hayırlısı artık zırsizim sunıdende korkmuyorum zaten dahakızlar ben geldim
öncelikle laleme çok üzüldüm , Allahım o kocayı ne yapsa bilemiyorum ki
Rabbim yanında olsun kuzum
hayalotum cuma alttan bakar eğer müsaitsen doğurmaya öyle suni verir korkma lütfen
bol bol dua et
ayrıca biliyorsun ki neyi istemezsek başımıza geliyor o yüzden de suni olcak gibi görünüyo seninki de
bak ben istemeye istemeye sezeryan morişimde normal doğum yaptı
yamişim geçmişolsun aman dikkat et
esham nasıl oldun bebişim, lohusa depresyonu ne alemde
sen çık ki yerine girmeyi bekleyen bak kaç kişiyiz
bugün nerdeyse kaçacaktım evden
sürekli ağlayasım var neen böyle oldum bilemiyorum
morişim senin teke gibi ötme konusunu bizzat test ettik
valla tuvaletteyim ve uyandı yaaa bildiğin gırtlaklıyolarmış gibi ağlıyo
rabbim yardım etsin
göbeği kanayacak ağlarken diye korkuyorum
berrinim bidenem bu dikişler varyaaaaa bu dikişler ahh ahh ne desem nasıl anlatsam sadece sen anlarsın şu an beni
aramızda fazla günde yok eminim sende aynı derece de acı çekiyorsundur
ahh kuzum gece boyu ınan uyuyamıyorumki hem dusunce hem wc hemde şimdi grıptip nan 4 gundur hergun ama sadece 3-4 saat uyuyabılıyorum gecen gece oturdum hesapladım 3 saatlık uykuyla gunumu gecırdımtatlım benim inşallah normal doğum yaparsın tatlım ama sakın kasma hayırlısı ve yavruna en iyi sağlıklı şekilde nasıl kavuşacaksan öyle olsun inanki zorluk çekiyorsun doğumda ama hepsi geçip gidiyor.yavrunu alınca kucağına herşey bitiyor.sen sakin ol zaten allah bi sakinlik sabır veriyor insana .sancın olmazsa suni sancı olsun canım üzülme korkma allah yardımcın olsun dualarım seninle canım benim.hayırlı haberlerini bekliyoruz.cumaya kadar bol bol dinlen doktorum bana öyle demişti yarın doğum var bugün bol bol dinlen uyu sonra uyuyamayacaksın demişti hakikaten doğru :)
işte lalem zatem sorun normal yada sezeryan yapmam değilki sonuçta ilk doğumum değilmi bu kendi sancımı beklemesi lazım değilmiydi benim canım ona sıkılmıştı ama olumlu konuşulanları duyunca biraz daha rahatladı içim.bakalım hakkımızda hayırlısıben anlamadım zaten orda sancı cıkıyor hıssetmıyorum eee evde cektıklerım ney peki hani hissettiklerim ozaman doğumun coktan başlaması lazımdı ayy çok karışık işlermiş bunlar yaa
tatlım bende spinal yaptım doğumu ama epiduralde oluyormu aynı zamanda herikiside aynı zamanda yani nedne böyle yaptılar :) anam cahallığıma ver anlatıver bakalım bi :) benim sadece spinal oldu çekme germe yoğurma çekip çıkarma bastırma herşeyi fazla fazla hissettim yavrum valla kendine güvenmeyen korkan yapmasın ben onu derim zordu yani.bende snein gibi çoook çok rahattım güle oynaya bindim sedyeye ameliyathane kadrosu zaten süperdi hepsi genç ve şenlerdi .beni sorguya tuttular sağolsunlar öyle böyle derken fırt diye çıkıverdi toprakcığım.bir bakışmamız vardı anlatamam canım benim toprak diyebilmişim videoyu izlerken haırladım.o gece beni ayağa kaldırdılar okadar zor değildi ama sonraki kalkmalarımda fena acı çektim karnımın içi parçalanıyordu özellikle sağ tarafım sanki bütün organlarım aşağıya sarkıyordu .kocişim sağolsun yavaş yavaş kaldırıyordu beni wc ye götürüyordu gezdiriyordu yatırıyordu yavaşça.ama o sonda varya oda kötü yahu tajarken acıdı ama özellikle çıktıktan sonra wc de zorluk çektim ben.neyse canım hatırlatmak gereksiz hatırlamakta .yavrularımızı aldık kucağımıza önemli olan bu hadi öpüyorum tatlım....
kızçem hakkında ne hayırlısıyla allah onu nasıp etsın cuma gıdersın doktor bakar eger normal doğuma musaıtsen sunı sancıyı ole verir zaten doguramayacagını anlarsada sezeryana alır senı tıpkı benım gıbıı dua et sen bol bol içini ferah tut ve sakın korkmaa korkar kasılırsan bebek yukarıya kaçar kasılır ve doğuramazsın okk sakın oll
canım şimdi bende senın gıbı oldumya dur anlatam sana kızçem benım ne sancım vardı nede açılmam gunumu dolurdum 5 gun daha bekledi doktorum baktı açılma yok sancı yokk dediki lale cumaya gell eger 1 cm bile açıklığın olursa suni sancı verir doğumu başlatırım ama baktım açılma yokk o zaman hemen sezeryana alırım dedi akşamdan bişey yeme dedi sonra ben cuma sabah gittim alttan yıne muayene oldum ama daha öncede başka bi doktora gitmiştim o alttan bakıca sen normal doğuramazsın çatın dar demişti neyse bu doktorum da baktı alttan ben önceki doktorumun dediğini söledim o da dediki bakıyorum dur ama bu allahın işi olur olur normal doğuramaz dediklerı normal doğurur sen doğurursun dediklerimiz doğuramaz dedii o allahın işi son dakikaya kadar bılemeyız dedi ve alttan tekrar bakınca senı sezeryana alıcam 1 cm bile açıklık yok hemde çat kemiklerin doğuma engel dedi ve sezeryana alıcaktı odalar musaıt olmadığı için bı gun sonra sezeryan oldum benn sende hazırlıklı ol kızçem ıkı durumada öle gıtt inşallah sancıların düzenli olurda normal doğurursunnlalem peki şimdi cuma açılma olmassa sezeryanmı derki? ay bu işler ne karısıkmı ya ozaman ben ıkı turlusunde kendımı hazırlayayım yanı:44:tamam tamam sakınım heyecan dorukta ama ona engel olamıyorumdoğum taktıklerını öğrenmeye başlayınca tüm korkularım gıttı bakalım o esnada uygulayabılcekmıyım birde benım sancılarım basladı artık hıssedıyorum cumadan önce doğurmassam ıydıır
valla ben normalı bılmem kuzum ben sezeryandan 3 gun sonra sezeryan korsesini taktımm belden sarmalı bel korseside diyorlar ama normalı dediğim gibi bilemiyorummkızlar bu korseyı normal dogum yaparsam hemenmi takıcam:44:bırde nasıl korse normal bıldıgımız korsemı
canım şimdi bende senın gıbı oldumya dur anlatam sana kızçem benım ne sancım vardı nede açılmam gunumu dolurdum 5 gun daha bekledi doktorum baktı açılma yok sancı yokk dediki lale cumaya gell eger 1 cm bile açıklığın olursa suni sancı verir doğumu başlatırım ama baktım açılma yokk o zaman hemen sezeryana alırım dedi akşamdan bişey yeme dedi sonra ben cuma sabah gittim alttan yıne muayene oldum ama daha öncede başka bi doktora gitmiştim o alttan bakıca sen normal doğuramazsın çatın dar demişti neyse bu doktorum da baktı alttan ben önceki doktorumun dediğini söledim o da dediki bakıyorum dur ama bu allahın işi olur olur normal doğuramaz dediklerı normal doğurur sen doğurursun dediklerimiz doğuramaz dedii o allahın işi son dakikaya kadar bılemeyız dedi ve alttan tekrar bakınca senı sezeryana alıcam 1 cm bile açıklık yok hemde çat kemiklerin doğuma engel dedi ve sezeryana alıcaktı odalar musaıt olmadığı için bı gun sonra sezeryan oldum benn sende hazırlıklı ol kızçem ıkı durumada öle gıtt inşallah sancıların düzenli olurda normal doğurursunn
valla ben normalı bılmem kuzum ben sezeryandan 3 gun sonra sezeryan korsesini taktımm belden sarmalı bel korseside diyorlar ama normalı dediğim gibi bilemiyorumm
anladım lalem banada doktor gecen hafta suanlık engel bır durum yok sancılar basladıgında karar vercem asıl normal yada sezeryana demıstuı.çbakalım cuma gunu ne dıyecek bana:26:hayırlısı ne ıse o olsun halkkımda ama bana ac veya tok gel demedı esım kesın o gun dogum olcakmı dedı oda evet dedı oda bıle tuttuk sımdı ben acmı gıtsem tokmu ya:44:demek sezaryan orsesı var ben bu işi bı arastırayım ozaman
kızlar ben geldim ama kafamı toparlıyamıyorum
grıbım hala geçmedi oyuzden yazamadım sızlere:2:bugün doktora gıttık
nstde yıne sancılarım cıkmıs ama ben hıc ama hıc hıssettmedım anlamıyorum bunlar neye gore sancı cekıyor benım evdekı sancılarım olsa ozaman doktor duser bayılır herhaldeneyse karnıma falan bastırdı cok agrın var suan dedı hayır yok dedım ama karnım tas gıbıydı o ara bakarken neyse onuda gectım usgden baktı bebek sadece 3400 olmus zaten 2 hafta once 3200 du dedım hıc kılo almıyuo artık normalde bu cocuk her hafta 400 gramdan asagıya almıyordu dedım.bazı bebeklerın son zamanlarda kılosu çınar efendının gıbı durabılıyormus zaten normal dogum ıcın en ıyısı bebek zayıf degıl haftasıyla uyumlu hala dedı tamam dedım sonra baktı baktı cuma gunu sabah erkenden gel dedı alttan bakıcam eger 2 cm acılma varsa suni sancı takıcam dedi.eşim 1 haftadır sezeryan yap dıye dıye basımın etını yedı sonra esım doktora szeryan yapsak nasıl olur dedı ınanın ben oara agzımı acıp 2 kelıme edemedım suni sancıyı duyunca ben normal ıstıyorum ama evde kendı sancımı cekıpte gıtmek ıstıyorudm hep neyse doktor sezeryana guldu neden ıstedıgını falan sordu oda netten cok olumsuz yazı okudum korkuyorum falan dedı tabı bende hala tık yok sankı dogum yapcak kısı esımmıs gıbı ben hala usg makınesıne baka kaldım:26:neyse işte doktor anlattı zor bı durum olursa,acılma yavaş gıderse,ben dırek sezeryan yapıyorum merak etmeyın dedı.tehlıkeye hayatta sokmam dedı eşimde biz özel oda istiyoruz hastaneneızde onceden ayırtılıyormus cuma gunu kesınse odayı ayırtcamdedı doktorda kesın cuma dogum olcak dedı ve bunlar konusulurken doktorla gozgozeyız ama bende hala tek kelıme yok sadece cıkarken ıyı aksamlar dıyebıldım doktorda bana hamıleıgın son 3 gunu keyfını cıkar dedı nasıl cıktım nasıl odayı gezdım nasıl arabaya bındık anlamadan ben arabada ağlama krızıne gırdım zaten şimdi diyceksınızkı hayalot normal ıstemedınmı evet ıstedım ama sunı sancı ıstemıyorumki ya açılmam olmassa okadar sancı cektıkten sonra hadı bakalım hayalot sezeryana derlerse bana cıldırırım orda sızde bılıyonuz en korktugum seydı bu geldiğimden beride karnım taşgıbı oluyo ara ara bu agrı demekmıs mubarek birde adet sancısı gıbı sancım basladı belımden vuruyor ama cok cok hafıf ya bunlar benı zorla dogurtcaklar ya hıcbısey anlamadım bu ısten ben herkes arıyor soruyor nededı doktor dıye :26:anlatıyorumm herkess bı ayyyyyyyyy nıoye oyle dogurcan sunı alma sakın dıyor keyfımden alıyorum sankı
İyi aksamlar kizlar tek tek alinti yapamadin biliyorsunuz zaten durumlari kafam bozukk hala
Yamisim kizcem vallaha ben artik biktim ya
Aman esim kizim yuvam var yuvama bisey
Olnasin dagilmasin diye cabalyorum yillardr
Ama hersey bosmus kimseye yaranamyorum
Kayinbabami ararim deyince esim diyorki
Rezillik cikarmali degilmisim yasli basli
İnsanlarin huzurunu kacirmali degilmisim
Bilmem ne ama olar benim huzurumu kaciriyo
Degilmi allah gelsin haklarindan hicbisey
Demiyorum artikk cok yoruldum cokk
Baksoyum hosgeldin ohhh ne guzel yikamisin
Mis kokulunu saglik banyolri olsun sifa olsun
Teyzosumaa kizcem totonun uzerine oturup
Yada yatip dinenmezsen iyilesemessin tabi sen
Surekli ayakta olur kendini yorararsan dikislerin
Siser ve kavusmaz o yuzden yat dinen birde terletme dikiserini o zamanda enfeksiyon
Kapar surekli kuru tut kirkin cikana kadar duzelirsin kizcem merak etmee okk birde
Sut icin yamisin dedigi cay varya humana still tee ondan l ben yazmayi unutmusum gcen cok ise yariyo gercektenn birde ayva demistim onu yaptunmi oda ise yarioo burde rezene cayi oda arttirio sutu birde ga onluyo canimcimm
Su kv yi benide gidip parcalayasim var resmen
Ama sabrediyorum allah nasil biliyorsa ole yapsin bu Kadini insallah
Hayalotum kizcem demek seninde dogumun
Geldi ha hadi bakalim hayirlisi olsun ama
Kizcem sen zaten normal doguramayacak
Olsan sana suni sanci vermezler ki bana
Vermediler mesela o yuzden karar senin hala
Gec kalmis sayilmazsin istiyorsan sezeryan oll
Kendine guvenemiyorsann ama bence cati muaynende sorun yokk normal dogurursunn
Yinede karar senin egerki o nst deki acilari sancilari hissetsen zaten dogumun baslardi
Ama hissetmiyorum diyorsu bilemedimki
Kizcem allah yardimcin olsun insallah
hoşgeldin tatlımmm. saol canım yaa neyseki geçiyo yavaş yavaş.. aman sakın girme o depresyona. motive et kendini sakın salma sakın.kızlar ben geldim
hayalotum cuma alttan bakar eğer müsaitsen doğurmaya öyle suni verir korkma lütfen
bol bol dua et
ayrıca biliyorsun ki neyi istemezsek başımıza geliyor o yüzden de suni olcak gibi görünüyo seninki de
rabbim yardım etsin
berrinim bidenem bu dikişler varyaaaaa bu dikişler ahh ahh ne desem nasıl anlatsam sadece sen anlarsın şu an beni
öncelikle gelelim doğum hikayeme
kızlar sabah ben bi kalktım öyle sakinim ki sanki ben değilim de bi başkası doğuracak
kocişim ise tam tersi panik atak geçiriyodu nerdeyse
bilmiyorum da ben doğuma girmeden 4-5 tuzlu ayran içirdiler, ben doğumdayken ne yaptı Allah bilir
doğum fotocumuz geldi doğum öncesi çekiyor fotolarımı
ben de bir neşe bir neşe
abuk subuk pozlar kahkahalar falan
herşey güzel olmasına güzeldi ama bi ameliyat önlüğünü geçirdiler üstüme üşümeye başladım ben
sonra sonda takılırken gerildim azıcık nedense
ameliyatjhaneye indirmek için götürüyorlardı beni ve ben tir tir titriyordum soğuktan
asansörde eşime falan el sallıyordum ama öyle şiddetli titremeye başladım ki utanmasam bataniye isteyecektim
-1 e indik ameliyathanelerin önünden geçiyoruz
neyse benimkine geldik, damar yolu açtılar yeniden
ama açan acemi patlattı elimin damarını yeniden açtılar
ameliyathane ne kadar soğuk bir yermiş yaaaa titremekten kaslarım bildiğiniz histeri krizine girmiş gibi odu
durduramadım da titrememi
neyse beni bağladılar , herşey hazır dedim epidurali ne zaman yapıcaz
şaşkoloz hemşireyi bi azarladı anestezi uzmanı bu son hatan gerizekalı bidaha yaparsan atacam dedi7
hastayı bağladık ve epidurali söylemedin öyle m aferin dedi
anestezi uzmanım çok tatlı dilliydi bak namaz da rukudaymış gibi duruyoruz
elleri şöyle bağlıyoruz şuan uyuşturmak için iğne yapıyorum
şimdi spinal için şöyle yapıyorum falan anlattı bana
ne korkuyorum ne de gerginim tek derdim üşümek ve tir tir titremek
epidural için kateterde takılınca yatırdılar tekrar yatağa
vücudumu boyadılar ama hala titriyorum
halime gülersiniz tekma atar gibi yapıyorum bakıyorum hala oynuyo bacaklarım
bi süre sonra sadece ayak parmaklarım kımıldıyordu
doktorum geldi nasılsın tatlım dedi üşüyorum sadece süperim dedim
bak tatlım dedi sadece çekilmeleri hissedeceksin bir de bebeği çıkartırken karnına bastıracaz korkma dedi tamam dedim
ve hayatımda ilk kez felç neymiş onu tattım
ayaklarımı hissediyorum evet ama hareket ettiremiyorum
öyle komik ki
test ettiler klemple ve operasyona başlıyoruz dedi doktor
şekerime müzik açsana dedi doktorum
ne istersin canım dedi oynak bişeyler olsun bebişim seviyo dedim tamam dedi
ve işin komik tarafı bana senin bu kadar sakin olacağına hayatta inanmazdım dedi
müziği açtılar ve başladılar operasyona
hissettiklerimden korkmadım ama sadece doğurmam için bastırırlarken acayip yüklendiler
dedi ki şekerim bu kadar yerden çıkmadı bebiş öteki türlü hiç doğurmazdın baksana
neyse bebek çıktı çıkacak benim tansiyon düşmüş bir midem bulandı
kafamı yana çevirdiler ve oksijen verdiler
bebeğe de gitsin diye sakin sakin nefes aldım ben
veeeeeeeeeeeeeeeee vıyykkkkkkkkkkkkk gibi bir ses ve bebişimin hayata merhabasını duydum
fotocumuz fotosunu çekiyordu ama ben ağlıyorum göremesem de duyduğum o ses varyaaaaaaaa dünyada duyamayacağım bir şey
sonra getirdiler kuzumu o sustu ben ağlıyorum
baktım ki kapkara mı desem bembeyaz mı desem bilemeyeceğim bir bebiş şipil şipil bakıyor bana
sonra onu çıkardılar bana dikiş attılar
neyse kızçeler bebişim bu kadar müsade etti
ağlıyor
ben bi emzirip geleyim devamını yazacam
nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum da kızlar benim bebişin hiç gece uykusu yok
valla süründürüyo sabaha kadar hepimizi
az da değil tam 4 kişiyiz ama başa çıkamıyoruz
altına yaptı mı temizlenene kadar kök söktürüyo
öyle çok bağırıyo ki kaynanamla annem dörrt dönmelerine rağmen zor değiştiriyolar
bense sütüm gelsin diye sürekli sıvı tüketmek zorundayım
perşembeden beri sıvılı gıda tüketmekten bıktım
10 gün sıvı tüket dedi doktorum sezeryan olduğum için
incir suyu ve jayısı suyu en çk içtiğim içecekler
tabi 3 litreden fazla su içmeye çalışıyorum
böyle böyle devam ederken bugün bebişim ishal oldu
off yaaa bi ağlıyorki canım benimn
altına yaptı mı dakika beklemeye sabrı yok
bu arada biz bi hata yaptık hayalotum aklında bulunsun sen yapma
göğüs ucu çıkarıcı kullanıyorum ben mecburen, çünkü bebişim alana kadar içine kaçıyo
neyse benim kociş doğumdan önce almıştı ama bedeni varmışbu uçların
saf ben bilmediğimden ilk 3 gün bunu kullandım
bugün kocişi yenisine bak diye yolladım belki dedim bedeni vardır
cidden de varmış , küçüğünü aldı geldi
çok şükür daha rahat emiyo
işin komiği büyükken de emdi çok ükür yavruşum
cuma günü sezeryan öncesi beni nstye soktular
bende zerre sancı yoktu ama nst de sancılarım 82 ile 90 küsür gözüktü
dedi ki kadın senin şuan doğuruyo olman lazım
ama bende tık yoktu
valla azıcık kafası girse doğum yoluna çıkacakmış kereta
ilk doğum notlarında 4150 görünüyo kilosu, şişii indikten sonra sanırım 3900 tartıldı
ya da tartı farkından kaynaklanıyo
bu arada iyiki doğurmuşum kızçelerim yaaa
öyle bi bakışı var ki yersiniz
ışığa bakamıyo bebişim bi bi gözünü bi diğerini açıyo
öyle bakıyo ki burası neresi siz kimsiniz der gibi
annannesinin sözlerini anlıyomuş gibi dinliyo
sen çok yaramazsın dedi mi hemen dudaklarını büküyo ağlayıveriyo
en güzel duyguyu anlatıyım size
emiyo emiyo sonra doydu mu fırt diye bırakyo memişi
sonra da kafasını yaslayıveriyo göğsüme orda yastık diye kullanıyo memişimi ve uyuyo
öyle mükemmel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin
son bir not sizlere hamileyken kime en çok bakarsanız sanırım bebişiniz ona benziyo
benim bebiş babasına o kadar benzetiliyo ki bilemezsiniz
dedim yakışıklı buldum da aldım, bakmışımdır tabi
inadı tam ben ama
aynı annesi gibi dediği anında yapılmazsa surat beş karış ve ağla ağla mahvediyo bizi
yamısıım cok ama cok gecmıs bende hastaydım salgın var kaç gundur ugruyamıyorum pek:26:bugun cok sukur bıraz daha ıyıyımdoguma kadar atlatırım ıns sen gul gul cuma gunu doguracagım bende ıns yavruma hamıle kaldıgım gece mubarek 3 aylar baslagıc gecesıydı nasıpse cuma mubarek gunde dogacak yavrum inşallah hayırlı evlat olur yymısım su normalı bana bı anlat bacım herkesden tiyolar almaya başladım nasıl napıcagım dıye morısım gelsede oda bana anlatsa bıraz bana sunı takılcak eger cuma acılmam eger 2 cm olursa kolay kolay fırtlatırım ıns yavrumu bende teyzesum nasıl kıyamam duzeldımı yamısım:26:birde sütüm hemen gelırmı acaba napsam bunun ıcın sen bısey yapmısmıydın açmı gıdıcem tokmu acaba doktora sormayı unuttum oda bısey demedı
kızlar bu korseyı normal dogum yaparsam hemenmi takıcam:44:bırde nasıl korse normal bıldıgımız korsemı
nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum da kızlar benim bebişin hiç gece uykusu yok
valla süründürüyo sabaha kadar hepimizi
az da değil tam 4 kişiyiz ama başa çıkamıyoruz
altına yaptı mı temizlenene kadar kök söktürüyo
öyle çok bağırıyo ki kaynanamla annem dörrt dönmelerine rağmen zor değiştiriyolar
bense sütüm gelsin diye sürekli sıvı tüketmek zorundayım
perşembeden beri sıvılı gıda tüketmekten bıktım
10 gün sıvı tüket dedi doktorum sezeryan olduğum için
incir suyu ve jayısı suyu en çk içtiğim içecekler
tabi 3 litreden fazla su içmeye çalışıyorum
böyle böyle devam ederken bugün bebişim ishal oldu
off yaaa bi ağlıyorki canım benimn
altına yaptı mı dakika beklemeye sabrı yok
bu arada biz bi hata yaptık hayalotum aklında bulunsun sen yapma
göğüs ucu çıkarıcı kullanıyorum ben mecburen, çünkü bebişim alana kadar içine kaçıyo
neyse benim kociş doğumdan önce almıştı ama bedeni varmışbu uçların
saf ben bilmediğimden ilk 3 gün bunu kullandım
bugün kocişi yenisine bak diye yolladım belki dedim bedeni vardır
cidden de varmış , küçüğünü aldı geldi
çok şükür daha rahat emiyo
işin komiği büyükken de emdi çok ükür yavruşum
cuma günü sezeryan öncesi beni nstye soktular
bende zerre sancı yoktu ama nst de sancılarım 82 ile 90 küsür gözüktü
dedi ki kadın senin şuan doğuruyo olman lazım
ama bende tık yoktu
valla azıcık kafası girse doğum yoluna çıkacakmış kereta
ilk doğum notlarında 4150 görünüyo kilosu, şişii indikten sonra sanırım 3900 tartıldı
ya da tartı farkından kaynaklanıyo
bu arada iyiki doğurmuşum kızçelerim yaaa
öyle bi bakışı var ki yersiniz
ışığa bakamıyo bebişim bi bi gözünü bi diğerini açıyo
öyle bakıyo ki burası neresi siz kimsiniz der gibi
annannesinin sözlerini anlıyomuş gibi dinliyo
sen çok yaramazsın dedi mi hemen dudaklarını büküyo ağlayıveriyo
en güzel duyguyu anlatıyım size
emiyo emiyo sonra doydu mu fırt diye bırakyo memişi
sonra da kafasını yaslayıveriyo göğsüme orda yastık diye kullanıyo memişimi ve uyuyo
öyle mükemmel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin
son bir not sizlere hamileyken kime en çok bakarsanız sanırım bebişiniz ona benziyo
benim bebiş babasına o kadar benzetiliyo ki bilemezsiniz
dedim yakışıklı buldum da aldım, bakmışımdır tabi
inadı tam ben ama
aynı annesi gibi dediği anında yapılmazsa surat beş karış ve ağla ağla mahvediyo bizi
keşke normal doğurabilseydik bacım yaaa
öyle iyi anlıyorum ki seni
çok ama çok zor bu dikiş acısı
hiçbir şeye benzemiyo
Miram nerelerdesin coktandir yoktun vallaha nasilsin bebis nasil bakalm offf canim y o kadar sikildim ki artik bu kocisimle kv de den anlatamam dun agliyordm ben o arada esim geldi kizimda dediki baba annem agliyo geld sarildi ozur faln diledi ama boss yarin bi gun yine aynisini yapar eminimm allaha havale ettim miram ama er yada gec bana muhtac oacaklar hep diyo zaten benim kocamdan yana bize bkarsa o bakar baskasi bakmaz diye allhindan bulsun hamile adina bu kadar eziyet ediyo allah gelsin hakkindann
Ayyy zirsizim kendi dogumum geldi aklima simdi veee korkmaya basladim yinee ne olacam biemiyorum dun gece yatamadim yine kasilmalardann nefesimde daraliyo imdat diye bagracaktim nerdeyse hadi bakalim sende aldin yavrunu kucgina sira hayalotta veeee ondan sonrada bennn alahim korkuyorummmm yaaaa
Offff esham evlendigim gunden beri ne istiyorki bu kadin benden bilmiyorumki kizcem iste tamda bnu yapmaya calisiyo sen dis kapinin dis mandalisin demeye calisiyo beni hep dislamaya calisiyo oda yetmemis gibi esimle kizimla arama giriyoo kizima demiski senin annen sana iyi bakamiyo gel burada kal demiss kizim anne babaannem bole diyo bana dedi beni zaten yolayamaz esham o beni korkutmaya calisiyo aiem almanyada gidersem bi daha gelemeyecegimi biliyo cunkuu dun geldi eve ozur diedi am b kac gn sonra
Yine aynisini yapar eminim
kızlar ben geldim
bol bol dua et
rabbim yardım etsin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim nasılsın nerelerdesiniz neler oldu kaçırdım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?