cuma günü nst kontrolünden sonra belli olacak doğuramadım diye moralim bozulmuyor azıcık sancım tutsa o kadınla geliyor gözümün önüne kesiliyor 2 gündür hiç sancım yok o yüzden eve gönderdiler beni uyuyorum 10 dakika sonra o doğumhane geliyor gözümün önüne uyanıyorum uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık 1 cm açılmaya 2 cm dedi boşuna yattım çıktım yaşadıklarımda cabası oldu bana şimdi hastahaneye gitmek istemiyorum
hee anladım sende benim gibi doğumdan korktun yani... bende bir benim zannederdim doğumdan korkan, yalnız değilmişim.... bende acayip korkuyorum yaa bi seferinde nst ye gircektim nst odası doluydu beni doğumhaneye aldılar orda girdim nst ye, yan oda da doğum sancısı çeken bi kadın bas bas bağırıyo... 1 hafta etkisinden kurtulamadım valla... nasıl doğurucam diye kara kara düşünüyorum bende...
canım çok geçmiş olsun... ama belliydi senin böbreklerinde bişe olduğu...bukadar karın ağrımaz yoksa... kum dökmüşsün ayy ne kötü bi acıdır o yaaa... şimdi bende de ileri derece çıktı dün... yine dökermiyim diye korkuyorum vallaa :18: ayyy çok kötü acısı yaaaa
keşke yatış yapsaydın be git gelle uğraşmazdın enazından... hem orda her anını takip ederlerdi... yinede sen bilirsin tabi....
kocana da çok kızdım burdan heebak benimki de işten gelir oturur ps3 ün başına gece yatana kadar kalkmaz... hatta oyun oynicam diye bazen uyumaz... bende dellenirim kalkar başka odaya giderim yada evin içinde öyle boşboş dolanırım sonra gider yatağa yatarım... anlar kızdığımı yanıma gelir beni sakinleştiricem derken uykusu gelir ben yine dellenirim oyun yoksa uyku var demi ben hiç yokum diye sonra ya beni iyice dellendirir kavga ederiz yada beni sakinleştirir salona geçeriz o yine oyunun bende yine pc başına ama ağrım var dediğimde de hiç öyle abartıyosun falan demedi... hatta o benden daha çok endişelenir... yani kocan sana niye öyle yapıyo anlamış değilim :44: ama senin bi can daha taşıdığını bazen unutuyo galibaa... yada o da babalık stresine girmiştir belki daha önceleri böyle miydi??
annenle kaynanan da bombaymış heebende de kaynana gelmez asla gelse bile temizliğimi yapmaz yiyecekleri yemeği yapar oturur oturur canımı sıkar gider... en son kontrole 1hafta önce gittik o da gelmişti doktor yanında kalkmicaksın demişti... 2 gün sonra kadın ne dese beğenirsin: yarın x'ler kahvaltıya bana geliyo sizde gelin ben şok tabii.. dilim tutuldu kal geldi valla yoksa diceğimi çok iyi bilirdim ben ona gitmedim tabii ne gitcem... laf aramızda dün doktorum karnımın sertliği gitimş herşey yoluna girmiş deyince eşim hep yatırıyoruz hiç kaldırmıyoruz gibisinden bişe dedi oktorda yok canım tehlikeli bi durumun yok hep yatıcan diye bişe yok kalk yürü gez toz falan dedi amaaaaa ben bunu kaynanaya söylermiyiimmmmmm tabiki hayır işin güzel yanı ne biliyo musun? bunu kaynanaya söylemeyelim diyen eşim bende tamam dedim canıma minnet ama aramızda kaldın hee kimse duymasın
senin temizlikçi daha sonra döndü mü sana??? eğer geçerli bi sebebi yoksa (hastalık, ölüm vs...) evet çok büyük terbiyesizlik etmiş... ben olsam onu arar dururum.. bulurum ağzına eder oracıkta bırakırımeee şimdi senin temizliği kim yapıcak peki??? kocan mı? bilemez ki aanam onlar cam silmekten ne anlarlar peehhhh :89:
koltuklara karar verdinmi???
bugün daha iyi misin canım? kumu döktüysen rahatlamışsındır.. umarım
cuma günü doktora durumu anlatacağım bakalım ne diyecek bu kadar etkilenebileceğimi hiç düşünmemiştim ruh sağlığım bozuldu resmen daha doğmasın diye dua ediyorum biraz daha beklesin diye
hamile değilim,daha münasip koca adayı bile bulamadım ama konu başlığına bayıldımmm :))
pazartesi günü hayatımın travmasını yaşadım ve normal doğumdan tamamen vazgeçtim sezeryan istiyrum. Pazartesi kontrole gittim kesilmeyen bir sancım vardı 1 cm açılman olmuş dediler nstye girdim çıktım 2 cm olmuş deyip doğumhaneye sancı odasına yatırdılar ve o an korkudan ne sancım kaldı ne birşey kadınlardan çok korktum sancım olmadığı için servise aldılar dün taburcu oldum ve 2 gecedir uyuyamıyorum uyuduğum anda onları tekrar yaşıyorum durduk yerde ağlamaya başladım korkuyorum delirmeme ramak kaldı. Kızım hiç o kadar hareket etmemişti o kadınlar bağırdıkça kızım tepişti korktu ne yapacağımı bilmiyorum ama oynatmama az kaldı ve uyumak istiyorum
Yamisy canım hala kum döküyorum ve inan çok acı çekiyorum, eğer geçmezse tekrar aile gideceğim..yatıyorum işte su şişesi ile beraber..
İşte benim koca hala put gb ekrarın başında..oyuncu satıyor aklınca fifa için..düşünsene en önemli mesele bu şidi..çok psikolojisi bozulmuş efendinin benim stresimden..zaten acı çeksem demiycem ona bir daha..
ya düşünsene ne çöpü çıkarıyor ne de gelip bana zaman ayırıyor..sanki dün hastaneye de kafasına silah dayamışım gibi götürdüm..
çok zor çok..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..
Bu arada zaten annem hiç ama hiç temzilikle ilgilenmez..ben 12 syaşımdan beri hep ev temizledim durdum..o sadece yemekle uğraşır..ya bir çöp düşse almıyor yere...zaten kayınvalidem belinden dizlerinden ve ellerinden hep rahatsız<, kadın fizik tedaviye gidiyor..Bir de sağ olsun camların ön yüzlerini o haliyle sildi ve perdeleri yıkadı makinada...
benim koca kendini maç başına mıhladı..eee ne yapayım ben acı çekiyorum bu halimle, kimse bana yardmcı olmuyor...dahası evde her şey her yerde , kavanozların yerleri değişti tamamen.buzdolabının içi leş gb yığıldı; düzen yok..Yamisy çıldıracağım..
O kadar ağrım var ki ne yapayım ben....!
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aklıma gelen ilk şey doğum oldu, nasıl yaparım diye.... sonra bi şekilde bastırdım korkumu... sonra erken doğum falan dendiğinde yine hafif hafif korkmaya başladım ama açığa vurmadım... nst deki olay son noktam oldu şimdi frenleyemiyorum korkumu.... hem bi an önce doğursam da sevsem diyorum, hem illa normal doğurucam diyorum hemde bunları isterkende doğumu düşündükçe çok korkuyorum. henüz doktoruma söylemedim bi yalnız kalamıyoruz ki, kaynana geliyo kuyruk gibi peşimden, soracağım hiçbir şeyi soramadım 3 haftadır... ama bu sefer eşime dedim bidahakine gelmicek kimse dedim. gelicem derse konuş gerek yok falan de dedim bakalım nolucak...
Yamisy canım hala kum döküyorum ve inan çok acı çekiyorum, eğer geçmezse tekrar aile gideceğim..yatıyorum işte su şişesi ile beraber..
İşte benim koca hala put gb ekrarın başında..oyuncu satıyor aklınca fifa için..düşünsene en önemli mesele bu şidi..çok psikolojisi bozulmuş efendinin benim stresimden..zaten acı çeksem demiycem ona bir daha..
ya düşünsene ne çöpü çıkarıyor ne de gelip bana zaman ayırıyor..sanki dün hastaneye de kafasına silah dayamışım gibi götürdüm..
çok zor çok..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..
Bu arada zaten annem hiç ama hiç temzilikle ilgilenmez..ben 12 syaşımdan beri hep ev temizledim durdum..o sadece yemekle uğraşır..ya bir çöp düşse almıyor yere...zaten kayınvalidem belinden dizlerinden ve ellerinden hep rahatsız<, kadın fizik tedaviye gidiyor..Bir de sağ olsun camların ön yüzlerini o haliyle sildi ve perdeleri yıkadı makinada...
benim koca kendini maç başına mıhladı..eee ne yapayım ben acı çekiyorum bu halimle, kimse bana yardmcı olmuyor...dahası evde her şey her yerde , kavanozların yerleri değişti tamamen.buzdolabının içi leş gb yığıldı; düzen yok..Yamisy çıldıracağım..
O kadar ağrım var ki ne yapayım ben....!
benim doktorum kimseyi almıyor hastanın yanında içeriye rahatım o yüzden birde ben hep tek başıma gidiyorum kimseyi almadan yanıma. Ben korkudan ölebilirim o derece
benim doktorumda istemiyo belli ediyo çünkü, birileri yanımızda olduğunda tersliyo sinirleniyo bide kaynanamın soruları çıldırtıyo zaten... ama eşimle tek gittiğimizde espriler havalarda uçuşuyo gülüyoruz eğleniyoruz konuşuyoruz sohbet ediyoruz... ama yanımızda biri varsa kadın duvar gibi oluyo... e haliyle bende rahat olamıyorum şimdiye kadar gelme de diyemedim ama artık istemiyorum bu ne 3 haftadır peşimde... biz tek gittiğimizde aldığımız bilgileri aktarıyoruz zaten... bunlar anlamıyo deyip de peşimden geliyo ben sanki anlamıyorum niye öyle geldiğini... bidaha da anca doğumda gelir artık...
emin ol benim kadar korkamazsın ki ben adet ağrısına bile dayanamam o derece yani... bende çok korkuyorum ama sezeryanı asla düşünmüyorum... bi terslik olmadığı sürece sezeryan istemiyorum... hem zararlı, hem bidaha doğumun zor olur falan..... ne kadar korksamda normal yapıcam ben, elbet biticek en fazla 24 saat çekicem o da en fazla... bence değer... hem onun doğduğu anı hissetmek istiyorum... senin kendi tercihin canım elbette saygı duyarım ama sonrasında çekeceğin sıkıntılar da cabası olucak... iyi düşün derim...
düşünüyorumda ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Delireceğim gibi geliyor bazen. Benim doktorum yanında biri olduğunda dışarı gönderiyor yanındakini
Geri zekali okuz otesi kayganam hakkimda dedikodu yapmis okuz nasil sinirlendim nasil gerildim bugun anlatamam hayir dedikodumu yaptigi kiside bana anlatacak bi insan be okuz be mendebur surat karnmdaki senin torunun ya el degil nasil strese soktu beni durup dururken hemen esime anlattim ben sorarim anneme hesabini sen kafaya takma dedi sukur korur beni hamileyim yani tabi yatacam sana ne benim yatmamdan kalkmamdan ay azcik rahatladim yazinca ne guzel topikmis bu
Bayramda dogru durust temizlik yapmadim yormadim kendimi bide pek kimseyede gitmedim dert olmus bayramda yatmisim da evimi pok gotuyomusta ona neyse iste zaten hep yatarmisimda calismiyorum ben bi dusuk yaptim esimde bosver yat evde dinlen dedi benimde isime geldi dokundu hanfendiye esimde savunur beni yatsin ne olcak der ben temizlerim der oglusuna is yaptiriyorum ya ki ben demeden yapar kocam ac susuz birakmisim evladii tum sinirimi ziplatti bende burada saydim iste agzima ne gelirse iste esim dese kalk annene yardim et sunu yap bunu yap o zaman super olacak da dedikoducu sey ne olcak
Bayramda dogru durust temizlik yapmadim yormadim kendimi bide pek kimseyede gitmedim dert olmus bayramda yatmisim da evimi pok gotuyomusta ona neyse iste zaten hep yatarmisimda calismiyorum ben bi dusuk yaptim esimde bosver yat evde dinlen dedi benimde isime geldi dokundu hanfendiye esimde savunur beni yatsin ne olcak der ben temizlerim der oglusuna is yaptiriyorum ya ki ben demeden yapar kocam ac susuz birakmisim evladii tum sinirimi ziplatti bende burada saydim iste agzima ne gelirse iste esim dese kalk annene yardim et sunu yap bunu yap o zaman super olacak da dedikoducu sey ne olcak
Zamanında doğum yapmak bebeğin gelişmesiyle alakalı, yoksa takvimlerdeki tarihe göre değil. Maşallah 4 hafta ilerden gidiyorsa bebişin Allah ın izniyle doğurduğun zaman erken doğmuş olmayacak aslında. Olumsuzluklara rağmen dik duruşun ve bebeğine böylesine güvendiğin için ayakta alkışlıyorum seni :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin evladını, hepimize nasip etsin inşallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?