hımm sanırım sen evlendikten sonra almanyaya yerleştin canım zor ya gurbett anneni özlüyorsundur şimdii ayyy demekki annen kendini yaşlı hissetmekten korkuyo torunu oluncaa benim kayınvalidede kendine nene denmesinden gıcık olur mesela bende kendine gıcığım ya benim kıza hep nene dedirtiyorum geçen diyorki bitek senin kız bana nene diyor gerisi babaanne diyor bende dedim ne biliym demekki birinden falan duydu kızzzçıldırıyo resmenn canımcım sendeki moral düzeltme yeteneği bizdeki tecrübeler gül gibi geçinir gideriz vallaha
Slm hanimlar:) bi kac günden beri büyük zevkle yazdiklarinizi okuyorum. Bende 21 haftalik hamileyim ve size bir müjdem var......benim kizim olacak:)))) bu topikde hatirladigim kadariyla sadece bi kiz var. Beni araniza alisaniz cok sevinirim. Bu arada ben almanyada yasiyorum türkcem cok iyi degil hatalarim varsa affedin beni :)
bacım hemen untturuver kucağı senin oğlana çok zorlanırsın sonra ana kucağına koy oyun halısına koy zamanını öle geçirsin şimdi onun ilgi alanı renkli ve ses çıkaran şeyler kızcem onlarla oynamayı çok sever şimdii oyyy ısırsın onu teyzesi kocamann
inşallah yamiş yatamadım benyine yaa midem yanıyo çokk fena şurup içtim ama tık yok kızımı uyuttum kociş uyudu ben internet senin televizyon beni geziyom vallaha çokk kötüyüm çokkkk
anammm kocişe bak sennn ey aşkkk sen nelere kadirsindiycem ama izne ayrıl diye almış kıyamam yaa bak yine seni düşünmüş yattığın yerden yaz arkadaşlarınla ayrı kalma diyee
bacım o demin gelmişti buraya aşağıda ismini görünce yazdım ama bebiş durmadı heralde. uzun süre baktı snra gitti morişim
canım valla ben hamilelik öncesi bedenime göre aldım. hoş doğururkende pek farkım yoktu ama neyses beden. zaten lohusalıkların s bedenleri normal s bedenden 1 beden büyük gibi oluyo...
canım doğumdan sonra bana alt giydirmediler. gecelik dedim onuda giydirmediler. pijamanın üstünü giydirdiler. altıma sadece kilotöyle yattım yatakta. sonra dedim verin yahu giyecem ben neyse akşamına giydim. ama acayip terliyosun heee hemde nasıl...
benim karnım doğumdan sonra ayaa bi kalktım ki önde aşağıya bişey sallanıyo sarkmışkarnım bi tuhaf hissettim büyük bi boşluk.. karnımı elimle toplayıp yrüdüm bide çarşaf gibi katlayıp pijamanın içine soktum çook şükür gram kalmadı rahim kendini topladı...
canım yaa pamukçukla uğraşıyoduk işte. bugün bayaa iyi ama geçti gibi sanki..rahat emdi. ama gündüz uykusunu unuttu bu.. önceden ne güzel emerdi koyduğum yerde uyurdu. pamukçuktan dolayı uyuyamayınca kucağımda uyutup koyuyodum. bugün baktım emdikten sonra koydum yerine uyuyamadı. kucağıma aldım uyudu yerine koydum uyandı. bütün gün sadece 2 saat uyudu. neyski saat 8buçukta uyudu. azöncede emzirdim. gayet rahat ve bbooooll bol emdi yine uyudu.. arada gülümsüyo uyurken teyzes yerim ben onun gülüşünü yaabakalım gündüz uykularımızı ne yapıcaz... yarın nasıl olcak bakalım..
sabah oyun halısına yatırdım.. allahımm nasıl tepiniyo nasıl tepiniyo... gülüyo elini kolunu bacağını sallıyo bağırıyo
eneeeekocişin benim laflarımı çalmış ben yine aklın yolu bir demek istiyorum
ne yaptı kızzz anlatsana beee
eneeeee mantukluhayırlı olsun kızçem artık yatamıyom da demezsin şantajı da iyiymiş heee
ah yavrum yaa ne yapsın onda o babanne olduğu sürece...
aşı da çokmu huysuz oluyo??
huysuzluktan ziyade benim kız bebeklğinden beri ne zaman aşı olsa 2 gün ateşi yükselir sabaha kadar nöbet tutarız başındaa neyseki bu son aşımız zaten bitaneydi de ağızdan olan aşı burada Suriyeliler çok fazla göç ettiler ve salgın hastalık bulaştırıyorlar diye yapılıyoo
kız bacım bu kucak sevdasıda pamukçukla çıktı ortaya.. ağlıyo canı yanıyo diye sakinleşsin diye kucağıma alıyodum uyuyuveriyodu. ordan alıştı heralde... nasıl unutturucam bilmiyorum daha şurda kaç gündür böyle hemencecik de alıştıysa vay halime.. akşam da anakucağına koyduğum gibi gözlerini kapttı uyudu. ne zaman ne yapacağı bilinmiyo yaaww
pamukçuk baya hafifledi geçti galibaa 2 gündür damlasını vermiyorum bi sorun yok bakalım galibaa geçti..
sorma teyzesiii onları görüp bide ses çıkartınca iyice coşuyo bizimki
bacım hemen untturuver kucağı senin oğlana çok zorlanırsın sonra ana kucağına koy oyun halısına koy zamanını öle geçirsin şimdi onun ilgi alanı renkli ve ses çıkaran şeyler kızcem onlarla oynamayı çok sever şimdii oyyy ısırsın onu teyzesi kocamann
inşallah yamiş yatamadım benyine yaa midem yanıyo çokk fena şurup içtim ama tık yok kızımı uyuttum kociş uyudu ben internet senin televizyon beni geziyom vallaha çokk kötüyüm çokkkk
daha yeni geldimm yamişşş yeni bir arkadaş gelmişş hemde pelunn annesi ona yazam dedim kızcem ama ben çokk köütüyüm şuannnsanada iyi gecelerr kızcemmm
Bitiyor gibi gözüküyor:))
allah bagislasin ne güzel erken anne olmussun kizin büyüdümü onunla arkadas gibi olursun. Annem beni 17 yasinda dogurdu inanki sadece annem degil dostum sirdasim tek güvenebildigim insan eminim sizde öyle olursunuz...tabiki arada birbirimizi yiyorduk o ayrisimdi uzakta ama halen benim en iyi arkadasim. Tek derdi nene olmak istemiyor ben cok gencim nene olamam bebek bana abla desin diyor...hay allahim allah baska dert vermesin
Iyiki varsiniz destege kesin ihtiyacim olacak benim tecrübem cok yok ama morel düzeltme yetenegim var:)
günaydıınnngünaydın annişleer
biz geldikkkkkkkkkkk
kocişimle kahvaltı sefası yaptık
yaşasın izin günlerimin ilk günü
valla aşka geldi kocişim
aslında inadımdan giidp çalışacağımı biliyodu ağzıma bi parmak bal çaldı da diyebiliriz
laptopumdan memnunum aslında ama iyi olmadı da diyemem
çünkü gerçekten yatarken yazamıyorum
aaa ne güzel sağolsun vallaha senin kv bak düşünmüş bu zamanda zor vallaha böle düşünceli kadınn kızcem mesela benimkiii milleti başına toplar mangal yapar balık yapar parti verir ama bizede siz de gelin demez mesela bu hafta sonu eltim görümcem falan toplanmış mangal yapmışlar ama bizi çağırmadıı ya yeme içme neysede insan bazen böle bi toplanmak kalabalıkla yemek falan istiyo sonuçta benim ailemden kimsemin olmadığını burada falan biliyo canım sıkıldı benim eşimde farketti dediki sıkma canını ben seni götürüm gezmeye falan dedi çok zor ya herkes akrabasına eşine dostuna gidiyo biz sürekli evdeyiz bi yemeğe falan çıkıyoruz eşimle avm falan sonrada eve geliyoruz kendimi bazen kimsesiz gibi hissediyorum ki kızmda artık anlıyo herşeyi dün diyorki bitane arkadaşı var binada anne Zeynep anneannesine teyzesine gidecek hadi bizde gidelim ayakkabılarınıda giymişş en çokta kızıma üzülüuorum bayramda falan hep canı sıkılıyoo herşeyi biliyo artık neyse kızcem senide sıkmıym gece gece bu arada benim kızı yarın aşıya götürücem 2 gün boyunca dünyayı dar eder yine bize çok nazlı çokkkk Allahtan aşının biri ağızdanmış biri kolundan hemşiremiz öle dedi bugün ne yapcam bilmiyorummm vallaha
yavrımmmmmmmmmmmm ne güldüm yaaaa
demek karnını toplayıp sıkıştırıyodun
kaç güne toparlandı peki rahmin
oy oy oy teyzesi onun pamukcuğunu da gülen yanaklarını da yesin
şimdi tam renkli maddelerin dikkatini çekeceği dönem
görmeyi çok isterdim
morişim de yazık senin ilk zamanki hallerin gibidir muhtemelen
ama zor kısmı atlattınız ikinizde çok şükür
hastayken bebişler kucakta rahatlıyo cidden
aama maalesef bu seferde kucak istiyo sürekli
sen bizden daha tecrübelisin halledersin bu sorunları da eminim ben
pamukçuğunun iyileşmiş olmasına da sevindim canım
nasıl unutturucam hiiçç bilmiyorum yaa önceden emdikten sonra anakucağına koyardım uyurdu. şimdi ona koyunca açılıveriyo gözleri oyun sanki...
evett peluuuuun geliyorrrr... benim oğluş da peluuuuuuun diye bağırırsa büyüdüğünde hiç şaşmam heebide pelun buluyomuş hayırdır tatlım neyin var...
conem o yetenek bendede vardı ama bunlar varya körelttiler benihep bi inat hep bi deprresiflik... aaaaa zopayı alcem artıkın elime iyice yediler kafayı çok asileşti bunlar çoookkk kime çektiler bilmemkine ama elebaşları eshaydı ahh yavruum naptı acabaa kıızzz haberi olan yokmuuuuuuuuu
günaydıınnn
ooohhh afiyet olsun bak negüzel başbaşa kahvaltı keyfi yapmışınız bebiş olunca nöbetleşe yediğiniz günler olacak yowremm
ben yatarak oturarak uzanark her şekilde kullanıom valla o tabletle anlaşamıyom ben yaaaa banane benim laptopum olsun tablet onun olsun
ne gülüyoon sende öyle olcennn
hemen toparlanıyo yaa mesela ertesi gün daha sıkıydı.. 1-2 haftada tamamen topandı şimdi giderek sıkılaşıyoemzirmek uterusun eski haline dönmesine yardım ediyo...
ayy morişim kim bilir ne haldedir yaww bi gelse...
kıııızzz oğluşu avatar yapcem kıızzzama bikaç günlüğüne. kociş hemen kaldır sonra dediii
saol teyzoş geçti...
bakalım inşallah unuttururum yoksa halim nanaayyy
ilk mesajada bitane koyarım sen gör kaldırırım ozamanyavrımmm benim şimdiki halim daha komiktir emin ol
karnım koca bir top sanki
yuvarlanacaz yakında ana oğul
emzirmek daha rahat toparlıyo demek
doğurup sütü gelmeyen arkadaşlarım var
süt gelme süreci normal doğumda daha mı hızlı gerçekleşiyo? yoksa bünyeyle alakalı bişey mi
mesela cuma sezeryan oldu arkadaşım ve hala ne gazını çıkarabilmiş ne de sütü geliyomuş
mama veriyolarmış mecburen
ayyyyyyyyyyyyy yerim ben senin oğluşunu yaaaa
koy da görelim teyzesi
hatta mesajlarından birine de ekleyebilirsin
görürüz sonra hemen kaldırırsın olmaz mı?
kızlaaar albüme 2 tane resim koydum bakın sonra kaldırıciiiiimavatarıda sonra kaldırıciiim kocişin izni bukadar
evet yaa öbür topike yazmış şimdi gördüm bende allahım bir avazda kurtarsın inşallahkızlar eshanın suyu gelmiş, sancısı varmış
1 saate kadar doğuma alacaklarmış
dua bekliyor herkesten
baktım bebişim
allah analı babalı büyütsün
maşallah pek şekersiniz ikinizde
ilk mesajada bitane koyarım sen gör kaldırırım ozamandiğerleri gelene kadaaarrrr onlarada sonra gösteririz
normalde hemen geliyo süt. benim gelmişti.. ama genel olarakta normal doğumda vucut gebeliği bitirip süt salgısına geçiyo o yüzden hemen geliyo. sezeryanda doğumu vücut kendi yapmadığı için süt salgısına nezaman geçeceğini bilmiyo. o yüzden geç gelebiliyo ama sezeryan olup sütü hemen gelende vardır heralde, normal doğurup sütü gelmeyende vardır tabiiki..
kız nere kayboldun küstüm işte hıhh sana göstermicem hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?