Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canim benim cokk gecmis olsun kagan alpide opuyorumm kocaman masallah kuzcuma nazar degmesin evet zirsizim maalesef bi kac defa agri kesici aliyon uyusuklugun gecince helede benim gibi agriya dayanaiksizsan ayy saka maka anne oldun sende allah sana ve bebegine saglikli uzun omurler nasip etsin hadi bakalim sorunsuz bi sekilde evinizede gecinde bizede yaz olurmuu bu ara oglusun cokk uzun olacak maasallah 55 cm kiz o kadar agri sizi yasaman normalmis demekki senin oglan hem tombis hemde uzunmuss sigamamis annesi karnina

Son düzenleme:
Gel kizcem gel sira sana geldi diye korkma gel bak zirsizimda anne oldu ayy cok mutlu oldum sankim benim bebisim olmus gibi zirsizin yazdiklarini okurken aglamaya basladim ne zaman susucam bilemiyom vallaha kiz dogurasinmi geldi yoksam kayipsinn

zirswizimize kocaman opucuklertebrik ederim canim rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesinohhh sonunda kurtuldun annelik dunyanin en guzel seyi tarifi tarif bile edilemez bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eylesin lale senin ne kadar kaldi kuzum yaaa he bide hayalot kaldi

kızlar ben geldim ama çok kötüyümyatak döşek yatıyorumgrip olmuşum çok fena soğuk almışım doktorada gitmedim ilaç falan kullanamam diye napcamı bilmiyorum okadar dua ettim son haftamda yakalandım ya inanamıyorum halahapşırmaktan öksürüp tıksırmaktan artık karnım çatlıycak gibi
birde bu halimle hala evle uğraştım sağolsun eltimler geldi mutfagımı falan temızledıler halılarımda yetıstı cok sukur
bu arada hala doğum sancılarına dair bişeyim yokdeğişik bişeyler oluyor ama doğumu başlatacak kadar sık değil şuan
pazartesiye randevu aldım bakalım ne dıyeceksuratım falanda iyice şişti yazdıklarınızı okuyorum telden ama şifremı kabul etmıyor neyptıysam olmadı cevrımdısı okuyabılıyorum sadece:26armaklarım agrıyor yazarken oyuzden cıkıyorum pcnın ısıgı malum gozlerımı alıyor.oğlumda teyzeleri bir hareketlendıkı sormayınartık çıkmak istiyor çocukcagız napsın
zırsizim yazdıklarını okudum maşallah kuzuma annesı çok sevındım agrıların olur kızçem bıraz sabırlı olman gerek dayancaksın nelere dayandık artık meleğin gul kokulun yanında annesirabbım uzun omurler naıp etsınseram ,lalem,esham,baksoyumyamısım ,morısım öpüyorum sizi ama uzaktanmalum grıbım bulasmasınmerak etmeyın canbonlarım dogurmadım daha baksoyumla dalga gecerdım basıma geldı ıyımıkızçelerim doğuma gıtsem mutlaka yazarım yada haber gonderrırım sızlere hıc merak etmeyınnn yarın gelırım artık ben toparlanabılırsem egerıyı gecelerrrrbu arada eşim gıdelım bebege zararı olur grıbın,agrıların dıyor napsam bu doktor ısını kkasıklarım vajınama bazen taş yukluyorlar sankı ama olacak seyler artık bunlar degılmı sancım baslamadan doktora gıt gel yapmak ıstemıyorum cunku:26:

senı dogurdu sandım çook gecmıs olsun tatlım yaa sana dedık demı işi gücü bosver dıye baakk üsüttün son dakkada acaba bı doktoruna mı gıtsen yaa :26: hala halım yetıstı dıyosun harıkasınnn

Son düzenleme:
Seram benim dogumada az kaldi vallaha nisan 4 de geecek oglusumm teyzesi benimde sezeryan korkularim basladi ilk dogumda basima ne gelecegini bilmeden heyecanla girdim doguma ama simdi ne yapicam bilemiyorumm
Cok gecmis olsun kizcem seni goremeyince dogurdun zanettim dikkat et kendine portakal falan ye buhar banyosu yap sicacik sonrada gir yorganin altina yat halilarin gelmis isin gucunde bitmiss bundan sonra yat doktoruna gidincede haber ver bize

kızlaaarrr gelemiyom kaç gündür.. faranjitim var benim boğazımda o saolsun azdı. yatak döşek yatıyorum günlerdir. heryerim kırılıyo yaa. daha bugün biraz elim ayağım tutuyo. ama yinede geçmiş değil. kulaklarıma vuruyo ya burnum desen çeşme mübarek.. ağzımda tat kalmadı. öfff çok kötü bu yaaa.. bu ara salgında varmış zaten. dikkat edin hamişler bebişli anneler.. oğluşa bulaşmadı ama onunda karnı ağrıyıp duruyo. geçmiyo bi türlü ağrsı yavrumun, sancısı tutunca nasıl kıvranıyo gözümün önünde ((((( herşeyi yapıyorum ama geçmiyo. dr götürücem bakalım neymiş sıkıntısı... sizlerde ne var ne yok
zırsızım kağan alp iyle meşguldür şimdi. arada gel de haberlerini ver tosunun
kız hayalot doğurmucanmı anam biz berrine derken bu hatun da doğurmicakmış iyi mi...
lalem canım geçti mi kızının ağlama atakları. oğluşun iyi demi. eşinle aran nasıl... o cadı kaynanan cadılık yapıyomu sana.. yapıyosa bi haber et de şu üstümdeki kırıklığı onun üstünde atayım olar mı
morişim benim kader arkadaşım sende ne var ne yok tosun paşa napıyo sen nasıl oldun
esham canım oğluşun nasıl senin dikişler ne alemde...
berrinde geleydi iyiydi hee bi ce diyo geri gidiyo

unuttuğum varsa affedin lütfen daha yeni kafamı toparlamaya çalışıyorum. başım bi ton. hpinizi öpüyorum. topikimizi sahipsiz bırakmayın kıııııııızzzzzzzzz aaaaaaaa

kızlar bide söylemeyi unuttum ben ilk mesaja tabloyu yapmıştım. bi bakıverin bakem güzel olmuşmu eksik yada fazla varsa fikirlere açığız bilineee

bacım yatıyom bacııımmmm
Gecmis olsun kizcem bende dedim bunar nereye kaybolduu iyi oglana bulastirma bari hastaligini cok samimi olmayin bu aralarr tamammi ben deliricem kizcem artik bu kv ile kocam yuzunden dun pazar di ya benim kv yine kocamla kizimi cagirmis haberim yok benim kocada kizi parka goturuyorum diye cikti evden oraya gitmis yine eve geldi saat onn kiyamet kopuyo geceden berii yine bizim evdee ama uzulen kirilan harap olan ben kocam hala ne varki bunda diyoo bende dedimki az once yeter artik bu annenin yaptiklari babani ariycam gelsin konusucam dedim uzerime yurudu nerdeyse beni dovecek ole bisey yaparsam beni annemin evine yollarmis ya dun pazar gunuydu hic bana demiyo ki sen bi yere gitmek istiyiormusun evin bi eksigi varmi markete falan gidilecekmi ama yokk annesi aradiysa benide alip gidemezmiydi yamiss ne istiyo bu kadin ya yeter artikk cokk bunaldim stresten bas agrisindan bende yatiyorum simdi yatak dosek bide bana gecen hafta seni gezdirdim yaa diyo ya onun hesabini ypiyo hamile olmasam bana yapacagini bilirmis ama hamileymisimm pazar gunerinin gelmesini hic istemiyorum artik pazarlardan nefret ettirdi bunlar beni her pazar ayni dava biktimm

allah kolaylık versin bacım valla zor işin. ama eşin neden babasıyla konuşmana bu kadar büyük tepki vermiş.. bu tepkisi benim aklıma senden bşey gizlediğini getrdi. ve bu gizlediği neyse annesinin sana tavrı da bu yüzden bence. o yüzden babasıyla konuşmanı istemedi çünkü kaynanan ve kayınbaban senin o gizli şeyi bilmediğini bilmiyorlar. yani bildiğini sanıyolar. günahları boyunlarına ama benim aklıma böyle bişe geldi kızçem ama doğru ama yanlış bilemem. yoksa neden durduk yere kaynanan sana düşman kesilsinki.. kimsenin günahına girmek istemem, benimki tahmin.

kızlaaaar nasılsınız bakalım :)
benim yavrum hayırlısıyla 20 günlük oldu bugün teyzeleri yaaa :) yıkadık annemle az önce emzirdim uyuttum size bir bakayım dedim valla vakit olmuyor kızlar gelemiyorum ama inşallah bir düzene girecek uyku saatlerimiz falan bide kv derdim var biliyorsunuz :) annemle kalamadık bir doğru düzgün be öffff çatlak kadın oğluna gitti dün eltimde hamile ya grip olmuşta ona bakmaya gitti çok şükür ay gelemez inşallaaaaaah :) neyse zırsızımdan haber varmı kızlar geçmişi okuyamadım bi haber ediverim bakalım.hayalotum benide geçecek herhalde ben 39+2 de fırtlattım fırtlatmadımda çıkarttırdım desem dahamı doğru olur bilmem.ya sizinde öylemi oldu lalem sana diyorum sezeryanlı sen geldin aklıma benim bu dikişler hala acıyor yahu ne iş kız yaştanıdır nedir karta kaçtıkya hani ondan mıdır acaba :) valla ikinciyi nasıl yapıcam tırs tırs düşünüyorum daha ahstane yatağımda 2. günü aklıam geldi ah ben 2. ciyiy yaparım hemen diyordum kocişe ama şimdi 3,5 atıyorum he :) karnımın içi özellikle de sağ taraf perişan oldu yahu bende bir sorun var herhalde. neyseeee .yamişim geçmiş olsun tatlım lalem senin o kocana akıl fikir insaf vicdan her ne gerekliyse allah hemen nasipetsin aklını başına getirsin kv nide kahretsin allahım inşallah içinde benimkini de :) amiiiiiiiinnnnn
esha moriş sera hayalot nerelerde bu domates gelmiyor herhalde artık demi.

ohooo ben geldim anam kinse yok yahuuu .neyse yavrularım bana zırsızdan hayalottan bi haber yazıverin özelden girince okuyayım oldumu geçmişe bakamıyorum malum.birde bana süt yapıcı şeyler yazdınızmı lalemin dediği ni yaptım inciri suda kaynattım içtim.başka şeyler varmı yamişim mamişimmm sen en yapıyorsun yavrum süt için bana yazıverin nolur toprağım çok emiyo bazen yetmiyor ağlıyo yavrum bende mama vermek istemiyorum daha çok erken bir aylık bile değil kuzum .noluuuuuur bana süt yapıcı şeyler söyleyinnn :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlımmmm canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayyyy ne güzel kokuyor dimi yavrun bizim benden çıakr çıkmaz bir bakışmamız vardı toprakla ağlıyordu bana yaklaşınca sustu o anı hiç unutamam çok güzel bir duygu ilk kucağına alman emzirmen hayatta başka hiçbir şeye benzemiyor .canım sen de yaşadın bunları hayırlısıyla hayalotumda hayırlısıyla yaşasın inşallah en kısa zamanda.ohh maşallah boyuda kilosuda çok güzel canım nazar değmesin maşallah yavruna.bence de sezeryan zor muş anam keşke normal olaydım ama neyse geçti artık :) canım mutlaka emzir ne kadar emzirmeye çalışırsan o kadar iyi heled eşu birkaç gün senden gelen sütü mutlaka ver yavruna çok önemli koyu sarı bir süt bu ve çok faydalı sen zaten biliyorsun ama ben söyliyim dedim yinede ve dinlen bol bol benim gibi yapma dikişlerin daha çabuk iyileşir canım kendini üşütme gaz yapacak şeyler yeme sakın çok zor oluyor valla :) birde büyük wc ni yapmadıysan hala mutlaka fitil falan bişiler iste doktorundan süper faydalı :) ay daha ne diyimmmmm herşey gönlümüzce olsun inşallah kızlar.öpüyorum sizi canlarım benim.

tatlım bende kötü oldum lohusalık zormuş yani hep ağlamaklıyım birde toprağa yetememekten ona zarar vermekten ve ona bişey olacağından korkuyorum şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum.çok sıcak basıyor sinir basıyor ağlamak geliyor içimden hep içim daralıyor nedense.ama bugün daha iyi hissediyorum çok şükür .rahat olmaya çalışalım canım bunlar geçici önemli olan yavrularımız mis kokulu kuzucuklarımız hem biz stresli olunca sütte azalıyor onalrda strese giriyorlarmış.kucağına aldığında sakın stres yapma ona yansıyormuş .bu arada ben tartıldım hamişlikten önceki kilomdayım ama göbeğim kocaman duruyor yahu neden ki.korse taktım haftasıan ama canım acıdı ikinci haftada takmaya başladım hala kocaman göbüşüm saçlarımda bembeyaz duruyo kısmetse kırkına yakın kesitirp boyatırım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…