tamam tamam topraktan bahsedeyim ne yapayım yahu sıra ona gelene kadar ben çıkmak zorunda kalıyorum uyanıyor yada biri geliyor :) toprak efendi 3.080 gr ağırlığında 51 cm. boyunda doğdu kızlar küçük yani ama çooook şükür sağlıklı bir bebiş önemli olanda bu.allahım herkese nasip etsin inşallah canlarım.ben hastanede 2 gün kaldım 2 gece geçirdik orada ne kadar yattıysam o perşembe öğleden sonra geldik evimize kalkış o kalkış yatmadım birdaha da ama dikişler çok canımı acıttı kızlar hala iyileşmedi .doktorumu aradım durumu anlattım şişti birde aşağıya doğru morardı dikişin alt tarafı .gelin göreyim dedi.gecen pazartesi toprağımında kontrolü vardı gittik çok şükür herşeyi iyi kızlar sarılık falanda olmadı hamdolsun benim bandajı açtı kadın pansuman yaptı bir şey yok dedi ohhh dedim çok canım yandı ve korktum dikişlere bir şey oldu diye .çünki ben yine hastanede falan kalırım yeniden açarlar dikişleri yavrumdan ayrı kalırım diye neler neler düşündüm bilemezsiniz :) kimseye de bir şey söylemedim belli etmedim sonra doktorun odasından çıkınca kocişe dedim ben böyle düşündüm diye .hala karnımın içi acıyor kızlar .göbeğin altından aşağıya doğru birde tabii karnının üstünden dikişin oluyor o içteki daha çok acıyor kızlar aman ha dikkat edin benim gibi yapmayın ben dinlenmedim halada o uyurken yatmıyorum şaban gibi dolanıyorum yahu.ilk eve geldiğimiz gece çok fena oldum mm lerim şişti süt doldu taş gibi oldu bebek ememedi uçları yoktu sabaha kadar toprak kucağımda emdirmeye çalıştım ayakta karnımın üstünde tabii bebek o yüzden ben yatmadım dinlenmedim dikkat etmedim zorlandım dikişlerden canım yandı.sonra mmler öyle olduğu için kociş süt sağma makinası kiraladı öyle rahatladım çok fena oldum.
tatlımcım öncelıkle yenı yılın kutlu olsunn topragın ve eşinle beraber cok mutlu olursun inşallahhh..
bebişinin sarılık olmadıgına cok sevındım bol bol emzir benim sütüm cok az oyuzden hep içimde kaldı bebegımın sadece benı emmesı ama malesef mamada kullanıyoruz.
sen spınal mı oldun canım? yapıstırdılarmı kesiğini ben gıbı
kızlar bu arada lütfen bana sütü çoğaltıcı şeyleri bi yazıverin nolur sunuz benim toprağım sömürdü beni sömürdü :) maşallah yavruma ...
sağol yavrum temennilerin için .olsun kuzum sütün az olabilir ama sen bunalımdayım diyorsun belkide bunun da katkısı olabilir buna .bende valla ağlamaklıyım hep ne zormuş kız ben hamilelikte bile böyle olmadım yavruma bakamayacağım diye üzülüyorum ona bişey olacak zannediyorum uyurken bile hep başındayım hep gidip gidip bakıyorum.herşeye ağlamak geliyor içimden .doğuma giderken bile ağlamadım ama lohusalık zormuş hakikaten.kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep.birde kv derdi var hiiiç sormayın çok fena bunalım yapıyor bana valla.ya kadın geldi yerleşt,i yiyip içip annemide hizmetçi edip yatıyor uyuyor arkadaş yaa ne biçim bir insanmış ben anlamadım.hiç benden bebekten ahberi yok sadece uyku uyku gelip beşiğin başına dikiliyor ben emzirirken falan offff ağzından ne bir besmele çıkıyor nede bir dua bebeğe.delimidir nedir ya valla çok fena canımı sIkIYOR bu kadın defolsun gitsin be aaaaaaaaaaa.neyse :) evet tatlım benimki spinal oldu .yapıştırıverdiler oramı buramı kııııııız kız :) göbeğin altından aşağıyada kesik var içerden o daha çok acıyor.
o zaman Allah yardımcın olsun canım
insanın evi gibisi yok gerçekten
ben annemdeyim ona rağmen evimi özledim
kızçelerim dün yazamadımmmm mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorummmbebişlerinizle,aşkitolarınızlaa tüm sevdıklerınızle mutlu olursunuz inşallah dün herkes benle dalga geçti saat 12 olunca hadi artık 2014 oldu doğur artık diye herkesde aynı cümle vardı bakalım hangı günde gelıcek yavrummm
sağol yavrum temennilerin için .olsun kuzum sütün az olabilir ama sen bunalımdayım diyorsun belkide bunun da katkısı olabilir buna .bende valla ağlamaklıyım hep ne zormuş kız ben hamilelikte bile böyle olmadım yavruma bakamayacağım diye üzülüyorum ona bişey olacak zannediyorum uyurken bile hep başındayım hep gidip gidip bakıyorum.herşeye ağlamak geliyor içimden .doğuma giderken bile ağlamadım ama lohusalık zormuş hakikaten.kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep.birde kv derdi var hiiiç sormayın çok fena bunalım yapıyor bana valla.ya kadın geldi yerleşt,i yiyip içip annemide hizmetçi edip yatıyor uyuyor arkadaş yaa ne biçim bir insanmış ben anlamadım.hiç benden bebekten ahberi yok sadece uyku uyku gelip beşiğin başına dikiliyor ben emzirirken falan offff ağzından ne bir besmele çıkıyor nede bir dua bebeğe.delimidir nedir ya valla çok fena canımı sIkIYOR bu kadın defolsun gitsin be aaaaaaaaaaa.neyse :) evet tatlım benimki spinal oldu .yapıştırıverdiler oramı buramı kııııııız kız :) göbeğin altından aşağıyada kesik var içerden o daha çok acıyor.
safak 11 tatlım. lohusalık bıtcek bende düzelcem inşallahh..
ya bu lohusalık bana hamılelıkten zor geldı yaa inşallah sizin öyle olmazz..
sende bı dogur artıkk
bak zırsızım günü aldı bile :)
zırsızım hayalotum yavrularım hayırlı haberlerinizi bekliyorum bende.korkmayın allah çok büyük bir sabır ve güç veriyor insana inanın ki.sezeryan da ilk gece ayağa kaldırıyorlar çok kötü değil biraz canınız acıyor tabii karnınızın içinde kesikler var üstünde kesik var normal tabii acıması ama düşündüğüm kadar olmadı acısı.sonta mıdır nedir onuda çıakrdılarmıııı oh tamam rahatsın wc de bir iki defa acıyor o kadar kızlar.yatıp durmayın hastanedeyken kızlar ne kadar gezinirseniz ama yavaş yavaş hee o kadar iyiymiş daha çabuk iyileşirmişsiniz .benim doktorum kendini ameliyat oldum diye bırakıpta yatma dedi .ben tabii mecburen ayaktayım bebişim için birde salaklığımdan işte bak şimdi uyuyor ben yatmıyorum neyse .siz siz olun beni dinleyin dinlenin bol bol sütünüz olsun canlarım inşallah.spinal istedim ben hemen emsin ve hemen kucağıma gelsin diye pişman da değilim yani çok iyi oldu hemen emzirdim yavrumu :) sizde sakın pes etmeyin canlarım dualarım sizlerle kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorum.yamişşşş esha seraaaa morişim canlarım bütün kızlarrr hepinizi seviyorum iyiki girmişim şuraya beeehhh :) kardeşimle karısı gelecekler bursadan şuanda yoldalar ben çıkıyorum hazırlanayım süsleneyim lohusa tacımı takayım dimi :) hadi öpüldünüz canlarım...
aynen bende oyleyım tatlım ota boka aglayasım vardedıgın gıbı bende hamıleyken bıle boyle olmadım. beşik bekçileriyiz biz bende sureklı nefes alıyomu dıye bakıyorum
o nasıl bı kadın yaa uyumayamı gelmıs ınsan bı yardım eder. annene iş yaptırmak nedemek kalksın kendı yapsın.
benm kv dem sureklı okur bebege Allah razı olsun. cunku 40lı bebege ve anneye okunması lazım.
ben bugun yuzustu yatıyım dedım amelıyat yerım bı acıdı cıglık attım eşim kızdı napıyosun dıye ne bılıyım ben gecmıstır dıye dusunmustum daha yenı dogurdum nasıl geccekse bendekıde akıl işte :26:
aynen yaa senin doğumda iice yaklaşmış Allah ım sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
bunalıma gırdım canımm daralıyorum hiç iyi degılım.
ohh ne guzel butun sülale beraber olcaksınız ne sarar sımdıı imrendım sana :))
baksoyum sağol kuzum inşalah hayırlısı hangısı ise o olur inşalah.ahh bıtanem ya yeri geliyor ilişkide kendimizi kasıyoruz düşünsene bi can çıkacak ordaniki doğumda zor tabi ama sezeryanda enn azından ameliyat gıbı deniyor ıste ama diğeri herşey canlı tırsmıyorum değil hani ama başarırırm inşallah bende ben sezeryanı istemiyordum allah bılıyo ya benım wc sorunum var kımbılır kaç gun hastanede yatardım artık sırf buyuzden ıstemıyordum yoksa öyle ameliyattan falan korkmam.sizin yapıcagnız tek şey dikişlerden sonra kendınızı hep sıcak tutucaksınız vede gaz yapan seyler yemeyın ilk çocukta pek anlamasssınız gerçi annem 3.ünde anladı mesela sezaryanın zorluğunu yoksa herşey normaldi yine normal evet rahat cocugu çıkarana kadar hersey benim tek kporkum saatlerce sancı cekıpte benı sezeryana almaları kendımı oyuzden kaısyorum sadece yoksa bu çocuk bı sekılde cıkacak ooo 2. düşünmelere başlanmış bile zırsizim birde bana guluodun bak baksoyum neler dusunuyormus oyy ben yerım onun bıcı bıcısını yaaaa
ayyyy doğumdan sonra ben napcam ya bu evde kalabalıktaaa offffffne güzel hep senin tarafın
yavrum allah bir cirpida kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip eylesin ayyy senin kocakafali oglusunla benim kocakafali oglus ayni merak etme zamanla kuculuyor o kafabu arada bugün doktora gittik
saat oda doğum şekli konusunda karara vardık
sabah 7-7 buçuk arası hastanede olacaz kısmetse cuma günü
spinal + epiduralle doğum yapacam
suit oda kiralayacaz ve bir gün önceden süsleyecez kısmet olursa
kızlar asıl bombam var size
bugün nst de bebeğim doğru dürüst oynamadı bile
öyle rahat bi nst geçirdim ki anlatamam
ama aşağıya indim ki sancılar çıkmış meğer nst de
şok oldum
dedim ben hiç sancı falan hissetmedim ki
doktorum dedi bak bugün ben şehir dışındayım bu akşamı atlat sakın doğurmaya kalkma
nişan geldi sancı çıktı derken kocişe diyorum ki koca kafalı olmasaymış ben kolay kolay doğururmuşum gibi baksana şu işe
sancıyı hissetmedim bile demek ki doğumum kolay olurmuş
ama kısmetimde yokmuş napalım
keşke herşey farklı olsaydı ama nasipten öteye yol yok derler aynen öyle
ayyyyyyyy belli oldumu saatıdeee allahım sağlıkla bı sekılde kurtarsın kilodasım yaaabende kendimi biraz sıksamda sancılarım başlarmı acaba belki sana yetişirimm iyi herşey ayarlanmış çok güzel kuzm benım oynamadığı zaman nıye rahat gecırdın ozaman sıkıntı olmuyormu benım doktorum kabul etmıyor mesela oynamayan bebeği :26 yuzden kendıme stres yapıyorum nstede kızçem eski zamanda olaymısın mecbur doğal yolla çıkacaktı o cocuk kız bu arada doğurmadın dime benım doktorumda ogun benı tembıhledı sakın ha hayalot yılbaşında doğurma bırak dınleneyım dıyo bana tamam ben tutarım içimde dedim ama benim kasıklarım vajinam çok fena anlatamam sana daha sancılarım yok düzenli olarak hala yalancı sancılarım mevcut ahh kuzum keşke orda çıkan sancılar gıbı olsa doğum anı kımbılır onların kaç katı olacak ben yaşayıp görcem artık
yavrum allah bir cirpida kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip eylesin ayyy senin kocakafali oglusunla benim kocakafali oglus ayni merak etme zamanla kuculuyor o kafabenim oglan belirli bir sure o kafayi carpti biryerlere kafanin yarisi dikisli hatta iki gece ustuste yardi kafayi cam sehbaya carpip ayni dr geldi tesaduf yinemi sen yine ne yaptin demisti kadro cikarmistik hastaneye bi ara surekli gider olmusduk kizzzzzzzz merak etme cok zeki oluyor oyle cocuklar benim oglum 3 yildir gidiyor okula daha 1.ligi kaptirmadi kimseciklere kiii 3 kez okul degistirdi simdi coooookkkk yakisikli teyzesi daha simdiden gelin adaylarimizda var yani benim ise dondu senin is ilk ikisinde gr acilma olmadi 3.numarada hic hissetmedim bile bebek cikmak uzereydi zor durdurdular ameliyathane hazirlana kadar oyle zor beee zirsizim durdurmak icin butun kollarimi delik desik ettiler igneden serumdan dogurma doguramiyorsun beklemek zorundasin oylede acayip caresiz hissediyorsun kendini ama sonra o drlar var gucleriyle neselendiriyor seni morelin tavan yapmadan iceri almiyorlar ne espriler birde yabancilar esprili olmaz derler nerde bizim insanimiz gibiler agzim kulaklarimda girdim ameliyathaneye kizlar sormayin reflu tavan yapti bende surekli kusuyorum o yetmezmis gibi bide benim cadi surekli kucagimda yurumuyor bebek arabasina oturmuyor zorlayinca yerlere atiyor kendini aman sussun soyle boyle derken belimi incilttim cok agrim var dr gidecem bakalim ne diyecek cadi bide gelmis offff oldu belin don bakim crem surelim oraya diyor bende inanip bir guzel yaptim yavrusim krem surcek diye belime serin serin birseyler yapiyor keyifle yatiyorum kizim bir bagirdi anne ne yapiyor biliyormusun xxx ne yapiyor dedim eline tukurup belime suruyormus krem niyetine
tatlis oyle oluyor sezeryanda yemek yasak 12den sonra icecekde yasak birsey olmaz kuzu korkma sezeryanda oyle guzel uyuyorsunki narkozun etkisiyle yok oyle guzel uykucanım şaka maka günü saati falan hep belli oldu
korkmuyorum desem kandırmış olurum
yarın geceye kadar katı gıda yemem yasak
gece 12den sonra da su ve yiyecek komple yasak
bu kadar açlığa bayılmadan doğururum umarım
valla kalp atışı yeterliymiş 140lardaydı
bişey demedi bebek hareket etmiş ya da etmemiş diye
sadece sancılarımı görünce bi yıl başım var umarım o gün gelmez dedi
hem şehir dışına çıkacakmış da eğlenmeye gidecek muhtemelen
valla ben normal doğurmayı çok isterdim ama kısmet olmadı bana
umarım sana kısmet olur
gene de hakkımızda hayırlısını dileyelim
bilemeyiz neyin hayırlı olacağını
ben kendimi öyle avutuyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?