Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hayırlısı artık zırsizim sunıdende korkmuyorum zaten daha alıstım bayagıda bı yazı okudum olumsuzu cok tabı ama bunye meselesı sonucta bakalım bende etkısı nasıl olacaksızde uzulmeyın olan oldu hem normali belkide yapamıycaktın yıne sezeryan olacaktın ıkı sancı bırden cekmemıs oldun sonucta.belkı morısımde sezeryanda kendını toparlayamıycaktı hakkında hayırlısı buydu artık heyecanla yavrumu beklıyorum teyzesı nasıl olcak kıme benzıycek ılk gordugumde napıcagımayyy gecelerı uyuyamıyorum dusunmekten ya dogum hıkayende super ama dıkısler mecbur acıyacak bellı bı sure sonucta normal olsaydıda malum yerden bı can cıkartcaktın bakalım acısı nasıl bırsey ınsan dıs cekımıne dayanamıyor dusunsene bı canlı doguyor acısı ne olursa olsun emınım yanındakı kuzuya fazlasıyla degerdırınsallah bende tadarım ve butun bekleyenlerben bu sıpayı 4 bucuk 5 kıloya yakın dogcak sanıyordum normal dogum yapabılırmısın aslında kuzum benımkınınde kılosu durmus teyzesi doktor gelişimini tamamlamıs dedi artık kilo almazmış 2 haftadır sadece 100 gramcık almışız bazı bebekler bizimkisi gibi alıp alıp son haftada kilosu kesılırmıs bızde o gruptan oldukbu arada kilon kaça düştü

Son düzenleme:
ahh kuzum gece boyu ınan uyuyamıyorumki hem dusunce hem wc hemde şimdi grıptip nan 4 gundur hergun ama sadece 3-4 saat uyuyabılıyorum gecen gece oturdum hesapladım 3 saatlık uykuyla gunumu gecırdım sanırım çınar huysuz olacak ona hazırlık yapıyor vucdum
inşallah bugun bıraz daha ıyıyım daha kolay uyuyabılırım.hayırlısı baksoyum cok sagol hangısı hayırlısı ıse o olsun.dün benı cok korkuttular sunıde ınan kaç saat agladım bırde ben sanıyordumkı kendı sancım baslıycak suyum gelcek oyle gıdecegım ama olmayacak sanırım oyle bıseybakalım cuma gunu yasayp gorcez neler olacak

kızçem hakkında ne hayırlısıyla allah onu nasıp etsın cuma gıdersın doktor bakar eger normal doğuma musaıtsen sunı sancıyı ole verir zaten doguramayacagını anlarsada sezeryana alır senı tıpkı benım gıbıı dua et sen bol bol içini ferah tut ve sakın korkmaa korkar kasılırsan bebek yukarıya kaçar kasılır ve doğuramazsın okk sakın oll

Canım ikisini birlikte yaptırırsan kompine diyolar
sırtından katater takıyolar , doğum sonrasında popodan falan ağrı kesici vurulmak zorunda kalmıyorsun istemezsen
sırtında ki kataterden yapıyolar ağrı kesiciyi ve omrganı bi serinlik sarıyo
anında etkisini gösteriyo bu sayede
valla tatlım sanırım senin anestezi uzmanınla ilgili bi durum bu
ben hemen hemen hiçbişey hissetmedim
valla bastırırlarken ve içim boşalınca garip oldum
yoksa hiç korkmadım ve hala diyorum iyi ki de yaptırmışım
o gece varya o gece canımdan can gitti bacım
ben kalkamadım iki büklüm yürüdüm resmen
dik dur organların doğru yerleşsin diyolar ama sıkıysa sen kalk da dik dur
paramparça oldum resmen paramparça
gece boyu kaç kez tuvalete gittim yürüdüm ama canım çekildi
hala da yatığım yerden kocişim yardım etmese kalkamıyorum
öyle yanıyo ki dikişlerim offofff
emzirirken karnıma dayanıyo sıpa başka şansım yok ki
hele sinirliyse tekme atıyo karnıma , o zamanlar çok zor işte
karnın indi mi senin?
benim göbüş bildiğin kocamanca
korse de giymedim cuma dikiş kontrolüm var , ondan sonra giyecem kısmetse
sezeryanın en kötüsü dikiş atıldıktan sonra ki dönem galiba
Allah yardım etsin tüm sezeryan olanlara ve olacaklara

lalem peki şimdi cuma açılma olmassa sezeryanmı derki? ay bu işler ne karısıkmı ya ozaman ben ıkı turlusunde kendımı hazırlayayım yanı:44:tamam tamam sakınım heyecan dorukta ama ona engel olamıyorum doğum taktıklerını öğrenmeye başlayınca tüm korkularım gıttı bakalım o esnada uygulayabılcekmıyımbirde benım sancılarım basladı artık hıssedıyorumcumadan önce doğurmassam ıydıır

kızlar bu korseyı normal dogum yaparsam hemenmi takıcam:44:bırde nasıl korse normal bıldıgımız korsemı

Son düzenleme:
canım şimdi bende senın gıbı oldumya dur anlatam sana kızçem benım ne sancım vardı nede açılmam gunumu dolurdum 5 gun daha bekledi doktorum baktı açılma yok sancı yokk dediki lale cumaya gell eger 1 cm bile açıklığın olursa suni sancı verir doğumu başlatırım ama baktım açılma yokk o zaman hemen sezeryana alırım dedi akşamdan bişey yeme dedi sonra ben cuma sabah gittim alttan yıne muayene oldum ama daha öncede başka bi doktora gitmiştim o alttan bakıca sen normal doğuramazsın çatın dar demişti neyse bu doktorum da baktı alttan ben önceki doktorumun dediğini söledim o da dediki bakıyorum dur ama bu allahın işi olur olur normal doğuramaz dediklerı normal doğurur sen doğurursun dediklerimiz doğuramaz dedii o allahın işi son dakikaya kadar bılemeyız dedi ve alttan tekrar bakınca senı sezeryana alıcam 1 cm bile açıklık yok hemde çat kemiklerin doğuma engel dedi ve sezeryana alıcaktı odalar musaıt olmadığı için bı gun sonra sezeryan oldum benn sende hazırlıklı ol kızçem ıkı durumada öle gıtt inşallah sancıların düzenli olurda normal doğurursunn
kızlar bu korseyı normal dogum yaparsam hemenmi takıcam:44:bırde nasıl korse normal bıldıgımız korsemı
valla ben normalı bılmem kuzum ben sezeryandan 3 gun sonra sezeryan korsesini taktımm belden sarmalı bel korseside diyorlar ama normalı dediğim gibi bilemiyorumm

anladım lalem banada doktor gecen hafta suanlık engel bır durum yok sancılar basladıgında karar vercem asıl normal yada sezeryana demıstuı.çbakalım cuma gunu ne dıyecek bana:26:hayırlısı ne ıse o olsun halkkımda ama bana ac veya tok gel demedı esım kesın o gun dogum olcakmı dedı oda evet dedı oda bıle tuttuk sımdı ben acmı gıtsem tokmu ya:44:demek sezaryan orsesı var ben bu işi bı arastırayım ozaman

yaa demek aç veya tok gel demedi doktorun kızçem ama normalde olsan sezeryanda olsan mutlaka aç olman lazımm ama bilemedim kii hakkında ne hayırlısıysa o olsun kızçem inşallah hep bunu söle evet sezeryan korsesi var bele sarılan diğer alttan gıyılen olmuyo sezeryanda çünkü o dikşleri terletiyor dikişler terlerse enfeksiyon kaparr

canımcım öncelikle geçmiş olsun.. suni sancıdan korkma niye korkuyosun ki. bildiğin sancı işte. bende suni sancıyla doğurdum. evde çektiğimden bir tık daha fazlaydı. korkulacak kadar değildi. tabi epiduralle sancı mancı kalmadı bende ya orası ayrı ay evet çok karışık işler bunlar. bende kafayı yemiştm. sancı var dr yat diyo açılma olması lazım olması için yürümem lazım kadın yat diyo amma kafayı yemiştim burda da yazmıştım hatta topikçe sancım gerçekmi sahte mi ona karar vermeye çalışmıştık ayyy duygulandım ayooll neyse korkma sen şükret ki normal yapcan. bak sezeryanlı hatunlara dikiş acısı deyip duruyolar. kızlaaaaarrr alınmayın heeeee seninki en geç 2 haftaya dikiş acısı felan kalmicak o da en geç yani... sancım var doğum yok felan deme sen bak bana benim nişan geldi sonra 10 gün sancı çektim de sonunda anca doğurdum.

canım yaa üzülme sen artık sıkma canını bak bebeğine zarar. onun için sağlam durman lazım.

hoşgeldin tatlımmm. saol canım yaa neyseki geçiyo yavaş yavaş.. aman sakın girme o depresyona. motive et kendini sakın salma sakın.

hehee epidurali mi unuttular hey yarebbiiimmmmm öylece kesiverecekleridi seni manyak hemşire yüzünden döveydin son kez göbüşünle ooohh müzikli felan ne güzel doğurmussun sen öyle.. hade emziriver de gel bakalım.

evet canım süt için bol su içip bol bol uyuyacan. başka yolu yok. bitki çaylarından da içebilirsin. humana still tea işe yarıyo. denemeni tavsiye ederim. vay bee o sancıyı hissetmedin hee. tebrik ederim. sen gayet güzel normal doğururmussun kız ama oğlanın kafası izin vermedi de mi? ooyyy yerim ben onun bakışlarını yavrum yaa çok şirindir o şimdi.

saol canım geçiyo inşallah... yowrem normalde bişe yok. doğru nefes alıver bizahmet kasma kendini, hee nefes alamadığını yda zorlandığını düşündüğün anda oksijen iste. çok korkarsan epidural al yoksa korkudan bebeğin hayatını ben gibi tehlikeye sokarsın aman diyim, benimki kasılıp kalmıştı da bende ona bişe oldu diye bayılmıştım. bişe olmadı şükür. benimde 2 cm ile suni taktılar. sütü sakın düşünme. hemde hiiççç düşünme. bak ne dicem. ben ilk ay süt azmış çokmuş yetmiş yetmemiş hiç bunları akıl etmedim. yani hiç aklıma gelmedi. o uyuduğu her zaman bende uyudum. bide gün içinde ve özellikle emzirirken bol bol su içtim. ilk ay 10 çocuğa yetecek sütüm vardı. kaynanam bile laf edemedi hatta dedi abinin çocuunu da emzir bari o baya zayıfda.. şimdi sütüm o zamankiyle yarışamaz ama yine var tbiiki. çünkü artık yetyomu endişesi başladı oğlan büyüdükçe... zaman zaman azalıyo. o zamanlar genelde ya üzülmüş oluyorum ya stres yapmış oluyorum. yada uykusuz oluyorum. süt gelsin diye bişe yapmana gerek yok o emdikçe gelecek zaten. ben bişe yapmadım. bunları düşünmüyodum ben bişe yapılırmı felan hiç aklıma bile gelmedi ki düşüneyim.. sende hiiiçç düşünme..

canım ben korse takmadım. onun yerine e bebekte alttan çıtçıtlı body var emzirme bodysi. ondan aldım. karın bölgesi korse özellikli. ve bende göbüş kalmadı hep gitti. halada ondan kullanıyorum. hemen giyebilirsin. ben dikişlerden korktuğum için bikaç gün giyemedim korkudan. sonra giydim ama

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim nasılsın nerelerdesiniz neler oldu kaçırdım yaaa

gece uykusu bızım topiğin bı özelliği oldu zaten tatlım
ilk baslarda bolca sıvı tuket ihmal etme yoksa cok zorlanırsın.
tamda dedıgın gıbı en cok kıme bakarsan ve severek bakarsan ona benzıyo.
benım oğlanda aynı babası benle alakası yok sadece agzı bana benzıyo babası kılıklı
oyy onun ışığa bakamayan gözunu yerım :)
bızımkı gıbı 1 aylık olsun fıldır fıldır bakar mamaaa nerde dıyee

keşke normal doğurabilseydik bacım yaaa
öyle iyi anlıyorum ki seni
çok ama çok zor bu dikiş acısı
hiçbir şeye benzemiyo

aynen tatlım ama böylesi hayırlıymıs napalım :/
cokk zorr bak benım 1 ayı gectı hala cekıyorum benden sana tavsıye agır iş yapma hızlı iş yapma ben yaptıgım için iyileşemedim smdı cok pişmanım

sen onun gelını olduysan o evdensın zıhnıyetı almamıs bunu galıba tatlım. kızına nasıl oyle bısey dıyebılır yaa anayla evlat arasına bı babane nasıl boyle fıtne sokar ne dıycegmı bılemedım!
eşin özur dıledyse sana baglı demektır. sen yuvanı mutlu tutmaya calıs o kv denıde Allaha haval et. senınn içindekini Allahım bılıyo kımsenın ahı kımsede kalmaz

tatlım bu depresyondan cıkmayı bende cok istıyorum.
artık gunduzlerı ıyıyım ama bu sefer gecelerı içim daralıyo off onuda bı atlatsam gecıcek.
bıde oto boka aglamalarım bıterse tamamdır

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim nasılsın nerelerdesiniz neler oldu kaçırdım yaaa

vayyy zırve hanım sız yasıyomuydunuz nerlerdeydın canım :)
prenses napıyo kocaman olmustur.
herseyı kacırdın :) ben dogurdum arkamdan baksoyumuz dogurdu 5 gun öncede zırsızımız dogum yaptı

kızlar ben geldim
artık dayanamaz durumdayım diyebilirim
herşeye zırıl zırıl ağlıyorum
ilaçlar ve serumlar alerjimi tetikledi bütün vücudum haldır haldır kaşınıyo
yara oldu ayaklarım falan
kabarcıklar çıktı her yerde
bebişim sağolsun gece uykusu yoktu , şimdi gündüz uykusu da yok
bugün hemen hemen hiç uyumadı
bu arada altına yapınca annemle kaynanam aynı anda ancak baş eiyo
yıkıyo ortalıkları ve işin komiği ne zaman altını açsalar öyle bi işiyo ki
annannesini defalarca farklı yerlerinden ıslattı
babannesini ıslattı, teyzesini göbüşüne kadar ıslattı diyebilirim
artık altını açtılar mı pipisini yakalıyo birisi hemencecik
emme konusunda çok sıkıntı yaşamaya başladık
emmek istemiyo sanki paşam yaaa
itip duruyo beni, gönlü olana kadar bekletiyo
ama uykusundaki gülüşleri varyaaaaaaaaaaa tam ısırmalık
uykumuz bi düzene girse iyiydi
bu arada göbüşü daha düşmedi, ne zaman düşer ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…