Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tatlımcım öncelıkle yenı yılın kutlu olsunn topragın ve eşinle beraber cok mutlu olursun inşallahhh..
bebişinin sarılık olmadıgına cok sevındım bol bol emzir benim sütüm cok az oyuzden hep içimde kaldı bebegımın sadece benı emmesı ama malesef mamada kullanıyoruz.
sen spınal mı oldun canım? yapıstırdılarmı kesiğini ben gıbı

sağol yavrum temennilerin için .olsun kuzum sütün az olabilir ama sen bunalımdayım diyorsun belkide bunun da katkısı olabilir buna .bende valla ağlamaklıyım hep ne zormuş kız ben hamilelikte bile böyle olmadım yavruma bakamayacağım diye üzülüyorum ona bişey olacak zannediyorum uyurken bile hep başındayım hep gidip gidip bakıyorum.herşeye ağlamak geliyor içimden .doğuma giderken bile ağlamadım ama lohusalık zormuş hakikaten.kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep.birde kv derdi var hiiiç sormayın çok fena bunalım yapıyor bana valla.ya kadın geldi yerleşt,i yiyip içip annemide hizmetçi edip yatıyor uyuyor arkadaş yaa ne biçim bir insanmış ben anlamadım.hiç benden bebekten ahberi yok sadece uyku uyku gelip beşiğin başına dikiliyor ben emzirirken falan offff ağzından ne bir besmele çıkıyor nede bir dua bebeğe.delimidir nedir ya valla çok fena canımı sIkIYOR bu kadın defolsun gitsin be aaaaaaaaaaa.neyse :) evet tatlım benimki spinal oldu .yapıştırıverdiler oramı buramı kııııııız kız :) göbeğin altından aşağıyada kesik var içerden o daha çok acıyor.

zırsızım hayalotum yavrularım hayırlı haberlerinizi bekliyorum bende.korkmayın allah çok büyük bir sabır ve güç veriyor insana inanın ki.sezeryan da ilk gece ayağa kaldırıyorlar çok kötü değil biraz canınız acıyor tabii karnınızın içinde kesikler var üstünde kesik var normal tabii acıması ama düşündüğüm kadar olmadı acısı.sonta mıdır nedir onuda çıakrdılarmıııı oh tamam rahatsın wc de bir iki defa acıyor o kadar kızlar.yatıp durmayın hastanedeyken kızlar ne kadar gezinirseniz ama yavaş yavaş hee o kadar iyiymiş daha çabuk iyileşirmişsiniz .benim doktorum kendini ameliyat oldum diye bırakıpta yatma dedi .ben tabii mecburen ayaktayım bebişim için birde salaklığımdan işte bak şimdi uyuyor ben yatmıyorum neyse .siz siz olun beni dinleyin dinlenin bol bol sütünüz olsun canlarım inşallah.spinal istedim ben hemen emsin ve hemen kucağıma gelsin diye pişman da değilim yani çok iyi oldu hemen emzirdim yavrumu :) sizde sakın pes etmeyin canlarım dualarım sizlerle kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorum.yamişşşş esha seraaaa morişim canlarım bütün kızlarrr hepinizi seviyorum iyiki girmişim şuraya beeehhh :) kardeşimle karısı gelecekler bursadan şuanda yoldalar ben çıkıyorum hazırlanayım süsleneyim lohusa tacımı takayım dimi :) hadi öpüldünüz canlarım...

kızlar bu arada lütfen bana sütü çoğaltıcı şeyleri bi yazıverin nolur sunuz benim toprağım sömürdü beni sömürdü :) maşallah yavruma ...

kızlar bu arada lütfen bana sütü çoğaltıcı şeyleri bi yazıverin nolur sunuz benim toprağım sömürdü beni sömürdü :) maşallah yavruma ...

yovrem ben hemen söyliyimm şahsen denedım etkısı buyuk oldu.
öncelıkle 9 tane kuru inciri yarım litre suda kaynat suyunu iç felaket artırıyo.
bide malt içecekleri var ya onlar artırıyo. eşim bebek magazasından almış içtim sabaha sütüm çoğalmıs olarak buldum kendimi :)

aynen bende oyleyım tatlım ota boka aglayasım var dedıgın gıbı bende hamıleyken bıle boyle olmadım. beşik bekçileriyiz biz bende sureklı nefes alıyomu dıye bakıyorum
o nasıl bı kadın yaa uyumayamı gelmıs ınsan bı yardım eder. annene iş yaptırmak nedemek kalksın kendı yapsın.
benm kv dem sureklı okur bebege Allah razı olsun. cunku 40lı bebege ve anneye okunması lazım.
ben bugun yuzustu yatıyım dedım amelıyat yerım bı acıdı cıglık attım eşim kızdı napıyosun dıye ne bılıyım ben gecmıstır dıye dusunmustum daha yenı dogurdum nasıl geccekse bendekıde akıl işte :26:

Allah hepimize eşlerimiz ve bebişlerimizle hayırlı bir sene nasip eder inşallah canım
valla o lafı bana kimse demedi
aksine ben dedim
ohhhhhhhhhhhh 2014e de girdik ben artık doğurabilirim dedim

valla kaynanana gelip kafa atasım var açıkcası bacım
ne düşüncesiz biri o yaaa
Allahından bulsun demekten başkası gelmiyor elimden

safak 11 tatlım. lohusalık bıtcek bende düzelcem inşallahh..
ya bu lohusalık bana hamılelıkten zor geldı yaa inşallah sizin öyle olmazz..
sende bı dogur artıkk
bak zırsızım günü aldı bile :)

şaka maka bende doğuricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sezeryanı hiç istemeyen biri olarakgidiyorum doğuma
işin ilginci nişanım da geldi
nst de sancı da çıktı
dahası bugün doğurucam sandım kafayı dayadı resmen şeyime
sancılarım sılaştı ve artmaya başladı
ama normal doğum şansın yok diyo doktor
bunların hepsini psikolojik olarak kuruyor olamam yaaa
anlamadım gitti
ohhh hadi hazırlan bakalım süslü

tatlım karnının üstüne de yatılır mı
aman diyim dikkatli ol biraz
gören de sanır ki sen doğuralı 10 yıl oldu da bi deneyim diyosun
çok kızdım sana çooooooooooooooook

bunalıma gırdım canımm daralıyorum hiç iyi degılım.
ohh ne guzel butun sülale beraber olcaksınız ne sarar sımdıı imrendım sana :))

yavruşum iyi hoş da ben kalabalıktan hoşlanmassam lohusayken
gelene git diyemem , hemen de sinirlenirsem herkesle aram bozulur
tabi kocişimin tarafı olmasından iyidir
sonuçta kendi birbirinin yanında daha rahat olursun

bacım herşey gönlünce olsun
umarım normal doğurursun
sezeryan ne olursa olsun ameliyat sonuçta
çekmeni istemem
ama kaderde varsa mecburuz napalım
bol bol dua et tatlım
umarım o kadar insan gelmez
tabi benim ümidim yok , gelirler muhtemelen de gene de bol bol dua et
belki dua kapılarının açık olduğu saate denk gelir

yavrum allah bir cirpida kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip eylesin ayyy senin kocakafali oglusunla benim kocakafali oglus ayni merak etme zamanla kuculuyor o kafabenim oglan belirli bir sure o kafayi carpti biryerlere kafanin yarisi dikisli hatta iki gece ustuste yardi kafayi cam sehbaya carpip ayni dr geldi tesaduf yinemi sen yine ne yaptin demisti kadro cikarmistik hastaneye bi ara surekli gider olmusduk kizzzzzzzz merak etme cok zeki oluyor oyle cocuklar benim oglum 3 yildir gidiyor okula daha 1.ligi kaptirmadi kimseciklere kiii 3 kez okul degistirdi simdi coooookkkk yakisikli teyzesi daha simdiden gelin adaylarimizda var yani benim ise dondu senin is ilk ikisinde gr acilma olmadi 3.numarada hic hissetmedim bile bebek cikmak uzereydi zor durdurdular ameliyathane hazirlana kadar oyle zor beee zirsizim durdurmak icin butun kollarimi delik desik ettiler igneden serumdan dogurma doguramiyorsun beklemek zorundasin oylede acayip caresiz hissediyorsun kendini ama sonra o drlar var gucleriyle neselendiriyor seni morelin tavan yapmadan iceri almiyorlar ne espriler birde yabancilar esprili olmaz derler nerde bizim insanimiz gibiler agzim kulaklarimda girdim ameliyathaneye kizlar sormayin reflu tavan yapti bende surekli kusuyorum o yetmezmis gibi bide benim cadi surekli kucagimda yurumuyor bebek arabasina oturmuyor zorlayinca yerlere atiyor kendini aman sussun soyle boyle derken belimi incilttim cok agrim var dr gidecem bakalim ne diyecek cadi bide gelmis offff oldu belin don bakim crem surelim oraya diyor bende inanip bir guzel yaptim yavrusim krem surcek diye belime serin serin birseyler yapiyor keyifle yatiyorum kizim bir bagirdi anne ne yapiyor biliyormusun xxx ne yapiyor dedim eline tukurup belime suruyormuskrem niyetine

canım şaka maka günü saati falan hep belli oldu
korkmuyorum desem kandırmış olurum
yarın geceye kadar katı gıda yemem yasak
gece 12den sonra da su ve yiyecek komple yasak
bu kadar açlığa bayılmadan doğururum umarım
valla kalp atışı yeterliymiş 140lardaydı
bişey demedi bebek hareket etmiş ya da etmemiş diye
sadece sancılarımı görünce bi yıl başım var umarım o gün gelmez dedi
hem şehir dışına çıkacakmış da eğlenmeye gidecek muhtemelen
valla ben normal doğurmayı çok isterdim ama kısmet olmadı bana
umarım sana kısmet olur
gene de hakkımızda hayırlısını dileyelim
bilemeyiz neyin hayırlı olacağını
ben kendimi öyle avutuyorum en azından

saolasın tatlım iyi dileklerin için
yazdıkların içimi rahatlattı bir nebze
sizlerde biliyorsunuz yaa hiç sezeryan istemedim ben
hala diyorum keşke normal şansım olsa da normal normal fırtlatıversem
keşke benim kocakafalım da senin oğluşun gibi olsa
valla o kafayı nerelere vurur bilmiyorum da şimdiden annesine iyi geçiriyo manyak

reflüne üzüldüm canım
ilaçlarını ihmal etmiyorsundur umarım
malum reflüyü ilaç baskılıyor, ayrıca streste tavan yaptırıyor
reflüde stresten uzak kalmak gerek

ayyy cimcimeye bak seeeeeeeeeeeeeeeeen
demek krem yerine tükürükledi seni öyle mi
annesi sen bilmiyosun organik krem sürmüş işte sana daha ne

tatlis oyle oluyor sezeryanda yemek yasak 12den sonra icecekde yasak birsey olmaz kuzu korkma sezeryanda oyle guzel uyuyorsunki narkozun etkisiyle yok oyle guzel uyku benim ikincini belliydi sadece ameliyat tarihi uykusuz gitmisdim heyecandan oyle guzel uyumustumki yeryuzunde yok oyle tatli uyku diyebilirimahhhh kuzum merek etme al bebegi kucagina birak sezeryan olsun ne kadar guzel birsey gelcek bak sana beklede gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…