Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hee anladım sende benim gibi doğumdan korktun yani... bende bir benim zannederdim doğumdan korkan, yalnız değilmişim.... bende acayip korkuyorum yaa bi seferinde nst ye gircektim nst odası doluydu beni doğumhaneye aldılar orda girdim nst ye, yan oda da doğum sancısı çeken bi kadın bas bas bağırıyo... 1 hafta etkisinden kurtulamadım valla... nasıl doğurucam diye kara kara düşünüyorum bende...

cuma günü doktora durumu anlatacağım bakalım ne diyecek bu kadar etkilenebileceğimi hiç düşünmemiştim ruh sağlığım bozuldu resmen daha doğmasın diye dua ediyorum biraz daha beklesin diye

Yamisy canım hala kum döküyorum ve inan çok acı çekiyorum, eğer geçmezse tekrar aile gideceğim..yatıyorum işte su şişesi ile beraber..

İşte benim koca hala put gb ekrarın başında..oyuncu satıyor aklınca fifa için..düşünsene en önemli mesele bu şidi..çok psikolojisi bozulmuş efendinin benim stresimden..zaten acı çeksem demiycem ona bir daha..

ya düşünsene ne çöpü çıkarıyor ne de gelip bana zaman ayırıyor..sanki dün hastaneye de kafasına silah dayamışım gibi götürdüm..
çok zor çok..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..

Bu arada zaten annem hiç ama hiç temzilikle ilgilenmez..ben 12 syaşımdan beri hep ev temizledim durdum..o sadece yemekle uğraşır..ya bir çöp düşse almıyor yere...zaten kayınvalidem belinden dizlerinden ve ellerinden hep rahatsız<, kadın fizik tedaviye gidiyor..Bir de sağ olsun camların ön yüzlerini o haliyle sildi ve perdeleri yıkadı makinada...

benim koca kendini maç başına mıhladı..eee ne yapayım ben acı çekiyorum bu halimle, kimse bana yardmcı olmuyor... dahası evde her şey her yerde , kavanozların yerleri değişti tamamen.buzdolabının içi leş gb yığıldı; düzen yok..Yamisy çıldıracağım..

O kadar ağrım var ki ne yapayım ben....!

cuma günü doktora durumu anlatacağım bakalım ne diyecek bu kadar etkilenebileceğimi hiç düşünmemiştim ruh sağlığım bozuldu resmen daha doğmasın diye dua ediyorum biraz daha beklesin diye

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aklıma gelen ilk şey doğum oldu, nasıl yaparım diye.... sonra bi şekilde bastırdım korkumu... sonra erken doğum falan dendiğinde yine hafif hafif korkmaya başladım ama açığa vurmadım... nst deki olay son noktam oldu şimdi frenleyemiyorum korkumu.... hem bi an önce doğursam da sevsem diyorum, hem illa normal doğurucam diyorum hemde bunları isterkende doğumu düşündükçe çok korkuyorum. henüz doktoruma söylemedim bi yalnız kalamıyoruz ki, kaynana geliyo kuyruk gibi peşimden, soracağım hiçbir şeyi soramadım 3 haftadır... ama bu sefer eşime dedim bidahakine gelmicek kimse dedim. gelicem derse konuş gerek yok falan de dedim bakalım nolucak...

hamile değilim,daha münasip koca adayı bile bulamadım ama konu başlığına bayıldımmm :))

İnşallah Yengenç, topiği açan arkadaşımız sağ olsun böyle güzel bir başlık buldui her zaman bekleriz..sadece çocuk ve koca için değil..dertleşiriz sen gene yaz..

Çok geçmiş olsun Zirvecim..Benim kardeşim de aynı sendromu yaşadı..Anında vaz geçti normal doğumdan..zaten bebeğin kilosu da fazla dedi doktor vaktinden iki hafta iönce aldı bebişi..Sen canını sıkma, nasıl olursa olsun senin keyfine ve mutluluğuna göre olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

ayyy benimde evim öyle... detayı özelde atarım burdan tehlikeli olabilir benim için bi doğurupda toparlansam başka bişe istemiyorum valla...

eşinede annene de pes doğrusu, kaynanana da helal olsun valla en hastası o yinede en çok yapan o...

aynen bende su şişeleriyle kanki oldum :))) dolap su şişesi kaynıyo... biri bitiyo diğerini istiyorum... hatta eşim "çok pis içer" diyo manyak sanki içki içiyorum gibi konuşuyo

Çok geçmiş olsun Zirvecim..Benim kardeşim de aynı sendromu yaşadı..Anında vaz geçti normal doğumdan..zaten bebeğin kilosu da fazla dedi doktor vaktinden iki hafta iönce aldı bebişi..Sen canını sıkma, nasıl olursa olsun senin keyfine ve mutluluğuna göre olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..[/QUOTE]

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktorla konuşup sezeryan isteyeceğim yok derse yapanı bulmayı planlıyorum hayatımın travmasını yaşıyorum çünkü. Doğumhanede gelen giden parmakladı o ayrı sıkıntı zaten

benim doktorum kimseyi almıyor hastanın yanında içeriye rahatım o yüzden birde ben hep tek başıma gidiyorum kimseyi almadan yanıma. Ben korkudan ölebilirim o derece

bende senin kadar hamileyken kum döktüm Allah yardımcın olsun su içmekten kurbağa gibi olmuştum bende yalnızdım bütün işlerimi yaptm ettim sürekli acile gidip geliyordum bıkmıştım artık

benim doktorum kimseyi almıyor hastanın yanında içeriye rahatım o yüzden birde ben hep tek başıma gidiyorum kimseyi almadan yanıma. Ben korkudan ölebilirim o derece

benim doktorumda istemiyo belli ediyo çünkü, birileri yanımızda olduğunda tersliyo sinirleniyo bide kaynanamın soruları çıldırtıyo zaten... ama eşimle tek gittiğimizde espriler havalarda uçuşuyo gülüyoruz eğleniyoruz konuşuyoruz sohbet ediyoruz... ama yanımızda biri varsa kadın duvar gibi oluyo... e haliyle bende rahat olamıyorum şimdiye kadar gelme de diyemedim ama artık istemiyorum bu ne 3 haftadır peşimde... biz tek gittiğimizde aldığımız bilgileri aktarıyoruz zaten... bunlar anlamıyo deyip de peşimden geliyo ben sanki anlamıyorum niye öyle geldiğini... bidaha da anca doğumda gelir artık...

emin ol benim kadar korkamazsın ki ben adet ağrısına bile dayanamam o derece yani... bende çok korkuyorum ama sezeryanı asla düşünmüyorum... bi terslik olmadığı sürece sezeryan istemiyorum... hem zararlı, hem bidaha doğumun zor olur falan..... ne kadar korksamda normal yapıcam ben, elbet biticek en fazla 24 saat çekicem o da en fazla... bence değer... hem onun doğduğu anı hissetmek istiyorum... senin kendi tercihin canım elbette saygı duyarım ama sonrasında çekeceğin sıkıntılar da cabası olucak... iyi düşün derim...

düşünüyorumda ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Delireceğim gibi geliyor bazen. Benim doktorum yanında biri olduğunda dışarı gönderiyor yanındakini

düşünüyorumda ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Delireceğim gibi geliyor bazen. Benim doktorum yanında biri olduğunda dışarı gönderiyor yanındakini

doğum konusunda iki doğum şeklinide doktorunla konuş bence iyi ve kötü yanlarını... bir sorun yoksa bence normal yap hem şimdi epidural yapıyolar ağrısız normal doğuruyosun ağrı sızı çekmiyosun bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek sana... bu kadar stres yapma kendine... bak başlığa stres yok!! yoksa bebişin çıkar çıkmaz kafa atıcak sana heee

Geri zekali okuz otesi kayganam hakkimda dedikodu yapmis okuz nasil sinirlendim nasil gerildim bugun anlatamam hayir dedikodumu yaptigi kiside bana anlatacak bi insan be okuz be mendebur surat karnmdaki senin torunun ya el degil nasil strese soktu beni durup dururken hemen esime anlattim ben sorarim anneme hesabini sen kafaya takma dedi sukur korur beni hamileyim yani tabi yatacam sana ne benim yatmamdan kalkmamdan ay azcik rahatladim yazinca ne guzel topikmis bu

dur dur dur bi sakin ol aaaaaaa bu ne böyle bacım stres yok dıt kızarım heeee yinede ne yapmış olursa olsun lafımıza dikkat edelim bence bende çok sinirlenirim kendilerine (kaynanaya) ama seninkide ağır olmuş be hocam yaa

sakinleş bakalım önce ne demiş sana ki böyle dellendin? hem sen niye yatıyosun bi sorun mu var gebeliğinde??

rahatlamana sevindim

Bayramda dogru durust temizlik yapmadim yormadim kendimi bide pek kimseyede gitmedim dert olmus bayramda yatmisim da evimi pok gotuyomusta ona neyse iste zaten hep yatarmisimda calismiyorum ben bi dusuk yaptim esimde bosver yat evde dinlen dedi benimde isime geldi dokundu hanfendiye esimde savunur beni yatsin ne olcak der ben temizlerim der oglusuna is yaptiriyorum ya ki ben demeden yapar kocam ac susuz birakmisim evladii tum sinirimi ziplatti bende burada saydim iste agzima ne gelirse iste esim dese kalk annene yardim et sunu yap bunu yap o zaman super olacak da dedikoducu sey ne olcak

Terbiyesiz kadın, boşver üzme kendini.

Zamanında doğum yapmak bebeğin gelişmesiyle alakalı, yoksa takvimlerdeki tarihe göre değil. Maşallah 4 hafta ilerden gidiyorsa bebişin Allah ın izniyle doğurduğun zaman erken doğmuş olmayacak aslında. Olumsuzluklara rağmen dik duruşun ve bebeğine böylesine güvendiğin için ayakta alkışlıyorum seni :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin evladını, hepimize nasip etsin inşallah amin.

amaann boşver bunlar heppp böyle, ne güzel eşine de bravo çok takdir ettim seni ezdirmiyo, belliki kaynana da bunu kıskanıyo. e kıskanan insan napar? dedikodu... amaan de geç eşini dinle sen bişe yapma o gerekeni güzel yapıyomuş zaten. kaynana da bunu çekememiş. boşveerr demesi kolay valla banada bişe dese çıkıveriyo cinlerim tepeme..bi de bile bile demiyo mu iyice delleniyorum valla... o karnındakini strese sokma heee valla kafa atar sana sora bak

saol canım çok teşekkür ederim... evet dediğin hesapla erken doğmuş olmuyo fakat şöyle bi durum var, bana 4 hafta ilerde diyen doktor yanlış bakmış, kendi doktorum ozaman tatildeydi. sonra o da baktı yok öyle bişey dedi uzun boylu ve biraz büyükce kafası varmış oyüzden öyle demişlerdir dedi doktorum bana. ilk mesajımda 4 hafta fark var yazmışım onu değiştirsem iyi olacak galibaa

hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza bi sorun yaşamadan...

Esim Allahtan yanimda anlattim olayi aksam bengider konusurum dedi inkar eder bile yemin eder oyle bi huyu var bi yalandan hasta olup gozyasi doker iste esim kanmiyo numaralarina cunku biliyo annesini iste insan ister istemez sinir yapiyo cinlerim tepeme sicradi sabah simdi gecti biraz bebisim yok bisey sen uyumana bak rahat rahat anneyle babaannenin her zamanki hali iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…