Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Benimkinin tepikleri henüz ağlatmıyo fakat dün çok acıttı canımı niye anlamadım ilk defa hareketi canımı acıttı...

aynen bende acayip terliyorum, banyodan çıkmak istemiyorum yada vantilatörle oturuyorum oda çarpıyo bu sefer de baş ağrısından ölüyorum

son zamanlarda daha sert oluyor hareketleri özelliklede başını aşağıya bastırdığında

Arkadaşlar kaç günden beri karnımdaki sertlik nedeniyle yemek yiyemiyordum.. o kadar geriliyor ve sertleşiyor ki en sonunda iştahtan kesildim inanın..bir lokma atsam ağzıma hemen tüm karnım sepsert oluyor nefes alamıyorum..şimdi ise 6-7 öğün sadece sulu gıdalar yiyebiliyorum..çorba, süt vs..ve bugün ne yazık ki karnım aşağıya indi..artık göbeğimin çizgisinin iyice altında ve bacaklarımı kasıyor..uff yeni sendromum da bu şimdi..ne olur fikirlerinizi ivediyetle beyan ediniz

Yamisy benim de gögüslerim hala çok küçük..hatta biliyor musun sadece 2 ay hassasiyet hissettim. Şimdi ise sanki sönmeye pörsümeye başladılar dolgunlaşacakları yere..((

Doğum fotoğrafçısı konusu için de bence çok iyi düşünüyorsun..gerçekten bir şeyler geri hiç gelmiyor..en iyisi anı tutmak.. bu arada ben mesela düğünümde video istememiştim..ve fotoğrafların çoğu rezil çıktı..şimdi bir videom olsaydı içinden dünya kadar foto belki seçerdim..ama yapmadım işte..

bu arada rahim ters olunca erken doğum riski çok yüksek olurmuş..inşallah böyle olmaz benim için de

son zamanlarda daha sert oluyor hareketleri özelliklede başını aşağıya bastırdığında

aynen öyle valla aşağıya bi koyuyo başını, sanki bacaklarımla taşıyorum gibi hissediyorum bende...

canım hatırlıyomusun karnım küçüldü demiştim çok indi demiştim bende... şimdi de aşağıda fakat bebek büyüdüğü ve artık karnımın heryerini doldurduğu için çok aşağıda görünmüyo fakat bariz aşağıda olduğu belli sadece karnıma yayıldı başaşağı olarak...

allah aşkına stres yapma bak başlığımız ne ??? stres yok üzme bebeğini ve kendini... olabilir zaten rahmin de tersmiş... rahmin ters olduğuna göre bebeğin de içinde normalin tersi vaziyette durduğunu düşün karın aşağı indi diye doğuracaksın anlamına gelmiyo.. ben doktoruma sordum ozman karnım indi çok aşağıda tehlikelimidir diye. hayır dedi biz tıpta karnı indi aman doğum geliyo diye bakmıyoruz dedi... bişe olsaydı bana olurdu bak kaç hafta geçti hala doğurmadım bir de bebek yerçekimininde etkisiyle aşağı düşüyo o yüzden karnının indiğini düşünüyosan tedbirli ol ve zorunlu olmadıkça kalkma... bikaç hafta daha dişini sıkarsan sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten... erken merken sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil boşver...
karnın konusunda da teninin genişleyemediği konusunda ısrarcıyım ben. tabiki en iyisini doktorun bilir fakat midende bi sorun bulamadığına göre bence bu...

aynen yarın göğüslerimi sorucam ama kaynana duysun istemiyorum işte ağzına laf vermek istemiyorum... olmadı onlar çıktıktan sonra ben bişey sorucam diye girip sorucam artık...

doğum fotosunda da canım olmuşken güzeli olsun deyip seçtiğim paket 1000 tl yi buluyo... bana fazla gibi geldi bir de kaynananın eltim için söylediklerini anlatmıştım sana, 6 resim için öyle diyen 30-40 resime neler demez diye sinirim bozuldu ki kendiside geçen gün ne gerek var dedi (ben foto işinden bahsetmemiştim laf lafı açtı öyle dedi) sonra eşimle konuştum, parayı düşünme dedi bunlar o anlık şeyler o çocuğu bi daha doğuramazsın dedi hatta tam olrak şöyle dedi; çocuğu sokup tekraar çıkarıym yapamazsın dedi annemi de takmicaksın dedi ne derse desin anlamazlar onlar dedi olmazsa fotocuyla konuşup resim çekilirken herkesi çıkarttırırız dedi... yani para ve annem yüzünden en değerli anından vazgeçme sakın dedi... hem 1 kere olduğu içinde parası fazla değil dedi falan filan bende iyi tmm dedim.

aynen yarın göğüslerimi sorucam ama kaynana duysun istemiyorum işte ağzına laf vermek istemiyorum... olmadı onlar çıktıktan sonra ben bişey sorucam diye girip sorucam artık...

doğum fotosunda da canım olmuşken güzeli olsun deyip seçtiğim paket 1000 tl yi buluyo... bana fazla gibi geldi bir de kaynananın eltim için söylediklerini anlatmıştım sana, 6 resim için öyle diyen 30-40 resime neler demez diye sinirim bozuldu ki kendiside geçen gün ne gerek var dedi (ben foto işinden bahsetmemiştim laf lafı açtı öyle dedi) sonra eşimle konuştum, parayı düşünme dedi bunlar o anlık şeyler o çocuğu bi daha doğuramazsın dedi hatta tam olrak şöyle dedi; çocuğu sokup tekraar çıkarıym yapamazsın dedi annemi de takmicaksın dedi ne derse desin anlamazlar onlar dedi olmazsa fotocuyla konuşup resim çekilirken herkesi çıkarttırırız dedi... yani para ve annem yüzünden en değerli anından vazgeçme sakın dedi... hem 1 kere olduğu içinde parası fazla değil dedi falan filan bende iyi tmm dedim.[/QUOTE]

off nedir bu kaynanalar yaaa

off nedir bu kaynanalar yaaa

aynen canım aynen.... ama eşim saolsun rahatlattı biraz beni de yine de içimde bi şey var yani o o gün susmaz o gün sussa sonra susmaz biliyorum bende helede doğum stresiyle açarım orda ağzımı bişe derse dedim aç aşkım aç dedi kociş :))) söyleyemezsen bana söyle ben söylerim dedi... saolsun valla bu konuda (annesi) hep benim yanımdadır... o olmasa böyle, bu kadınla asla başedemezdim... doğum sonrasıda benim için ayrı stres... annem ananem ve kaynanam başımda... 3 farklı tarzda kadın... hiçbirini istememe rağmen doğum ve lohusalık olduğu için mecbur kalıyorum... ben napıcam bilemiyorum... o anki duygusallıkla herkese birden bağırıp kovabilirim de... herkesin her dediğine robot gibi tmm deyip sonradan farkedebilirim de... yada sinirimi içime atıp sütümün kesilmesini sağlayabilirimde... gelseler bi dert gelmeseler bi dert. hoş kaynana kafaya koymuş gelip kalacak burda... e o gelirse bende bizimkileri çağırırım onun yanında rahat olamam çünkü... ev oldu mu bayram yeri... birde çok bilmiş kardeşim var benim her işin içinden yırtık dondan fırlar gibi kafasını uzatan... oofff offf ya sinirden kendimi yiyecem yada hepsini kovacam en sonunda heralde... öok üstüme gelirlerse neler yapabileceğimi tahmin bile etmek istemiyorum... keza eşim bile tahmin etmek istemiyo

tam vajinamın üstünde hareket ettiğini hissediyorum bazen

aynen bende bazen ordan tekme atıyo gibi hissediyorum şimdide kalça kemiğime taktı, kemiğe vurup duruyo benimde canım acıyo haliyle... bakalım bi sonraki hedefi nerem olucak

Yahu bu kadınlar kulubündeki tüm kötü hikayeleri bir bir okudum resmen..acıları sevk edinmişim kendime, şimdi teyakkuz halinde bir şey olsa diyorum ki benim de başıma gelecek..

Moral gerçekten çok önemliymiş kızlar..dahası şu 20. haftalardan daha çıkamadığım için sürekli endişe doluyum..ilk üç ayda " aman be salla bu ayları bebek zaten minicik, eğer düşerse çok depresyona girmem" diye bir rahatlık vardı içimde..yine de sürekli tuvalete koşturup afedersiniz kiloduma bakınıyordum kan var mı diye...tam 2 ay evde kapalı bir şekilde yattım..tüm rapor haklarımı da kullandım..

daha sonra bana dediler ki " ay gebeliğin en güzel zamanlarına giriyorsun 14. hafta ile birlikte..artık çok yemek yer, düşük tehlikesinden kurtulur , kilo alır rahat hareket edersin " ..hiç de öyle olmadı..evet 18. haftaya kadar sadece 4 hafta bir yemek yedim gönül rahatlığı ile o kadar..bu ana kadar sadece 2 kilo aldım şimdi de hem gerginlik hem kabızlık hem iştahsızlık, ayağa kalkınca kramplar vs çok hasta etti bünyemi..Dün tam 16 saat uzandım..2 haftadır evden doktor dışında adımımı atmadım her şey bebeğim için ama inanın bir anda serviks açılacak bu baskıdan ve erken doğum yapıp hayatım kararacak diye korkuyorum..ve hep diyorum bir hafta daha, bir hafta daha Rabbim..şu 28-30'a varayım

İnanın biraz önce uyandım..saat şu an 4.21..dümdüz sopa yutmuş gb kalktım yataktan..her tarafım ağrıyor..karnıma dokundum resmen acıyor (( bebeğim kasılmış sertlikten kalmış..rahimde baskı, makatta rahatsızık derken "Allah bittim ben!" diye zıpladım yerimden.. hemen bir endol fitil koydu; şayet kabızlıksa hem çıkarsın hem de şu ağrıyı alsın diye .. etkisini göstermesini bekliyorum..

Bu gebelik ne zor bir durummuş..emanet almak ve onun canından sorumlu olmak insanı paranoyak yapıyor arkadaşlarım..

canım hatırlıyomusun karnım küçüldü demiştim çok indi demiştim bende... şimdi de aşağıda fakat bebek büyüdüğü ve artık karnımın heryerini doldurduğu için çok aşağıda görünmüyo fakat bariz aşağıda olduğu belli sadece karnıma yayıldı başaşağı olarak...

allah aşkına stres yapma bak başlığımız ne ??? stres yok üzme bebeğini ve kendini... olabilir zaten rahmin de tersmiş... rahmin ters olduğuna göre bebeğin de içinde normalin tersi vaziyette durduğunu düşün karın aşağı indi diye doğuracaksın anlamına gelmiyo.. ben doktoruma sordum ozman karnım indi çok aşağıda tehlikelimidir diye. hayır dedi biz tıpta karnı indi aman doğum geliyo diye bakmıyoruz dedi... bişe olsaydı bana olurdu bak kaç hafta geçti hala doğurmadım bir de bebek yerçekimininde etkisiyle aşağı düşüyo o yüzden karnının indiğini düşünüyosan tedbirli ol ve zorunlu olmadıkça kalkma... bikaç hafta daha dişini sıkarsan sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten... erken merken sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil boşver...
karnın konusunda da teninin genişleyemediği konusunda ısrarcıyım ben. tabiki en iyisini doktorun bilir fakat midende bi sorun bulamadığına göre bence bu...

doğum fotosunda da canım olmuşken güzeli olsun deyip seçtiğim paket 1000 tl yi buluyo... bana fazla gibi geldi bir de kaynananın eltim için söylediklerini anlatmıştım sana, 6 resim için öyle diyen 30-40 resime neler demez diye sinirim bozuldu ki kendiside geçen gün ne gerek var dedi (ben foto işinden bahsetmemiştim laf lafı açtı öyle dedi) sonra eşimle konuştum, parayı düşünme dedi bunlar o anlık şeyler o çocuğu bi daha doğuramazsın dedi hatta tam olrak şöyle dedi; çocuğu sokup tekraar çıkarıym yapamazsın dedi annemi de takmicaksın dedi ne derse desin anlamazlar onlar dedi olmazsa fotocuyla konuşup resim çekilirken herkesi çıkarttırırız dedi... yani para ve annem yüzünden en değerli anından vazgeçme sakın dedi... hem 1 kere olduğu içinde parası fazla değil dedi falan filan bende iyi tmm dedim.[/QUOTE]

ben sana kötü düşünmek okumak yok demedimmi aaa kızıyorum hocam olmadı şimdi o çocuk sana kafa da atar tekme tokatta heee canım bu kadar sıkma kendini bak kendin söylemişsin moral çok önemli diye... moralini kendin bozuyosun... ahh sen benim yanımda olcaktın kiii.....

hiç dışarı çıkamadım 20.haftadan beri diyosun ya... ben 12. haftamdan beri evdeyim... hiç dışarı çıkmadım o zamandan beri yatıyorum biliyomusun... 20. haftada düşük tehliken geçti dendi artık kesin yatıştan yavaş yavaş ayağa kalkışa geçebilirsin dedi... erkken doğum tehlikem 25 ten beri belliyidi aradaki 5 haftada kaynananın ayağına zorla çağırmasıyla kalkıp gittim onun dışında yine hiç çıkmadım çünkü bacaklarıma kramplar giriyodu yürüyemiyodum... oturamıyodum çok zorlanıyodum biyerde otururken... kaynana bunları bile bile yinede gitmeyince küsüyodu... onları sana özelle anlatırım... neyse yani ben hala yatıyorum işte... doğurana kadar yatıcam el mahkum... senin hesapla benim çoktan kendimden vazgeçmiş oturup oğluma bişe olacak diye yas tutmam gerekiyodu değil mi ??? söylenenleri sen biliyosun... hala ölüm haberi bekliyo kadın diyorum daha ne diyim bacım... sen kendini yatıyorum diye de bu kadar yıpratma, madem tüm kötü hilkayeleri okudun daha kötülerinide görmüşsündür. herşeyden nem kapma.
eneeee benim bukadar zaman döktüğüm diller boşa mı çıktı şimdi hadi döndük başa iyi mi

sen olanı biteni doktoruna anlatıyosun zaten dimi kötü bişe olsa doktorun söyler hatta önlemini alırdı değilmi... içini ferah tut böyle yaparak daha çok zarar verme ona canım lütfen, ilaçlarını kullanıyosun yatıyosun bide moralini bozmasan tam olucak da işte... yaa ne diyorum bebeğim %99 ölüm riskiyle tutundu hayata yarım plasentayla %1lik şansıyla... kaynana hala öldü dememizi bekliyo diyorum.... ama benim oğlan, millet öldü bu çocuk derken ultrasonla bi baktık orda dans ediyo hiiçç umrunda bile değil paşanın oğlunda bi sorun yok ya gerisini boşverr elbet geçicek...demi

Ah Yamisim haklsın bin kez..hamile olmasam ve 3 .kişi olarak bir görsem kendimi valla kulaklarımı çeker duvara patlatırdım kafamı da..ama işte dediğin gb o kadar üst üste bindi ki hep bir yerden o korkuya dönüyorum

Kız ben de 8 haftadan beri evdeyim sadece 16-18. haftalar işe gitmek zorunda kaldım şimdi hep yatıyorum; popom ağrıdı valla

Neredeyse aynı şeyleri yaşamısız biraz seni 8 hafta arkadan takip ediyorum o kadar..o yürüyememe, kasılıp sancıyla kalma bak sende de olmuş..inşallah geçecek..8 hafta sonra ben de çook müsterih olacağımm :)))

Senin kaynana gerçekten çok can sıkıcıymış ya hu bu nedir ya isyan ettim ben bile..kardeşim çocuğunun sağlığı için kımıldamaman gerekiyor ve sana yaptıklarına bak..benim kaynana ise tam tersi annem de burada evde şimdi kayınvalidem de..kadın durmadan çorba getirir, su getirir, sütlaç yapar..ya bu insanın içinden gelen iyi niyetle alakalı..gerçekten kaynana var, kaynana var ya..Allah kolaylıklar versin canım benim, inşallah bebişin doğana kadar seni harap etmez..

Bu arada verdiğin mesajlar boşuna gider mi hiç ; bak gene keyifle yazıyorum burada..dün hiç uyumadım..yemek bile yiyemedim..sürekli vajinamda bir rahatsızlık hissediyorum..buna rağmen neşeli olmaya kimseye evde çaktırmamaya çalışıyorum..

ama işte dün nasıl uyandım kaç saat uyanık kaldım bir bilsen öyle ağrıyla..dedim çocuk aşağıya inmiş- ve hala öyle- makatta ağrı vajinada baskı ben bu gece üniversiteye gideyim dedim..

Hayırlısıyla şu erken haftaları bir geçeyim dansöz kıyafeti giyip her yerde göbek atacam söz :111:

valla benimde oturup yatmaktan totom ağrıdı hatta büyüttüm bile -azıcık- ehem ehem öhöm

ayy valla sinir delisi oldum hee, ne yardımı kadın benden bekliyo bide yapmayınca surat yapıp laflar vuruyo bana töbe töbeee... annem 1 aydır yok bi arayıpda evine yardıma geliymmi demedi hoş dese ben istemezdim zaten, utandık belası heralde annem gelmeden önceki gün bende kaldı bide bana diyo bende temizlik yok ona göre hey yarebbim gelde dellenme...doğumdan sonrada bende kalacakmış düşün annem ananem kaynanam ben ve çok bilmiş kardeşim ooff off ne halt edicem valla bilemiyom en son dellenir hepsini sıra dayağından geçiririm heralde

uykusuzluk sende de başladı demek, bende artık uyuyamıyorum gözümden uyku akıyo ama yatamıyorum sırtım ağrıyo sıcak basıyo sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo sırtüstü yüzüstü hiçbiri olmuyo en son bayılıyorum heralde uyuyamıyorum diye sinirle düşünüp sızlanırken

benim bugun kendi doktoruma kontrolum vardı.. bebişim 1950 kilo 44 cm olmuş hani demiştim ya 4 hafta önde dediler diye onuda söyledim ölçtü hayır yanlış ölçmüşler gayet yerinde gayet sağlıklı dedi. ben seni 35e kadar tutmaya çalışıcam sonra elimizi eteğimizi çekicez doğumu beklicez dedi. daha önce gelmek isterse de yapacak bişe yok dedi...

bna bak dansöz kıyafetli söz verdin heee

valla söz verdim, hadi hayırlısı..

ya hu bu doktor da ne ya? kardeşim durmadan erken gelecek de erken gelecek..Allah mısınız siz ya hu? Bazılarına dersiniz hiçbir şeyin yok, rahim uzunluğu iyi ye iç koş uza sonra da bebek mezara.. bir ayar tutturamıyorlar..sen bakma canım doktoruna, iyi olabilir ama onun ne zaman geleceğini ondan daha iyi bilen elbet biri var..

ama neşeni hiç bozmamasına çok sevindim Yamisy, heyt be sana eferim yowrim! :111:

kaynana derken doğumda bizim de burada herkes yanımda olacak asıl ben çıldıracağım..ama bizimkiler artık bayaa yaşlı be Yamisy, 60-65 yaşında..anca yemek yaparlar ve konuşurlar aralarında..ben de varlıklarından güç alırım artık

Pazartesi hem annem hem de kayınvalidem burada olmasına rağmen camlar pislik içinde evi götüren götürene diye temizlikçi çağırıyorum..yowrim yeri bile silemiyorlar, dizlerden nanay ikisi de ..kocam desen sadece elektirikli süpürge isin yapıyor, o aşamaya geçmek istemiyor bir türlü zaren servis elemanı gb evde; o anam çağırı bu anam çağırır, 15'lik gelin kız gb valla

Bu temizlik işi beni öldürecek kardeşim...ama senin kaynanaya da inan sinir oldum; o ne demek be kardeşim : " bende temizlik yok, ona göre"..yapsan ne olur kopacak mısın sanki, şeker misin eriyeceksin..Allah bildiği gb yapsın valla ne diyeyim sana

Neyse..tombikon gene kısa sürede kilo almış maaşallah annesi..Allah hayorlı tarihler ve doğumlar nasip etsin..,

Benimki de 2 gündür sessiz..hem de derin sessiz..günde bir hareket o kadar, ne dersin 25'te olabilebiler mi böyle işler?

bende bi an önce gelsin istiyorum ama bi yandan da bu kadar yakın olduğunu düşündükçe doğumdan çok korkuyorum yaf:18: needicem ben bilmiyooommm :18:

bütün 1 gün hiç girmezsem anla ki doğurdum

neşemi bebeğimle ilgili hiçbişey bozmuyo benim. beni dellendiren neşemi bozan şeyler doğum fiili, doğum sonrası kaynana-ana-ben krizi... başka derdim yok çok şükür. benim kendi sorunum yokmu tabiki var 2 gündür uyku uyumadım mesela sırtım çok ağrıyo mesela sol bacağım 4 gündür basamıyorum mesela.... böyle uzayıp gidiyo işte ama vah niye böyle deyip yas tutmuyorum oğluşum iyi ya yeter bana

benim de kaynanam 65 yaşında, annem 43 yaşında ananem 62 yaşında hepsi birbirinden fesat, inatçı... şimdiden doğum sonrası gelip kalma planları yapılıyo, doğuma giderken mutlaka arayın deniyo..... annemde kaynanamda "ben" olayım derdindeler... şeytan diyo doğur haber bile verme sonra eve geldikten 10-15 gün sonra falan doğurdum evdeyiz şukadar oldu de hepsinin hayalleri suya düşsün ne fenayım demi

canım benim kaynana nanay değil sağlam maşallah beni gömer o derece yani ama işte işine gelmiyo eriyecek dediğin gibi... annem hain planlar yaptı yarın kaynana gelecek, diyorum ya fesatlar işte, kaynana bugün annem var diye gelmedi bana... bende anneme dedim aman beni bulaştırmayın da ne haliniz varsa görün demi ama bu halimle bide onlarla uğraşamam ben

ayy canım kocan da maşallah yani hee benim kocişde bazen çöp adam oluyo sonra bi bakıyosun ayaklanmış napıyosun diyorum ortalık battı topluyorum diyo hıı diyorum sonra bi bakıyorum bulaşıklar bitmiş ev süprülmüş yemekler ısınıyo... napsın adamlar baktılar iş başa düştü kalkıyolar işte zavallılar

canım benimde tam 25-26 haftalarda bebeğin hareketleri azalmıştı hatta bazen dediğin gibi günde 1 kere ya oynar ya oynamazdı sonra kendiliğinden hareketlendi. uykuyu keşfediyolar galiba... ama bilemem yinede bi sor bence çünkü sana doktorun hareket azalırsa söyle demişti yanlış hatırlamıyosam demi :44:

Yamisy senin kaynana gerçekten asap bozucu.. ya hu inanamadım hani 22. haftada iki kilo olması gerekir demişti ya,, komedi valla..

senin yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum..herkes başında olacak..zaten aylardır uykusuzsun bir de oradaki tantana daha sinir bozucu olacak bu sırada herkes kendi borusunu öttürecek bazen de çekişmeler olacak..

Tüm bunlar içinde sorun ne biliyor musun? bebek ve senle gerçekten kim ilgilenecek ? o muallakta kalıyor

İnsan geleceği düşünmekten kendini rahat hissetmiyor..doğum desen..sezaryan olursa yaran nasıl iyileşecek, eğer erken doğum olursa 14 saat kadar hastanede acı çekerek bekleyeceksin...hepsi o an belli olacak..erken mi doğacak acep diyerek panik oluyor insan..kardeşimden biliyorum bu stresi atmak için 38. haftada aniden sezaryan olmaya karar verdi...ama amma insan her şey müdahale etti..hatta kayınvalidesi her gelene bir ben bir gelinim ağladık bu doğumda diyecek kadar saçmaladı..babam da ya hu kadına bak ya iyice kafayı bozmuş; niye sadece sen ağlıyorsun ki diye mır mır söylendi..

Ya zor bu işler..bir de bebiş daha kilolu doğmaz mı? bizimkinin zıbınları olmadı, çocuk çıplak kaldı valla..gittik evden zıbın aldık üşümesin diye bebikimiz..şimdi nerede o 2 yaşına geliyor vızır vızır koşuyor, konuşuyor..

Neyse inşallah erkenden doğurmazsın..ve daha doğuma kadar bir ay daha konuşuruz buradan..

zaten doğsa da kısa tutarız arayı ; bebiş günlükleri ile bomba gibi dönerik..

msj tekrarı....

Son düzenleme:

evet aynen komedi valla...

tespitlerin süper bende tam olarak onu anlatmaya çalışmıştım. bir de ben normalde sakinimdir ama tersimde çok pistir heee... zaten şimdiden uykusuzluk ağrılar doğum korkusu falan derken hafiften gerginim.. doğumdan sonraki lohusalık psikolojisiyle daha da gergin olacağımı düşünürsek millet artık kacacak delik arasın bence, yada aklı olan bana bulaşmasın en iyisi demi ama benle eşim, bebekle de milletin yardım adı altında köstek olmasına müsade etmediğim sürece ben ilgileneceğim inşallah ammaaa dua etsinler cinlerim tepeme çıkmasın, yoksa vay hallerine eşim bile diyo, üstüne gelmek gibi bi hata yapmazlar inşallah diye

kardeşinin kaynanasıda bi tuhafmış yani... kızın anası-babası hadi bırak anayı babayı kocası da mı yokmuş da sahipsizmiş gibi bir ikimiz ağladık falan demiş... onda da var bi fesatlık hee te burdan sezdim ben

sizinkine alınan zıbınların bedeni büyük olabilir yada alınan firmanın kalıpları büyük olabilir. her firma aynı ölçüyü baz almıyo bebek kıyafetlerinde maalesef... mesela benim aldığım yeni doğan alt-üst takımı (50beden) başka bi yerden aldığım 62 cm bedenle aynı... firma farkı yani...

doğum konusunda malesef canım bebişim çok sabırsız erken gelicek daha iyi ne güzel sabırsızlanıyodum bende doğsa artık diye bir de doğumdan korkmasam :18: ben hastanede de tableti alır ordanda girerim kk ya heralde, uyumazsam

tabiiki doğumdan sonra yine burdayız buluşucaz bu seferde veletlerin yaramazlıklarını konuşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…