evet kuzum ben çok hızlı hareket ettiğimden oluyor..bundan sonra bıraz daha umursamamaya calısmam gerek.
valla bende daha bıtane aldım takım yedek almadım hıcc:26:
azcıkın daha dursalar en azından 36ya kadarcık
ben günde 1 tane muz yıyorum genelde aralarda yemedıgım nadırdır.oda muzu bırakıyorum bı ara armuta bı ara elmaya dadanmıstım meselahergun hepsını bırden yıyemıyorum nedense meyve salatası tarzında bencede suan cok sısman degıller sadece 1-2 hafta önde gıdıyorar.zaten öyle olsalar allah korusun doktor direk kontrol altına alır seni.ve sende şeker falanda olur tahminim.çok şükürki böyle sorunlarımız yok bizlerin.bak görürsün en fazla 4 kilo ile doğumlarımız olur nadir 4200 civarıo buda normal bence
allah korusun kuzum sende dinlen biraz izine çık artık doktorun dedıgı gıbı:26:
evet 30 derecede erımıyor malesef.vallahi ben bardakta erıttım de oyle koydum kalmadı ozaman hıcbırsey.
ama bıngonun bebek detarjanı cıkmıs sımdı toz 5kg olarak onlardan alıcam bakalım nasıl yapcek yumusatıcıda bingonun kullanıyorum ben suan cunku
bacım nerde olursan ol para verdin mi pervane oluyolar gerçekten
bende zorunluluktan dikkat edecem
tam yamişimin mesajını okuyordum kociş geldi yanıma, mesaj için diyor ki al bi akıllı daha
ama sana kim , nasıl laf dinletsin
yarın doğum iznine ayrılıyomuşum
kızçem az daha tutalım bebişimizi içerde
ayıpsın tatlım temizledim hemen
eee aferin sanaaa.. sen daha çalışma sayıklıyosun.. kim güvenipde seni bırakıcak okula heee.. başına bekçi dikmek lazım hareket ettiğin anda sopanın ucunu gösterivercek sanaben öyle yavaş hareket eden biriyim ki kocişten dayak yiyecem
bugün yaşadıklarım malum, marketteyiz bi baktım bişeyleri kucaklamışım
merdivenleri gene hoplaya zıplaya indim
ama dikkat edecem bundan sonra
çookk şüküürrrryamiş ve kocişimin baskılarıyla çıkıyorum yarın doğum iznine canım
benimki daha belli değilde senin yine belli bişeyler..izin al sen zırsizdelim
yazık günah bebişe
canım olacagı varsa olacak ama bırazda uzatmak bızım elımızde bu sureyi
sinir yaa erimiyo cidden
bakalım sen dene de memnun kalırsan ondan alalım
benimki zaten hıc kosturmadı daha hıc bısey ıstemedım bu adamdan
yamısımın dedği siteye bakarken benim pijama takımını gördüm
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/191
burdaki mavi olanı.bilerek renkli aldım çünkü ben sarısınım sezeryan falan olursam dogumdan sonra ruh gıbı dolancam malum biraz renkli olsun dedim sabahlığım.kuması falan cok guzel.ve ustte cok guzel duruyor kızçem.dün evde gıtdım s beden aldım cunku bu cüsseyebiraz bol bile geldi ama cok tatlı oldum yaw ılk defa kendımı cok begendım bu haldeyken
moriiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş bideneeemmm çok ösledim canım arkadaşıımmmmhoşgeldin... ama daha sık gel canım senin bana doğum iznin 15 gündü bak ben geldim sen hala yoksun gel artıııkkkkkkk nüüttfeeennnn
ahhh kızcem yakınlarda olsan vallaha sanada getirirdik mantı ama maalesef çok bilem yapmışız kalanını buzluğa attık mantının onuda sonra yapıcıyız kızımlaa kızcem bazı hastalarda doktor çok istediği için bekletiyorlar bende ilk gittiğimde öle yaptılar 1 saat beklemiştimm doktor bi ara geldi baktı sonra tekrar istedi 10 dakika sonra ayy sinir olmuştum vallaha
evet canım bizim buğum maharetli olasımız tuttu kızcemle anacına yardım etti kuzucum yav vallaha kızım bakıyor anası ogün yazmamışsa hemen söylüyor anne al yaz diyee
ne diym ki bilemedim kuzum ya inşallah sağ salim sende zırsızdeli de bebişleri kucağınıza alırsınız bakalım sana ne diyecek doktorr en azından 36 37 haftayı görseniz yine yeterdii erken doğumdada bi sürü sıkıntı çekersiniz o yüzden elinizden geldiğini kadar dikkat edin dinlenin ayakta kalmak özellikle bebişi aşağıya itermiş bunu aklınızda tutun ayakta durmak sancıyı tetikliyoo
evet yormayın artık kendinizi aaaaa
canım lohusasepeti com var. ben ordan almıştım takım olarak. yanında bide bebek bezi 2 adet hediye vermişlerdi. çok güzel takımlar var orda ilgileri de çok güzel.
hey yarabbimm kızım hala sınav derdindesin yaa pesss... kağıtları dağıtırken doğuruverirsin artık... ne laf dinlemez hatunsun sen aaaa oğluş doğsun seni söylicem işte hıhhh...
aklın yolu bir bacım needersin...
saol cınıımmm
eee aferin sanaaa.. sen daha çalışma sayıklıyosun.. kim güvenipde seni bırakıcak okula heee.. başına bekçi dikmek lazım hareket ettiğin anda sopanın ucunu gösterivercek sana
çookk şüküürrrr
aklın yolu bir bacım needersin...
saol cınıımmm
eee aferin sanaaa.. sen daha çalışma sayıklıyosun.. kim güvenipde seni bırakıcak okula heee.. başına bekçi dikmek lazım hareket ettiğin anda sopanın ucunu gösterivercek sana
çookk şüküürrrr
allah allah ya kızcem ben kızım doğduğundan beri deterjanla birlikte hep kullanırım ama bende böle bi sorun yok birde ben 40 dereceden fazlaya atmam çamaşırları kendi çamaşırlarımıza da kullanıyorum siyahlar hariç ama bende böle bişey olmadıı ben hacışakir alıyorum geneldee bilemedimm sizde neden böle olduu :26::26::26:
bacım annişim de diyo çarşamba yapıp kargoya veriyim sende pişir
yicem azmettimben hiçbişey istemedim de bebişim uyudu nstdeyken bi ara
uyandırdı tekrar devam ettirdi
bebek 36 haftalık diyo ama benimde biraz daha ilerletmem gerek
bacım kocişim başka hesaptan giriyo diyecem nerdeyse
aynen öyle dedi
diyoki okula gidip oturup oturup döneceğini bilsem git ama sopayla başında beklesem gene yapacak bişi bulursun sen diyo
benle başa çıkılmazmış
hatta ne yaptı biliyo musun ben doğum iznine çıkıyım diye?
ohhh ellerine sağlık anacnın insanın anası gibi yok vallaha kuzucum ye sende bari doğurmadann evet ne kadar geç olursa o kadar iyi bebiş bu arada hazrıla çantanı falan sen ondan sonrada izne ayrılıyomuşun yat kızcem dinlenn senin oğlanla da konuş gelme diye biraz daha beklesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?