Canim benim cokk gecmis olsun kagan alpide opuyorumm kocaman masallah kuzcuma nazar degmesin evet zirsizim maalesef bi kac defa agri kesici aliyon uyusuklugun gecince helede benim gibi agriya dayanaiksizsan ayy saka maka anne oldun sende allah sana ve bebegine saglikli uzun omurler nasip etsin hadi bakalim sorunsuz bi sekilde evinizede gecinde bizede yaz olurmuu bu ara oglusun cokk uzun olacak maasallah 55 cm kiz o kadar agri sizi yasaman normalmis demekki senin oglan hem tombis hemde uzunmuss sigamamis annesi karninaKızlar neler yaptınız neler yazdınız bilemiyorum
Ben şuan hastane odasından yazıyorum size
Doğum hikayemi en kısa zamanda yazacam inşallah
Şu kadarını söyleyebilirim annelik tarifi olmayan bir duyguymuş
Sezeryan olmayı istememekte de hakliymisim
Dogumda hiç acı cekmedim ama lokal anestezi geçti geceli üç kez ağrı kesici olmak zorunda kaldım
Bebeğimiz Kağan Alp sabah 10.30 11.00 arası annesine merhaba dedi
3950 kilosu 55 cm de boyu varmış
Bu ölçümler yapılırken ben dikiş deydim de
Yarın bi sıkıntı olmazsa evimize gececez
Ordan size yazarım
kızlar ben geldim ama çok kötüyümyatak döşek yatıyorum grip olmuşum çok fena soğuk almışım doktorada gitmedim ilaç falan kullanamam diye napcamı bilmiyorum okadar dua ettim son haftamda yakalandım ya inanamıyorum hala hapşırmaktan öksürüp tıksırmaktan artık karnım çatlıycak gibi
birde bu halimle hala evle uğraştım sağolsun eltimler geldi mutfagımı falan temızledıler halılarımda yetıstı cok sukur
bu arada hala doğum sancılarına dair bişeyim yokdeğişik bişeyler oluyor ama doğumu başlatacak kadar sık değil şuan
pazartesiye randevu aldım bakalım ne dıyeceksuratım falanda iyice şişti yazdıklarınızı okuyorum telden ama şifremı kabul etmıyor neyptıysam olmadı cevrımdısı okuyabılıyorum sadece:26 armaklarım agrıyor yazarken oyuzden cıkıyorum pcnın ısıgı malum gozlerımı alıyor.oğlumda teyzeleri bir hareketlendıkı sormayın artık çıkmak istiyor çocukcagız napsın
zırsizim yazdıklarını okudum maşallah kuzuma annesı çok sevındım agrıların olur kızçem bıraz sabırlı olman gerek dayancaksın nelere dayandık artık meleğin gul kokulun yanında annesirabbım uzun omurler naıp etsın seram ,lalem,esham,baksoyumyamısım ,morısım öpüyorum sizi ama uzaktan malum grıbım bulasmasın merak etmeyın canbonlarım dogurmadım daha baksoyumla dalga gecerdım basıma geldı ıyımı kızçelerim doğuma gıtsem mutlaka yazarım yada haber gonderrırım sızlere hıc merak etmeyınnn yarın gelırım artık ben toparlanabılırsem eger ıyı gecelerrrr bu arada eşim gıdelım bebege zararı olur grıbın,agrıların dıyor napsam bu doktor ısını kkasıklarım vajınama bazen taş yukluyorlar sankı ama olacak seyler artık bunlar degılmı sancım baslamadan doktora gıt gel yapmak ıstemıyorum cunku:26:
Seram benim dogumada az kaldi vallaha nisan 4 de geecek oglusumm teyzesi benimde sezeryan korkularim basladi ilk dogumda basima ne gelecegini bilmeden heyecanla girdim doguma ama simdi ne yapicam bilemiyorummzirswizimize kocaman opucuklertebrik ederim canim rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesin ohhh sonunda kurtuldun annelik dunyanin en guzel seyi tarifi tarif bile edilemez bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eylesin lale senin ne kadar kaldi kuzum yaaa he bide hayalot kaldi
Cok gecmis olsun kizcem seni goremeyince dogurdun zanettim dikkat et kendine portakal falan ye buhar banyosu yap sicacik sonrada gir yorganin altina yat halilarin gelmis isin gucunde bitmiss bundan sonra yat doktoruna gidincede haber ver bizekızlar ben geldim ama çok kötüyümyatak döşek yatıyorum grip olmuşum çok fena soğuk almışım doktorada gitmedim ilaç falan kullanamam diye napcamı bilmiyorum okadar dua ettim son haftamda yakalandım ya inanamıyorum hala hapşırmaktan öksürüp tıksırmaktan artık karnım çatlıycak gibi
birde bu halimle hala evle uğraştım sağolsun eltimler geldi mutfagımı falan temızledıler halılarımda yetıstı cok sukur
bu arada hala doğum sancılarına dair bişeyim yokdeğişik bişeyler oluyor ama doğumu başlatacak kadar sık değil şuan
pazartesiye randevu aldım bakalım ne dıyeceksuratım falanda iyice şişti yazdıklarınızı okuyorum telden ama şifremı kabul etmıyor neyptıysam olmadı cevrımdısı okuyabılıyorum sadece:26 armaklarım agrıyor yazarken oyuzden cıkıyorum pcnın ısıgı malum gozlerımı alıyor.oğlumda teyzeleri bir hareketlendıkı sormayın artık çıkmak istiyor çocukcagız napsın
zırsizim yazdıklarını okudum maşallah kuzuma annesı çok sevındım agrıların olur kızçem bıraz sabırlı olman gerek dayancaksın nelere dayandık artık meleğin gul kokulun yanında annesirabbım uzun omurler naıp etsın seram ,lalem,esham,baksoyumyamısım ,morısım öpüyorum sizi ama uzaktan malum grıbım bulasmasın merak etmeyın canbonlarım dogurmadım daha baksoyumla dalga gecerdım basıma geldı ıyımı kızçelerim doğuma gıtsem mutlaka yazarım yada haber gonderrırım sızlere hıc merak etmeyınnn yarın gelırım artık ben toparlanabılırsem eger ıyı gecelerrrr bu arada eşim gıdelım bebege zararı olur grıbın,agrıların dıyor napsam bu doktor ısını kkasıklarım vajınama bazen taş yukluyorlar sankı ama olacak seyler artık bunlar degılmı sancım baslamadan doktora gıt gel yapmak ıstemıyorum cunku:26:
neden herkes topiğimizi terk etti çoookk ayıp
Sen iste ben gelirim
Hsgeldin esham vallaha bende az once senin gibi dusundum kimsecikler yokk yineneden herkes topiğimizi terk etti çoookk ayıp
Aaaa herkesler nerde yaaaaa kimse yok kac gundur
Gecmis olsun kizcem bende dedim bunar nereye kaybolduu iyi oglana bulastirma bari hastaligini cok samimi olmayin bu aralarr tamammi ben deliricem kizcem artik bu kv ile kocam yuzunden dun pazar di ya benim kv yine kocamla kizimi cagirmis haberim yok benim kocada kizi parka goturuyorum diye cikti evden oraya gitmis yine eve geldi saat onn kiyamet kopuyo geceden berii yine bizim evdee ama uzulen kirilan harap olan ben kocam hala ne varki bunda diyoo bende dedimki az once yeter artik bu annenin yaptiklari babani ariycam gelsin konusucam dedim uzerime yurudu nerdeyse beni dovecek ole bisey yaparsam beni annemin evine yollarmis ya dun pazar gunuydu hic bana demiyo ki sen bi yere gitmek istiyiormusun evin bi eksigi varmi markete falan gidilecekmi ama yokk annesi aradiysa benide alip gidemezmiydi yamiss ne istiyo bu kadin ya yeter artikk cokk bunaldim stresten bas agrisindan bende yatiyorum simdi yatak dosek bide bana gecen hafta seni gezdirdim yaa diyo ya onun hesabini ypiyo hamile olmasam bana yapacagini bilirmis ama hamileymisimm pazar gunerinin gelmesini hic istemiyorum artik pazarlardan nefret ettirdi bunlar beni her pazar ayni dava biktimmbacım yatıyom bacııımmmm
Gecmis olsun kizcem bende dedim bunar nereye kaybolduu iyi oglana bulastirma bari hastaligini cok samimi olmayin bu aralarr tamammi ben deliricem kizcem artik bu kv ile kocam yuzunden dun pazar di ya benim kv yine kocamla kizimi cagirmis haberim yok benim kocada kizi parka goturuyorum diye cikti evden oraya gitmis yine eve geldi saat onn kiyamet kopuyo geceden berii yine bizim evdee ama uzulen kirilan harap olan ben kocam hala ne varki bunda diyoo bende dedimki az once yeter artik bu annenin yaptiklari babani ariycam gelsin konusucam dedim uzerime yurudu nerdeyse beni dovecek ole bisey yaparsam beni annemin evine yollarmis ya dun pazar gunuydu hic bana demiyo ki sen bi yere gitmek istiyiormusun evin bi eksigi varmi markete falan gidilecekmi ama yokk annesi aradiysa benide alip gidemezmiydi yamiss ne istiyo bu kadin ya yeter artikk cokk bunaldim stresten bas agrisindan bende yatiyorum simdi yatak dosek bide bana gecen hafta seni gezdirdim yaa diyo ya onun hesabini ypiyo hamile olmasam bana yapacagini bilirmis ama hamileymisimm pazar gunerinin gelmesini hic istemiyorum artik pazarlardan nefret ettirdi bunlar beni her pazar ayni dava biktimm
Kızlar neler yaptınız neler yazdınız bilemiyorum
Ben şuan hastane odasından yazıyorum size
Doğum hikayemi en kısa zamanda yazacam inşallah
Şu kadarını söyleyebilirim annelik tarifi olmayan bir duyguymuş
Sezeryan olmayı istememekte de hakliymisim
Dogumda hiç acı cekmedim ama lokal anestezi geçti geceli üç kez ağrı kesici olmak zorunda kaldım
Bebeğimiz Kağan Alp sabah 10.30 11.00 arası annesine merhaba dedi
3950 kilosu 55 cm de boyu varmış
Bu ölçümler yapılırken ben dikiş deydim de
Yarın bi sıkıntı olmazsa evimize gececez
Ordan size yazarım
ayy ne guzell bende bır an önce zayıflasamda kotumu fılan gıyebılsem suan gıyemıyorum amelıyat yerımı acıtıyo :26:
sacı basıda yaptırmıssın oh ne ıyı gelmıstır sana :))
gıtcem psikoloğa bu boyle cekılmıyo hiçç :/ zaten hep beni bulur böyle ruhsal bunalımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?