morişimmmgeri sayım başladı dimek.. ya hu kaç kişi kaldı doğurmadık bu topikte? ne günlerden ne günlere...normal doğuracam deriz sezeryana gireriz...benim gb sezeryan tarihi bile alırsnız aksini bile düşünmezken normal doğum yaparsınız...Bizim sıpa askerlik oldu artık teyzoşları, cin gb fıldır fıldır gözlerideğmesin kuzuşumun..bugün dedesinin kucağında maç seyretti yaaa ya düşünün bir gün karnımdaydı , yatakta dönemiyordum bile ki doğum yaptıktan sonra bile tam bir ay yanıma sağıma soluma dönemedim çoğuğa zarar veriririm diye :)))
hbaksoyum bebişini tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün inşallah mis kokulunuzuresim bekleriz artıkkkk
Zirsizdelim varmış memlekete; alışveriş konusunda sakın sıkıntı yapma, en bastinden en seni zora sokmayacak şekilde rahat rahat davran..ben gafil avlanıp erken doğum yaptığım için çok da etkisini görmedim o afilli hastane takımlarının vs vs..birçok şeyin..
Hayalotum..son günler karnın elbette ağrıyacak ve elbette sıkılacaksın hamişlikten..ben 20. haftadan 36'ya nasıl dayandım ya hu bunu hep düşünür dururum
Sera canım sen niredesin..sana mesaj da attıydımama cvp vermedin..kele ne oldu ?
Zirveeeeee! niredesin ...? artık yosun topikte..cemroş prenses nasıl...
En son yamysim..geceleri benim gb nöbet turan uykusuz arkadaşım..ben de inan senin gb zombiyim...tam zombi
esham noldu yavrum yaaa:26::26:
kilodaşımmısağol kızçem ya ne yapalım işte ayda yılda bir gezdik kocişimle erkenden yılbaşı kutlamış olduk aslında benim koca yılbaşında da çalışıyorda maalesef hemde şehir dışına gidecek gece geçç gelecek o yüzden pazardan kutlayalım dedik evet kızçem çok şükür allah ikinci çocuguda nasip etti bana ama bilıyormusun ablamda da benim hastalığımdan var 5 yıl tedaviden sonra bi kızı oldu aradan 8 yıl geçti hala olmuyo çocuğu benimde ikinci çocuğu annem çok istedi allah korusun ablan gibi olursun falanda erkenden
tedavi falan olursun dedi annemin zoruyla oldu birazda benim bu oğlan iştee yaa demek tazmanyalı havlu aldın oğluşuna ne güzel misler gibi sarasın oğluşunu kızçem evet catı muayenesinden sonra kanama oluyormuş benide teee 38 haftada yaptılardı çatı muayenesi o yüzden aman kanaman devam ederse suyun falan gelirse hemencecik git hastaneye aman bekleyim falan deme sakınn
sağolasın kızçem biz yılbaşını erken den kutladık vallaha kocişimlee
ohhh tabi hatun çocukları büyütmüş bizim gibi karnıda yok davul gibi rahat rahat geziyoo dahada bitirememiş gezmeyii ne güzel vallaha kızz demeeee balıkmı öldüü anam ben olsam oturur 2 gün ağlar yas tutardımm yaa benim bi defakuşlarım öldüü muhabbet kuşu soğuğa gelmezmiş bizde kış günü ev falan taşıdık öldü gariplerim 2 gün boyunca ağladım bennn gözlerim şişmişti resmenn seninde yeni yılın kutlu olsun kızçemm
hbaksoyum hoş geldin anam maaşallah sıkıntısız bi şekilde geçmiş doğumun darısı bizlerin başına inşallah annelik çok güzel bi duygu değilmi kızçemm kızzz birazda topraktan bahsetsen de meraktan çatlatmasan ya bi,ziii birdaha onuda anlat kızçem olurmuuu
hayalotum kilodaşımm hamişim anam buradaki herkes normal doğuracam deyip sezeryan oluyo o yüzden ben artık sendende normal doğuracak ümidini keztim vallaha evet catı muayenesinden sonra az bi kanam olabilir ama çok olursa hemen hastaneye git kızçemm
esha ne oldu canım neden aglıyon yinee
kızlaarr herkese iyi sağlıklı mutlu bebişli seneler diliyorum. nasılsınız? ben bu ara yılbaşı telaşındayım. hoş bizde yılbaşı yok yeğenimin doğumgününü bugün kutlicaklar kıyafet felan düşünmekten mahvoldum neyseki şıkları 3 e indirebildimbirini seçp giyecem artıkın oğluşa ne giydirsem karar veremiyorum bide onu seçeydim iyiydi
lalem allah daha mutlu etsin inşallah çok sevindim gününüzün güzel geçmesine canım. saol bacım bi sen sormuşun beni hepsi hayırsız çıktı bunların küstüm işte hıhhbebiş nasıl kızçen nasıl?
hayalotum oldunmu sonunda sende muayeneni.. demek normal diyo he. hadi hayırlısı olsun. artık misafire gezmeye ara verirsin heralde demi...
berrin hatunumazıcıkda bebişi anlatsana yahu yeter seni anladık bebişe gelsin sıra artıkın aaaaaaa
morişim tadlum haklısın valla bi zombi biziz. berrinin zombi olmasına daha var
zırsızzzz kıızz nişanmı geldi... haydaaa kız normal sancın geliyomuş bide.. dikkat et heee
sera anam seninkiler kafaya koymuş sana 4.yü yaptıracaklar hee
zirve harbiden kayboldu yaaa. bi geleydi iyiydi
esham tatlım noldu sana neyin var canımm
kuzum bebiş zayıf değilki gayet normal kilosu zatentamam tamam topraktan bahsedeyim ne yapayım yahu sıra ona gelene kadar ben çıkmak zorunda kalıyorum uyanıyor yada biri geliyor :) toprak efendi 3.080 gr ağırlığında 51 cm. boyunda doğdu kızlar küçük yani ama çooook şükür sağlıklı bir bebiş önemli olanda bu.allahım herkese nasip etsin inşallah canlarım.ben hastanede 2 gün kaldım 2 gece geçirdik orada ne kadar yattıysam o perşembe öğleden sonra geldik evimize kalkış o kalkış yatmadım birdaha da ama dikişler çok canımı acıttı kızlar hala iyileşmedi .doktorumu aradım durumu anlattım şişti birde aşağıya doğru morardı dikişin alt tarafı .gelin göreyim dedi.gecen pazartesi toprağımında kontrolü vardı gittik çok şükür herşeyi iyi kızlar sarılık falanda olmadı hamdolsun benim bandajı açtı kadın pansuman yaptı bir şey yok dedi ohhh dedim çok canım yandı ve korktum dikişlere bir şey oldu diye .çünki ben yine hastanede falan kalırım yeniden açarlar dikişleri yavrumdan ayrı kalırım diye neler neler düşündüm bilemezsiniz :) kimseye de bir şey söylemedim belli etmedim sonra doktorun odasından çıkınca kocişe dedim ben böyle düşündüm diye .hala karnımın içi acıyor kızlar .göbeğin altından aşağıya doğru birde tabii karnının üstünden dikişin oluyor o içteki daha çok acıyor kızlar aman ha dikkat edin benim gibi yapmayın ben dinlenmedim halada o uyurken yatmıyorum şaban gibi dolanıyorum yahu.ilk eve geldiğimiz gece çok fena oldum mm lerim şişti süt doldu taş gibi oldu bebek ememedi uçları yoktu sabaha kadar toprak kucağımda emdirmeye çalıştım ayakta karnımın üstünde tabii bebek o yüzden ben yatmadım dinlenmedim dikkat etmedim zorlandım dikişlerden canım yandı.sonra mmler öyle olduğu için kociş süt sağma makinası kiraladı öyle rahatladım çok fena oldum.
sağol kızçem ya ne yapalım işte ayda yılda bir gezdik kocişimle erkenden yılbaşı kutlamış olduk aslında benim koca yılbaşında da çalışıyorda maalesef hemde şehir dışına gidecek gece geçç gelecek o yüzden pazardan kutlayalım dedik evet kızçem çok şükür allah ikinci çocuguda nasip etti bana ama bilıyormusun ablamda da benim hastalığımdan var 5 yıl tedaviden sonra bi kızı oldu aradan 8 yıl geçti hala olmuyo çocuğu benimde ikinci çocuğu annem çok istedi allah korusun ablan gibi olursun falanda erkenden
tedavi falan olursun dedi annemin zoruyla oldu birazda benim bu oğlan iştee yaa demek tazmanyalı havlu aldın oğluşuna ne güzel misler gibi sarasın oğluşunu kızçem evet catı muayenesinden sonra kanama oluyormuş benide teee 38 haftada yaptılardı çatı muayenesi o yüzden aman kanaman devam ederse suyun falan gelirse hemencecik git hastaneye aman bekleyim falan deme sakınn
sağolasın kızçem biz yılbaşını erken den kutladık vallaha kocişimlee
ohhh tabi hatun çocukları büyütmüş bizim gibi karnıda yok davul gibi rahat rahat geziyoo dahada bitirememiş gezmeyii ne güzel vallaha kızz demeeee balıkmı öldüü anam ben olsam oturur 2 gün ağlar yas tutardımm yaa benim bi defakuşlarım öldüü muhabbet kuşu soğuğa gelmezmiş bizde kış günü ev falan taşıdık öldü gariplerim 2 gün boyunca ağladım bennn gözlerim şişmişti resmenn seninde yeni yılın kutlu olsun kızçemm
hbaksoyum hoş geldin anam maaşallah sıkıntısız bi şekilde geçmiş doğumun darısı bizlerin başına inşallah annelik çok güzel bi duygu değilmi kızçemm kızzz birazda topraktan bahsetsen de meraktan çatlatmasan ya bi,ziii birdaha onuda anlat kızçem olurmuuu
hayalotum kilodaşımm hamişim anam buradaki herkes normal doğuracam deyip sezeryan oluyo o yüzden ben artık sendende normal doğuracak ümidini keztim vallaha evet catı muayenesinden sonra az bi kanam olabilir ama çok olursa hemen hastaneye git kızçemm
esha ne oldu canım neden aglıyon yinee
kızlaarr herkese iyi sağlıklı mutlu bebişli seneler diliyorum. nasılsınız? ben bu ara yılbaşı telaşındayım. hoş bizde yılbaşı yok yeğenimin doğumgününü bugün kutlicaklar kıyafet felan düşünmekten mahvoldum neyseki şıkları 3 e indirebildimbirini seçp giyecem artıkın oğluşa ne giydirsem karar veremiyorum bide onu seçeydim iyiydi
lalem allah daha mutlu etsin inşallah çok sevindim gününüzün güzel geçmesine canım. saol bacım bi sen sormuşun beni hepsi hayırsız çıktı bunların küstüm işte hıhhbebiş nasıl kızçen nasıl?
hayalotum oldunmu sonunda sende muayeneni.. demek normal diyo he. hadi hayırlısı olsun. artık misafire gezmeye ara verirsin heralde demi...
berrin hatunumazıcıkda bebişi anlatsana yahu yeter seni anladık bebişe gelsin sıra artıkın aaaaaaa
morişim tadlum haklısın valla bi zombi biziz. berrinin zombi olmasına daha var
zırsızzzz kıızz nişanmı geldi... haydaaa kız normal sancın geliyomuş bide.. dikkat et heee
sera anam seninkiler kafaya koymuş sana 4.yü yaptıracaklar hee
zirve harbiden kayboldu yaaa. bi geleydi iyiydi
esham tatlım noldu sana neyin var canımm
morişimmmhg balım valla sen iyi dayandın bu arada sabaha kadar uyuyamadım habire doğurdum anam birde çok ağrım oldu ya hep bu parmak yuzunden
esham noldu yavrum yaaa:26::26:
kızlar giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmyo pek kusura bakmayın
öncelikle yazdıklarınız sonucunda hayalotumun normal doğurma şansına sevindim
ben yapamadım bari sen yap bacım
seram sen 4 çocuklu olursaan hiç şaşırmayacam
evde epey uğraş var anlaşılan bebek için
yamişim kıyafeti seçmişsindir umarım kendin ve oğluşun için
iyi bi döktür de gel
esham nasılsın tatlım neyin var hayırdır
morişim sen sezeryan derken kısmetinde normal varmış benimse tam tersi
doğurmak kolay değil biliyorum ama sezeryandan kolaydır eminim
çünkü alt tarafın düzeldi mi bitiyo gidiyo tüm sıkıntıların
sezeryanda ise ömür boyu çekmek zorunda kalıyosun
hayırlısı diyorum gene de napalım kader
lalem şaka maka sende bizden oldun çıktın desene
tombikleri 3ledik topik de demek ki
aman aldığımız kilo olsun napalım kısmet , veririz inşallah bi şekilde
berrinim öncelikle toprağını bizim için de kokla öp
ikinci olarak da neden hala bi totonun üstüne oturmazsın ya da yatıp dinlenmezsin anlamadım gitti
tam dayaklıksın gerçekten
bende normal doğurabilmek isterdim ama maalesef spinal + epiduralle doğum yapacam cuma günü
bebeğin baş çevresi büyük , kilosu fazla olduğundan normal doğurma şansı vermedi doktorum
unuttuğum bişeyler varsa affedin kızlar kafam birz karışık
gelen gidenin de maşallahı var
hiç kapısı durmuyo annemin , sanki indirim mağazası da herkes yığın yığın geliyo
özellikle benim hamiş halimi merak ettiklerinden
bu gece 12 de kız kardeşim gelecek doğum için
yarın öğlen de kayınbabamla kaynanam gelecek,
perşembe sabah da babannemle amcam gelecek
15 tatile de teyzem iki kızıyla, halam iki kızıyla, yengem bir kızı bir oğluyla ve de annannem gelecek kısmetse
ev tam şenlik olacak anlayacağınız
annemin arkadaşları da grup grup ziyarete gelecekmiş doğumdan sonra
hiç evin sessiz sakin kalma şansı olmayacak gibi duruyo
baksoyum sağol kuzum inşalah hayırlısı hangısı ise o olur inşalah.ahh bıtanem ya yeri geliyor ilişkide kendimizi kasıyoruz düşünsene bi can çıkacak ordanhayalotum zırsızım inşallahhhh normal doğum yaparsınız çünki en iyisi o inanın bana :) hem kendiniz hem bebğiniz için daha iyi.allah annemden razı olsun hastanede de evdede uykusuz kalıyor kadın hatta yatakodasında beraber yatıyoruz toprak ben annem :) kocişi attık çocuk odasına :) sakın korkmayın canlarım allah yardım ediyor çok büyük bir sabır veriyor insana ben o kadar sakindim ki doğum sırasında ve onun bana büyük faydası oldu herşey hemen oldu bitti hemen odama çıktım zaten ayıktım kendimdeydim ne baş ağrım olduu nede uyuşukluğum uzun sürdü bebeğimi hemen emzirdim zaten istediğimde buydu hamdolsun oldu çok şükür.genel anestezi istememiştim iyide yapmışım ohhhh yavrumu hemen gördüm :) inşallah normal doğum olur sizinki canlarım o an zor olur ama inanın sizin ve bebğiniz için en iyisi bu hem ikinci doğumunuz içinde süper olur ben şahsen 2. için kara kara düşünüyorum :) kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yeni yılda herkesin allah gönlüne göre versin yavrularımızla eşimizle dostlarımızla sevenlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrümüz olsun inşallah .sizi seviyorum dualarım sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyorum öpüldünüz ben mis kokulumu yıkamaya gidiyorum hoşçakalınnnnn
kızlar giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmyo pek kusura bakmayın
öncelikle yazdıklarınız sonucunda hayalotumun normal doğurma şansına sevindim
ben yapamadım bari sen yap bacım
seram sen 4 çocuklu olursaan hiç şaşırmayacam
evde epey uğraş var anlaşılan bebek için
yamişim kıyafeti seçmişsindir umarım kendin ve oğluşun için
iyi bi döktür de gel
esham nasılsın tatlım neyin var hayırdır
morişim sen sezeryan derken kısmetinde normal varmış benimse tam tersi
doğurmak kolay değil biliyorum ama sezeryandan kolaydır eminim
çünkü alt tarafın düzeldi mi bitiyo gidiyo tüm sıkıntıların
sezeryanda ise ömür boyu çekmek zorunda kalıyosun
hayırlısı diyorum gene de napalım kader
lalem şaka maka sende bizden oldun çıktın desene
tombikleri 3ledik topik de demek ki
aman aldığımız kilo olsun napalım kısmet , veririz inşallah bi şekilde
berrinim öncelikle toprağını bizim için de kokla öp
ikinci olarak da neden hala bi totonun üstüne oturmazsın ya da yatıp dinlenmezsin anlamadım gitti
tam dayaklıksın gerçekten
bende normal doğurabilmek isterdim ama maalesef spinal + epiduralle doğum yapacam cuma günü
bebeğin baş çevresi büyük , kilosu fazla olduğundan normal doğurma şansı vermedi doktorum
unuttuğum bişeyler varsa affedin kızlar kafam birz karışık
gelen gidenin de maşallahı var
hiç kapısı durmuyo annemin , sanki indirim mağazası da herkes yığın yığın geliyo
özellikle benim hamiş halimi merak ettiklerinden
bu gece 12 de kız kardeşim gelecek doğum için
yarın öğlen de kayınbabamla kaynanam gelecek,
perşembe sabah da babannemle amcam gelecek
15 tatile de teyzem iki kızıyla, halam iki kızıyla, yengem bir kızı bir oğluyla ve de annannem gelecek kısmetse
ev tam şenlik olacak anlayacağınız
annemin arkadaşları da grup grup ziyarete gelecekmiş doğumdan sonra
hiç evin sessiz sakin kalma şansı olmayacak gibi duruyo
bu arada bugün doktora gittik
saat oda doğum şekli konusunda karara vardık
sabah 7-7 buçuk arası hastanede olacaz kısmetse cuma günü
spinal + epiduralle doğum yapacam
suit oda kiralayacaz ve bir gün önceden süsleyecez kısmet olursa
kızlar asıl bombam var size
bugün nst de bebeğim doğru dürüst oynamadı bile
öyle rahat bi nst geçirdim ki anlatamam
ama aşağıya indim ki sancılar çıkmış meğer nst de
şok oldum
dedim ben hiç sancı falan hissetmedim ki
doktorum dedi bak bugün ben şehir dışındayım bu akşamı atlat sakın doğurmaya kalkma
nişan geldi sancı çıktı derken kocişe diyorum ki koca kafalı olmasaymış ben kolay kolay doğururmuşum gibi baksana şu işe
sancıyı hissetmedim bile demek ki doğumum kolay olurmuş
ama kısmetimde yokmuş napalım
keşke herşey farklı olsaydı ama nasipten öteye yol yok derler aynen öyle
hiç iyi degılım canım bunalımdayım benn
kzuum zor biliyorum şu loğusalıktan çıksan bı rahatlıycaksın ohh be dıyceksınaz kaldı bıraz daha sabret emı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?