Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Yamisy sorma ev öyle bir kalabalık ki bir bakıp çıkabildim..

bir açıyorum kk'yi yahu yazamadan kalkıyorum başından..

Ya canım sorma ben de kasım aralık beklediğimiz için bebişimzi burada bu kadar büyük bir organizasyonu nasıl kaldıracağız diye düşünüyorum kara kara.. şimdi bizim ev öğrenci evi gb ya, koltuklar bile yok, yatacak yer yok..:)

şimdi onu konuşuyorduk ne yapacağız 16 kişiyi izmir'den ankara'dan ve istanbul'dan diye..en iyisi salondaki 3'lü çekyat arka bebk odasına iki berjer misafir odasına derken salona yeni koltuk takımı alacağız..sana buradan linki de göndereyim bana fikrini söylersin olur mu?

Ben bir de temizlik hastasıyım Yamisy, o an ne yapacağım temizlik konusunda diye kara kara düşünüyorum..benim annem çok aşırı şişman ve ayaklarından rahatsız hiç eğilmez, yerdeki pisliği bile alamaz..kayınvalidem zaten belinden ve romatizmadan harekt bile edemiyor..kardeşlerim gelip gitmek zorundalar..

çok zor bir dönem olacak gb geliyor bana da..bir de 2 ay sonrası işe başlayacağım

neyse bebikim en azından sağlıklı doğsun da gerçekten bunların hepsi halledilir de mi?

şimdi annelerim salça yapmak için domates ve biber almak için pazara gidiyorlar..ev gene koca kazanlarla fabrikaya dönecek resmen ( beyim hasta galatasaraylı; maç dönemi başladı diye fıldır fıldır açık site bulmaya çalışıyor kendine nette..

ve bir cumartesi günü gene evdeyim..:)

Canim tabletten yaziyorum kaynanamgil burada pc ye oturamadim. Tabletten de bulana kadar canim cikti yaw alisik değilim ya bi oraya bi buraya basiyom ama iih zar zor sonunda buldum :-D

Eşinin mac keyfi için çözümüm var benim kocis de netten izliyo o siteyi ozelden atarim sana ;-)

Koltuklardan ben beyaz olani cok beğendim ama renk konusunda tereddutte kaldim. Hem bebek geliyo hem 16kisi misafir diyorsun e bide evdeki nüfus.... Ettimi 20kusur kişi... Çabucak kirlenir. Renk degistirebilirsen olur mesela füme rengi yada toprak tonlari güzel olabilir. Cocukda buyuyunce zorluk olur sana ama kumasi kolay temizlenebiliyorsa sende yaparim zorlanmam diyorsan bu rengi cok guzel de cocuklu evde bu renk biraz tehlikeli... yinede sen bilirsin tabii.... İkincisi de yatak olabiliyor galiba o da senin için avantaj olur o kadar misafire anca.... Hem ayiptir sormasi lohusa kadrinin evinde onca misafirin isi ne ?????

Bu sayede evin öğrenci evinden gelin evine azicik geçiş yapar iste :-D

Güle güle kullan canim kararin ne olursa olsun.

Tabletten bu kadar bu mesaj yazana kadar öldüm valla :-D ayrintili olarak pc ye geçince yazarim. Mac sitesini de simdi becerebilirsem yollarim canim.

Canm sağ ol mesaj için ama bizimkisi gitmiş o ara hemen 25 liralık digiturk abonesi oluvermiş..ses de çıkmayınca anlamalıydm ne yaptığını

modelleri beğendin dimek..evindim..aslında benim içimde yatan o beyaz olan...ama ben de çok kirlenecek diye korktum..öte yadan da diğeri kumaş olarak çok kullanışlı..

bu arada ben de pek sevmem tablet kullanmayı..hatta kocişkom en sonunda sinir oldu attı onu bir köeşeye..kaldı bize yine tottorlar :)

ya eşim istanbullu, benim aile izmirde..ortanca kardeşim ankarada..derken buraya hepsi gelecek bilririm..ne yaparsın tam curcuna..

maç için gidip hemen abonelik yaptırmış hee

modellerini gerçekten çok beğendim. beyazı daha çok beğendim..., kumaşı nasıl ki temizliği zor mudur acep :44:diğerinin kumaşı nasıl? farkları ne?

desene sizin ev tam curcuna olucak, bir de buna yeni doğmuş bebeği ekle... hepsi kucağına alıcak falan öfff ben sevmiyorum öyle vermek istemem yaa nası başedicem diye kara kara düşünüyorum valla.... kaynana alır vermez kardeşim almak isticek ben vermeyince ağlayıp sızlicak anneminde gözbebeğidir o hadii bu sefer üstüme gelinicek... ben dellenicem en son kovarımhepsini heralde yada kovmasam da yüzlerine bile bakmam kapanırım çocuğum ve kocamla odaya ne halleri varsa görsünler... ben cinnet geçiririm boğarım be hepsini oracıkta aaaaa dellendirmesinler beni

canım sabahtan beri karnım öyle bi ağrıyo ki evin içinde dört dönüyorum valla... yine sancım tuttu... bu seferki daha şiddetliydi korktum valla doğuruyomuyum acaba diye.. kalktım hastane çantalarını tamamliyim bari dedim yarımdı çünkü tamamlamamıştım, ama nolur nolmaz hazır dursun. ne zaman doğuracağım belli değil benim ....kaç gecedir de uyku uyuyamıyorum 3te bi uyanıyorum tamam okadar sonra uyu uyuyabilirsen... gündüzde uyuyamıyorum. 1 haftadır 3er saatlik uykularla duruyorum nolcak benim halim bilmiyorum valla allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim

Yamisy canım beğendiğine çok sevindim beyazı...benim de içimde beyaz var ama ne olacak bu kirlenme durumu? bir de na kılıf gerekecek..Bakalım ne olacak Diğeri pisliği az gösterir dedim ama onun da koltuğu 2li gb sanki ikisi de.

bebeği herkesin kucaklaması konusuna ben de pek samimi bakmıyorum..kafasını bile tutamaya bir yavrucuğu o elastikiyette elden ele düşünmek beni de çıldırtıyor..bu arada laf sokan insanları ben de haşat ederim valla..zaten lohusa olacaz; sinirler laçka olacak, uykusuzluk, al basması , bebeğin emme refleksinin gelişmesi, beslenmesi uyuması derken bir de insanların zırzır ve vır vırları beni de uyuz eder o halde..bu arada ben şu an o kadar korumacı olmuşum ki babasına bile karnımı elletemiyorum...zatn ağrıyor bir de yanlışlıkla bastırır ve zarar verir diye korkuyorum, düşün o kadar bende..

Bugün benim de çok ağrım oldu..hatta artık magnezyum, bir endol fitil, bir de minoset aldım..annem hemşire olduğu için biraz daha rahat aldım ama yine de ağrım geçmedi.. sanki bir koca kaya göbeğimde beni aşağı çekiyor..ağrıdan kıvrandım yatakta resmen...ama nere gideceksin ki acil bir durumda burada..elm sokağında kabusu yaşamak için üniversiteye mi? Doktorumun 1.5 saatlik uzaktan geldiği evinden çağrılacağı damara bile giren hemşirelerin olmadığı özel hastaneye mi? Çaresizlik bu şehirde kahretti beni..

Bugün çok akıntım ve ağrım var..Doktor bana verdiği vajinal fitili kesmemi söyledi..o da yanma ve ağrı yaptı..İçimde birnkötü his bu enfeksiyonlar beni harap edecek diyor..ya ayağa kalkamıyorum yamisy,,10 dakka duramıyorum. eğer 15 dakka yaparsam acıdan ağlayarak yatağa gidiyorum ve öyle rahatlıyorum...

senim de halini çok iyi anlıyorum aslında..uykusuzluk , bir anda bir şey olacak stresi ve paniği zayıflatıyor bünyeyi...keşke sağlıkla ve sıhhatle bir şeyin olacağını birisi bize garanti etse de mi? Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, bebeklerimiz sağlıklı gelsin inşallah...

koltok konusunda bi karara varamadın yani... hayırlısı bakalım millet geldiğinde koltuksuz kalma da

babasına da mı elletmiyosun ?? ben benimki gelipde dokunmuyo diye kızıyorum valla... hiç, heyecan sıfır sanırsın daha önce 10 tane çocuğu olmuş kendi istiyosa sevmeyi bırak adam sevsin sende amma gaddarmışın hee adama çocuğunu sevdirmiyon

bu kadar ümitsiz olma canım yaa aslında sen istanbula gelicektin burda doğurup gidicektin. ev de var demiştin yanlış hatırlamıyosam... hoş hala geç değil ama senin eve toplanmaya başlanılmış bile... yinede yapabiliyosan öyle yap derim tabii eşinin iş durumunu bilemem yada düşüncenizi...

aynen canım, keşke garantisi olsa sana enfeksiyonların geçicek dense bana da şu gün doğuruyon dense ne güzel olur demi

Yamisy canım burası resmn Yamisy- Moiraia topiği olmuş,, o kadar çok kişi görüntülemiş ama kimse cesare etmemiş sanırım biizm alana gelmeye di mi? şimcik baktım sayıya...

Valla yamisy o koltuklardan sadece koyu olanı alabileceğim galiba.. kötü olan nedense kirlenecek olması..çünkü evlenmeden önce bir de krem halılar almıştım ve onları durmadan krlendikleri için temizliğe gönderdim durdum..sanırım içimde olanı alamayacağğım..eğer alırsam bir de kılıf yaprtıracağım üstüne krem rengi..o da bin liradan fazla..o ha diyip bırakacağım galiba o beyaz tutkusunu

kayınvalidem ve anam evde yemk konusunda bayram estiriyorlar. ara ara kapasitemce yiyorum ama maalesef gene de sert hatta taş gb..ya bir sorun olmasın? acaba suyum mu fazla..çünkü hem duvar gb hem de taşıyamıyorum ağrıdan..hemen yatıyorum 2-3 saat kendime gekeyşm soluk alayım diye..o kremi de sürüyorum ama nafile..alltan çok sert..hiçbir şey yememem lazım sanırım benim..gebeliğin doğasına aykırı bir durum bu ya, inanamıyorum..

Bu arada nasıl senin ağrıların? Umarım iyisin bugün daha çok...

sana diyorlar ama erken olacak diye durmadan..bence sen 40'lara varacaksın gör bak

aynen valla kimseciklerin gelip gittiği yok valla başta zirve diye bi arkadaş vardı ama sanırım o da doğurdu 38deydi çünkü hayırlısı olsun valla... biz de böle ikimiz gideriz ozaman

başka koltuk takımı baktınmı canım sadece bu ikisinemi baktın? istersen bende senin için bi keşfe çıkayım netten.... beyaz olanın renk seceneği yokmuymuş onu başka rengini alabilirsin kılıf yerine... dur dur ben bi keşfe çıkayım çatlarım yoksa kayda değer bişe bulduğum anda linkleri atarım sna

valla senin karnın neden öyle ben hiç bişe anlamadım enfeksiyondan desem onu tedavi ettiniz... teninden desem krem sürüyorum diyosun, belki krem etki etmiyodur değiştirebilirsin. doktor karnın için bişe demiyo mu neden böyleymiş ki söylemiyomu sana :44:bişey yemeden olmazki güçten düşersin....:26:

benim durumum gün geçtikçe ağırlaşıyo canım yaa ağrılarım iyice arttı valla dünden beri sancılarım hem daha şiddetli hem daha sık. dün o kadar şiddetlendi ki doğuruyorum falan sandım bi an valla... bugünde ağrılar arasındaki zamanı ölçiym dedim bi türlü beceremedim şimdi yine ağrıyo geçsin dk tutcam bakalım bi sonraki kaç dk sonra gelicek :44:

banadaa erken olacak gibi geliyo hem 40lara varamamamın nedeni o haftada vucudum normal doğum yapamiyacağı için... zayıf hamile kaldım halada çok kilo almış sayılmam 11 kilo almışım ama bende pek bi değişiklik yok (göbüş ve basen dışında ) hoş göbüşümde hiç 33 haftalık hamile gibi durmuyo ya neyse iç karnım genişmiş bebiş içerde füze gibi 44 cm olmuş sorsan nerende bu 44 cm çocuk valla bilmiyom nasıl oraya sığmış hayret diyorum çok ağrım var bugün kocişin ynında yine bi vurdu ağrım diyorum ki oğlum 2,5 kilo olduğun anda çıkabilirsin izin verdim en azından 2,5 kiloyu görelim dedim, benim herifin tepkisi: manyak karı

valla eşinin tepkisi de çok süpermiş..çok güldüm

Ya tabii canım, bak çok sevinrim modellere sen de eğer uygunsan.. beklerim merakla fikirlerini..

O sancı dediğin şey aniden çok kuvvetli mi griyor yoksa braxton hick mi? en iyim zaman tutmak ne olacak diye de mi? ben de haftaya iyi hissedersem kendimi bebeğin hastane çantasını hazırlayacağım ne olur olmaz..inşallah 30'dan önce gelmeyi pek düşünmez, geberiyorum valla korkudan (

Ya yediğim yemeği bir söyleyeyim sana Yamisy eğer ayıp olmazsa buracıklardan ; bir adet dolmacık, biraz semiz otu salatası, ekmek yok ama karnım davul gb!! nefes alamıyorum..ya sadece süt ve çorba ile olur mu? beni gören resmen acı çekiyor..

yaa benim herifin tepkileri öyledir bazen gülmekten sancım başlıyo okadar yani güldürme sus diyorum bu sefer de gülmekten kafayı bulmuş oluyoruz ben sus deyince o daha çok gülmeye başlıyo o gülünce bende gülğyorum... hadiiii biz yine krize giriyoruz

sancı dediğim şey adet ağrısının aynısı.... aynen adet ağrısı çekiyorum o sancıymış.... karnıma ağrı giriyo bi süre sonra hafifliyo sonra yine şiddetleniyo işte o aradaki zamanı ölçmek gerekiyomuş. benim dünden beri çok şiddetli geliyo dk tutiym dedim... bak gene kaçırdım iyimi sabahtan beri sancı arası dk tutucam hee bi türlü tutamadım bu saat oldu

ben sancılar çoğaldığından çantayı iyice hızlandırdım valla, bide taç terlik bulursam kendime daha iyi olacak da bulamıyorum ki kalkamadığım için netten arıyorum ama pek de bişe bulamıyorum napıcam bilmiyom bu gidişle lohusa tacım olmadan doğurucam resimlerde de taçsız anne olucam

koltukta nasıl bişe bakıyosun canım? salon takımı mı oturma grubu mu odern mi klasik mi yataklı mı vs..... bunları bana söyle ona göre bakiym bende zaman çok... sancım şiddetlenipde kıvranmadığım sürece yada birilerine dellenmediğim sürece sabahtan akşama kadar pc başındayım zevkle bakarım

Yamisy canım umarım iyisin,

Valla burada bir biz birbirimizi merak ediyoruz de mi? Diğer topiklerde maaşalah herkesin keyif yerinde yiyorlar içiyorlar, şişmiyorlar, denize girip geziyorlar..

İnşallah biz de doğumdan sonra bunları yaparız..yeter ki bebiklerimiz hem sağlıklı doğsun hem de anne karnından çıktıktan sonra problem yaşamadan hayata tutunabilsinler..

Ben her yere giderim bebikimle..yeter ki yanımda kalsın hep..

Dün gece dahil ağrıdan resmen kudurdum..ağrı kesici aldım geçmedi..zaten yürüyemiyoru bir yatınca rahatlarım demiştim öyle yatakta satlerce doğuracam diye bir sağa bir sola korkuyla uyumuşum..bazen çok kuvvetli geliyor sancılar, resmen ağlıyorum acıdan..ama ne yaparsın, burayı sana anlattım , öyle çıkmaz sokak

Dün sana rüyamda ne gördüğümü anlatayım; eski bakıldığım özel hastanede bir perinatolog vardı..ondan 18. numarayı alıp gitmişim..diğer doktora da yakalanmamk için saklanıyorum..ama nasıl ağrım var rüyamda da, kasılıyor karnım...sonra dayanamayı çıkıyorum oradan ve şu an bakıldığıma gitmeye karar veriyorum..ama ne olduysa ara yol izmir'e sahil kenarına çıkrıyor beni ve bir arakadaşımla arabadan inip denizein kenarında yürümeye karar veriyoruz..o zaman bir anda ayaklaırm denizin içine giriyor felan :) ve koşturarak diğer 31 nolu sıra beklediğim hastaneye gidiyorum ama bu sefer de doktor yok..

neyse abidik gubidik de olsa bu rüya bir drları bir türlü yakalayamadım, öyle uyandım..

bebek ilk defa sağa sola dönerken hiç ses ve rahatsızlık çıkarmadı ya dün gece inanmadım..yavru kuzum iyi beslenemediğim için zaten ses bile etmiyor uzun zamandır..

Ben baktım o gönderdiğin tüm koltuklara, birkaç beğendiğim var ama yine de sanırım o beyaz koltuk ekseninde bir şey olmalı..ya tarzı klasik değil de Yamsiy, hani o hantal spor var ya öyle seviyorum ben :111: sen de bence o ilk beyazı en çok onu beğendin değil mi?

Biraz daha koyusu olabilier oturmak kirletmek için...

Çok çok teşekkür ediyorum emeklerin için..

canım artık benimde enfeksiyonum var güleyimmi ağlayımmı şaştım kaldım valla yaw.

dün sana dedim ya ağrım çok yarın doktorumu aricam diye... aradım gel hemen dedi, gittim. gider gitmez beni nst ye aldı... ağrımın bebekle yada rahimle alakası yokmuş hatta daha önceden karnımın sertliği vardı ya progestan kullanıyorum onun için, sertliği kasılması da geçmiş durmuş herşey yolunda dedi... iç hastalıklaına sevketti... bu arada da altımda hep ıslaklık hissediyorum deyince turnusol verdi, bişe çıkmadı akıntıymış. bir de idrar tahlili yaptırdık. neyse sonra iç hastalıklarına geçtik tahlil isticekti, var şimdi aldık sonucunu dedim iyi denk geldi yani neyse kağıdı eline alır almaz enfeksiyon dedi... ilaç verdi... adet gibi olan karın ağrımın sebebi oymuş meğer... üşüme dedi karnın ayaklarını belini sıcak tut dedi... sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve valla...

biz hayırlısıyla doğuralım da bi... başka bişe istemiyom artık yaa.. sabah doktorumla telde konuşurken bebeğin hareketlerini sordu azaldı dedim. çünkü iki gündür ben dürtmezsem hiç oynamıyodu.... nst ye yatınca bizimkinin çiftetelli oynayası tuttu iyi mi yalancı çıkardı beni dedim

canım ben böyle bi rüya görsem eşimin tepkisi aynen şu olur: senin d.tün açık kalmış ama rüyada bile doktorlara ulaşamıyosun ya hayret yani hee

canım o beyaz koltuk zaten 1 numara yaa sende yani onları seçenek olsun diye attım sana ben... bence sen o beyazı al ama rengini değiştir... illaki renk kartelası vardır, her koltuk takımının olur yani... satıcıyla irtibata geçtinmi sordunmu renk seçeneklerini???

bak sana bi bomba anlatiym kardeşim bana mesaj atmış öğlen naptınız noldu saatlerdir haber vermiyosun noldu falan diye benim attığım mesaj da aynen şu: "doğurdum :))) nst sırası bekliyorum bişe yok".... sen benim akıllı bacım git bu mesajın sadece "doğurdum" kısmını anneme göster kadın afedersin tuvaletteymiş yıkanıym kalkıym derken çeşmeden üstünü başını ıslatmış bi çıkmış ki benim bacım gülmekten yerlere yatıyo ama hala o mesajın sadece doğurdum kısmını gösteriyomuş sonra beni aradı doğurdunmu sen diye yoo dedim nerden çıktı... öyle mesaj atmışın kardeşine dedi ben çaktım tabi durumu o manyak sana mesajın devamını okutsun dedim de neyse sakinleşti kadın

yaa bi manyak da benim bacımdır işte aklı hepp hinliğe çalışır

sen bebiş alışverişine başladın mı canım? netten yapıcam diyodun baktınmı hiç bi yerlere???

Yamisy canım geçmiş olsun, ben iyi haberlerle döndüğüne çok sevindim..demek enfeksiyon çıktı; geçmiş olsun neyse ki dert etme, bunlar senin son enfeksiyonların, bebişin maaşallah kocaman oldu bile artık 34 haftadasın, prematureyi bile geçtin..aslında literaturde 32 hafta altı premature olarak geçermiş..2 kilo çocuk asla premature değilmiş..düşünsene annem beni bir buçuk kilo doğuruyor ve bu çocuğu küvöze bile koymadan eve gönderiyorlar..ve bu çocuk emiyor, büyüyor.. sen artık rahat ol, hem ne güzel bebişinin herşeyciğini de tamam etmişsin, önce sağlık...

Benim bugün başıma geleni sorma, evde ağrıdan ağladım.artık bana bir şey oluyor diye..sağ dön olmaz, sola dön olmaz..ağla olmaz acıdan..en sonunda hastaneye gittik..ve benim üzüntüm kocamın artık benden soğuması ve elini eteğini çekmesi..bu acılarımdan ve geçmeyen ağrılarımdan dolayı bıkkın ve bana çok kaba hatta kötü davranıyor..bak saatlerdir içeride fifa oynuyor ve ben geberiyorum ağrıdan adam durmadan sen artık çok abartıyorsun modunda gelip yanıma kızıp gidiyor...

neyse..ne çıktı biliyor musun? enfeksiyonla beraber ileri derecede kum...senin bir şeyin yok, genişlemeden diyordu ama doktor beni gene yatış yaptıracaktı..o haftaları ve patlayan damarlarımı düşündükçe vaz geçtim..sadece acile gönderdi..serum ve ağrıkesici takıldı koldan..vermedi mantar için bir şey..(

Durmadan gideceğim anlaşılan doktora, ne kadar sürerse sürsün bu durum..yeter ki 30.uncu haftaya varayım ...

Ama senin tuvalette çektim dediğin o ağrıyı şimdi daha iyi anladım; resmen acıdan geberdim..

Daha bu durumdan bebek kıyafetlerine bakamadım biliyor musun? ne eşyalarına ne de başka şeylere..ama sanırım ben çoğuna iki fakan sonra bakacağım...mühim değil, yeter ki bebiş sağlıklı olsun...bu kadar az yemeyle gene de evlatçım bir hafta önden gidiyormuş çok sevindim..

benim ev bir felaket..anamla kaynamam ne kadar iyi geçinseler de anam biraz ortamı geriyor..kaynanam hassas ve derin bir insan şakaya bazen alınıyor..ama anam hiç kendini frenlemez; çok komik ve rahattır; bu nedenle bazen anlaşmazlık oluyor gb..

neyse arayı düzeltiyorlar durmadan yemek yaparak

Bugün perdelerimi yıkadılar..tam bir senedir hiç yıkanmamıştı düşün..mis gb astılar..Aslında pazartesi temizlikçim gelecekti ama beni resmen ekti, ellerim bomboş bıraktı..ne büyük terbiyesizlik deil mi? hamileyim yataktan kalkamıyorum dedim bir de düşün! tamam abla sen mera etme dedi; o günün sabahı ve öğleni 10 defa aramama rağmen açmadı ve gelmedi..

ne terbiyesiz insanlar..yahu gelmeyeceksin aç telefonunu bari, gerizekalı, gelmeyeceğim de seni rehin mi alacağım?

Öyle ellerim bomboş kaldım zira evde o kadar çok işş var ki..öncelikle kapılar ve bacalar derler y,banyo tuvalet mutfak dolapları,camlar bittim ben..anamlar dizleri tutmadığı için hareket bile edemezler..ne yapacam ben ? ((

Son düzenleme:
hamile değilim,daha münasip koca adayı bile bulamadım ama konu başlığına bayıldımmm :))

canım çok geçmiş olsun... ama belliydi senin böbreklerinde bişe olduğu...bukadar karın ağrımaz yoksa... kum dökmüşsün ayy ne kötü bi acıdır o yaaa... şimdi bende de ileri derece çıktı dün... yine dökermiyim diye korkuyorum vallaa :18: ayyy çok kötü acısı yaaaa

keşke yatış yapsaydın be git gelle uğraşmazdın enazından... hem orda her anını takip ederlerdi... yinede sen bilirsin tabi....

kocana da çok kızdım burdan hee bak benimki de işten gelir oturur ps3 ün başına gece yatana kadar kalkmaz... hatta oyun oynicam diye bazen uyumaz... bende dellenirim kalkar başka odaya giderim yada evin içinde öyle boşboş dolanırım sonra gider yatağa yatarım... anlar kızdığımı yanıma gelir beni sakinleştiricem derken uykusu gelir ben yine dellenirim oyun yoksa uyku var demi ben hiç yokum diye sonra ya beni iyice dellendirir kavga ederiz yada beni sakinleştirir salona geçeriz o yine oyunun bende yine pc başına ama ağrım var dediğimde de hiç öyle abartıyosun falan demedi... hatta o benden daha çok endişelenir... yani kocan sana niye öyle yapıyo anlamış değilim :44: ama senin bi can daha taşıdığını bazen unutuyo galibaa... yada o da babalık stresine girmiştir belki daha önceleri böyle miydi??

annenle kaynanan da bombaymış hee bende de kaynana gelmez asla gelse bile temizliğimi yapmaz yiyecekleri yemeği yapar oturur oturur canımı sıkar gider... en son kontrole 1hafta önce gittik o da gelmişti doktor yanında kalkmicaksın demişti... 2 gün sonra kadın ne dese beğenirsin: yarın x'ler kahvaltıya bana geliyo sizde gelin ben şok tabii.. dilim tutuldu kal geldi valla yoksa diceğimi çok iyi bilirdim ben ona gitmedim tabii ne gitcem... laf aramızda dün doktorum karnımın sertliği gitimş herşey yoluna girmiş deyince eşim hep yatırıyoruz hiç kaldırmıyoruz gibisinden bişe dedi oktorda yok canım tehlikeli bi durumun yok hep yatıcan diye bişe yok kalk yürü gez toz falan dedi amaaaaa ben bunu kaynanaya söylermiyiimmmmmm tabiki hayır işin güzel yanı ne biliyo musun? bunu kaynanaya söylemeyelim diyen eşim bende tamam dedim canıma minnet ama aramızda kaldın hee kimse duymasın

senin temizlikçi daha sonra döndü mü sana??? eğer geçerli bi sebebi yoksa (hastalık, ölüm vs...) evet çok büyük terbiyesizlik etmiş... ben olsam onu arar dururum.. bulurum ağzına eder oracıkta bırakırım eee şimdi senin temizliği kim yapıcak peki??? kocan mı? bilemez ki aanam onlar cam silmekten ne anlarlar peehhhh :89:

koltuklara karar verdinmi???

bugün daha iyi misin canım? kumu döktüysen rahatlamışsındır.. umarım

hamile değilim,daha münasip koca adayı bile bulamadım ama konu başlığına bayıldımmm :))

saol canım inşallah hamile olduğunda bu başlıktan konuşuruz seninde bebişini... sen hayırlısıyla kocayı bul da

pazartesi günü hayatımın travmasını yaşadım ve normal doğumdan tamamen vazgeçtim sezeryan istiyrum. Pazartesi kontrole gittim kesilmeyen bir sancım vardı 1 cm açılman olmuş dediler nstye girdim çıktım 2 cm olmuş deyip doğumhaneye sancı odasına yatırdılar ve o an korkudan ne sancım kaldı ne birşey kadınlardan çok korktum sancım olmadığı için servise aldılar dün taburcu oldum ve 2 gecedir uyuyamıyorum uyuduğum anda onları tekrar yaşıyorum durduk yerde ağlamaya başladım korkuyorum delirmeme ramak kaldı. Kızım hiç o kadar hareket etmemişti o kadınlar bağırdıkça kızım tepişti korktu ne yapacağımı bilmiyorum ama oynatmama az kaldı ve uyumak istiyorum

canım benim mesajların kesilince bişeyler olduğunu anlamıştım zaten... geçmiş olsun... valla artık bende uyuyamıyorum uyusam bile ağrılarla yine uyanıyorum... şuanda senin için herşey yolundadır umarım canım... doğuma alınmışken nasıl taburcu etmişler anlamadım... yalancı sancı desem açılman da olmuş... dediğin gibi sen korkunca bebekte korkup vazgeçmiştir... hemen moralini bozma canım sende, sağlığınız iyi çok şükür doğuramadım diye moral bozulur mu ne güzel bebişini biraz daha içinde hissediceksin işte... keyfini çıkar
peki bundan sonra ne olcakmış doktor ne dedi canım???

cuma günü nst kontrolünden sonra belli olacak doğuramadım diye moralim bozulmuyor azıcık sancım tutsa o kadınla geliyor gözümün önüne kesiliyor 2 gündür hiç sancım yok o yüzden eve gönderdiler beni uyuyorum 10 dakika sonra o doğumhane geliyor gözümün önüne uyanıyorum uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık 1 cm açılmaya 2 cm dedi boşuna yattım çıktım yaşadıklarımda cabası oldu bana şimdi hastahaneye gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…