Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canim reflu ilacini kullanmiyordum 1 haftadir cok agir ilaclar kullaniyorum dr suan kes digerlerini dedi ameliyat yerim mikrop kapti onun ilaclarini kullaniyorum 2013 hep hasta gecirdim insallah 2014 guzel gecer cumlemizin yinede sukur diyorum ya caresiz hastaliklara kapilsam allah korusun hepimizi bunada sukur reflu ilacini almaya baslliyacam cunku ne yersem yiyeyim aferdersin aninda geri cikiyor yemekden korkar oldum en kotusude bogazdan ameliyat oldum oraya mikrop saciyor sorma canim benim cadi organik krem suruyor anacigina bizim komsu turk adamda bir sabah esim ise giderken gormus tukurukle kaslarini duzeltiyormus esim ici disina cikdi ogurmekden adamda titizlik hastasi

günaydın kızçeler nasılsınız bakalım ne var ne yok benim modem bozulmuştu giremedim bi kaç gündür dün gelip yaptılar baktım şöle bi doğuran olmamış zırsızım şaka maka doğuruyon kızçme hemde zamanında allah bi çırpıda kurtarsın inşallah sağlıkla al kucağına oğluşunuu hayalot kız sen bekle anam daha doğurma belkim sen normal doğurursunn bi sende kaldı ümidimizz doğurasın varmı yoksammm kız normalcecik fırlat evet kızçem ben çokkk kilo alıyorumm 6 ayda 11 kilo benim kızda toplamda 22 kilo falan almıştımm vallaha bol bol emzirip vercez kiloları başka yolu yokk seram kızçem ahhhh benim kızda doğuştan reflü maalesef ben neler çekiyorum bi bilsen ne zaman ağır bi yemek falan yese yada çok yemek yese kusuyo benim kızz özellikkle geceleri yatak yorgan yıkamaktan ömrüm tükendii babasındada var aynı dert oda bayat yemek yani 1gün önceden kalmış yemeği bile yiyemez ağır yemek yiyemez salçalı karabiberli falann hastane yemeği gibi yemek yiyorum evlendiğimden beri vallaha inşallah geçer seninkide canımm yamiş gezmelerden tozmalardan vakit bulamıyon buralara gelmeye ohh gez toz vallaha iyi olunda siz gelmesende olurr kızçem esha maalesef sen lohusa depresyonundasın ben kırkım çıkana kadar hergün ağladım herşeye hep kızıma bişey olacak sanırdım uyurken bile başında beklerdim aklıma hep kötü kötü senaryolar gelirdii ama geçer biraz daha sabret dua okumayı ihmal etmee berrin hanım gelmişin bütün kızları sormuşun ben hariç sağolasın doğursam heberin yokkk vallaha neyse toprak için affettim sütünü artırmak için bol bol yeşillik maydanoz dereotu yeşil soğan özellikle yapraklarını marul tere falan ye dereotunun gaz önleyici faydasıda var biliyorsundur kompostonu hiç eksik etme yemeklerden sonra ayvanında süt artırıcı özelliği vardır hem hoşaf yap hemde reçelini yap kahvaltıda yee ben şimdiden yapıp koydum dolaba sonra aklımdan çıkar unuturum diye rezene çayı al her yemekten sonra bi fincan iç hem süt artırır hemde sen ve bebişte gaz önlerr ayrıca gaz içinn kimyon çok iyi oluyo yemekleriniz üzerine at herzaman bi tutamcıkk bunların dışındaaa kuru incir üzüm özellikle hurma ye hurmayı yedkten sonra bol su iç sende farkedicen ne kadar artıyo sütün kayısı ye ceviz sütün kalitesini artırır birde çok olamak kaydıyla bulgur pilavı iyi pişimiş olsunki bebeğe zarar vermesin kaynamışş yumurta ye kahvaltıda mutlaka ama kaynamış olsun yani yağda o kadar fazla yeme ben bunlarım hepsini denedim kızçem iyi oluyoo bi tabağa kuru meyvelerden ve birde petibör bisküvi varya ondan koy hiç yanından eksik etme bide meyve suyu kayısı olsun ama şeftali portakal falan oğlanı şişirir gaz yapar bunları ben gece yatarken bile geitirp yanıma koyardı benim kv uyandıkça ye sütün artsın diye çokta faydası oluyo birde kahvaltına önem ver günün başlangıcı erkenden yap kahvaltınıki sütün olsun yine hatırlarsam yazarımm sana diğer kızçeler sizde uygulayın bunlarıı inaşşah bol bol sütünüz olurda bebişlerde doyarr

canbonlarım uyuyamıyorummm
dün gece çok belim ağrıdı sanırım artık sancılarım başladı ama hani önceden sancı çekiyordum ya onun gibi birşey değilmiş bu sanırım doğum sancıları bu.diğer sancılarımdan çok çok hafif ama bütün karnımdan aşağısını uyuşturuyor sanki ara ara kramp ve kasılmalarlaama dakkaya düşecek kadar değil henüz sanırım biraz daha var dün gece hiç uyutmadılar sağolsun kalkıp bi kaç tur attım ama şuan için sadece saatte bir diyeyim ama sabaha karşı uyumuşum uyandığımda sadece karnım uyuşuktu:26:şuan ağrım yok birde ishal olmuşum ben ilk defahemde geçen seferki gibi turşuda yemedim takvimimdede yazıyor bugün için doğuracagım artıkkkama herşeyim eksik çantama koyacaklarım eksik ütü yapmam gerek ve ne temızlıgımı yaptım nede yıkamadan halılarım elime ulaştı inş işimi bitiririm öyle doğuma giderimm yaaazırsizdelim son gununnn

şaka maka bende doğuricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sende anneler kervanına katılcaksın tatlım gece 2 5 nöbetlerin baslıcak zombı olcaksın korkma korkma alısyo ınsan ilk basta zorlanıyosun ama bebek kalkmadan sen kalkıyosun alısınca.
yanı dıcegım o ki bugun iyice uyu bı 3 sene sonra rahat uyuciyiz artıkın :))
benım sıpayı 9bucuktan berı uyutmaya calısıyorum daha anca uyudu ama saatlı bomba gıbı. uyudu sanıyorum kalkıyo

tatlım karnının üstüne de yatılır mı
aman diyim dikkatli ol biraz
gören de sanır ki sen doğuralı 10 yıl oldu da bi deneyim diyosun
çok kızdım sana çooooooooooooooook

ya sorma yavrum yaa malım benn
ayrıca zorladım mı ne yaptıysam kesiğimin ufak bı yerınden kanla karısık iltihap gelıyo moralım bozuldu ya (

yavruşum iyi hoş da ben kalabalıktan hoşlanmassam lohusayken
gelene git diyemem , hemen de sinirlenirsem herkesle aram bozulur
tabi kocişimin tarafı olmasından iyidir
sonuçta kendi birbirinin yanında daha rahat olursun

lohusalıkta alttan alırlar merak etme. bugunde soyle 40 gun benı mazur görun de
bebekle ılgılenırken kalabalıgı farketmessın bıle tatlım.
ayrıca ınsan lohusalıkta etrafnda bırılerının olmasını ıstıyo sahsen ben oyleyım

evet bende anladımkı o depresyona gırmısım ama ınsallah cıkarım ya gecmesse dıye korkuyorum. dedıgın gıbı bebegın basnda beklıyorum bısey olcak dıye kontrol edıyrrum bırı ufak bısey dese aglayasım gelıyo ayy 9 aylık seruvene bıde bu 40 gun eklendı artık 40ımdan sonra 1 gun bıle tahammulum yok Allahım inşallah guc verır.
senın bebıs ne alemde hıc soramadım kılosu fılan nasıl gercı bızım topiğin bebişlerı hem tosuncuk

kıızz hayalotum benım suyum gelmeden önce ben ishal olmustum korkma dogum belırtısı dıye bılıyorum ben. hem dogur artık hatta sende yarın dogurda zırsızımı yanlız bırakma
artık bıraz dıkkatlı ol dakikalarına fılan bak. dogum için illa su yada nısanın gelmesıne gerek yok bılıyosun

ayyyyyyyy deme doğurcammı acaba yaaalafa bak cümlede kuramıyorum artık
esham çok işim var halılarımıda gönderdim üstelik eşim bak gönderme heran dogum olabılır dedıgı haldeıns onlar gelırde öyle dogum oluryoksa hastaneye gıderken once halıcıya ugrarım bı feryat fıgan yıktımmı çınarla donene kadar halılarım teslım edılmıs olur herhalde
evet bılıyorum kuzum ama suyum gelsın ya yoksa hastanede patlatcaklar oda acııyormuszırsızdelimö şaka biyana senle beraber bende dogururmusum

Cikarsin insallah canim benim korkma daha cokmu kirkinn cikmasina yaninda kimse yokmu sana biraz yardimci olsunlarr en azindan bebege bakmak ici falan yok kizcem ya benim bebisler tombik olacagina maalesef ben tombik oluyoru kizimda 22 kilo almistim kizim ucbucuk kilo bile gelmiyordu dusunn bundada ayni olacak sanirsam

Kiz bebek bu ne zaman gelecegu bellim olur senin halilarimi beklerr evet doguracan bencede benim yengemde her dogumuna yakin hep ishal olur doguracaguni anlar hepp uc cocugundada ole olmustuu arasana haliciyi sikistir getirsin cabuk halilarii

tatlım halının sırasımıydı yav alemsın hee adam senı o halde gorunce halıları eve götürür kendı serer
inşalllah suyun gelırde gerek kalmaz tatlım ya.
benım suyumla nısanım aynı anda geldı eşime dıyorum kı bu su nıye kırmızı ölüyomuyum diyorum adam kafayı yıyodu benı sakınlestırmek için

oyy kuzum sen sıkma artık kendını önemli olan saglıklı olmamız hem bızım hemde bebegımızın kızçeminşallah sende yarın hayırlısıyla kurtulacaksın ben seni burda bekliyeceğim kızçelerimledualarım senınle emii bu arada sen isim ne koyacaksın

kuzum psikolojik değilde sancıların yalancı sancı olabılır hala nstede cıkanlar da zaten dogum için yeterli değildir.zaten öyle olsa ya açılman olurdu yada duramazdın yerinde ..
nişan işine gelince acaba nişanmıydı yoksa alttan muane etkısımıydı :26:demekki böylesi senin için daha hayırlısı olur.belki normali sen yapamıycaktın doğum anında denılenlerı yapamıycaktın oyuzden hayırlısı de tatlım

yok kuzum açlıktan bayılmasınayy ne heycanlı ya geceye kadar katı yeme sonra zaten uyuyacaksın hıc bısey olmaz kendını oruclu gıbı dusunbenımkısı mesela bebek hareket etmese kabul etmıyor 20 dakkalık nstde 40 dakka kalıyorum oyuzden nefret edıyorum yainş kuzum kısmetten ötesı yok telden gırebılcekmısın kendıne geldıgınde yada baksıoyum gıbı beklıycekmıyız senıdee

Kiz bebek bu ne zaman gelecegu bellim olur senin halilarimi beklerr evet doguracan bencede benim yengemde her dogumuna yakin hep ishal olur doguracaguni anlar hepp uc cocugundada ole olmustuu arasana haliciyi sikistir getirsin cabuk halilarii

ayy eltimde öyle anlatıyordu hepdemekki doğruymuş bakalım bendede işe yarayacakmı bu formülhem korkuyom hem merak edıyıom hem heyecanlıyım bu nasıl bıseymıs arkadas yaaaradım halıcıyı pazar pazartesıden once gelmez dedı napalım bekleyıp gorcez artık neler olacakolmadı yeni halı aldırırım benım herıfe cocuk dogurcam alaalaaa

esham bu arada nasılsın ıyımısın küçük bey nasıl annesi

bugun bıraz daha ıyıyım tatlım pskolojık olarak :)
ama ameliyat yerımın cok kucuk bı yerınde kanla karısık iltıhap gelıyo toplu iğne bası kadar onu kafama taktım kötu bısey degıldır ınsallah :26:
küçük bey iyileşti cok sukur teyzesı kakasını yapıyo artık masallah ama saat 9bucuktan berı uyutmaya calısıyorum uyuttuydum yıne kalktı ayy bayılazam yaa

esham koptum gulmekten ya ölüyormuyum lafınaayyy allahım 9 ay boyunca onca temızlık yaptım hep derlerdı bırak işi gücü bak en pis halınde doguma gıdersın sonra dıyorlardı banadedikleri gibi olacak sanırım boyle gıdersegerci hala sancım yok böyle hafıften bel agrısı oluyor okadar sancının s si yokki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…