bugun bıraz daha ıyıyım tatlım pskolojık olarak :)
ama ameliyat yerımın cok kucuk bı yerınde kanla karısık iltıhap gelıyo toplu iğne bası kadar onu kafama taktım kötu bısey degıldır ınsallah :26:
küçük bey iyileşti cok sukur teyzesı kakasını yapıyo artık masallahama saat 9bucuktan berı uyutmaya calısıyorum uyuttuydum yıne kalktı ayy bayılazam yaa
lalem sen nasılsınnnnn
Cikarsin insallah canim benim korkma daha cokmu kirkinn cikmasina yaninda kimse yokmu sana biraz yardimci olsunlarr en azindan bebege bakmak ici falan yok kizcem ya benim bebisler tombik olacagina maalesef ben tombik oluyoru kizimda 22 kilo almistim kizim ucbucuk kilo bile gelmiyordu dusunn bundada ayni olacak sanirsam
İste birazda yaninda kimse olmadigi icin sikiliyorsun canimm yaa keske birileri olsa iyi olurdu sutun emzirdikce cogalir canim insallah bana hep ole derdi doktor karnin icin korse kullanmadinmi canim ben korse kullamdim o kadar kalmadi gobegimm benimde kizimda basenlerim genisledi maalesef halada aynii duruyo bakalim bnda nasil olacakk ben bi onceki sayfada ciddi derecede sut arttiran seyleri yazmistim bi goz at istersen sende birde her yemege oturmadan once mutlaka emzir bebegini ki yediklerin hemen sut yapimina baslasin goguslerin bos olunca yemekten sonra hemen sut olusumu basliyo10 gun sonra cıkıyo tatlım az kaldıkayınvalıdem var ama oda calısıyo tekım tatlım gece eşim yardımcı oluyo sağolsun. gunduzde ılgılenıyorum. ama uyumuyo yaa uyusa rahatlıcamda basıyo cıglıgı.
baya almıssın ama yapın oyle demekkı canım ya baksana ıkısındede aynısı olmus. bebişin sağlıklı olsunda kılo verılır elbet.
ben 16 kılo almıstım 12 kılom gıttı. gerısı nasıl gıtcek bılmıyorum sutumde az sureklı emzırsem sut gelse hemen verırırm belkı kıloyu ama bu sekılde zor gözukuyoama göbegım duruyo gıbı sankı okadar kılo vermeme ragmen
esham koptum gulmekten ya ölüyormuyum lafınaayyy allahım 9 ay boyunca onca temızlık yaptım hep derlerdı bırak işi gücü bak en pis halınde doguma gıdersın sonra dıyorlardı bana dedikleri gibi olacak sanırım boyle gıderse gerci hala sancım yok böyle hafıften bel agrısı oluyor okadar sancının s si yokki :26:
ayyy cok sevındım duzeldıgıne hem oğlanın hem senın kuzum yavas yavas sende atlatcaksın ınsartık bundan sonra ben basınızı yerım canım bıkaç kısıde olmustu oyle okuduklarım arasında bırsey olmamıstı ama korkma bı doktoruna sorsan aslında yıne uyumuyo demekkkı sıpa
Oğluşu görebilmek için ne yapmamız lazım esha hanım
Saç baş girsem sana olur mu
sabah 9 bucuktan berı uyutmaya calısıyorum sımdı uyudu marmeladım.
oğlusu görmen için bana gel
İste birazda yaninda kimse olmadigi icin sikiliyorsun canimm yaa keske birileri olsa iyi olurdu sutun emzirdikce cogalir canim insallah bana hep ole derdi doktor karnin icin korse kullanmadinmi canim ben korse kullamdim o kadar kalmadi gobegimm benimde kizimda basenlerim genisledi maalesef halada aynii duruyo bakalim bnda nasil olacakk ben bi onceki sayfada ciddi derecede sut arttiran seyleri yazmistim bi goz at istersen sende birde her yemege oturmadan once mutlaka emzir bebegini ki yediklerin hemen sut yapimina baslasin goguslerin bos olunca yemekten sonra hemen sut olusumu basliyo
Korseyi dogum yaptiktan 3 gun sonra giydim ben ama benimki belden sarmali sezeryan korsesiydi bell korseside diyolar seninki ondanmi yoksa alttan giyilmelimi alttan giyilmeliye izin vermiyo doktorlarr sezeryanda birde dikislerinde akinti varmis ole yazmissin simdi giyme dikislerin duzelsin ole giy bende senin gibi oldum dikislerimde akinti vardi doktora gittim alerji olmustum sende bi doktra gorun bi an once birde mamayi ne kadar az verlrsen oglun memeyi o kadar cok emer o zamanda sutun cogalirevet canım bıraz kafamın dagılmasına ıhtıyacım var tek basına kendını dınlıyo ınsan.
ya sankı hıc dogum yapmamısım gıbı yok sutum ya bı ara geldı ıncır kuru yapmsıtım bıde malt ıcmıstm ama smdı yıne yok. yazdıklarını okuyumda yapıyım.
korseyı hemen kullancakmıyım nezman kullanılır bılmıyorum kı oyuzden daha baslamamıstım kullanmaya :26:
süt olusumunu dedıgın ıyı oldu bı yapıyımda oğlum mama ıcmesın artık ya
Korseyi dogum yaptiktan 3 gun sonra giydim ben ama benimki belden sarmali sezeryan korsesiydi bell korseside diyolar seninki ondanmi yoksa alttan giyilmelimi alttan giyilmeliye izin vermiyo doktorlarr sezeryanda birde dikislerinde akinti varmis ole yazmissin simdi giyme dikislerin duzelsin ole giy bende senin gibi oldum dikislerimde akinti vardi doktora gittim alerji olmustum sende bi doktra gorun bi an once birde mamayi ne kadar az verlrsen oglun memeyi o kadar cok emer o zamanda sutun cogalir
Evet dogurdu simdiye arkadasim allah bebegiyle kendine omur boyu mutluluk saglik ve uzun omur nasip etsin kizzz hayalot anam sira sana geldi hadi bakalim darisi basina olsun seninde iyi haberlerini aliriz insallah gozumuz kulagimiz sende kaldi bitek bana daha varrr zatenzırsizdelim doğurmuşturrrr
Allahım saglıklı uzun ömürler nasip eyler inşallahhhaydik halay çekelimmm
Himm anlasildi kizcem senin ogln mama istiyo ondan uyumamis ama sakin pes etme arkadasim o inatciysa sen daha inatci oll emzirmeye caliss benim dikislerimde iyiesmisti ama birden akinti basladi kanla beraber doktora gittik yapistirmadan bi once iple dikiyolar ya o iplige karsi alerji olmusum o dikisimin kenarindan disari cikmiss ucu doktor o ipi cektide rahatladim ama o ipi cekmesi bi ameliyata daha bedel odu resmen oluyorm sandim sende git bi an ince bakalim ne diyecek doktorrbenımkı normal korse ozman onu gıymıyım dedıgın sekıldekı korseyı gıyıyım doktor kontrolmden sonra. dikişlerım ne guzel iyileşmıstı smdı nıye boyle oldu anlamadım :26: bugun baya emzırdım ama cıldırdı benm oğlan dedgn gıbı mamayı az verdım ama bende bıttım ya uyumadı hıc uykuya dalıyo gerı uyanıyo
zırsizdelim doğurmuşturrrr
Allahım saglıklı uzun ömürler nasip eyler inşallahhhaydik halay çekelimmm
Himm anlasildi kizcem senin ogln mama istiyo ondan uyumamis ama sakin pes etme arkadasim o inatciysa sen daha inatci oll emzirmeye caliss benim dikislerimde iyiesmisti ama birden akinti basladi kanla beraber doktora gittik yapistirmadan bi once iple dikiyolar ya o iplige karsi alerji olmusum o dikisimin kenarindan disari cikmiss ucu doktor o ipi cektide rahatladim ama o ipi cekmesi bi ameliyata daha bedel odu resmen oluyorm sandim sende git bi an ince bakalim ne diyecek doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?