızı yarın aşıya götürücem 2 gün boyunca dünyayı dar eder yine bize çok nazlı çokkkk Allahtan aşının biri ağızdanmış biri kolundan hemşiremiz öle dedi bugün ne yapcam bilmiyorummm vallaha
bacım o demin gelmişti buraya aşağıda ismini görünce yazdım ama bebiş durmadı heralde. uzun süre baktı snra gitti morişim
canım valla ben hamilelik öncesi bedenime göre aldım. hoş doğururkende pek farkım yoktu ama neyses beden. zaten lohusalıkların s bedenleri normal s bedenden 1 beden büyük gibi oluyo...
canım doğumdan sonra bana alt giydirmediler. gecelik dedim onuda giydirmediler. pijamanın üstünü giydirdiler. altıma sadece kilotöyle yattım yatakta. sonra dedim verin yahu giyecem ben neyse akşamına giydim. ama acayip terliyosun heee hemde nasıl...
benim karnım doğumdan sonra ayaa bi kalktım ki önde aşağıya bişey sallanıyo sarkmışkarnım bi tuhaf hissettim büyük bi boşluk.. karnımı elimle toplayıp yrüdüm bide çarşaf gibi katlayıp pijamanın içine soktum çook şükür gram kalmadı rahim kendini topladı...
canım yaa pamukçukla uğraşıyoduk işte. bugün bayaa iyi ama geçti gibi sanki..rahat emdi. ama gündüz uykusunu unuttu bu.. önceden ne güzel emerdi koyduğum yerde uyurdu. pamukçuktan dolayı uyuyamayınca kucağımda uyutup koyuyodum. bugün baktım emdikten sonra koydum yerine uyuyamadı. kucağıma aldım uyudu yerine koydum uyandı. bütün gün sadece 2 saat uyudu. neyski saat 8buçukta uyudu. azöncede emzirdim. gayet rahat ve bbooooll bol emdi yine uyudu.. arada gülümsüyo uyurken teyzes yerim ben onun gülüşünü yaabakalım gündüz uykularımızı ne yapıcaz... yarın nasıl olcak bakalım..
sabah oyun halısına yatırdım.. allahımm nasıl tepiniyo nasıl tepiniyo... gülüyo elini kolunu bacağını sallıyo bağırıyo
eneeeekocişin benim laflarımı çalmış ben yine aklın yolu bir demek istiyorum
ne yaptı kızzz anlatsana beee
eneeeee mantukluhayırlı olsun kızçem artık yatamıyom da demezsin şantajı da iyiymiş heee
ah yavrum yaa ne yapsın onda o babanne olduğu sürece...
aşı da çokmu huysuz oluyo??
anaaaa kızcem senin oğlan kucak istiyo demekki kucağında uyuyo yerinde uyanıyorsan dikkat et kızcem sakın alıştırma kucağına yoksa hep öle isterr kucak isterr e sende teksin evde rezil olursun benim kızı benim kv falan alıştırdılar sonra ben untturana kadar neler çektim kızım kanguruda kucağımda bi elimle onu tutar bi elimlede evi süpürürdüm yemek yapardım neyse ki sonra sonra bıraktı örümceğe koymaya başlayınca yoksa ağları hiç bişey yapamazdım onu bırakıp çok çektim çokk vallaha aa demek oyun halısıyla oynuyo ayy yesin onu teyzesi yafff ordaki renkli şeyler dikkatini çekiyordur kızcem ne datludur şimdii oo tam öpmelikk koklamalıkkk off birde pamukçuğunuz iyileşse tam olacaktı yaa
anladım canım rahat geçer umarım...huysuzluktan ziyade benim kız bebeklğinden beri ne zaman aşı olsa 2 gün ateşi yükselir sabaha kadar nöbet tutarız başındaa neyseki bu son aşımız zaten bitaneydi de ağızdan olan aşı burada Suriyeliler çok fazla göç ettiler ve salgın hastalık bulaştırıyorlar diye yapılıyoo
Slm hanimlar:) bi kac günden beri büyük zevkle yazdiklarinizi okuyorum. Bende 21 haftalik hamileyim ve size bir müjdem var......benim kizim olacak:)))) bu topikde hatirladigim kadariyla sadece bi kiz var. Beni araniza alisaniz cok sevinirim. Bu arada ben almanyada yasiyorum türkcem cok iyi degil hatalarim varsa affedin beni :)
Slm hanimlar:) bi kac günden beri büyük zevkle yazdiklarinizi okuyorum. Bende 21 haftalik hamileyim ve size bir müjdem var......benim kizim olacak:)))) bu topikde hatirladigim kadariyla sadece bi kiz var. Beni araniza alisaniz cok sevinirim. Bu arada ben almanyada yasiyorum türkcem cok iyi degil hatalarim varsa affedin beni :)
bacım hemen untturuver kucağı senin oğlana çok zorlanırsın sonra ana kucağına koy oyun halısına koy zamanını öle geçirsin şimdi onun ilgi alanı renkli ve ses çıkaran şeyler kızcem onlarla oynamayı çok sever şimdii oyyy ısırsın onu teyzesi kocamannkız bacım bu kucak sevdasıda pamukçukla çıktı ortaya.. ağlıyo canı yanıyo diye sakinleşsin diye kucağıma alıyodum uyuyuveriyodu. ordan alıştı heralde... nasıl unutturucam bilmiyorum daha şurda kaç gündür böyle hemencecik de alıştıysa vay halime.. akşam da anakucağına koyduğum gibi gözlerini kapttı uyudu. ne zaman ne yapacağı bilinmiyo yaaww
pamukçuk baya hafifledi geçti galibaa 2 gündür damlasını vermiyorum bi sorun yok bakalım galibaa geçti..
sorma teyzesiii onları görüp bide ses çıkartınca iyice coşuyo bizimki
anladım canım rahat geçer umarım...
kız laleeee sen burdasın da ne diye hiçbişe yazmıyon bakeem heee....
kızlar ben pcyi ayarladım hep online görünürsem şaşırmayın olurmueskideende öyleydi ama pc bozulunca ayarları gitmiş... çıkış giriş işlemlerini sevmiyom biliyonuz mu
hade bana iyi geceler size de iyi uykular kızlar ben yatıyommm
anammm makus talihimizi yendik sonunda demekki bir kızımız oluyoohoş geldin canımcım gel bacım gel uzaktan seyirci kalma buraya bi takılıca zamanın bile nasıl geçtiğini bile anlamazsın bi bakmışın bebiş doğmuşş demek almanyadasın aaa benimde ailem orada yaşıyor hadı bakalım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah bu arada ilk bebişinmi bakalımm
hoşgeldin canım aramıza.. buyur tabiiki.. topikimizin kaderi değişti kızlar erkeklerin devri bitiyo galbaa peluuuunler geliyo
geçer zaman çabucak vallaha benim birde kızım var 28 aylık teyzesii bu ikinci bebişş buda erkek olacak hayırlısıyla ben kızıma hamile olduğum zamanı hatırlıyorum birde baktımki o minicik bebiş kucagımdaa şimdi kocaman olduda anasını begenmiyo sıpaa sende bi bakmışın kızın kucağında ben birde 20 yaşına yeni girmiştim yanımda kimseler yoktu kendi başıma büyüttüm kızımı korkma onun için hem biz varız burda her zaman sana destek oluruz korkma sennHos bulduk:) insallah zaman hemen gecer bebisi alirim kucagima:) ilk bebegim ve hic tecrübem yok annem uzakta yani anliyacagin ayvayi yedim:)) evet malesef almanyadayim Nürnberg tarsfinda yasiyorum
geçer zaman çabucak vallaha benim birde kızım var 28 aylık teyzesii bu ikinci bebişş buda erkek olacak hayırlısıyla ben kızıma hamile olduğum zamanı hatırlıyorum birde baktımki o minicik bebiş kucagımdaa şimdi kocaman olduda anasını begenmiyo sıpaa sende bi bakmışın kızın kucağında ben birde 20 yaşına yeni girmiştim yanımda kimseler yoktu kendi başıma büyüttüm kızımı korkma onun için hem biz varız burda her zaman sana destek oluruz korkma senn
allah bagislasin ne güzel erken anne olmussun kizin büyüdümü onunla arkadas gibi olursun. Annem beni 17 yasinda dogurdu inanki sadece annem degil dostum sirdasim tek güvenebildigim insan eminim sizde öyle olursunuz...tabiki arada birbirimizi yiyorduk o ayrisimdi uzakta ama halen benim en iyi arkadasim. Tek derdi nene olmak istemiyor ben cok gencim nene olamam bebek bana abla desin diyor...hay allahim allah baska dert vermesin
Iyiki varsiniz destege kesin ihtiyacim olacak benim tecrübem cok yok ama morel düzeltme yetenegim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?